10 najboljih VPN-ova za torrenting: testirano za siguran, anonimni P2P 2020. godine

Postoji puno lažnih podataka o tome što vam treba u VPN-u za bujicu, pa pronaći sjajnu uslugu nije lako.

Neki VPN-ovi čuvaju – pa čak i curenje – zapise, a drugi su prespori za razmjenu datoteka P2P. Mnogo VPN-ova (poput Hola) zabraniti sav P2P promet.

Testirali smo više od 300 pružatelja usluga kako bismo pronašli najbolje VPN-ove za bujice. Naše preporuke pružaju puna P2P podrška, kao i brzinu i sigurnost koja vam je potrebna za glatku i sigurnu bujicu – čak i uz ometanje vlasti ili internetskih usluga.

Dok mi ne opravdavamo nezakonitu aktivnost, želimo da budete na sigurnom dok bujite. Provjerili smo snažne nedostatke i pro-P2P pravila, testirano na velike brzine i rangirani VPN-ovi koji jesu sa sjedištem izvan nadležnosti 14 očiju više visoko.

Naša glavna preporuka je ExpressVPN.

Riječ savjeta – samo bujica koja koristi jedan od naših preporučenih VPN-ova. To je jedini način da budete zaštićeni od špijuniranja davatelja internetskih usluga, prepucavanja propusne mreže i hakera i da drugi torrenti ne vide vašu stvarnu IP adresu.

Za više informacija o tome kako smo testirali i rangirali te VPN-ove kliknite ovdje.

Trebate prečicu? Evo kratkog sažetka najbolje ocijenjenih VPN-ova za bujicu:

  1. ExpressVPN – najbrži VPN za bujice ima zaštitu od metaka
  2. NordVPN – besprijekorna privatnost i posebna kartica poslužitelja čine ovaj VPN odličnim P2P izborom
  3. CyberGhost – VPN-korisnik s ugrađenim profilom za bujicu
  4. Surfshark – neograničene istovremene veze idealne su za bujice s više uređaja
  5. PrivateVPN – VPN prilagođen proračunu s podrškom za P2P
 • VPN Značajke Brza usporedba tablica
 • Kako smo rangirali & U usporedbi s ovim VPN-ovima

Najbolji VPN-ovi za torrenting u 2020. godini – pregledan & U odnosu

1. ExpressVPN

Najbolji VPN za bujice – siguran, opremljen značajkama i brzo pucanje

ExpressVPN uređaji

 • Jednostavno korištenje sučelja s potpunom P2P podrškom, preklopite prekidač i podijeljeni tuneliranje
 • Neograničena propusnost s do 5 istodobnih veza
 • P2P prometna podrška: Svi poslužitelji
 • Zapisivanje podataka: Stroga pravila bez zapisa
 • Dostupno na: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, BlackBerry, usmjerivači, Raspberry Pi, Chrome, Firefox, Safari, PlayStation, Xbox, Apple TV, Nintendo Switch, Amazon Fire TV, Samsung Smart TV, Roku, Chromecast, Nvidia Shield
 • streaming: Netflix, Hulu, BBC, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • Prosljeđivanje luka: Da

ExpressVPN ima reputaciju u dosljedno velike brzine. Nudi neograničenu propusnost i potpunu P2P podršku na svojih 3.000+ poslužitelja.

Poslužitelj možete odabrati ručno u bilo kojem od 160 lokacija poslužitelja, ili koristite Smart Location da biste se povezali do najbližeg poslužitelja najvećim brzinama.

ExpressVPN ponude besprijekorna sigurnost. to je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima daleko od štirinaest očiju špijuniranih. Ovo, plus ExpressVPN jamstvo bez zapisnika, učinite očitim izborom ako vam je privatnost vaš glavni prioritet prilikom bujice (nagovještaj: treba biti).

10 najboljih VPN-ova za torrenting: testirano za siguran, anonimni P2P 2020. godine

ExpressVPN štiti vas od metaka AES-256 enkripcija s savršenom tajnošću unaprijed, što jamči da će vaše zajedničke datoteke ostati potpuno sigurne. Dobijete i Zaključavanje mreže postavka koja je ExpressVPN veza ubojiti prekidač. To sprječava curenje vaše stvarne IP adrese ako padne veza. OpenVPN protokol je standardan za sve aplikacije.

ExpressVPN također nudi podijeljeno tuneliziranje. Ova značajka omogućuje vam prilagođavanje aplikacije tako da šifrira samo vaš P2P promet i bijelu listu s drugim prometom poput igara ili pregledavanja.

Testirali smo ExpressVPN s različitim torrent programima, uključujući uTorrent, BitTorrent i Deluge. Djelovalo je besprijekorno bez ikakvog dodatnog postavljanja. Politika bujice također je jasno navedena na web stranici.

10 najboljih VPN-ova za torrenting: testirano za siguran, anonimni P2P 2020. godine

ExpressVPN također podržava Bitcoin plaćanja, pa ste pokriveni ako želite veću anonimnost dok bujite.

intuitivne aplikacije vjerojatno vam neće stvarati probleme, ali pomoć je lako dostupna putem 24/7 podrška uživo ako ti treba.

Ne koristite ExpressVPN ako:

Tražite proračunski VPN. ExpressVPN je malo skuplji od ostalih usluga, ali vrijedi ga za što veće brzine i sigurnost tijekom bujice. Uz to, možete kupiti 3 mjeseca besplatno kad kupite jednogodišnji plan.

Iako ExpressVPN nema besplatnu probnu verziju, možete isprobajte na tri uređaja s 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Ne zaboravite provjeriti postoje li aktivni ExpressVPN kuponi – rado ćemo vam pokazati najbolje ponude, koje se svakodnevno ažuriraju.

Isprobajte ExpressVPN odmah!

Pogledajte što naši čitatelji i stvarni korisnici kažu o ExpressVPN-u.

2. NordVPN

Besprijekorna privatnost i posebna P2P kartica s tisućama poslužitelja

NordVPN

 • P2P prometna podrška: Da; 4.700+ posvećenih P2P poslužitelja
 • Zapisivanje podataka: Stroga pravila bez zapisa
 • Dostupno na: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, BlackBerry, usmjerivači, Raspberry Pi, Android TV, Chrome, Firefox
 • streaming: Netflix, Hulu, BBC, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV
 • Prosljeđivanje luka: Ne

Stručna sigurnost za bujice ne mora biti cijena. Ako tražite najbolju kombinaciju cijene i kvalitete, ne tražite dalje od NordVPN-a.

Ultra-siguran NordVPN nudi snažna 256-bitna enkripcija i OpenVPN za stolne aplikacije. Sadrži CyberSec za potpuna zaštita od curenja i blokiranje.

NordVPN temelji se na Panami prilagođenoj privatnosti i posluje pod a uska politika bez evidentiranja, pa su vaši podaci sigurno skriveni od svih – uključujući i samu VPN uslugu.

10 najboljih VPN-ova za torrenting: testirano za siguran, anonimni P2P 2020. godine

To pruža više od 4.700 specijaliziranih P2P poslužitelja dizajniran za sigurno dijeljenje datoteka maksimalnom brzinom. Lako im se pristupa s namjenski izbornik unutar VPN aplikacije, gdje ćete također pronaći poslužitelji s dvostrukom enkripcijom i Onion over VPN postavkama.

NordVPN otvoreno podržava P2P promet.

10 najboljih VPN-ova za torrenting: testirano za siguran, anonimni P2P 2020. godine

Uz neograničene podatke i širinu pojasa, NordVPN uključuje dvije različite sklopke za ubijanje – jedan za cijelu vezu, a drugi za određene programe. Ovo vam omogućuje konfiguriranje NordVPN-a s vašim torrent klijentom pa je blokiran samo P2P promet ako veza padne.

Napredni BitTorrent korisnici također imaju koristi od SOCKS5 punomoćnika uključeno u svaku NordVPN pretplatu. Iako ovi punomoćnici nemaju potpunu enkripciju, oni pružaju dodatnu sigurnost i mogu čak povećati vašu brzinu za sigurno, anonimno iskustvo mučenja.

Korištenje NordVPN-a zajedno s torrent klijentom jednostavno je kao pokretanje VPN aplikacije, ali uvijek možete potražiti pomoć u realnom vremenu, 24 sata dnevno. Live chat dostupan.

Ne upotrebljavajte NordVPN ako:

Želite platiti PayPalom. Nažalost, NordVPN se nedavno udaljio s ove platforme, ali sigurna plaćanja su i dalje moguća putem Bitcoina i drugih kriptovaluta.

  10 najboljih VPN-ova za Mac: Pouzdan, siguran i brz (testirano u siječnju 2020.)

Bilo da se surfa, binguje Netflix, ili bujice, NordVPN ima brzine, sigurnost i podršku da se to dogodi. Nemojte samo vjerovati hipi – pogledajte o čemu se radi na šest uređaja s a 30-dnevna garancija povrata novca.

NordVPN također redovito izvrsno trguje svojim planovima. Pogledajte najnovije kodove kupona NordVPN i uštedite nešto novca na pretplati.

Isprobajte NordVPN odmah!

Zbog svega toga, NordVPN je toliko popularan na Redditu. Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a da biste saznali više.

3. CyberGhost

Korisnički VPN s intuitivnim profilom bujice

10 najboljih VPN-ova za torrenting: testirano za siguran, anonimni P2P 2020. godine

 • P2P prometna podrška: Da; namjenski profil koji pokazuje broj poslužitelja i udaljenost
 • Zapisivanje podataka: Stroga pravila bez zapisa
 • Dostupno na: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, usmjerivači, Raspberry Pi, Chrome
 • streaming: Netflix, Hulu, BBC, DAZN, HBO GO, Amazon Prime Video, Sky Go
 • Prosljeđivanje luka: Ne

CyberGhost govori o jednostavnosti upotrebe i najvišoj zaštiti dok su bujice. to je sa sjedištem u Rumunjskoj prilagođenoj privatnosti i ima a jamstvo bez zapisnika u politici privatnosti.

bestvpnsfortorrents cyberghost 1

Značajka aplikacija direktni izbornici s jednostavan pristup a namjenski P2P profil. Navodi se zemlje s poslužiteljima koji podržavaju P2P te navodi udaljenost od lokacije vaše IP adrese, broj aktivnih korisnika i trenutačno učitavanje poslužitelja..

CyberGhost vas štiti AES-256 neraskidiva enkripcija. Podrška za protokol kreće se od najdražih u industriji OpenVPN na IKEv2 i L2TP, uz jednostavno prebacivanje izravno iz aplikacije.

Sigurnost CyberGhosta uključuje a ubojiti prekidač da osigurate svoj P2P promet ako veza padne. Također uključuje DNS i IPv6 zaštita od curenja. domaći adblocking i zaštita od zlonamjernog softvera obraniti svoj uređaj od zlonamjernih oglasa na torrent klijentima.

Iako CyberGhost nije brz kao NordVPN ili ExpressVPN, i dalje nudi velike brzine i neograničena propusnost za brze bujice bez međuspremnika.

CyberGhost otvoreno stoji iza (legalnih) torrentinga. Od članaka na blogu i informativnih vodiča do navođenja podrške za P2P kao jednu od glavnih karakteristika, znate da je ovaj VPN čvrst sa svojim stavom o bujicama.

bestvpnsfortorrents cyberghost 2

Možete računati i na CyberGhost-ove podrška uživo chat riješiti bilo kakva pitanja ili probleme. Ova VPN prihvaća Bitcoin plaćanja.

Nemojte koristiti CyberGhost ako:

Trebate VPN koji radi u Kini. CyberGhost trenutno ne može zaobići Kineski veliki vatrozid.

S 7 istodobnih veza, 24-satno suđenje, i 45-dnevna garancija povrata novca, CyberGhost nudi obilje mogućnosti za ispitivanja bez rizika.

Isprobajte CyberGhost odmah!

Pogledajte što pravi korisnici kažu u svojim recenzijama.

4. Surfshark

Neograničene istovremene veze idealne su za korisnike s više uređaja

Surfshark uređaji

 • P2P prometna podrška: Svi poslužitelji
 • Zapisivanje podataka: Stroga pravila bez zapisa
 • Dostupno na: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, usmjerivači, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV
 • streaming: Netflix, Hulu, BBC, HBO GO, Amazon Prime Video, ESPN
 • Prosljeđivanje luka: Ne

Surfshark djeluje na brza i pouzdana poslužiteljska mreža s 1041+ poslužitelja u 61+ zemalja. P2P promet je dopušten na svima njima, pa možete očekivati mučenje bez gnjavaže.

Politika privatnosti Surfsharka osigurava jamstvo nulte zapise. Poput ExpressVPN-a, Surfshark je registriran na Britanskim Djevičanskim otocima, s do sada savršenim zapisom o privatnosti.

bestvpnsfortorrents surfshark 1Iako možete bujice na bilo kojem poslužitelju, softver će vas ponekad preusmjeriti u Nizozemsku ili Kanadu. To se radi automatski, i sigurno se bujica / pregledavanje neće prekinuti.

bestvpnsfortorrents surfshark 2AES-256 enkripcija, OpenVPN podrška i prekidač kompletna izvrsna sigurnost Surfsharka. Dodatne značajke uključuju split tunneling, zaštita od zlonamjernog softvera, i an adblocker.

Surfshark također nudi sjajan (i rijedak) užitak: neograničene istodobne veze. Ovo je savršeno ako imate više uređaja ili trebate VPN za obitelj i prijatelje.

Možete se osloniti na Surfshark-ove 24/7 podrška uživo za brze i korisne odgovore na vaša pitanja.

Ne koristite Surfshark ako:

Na usmjerivač trebate instalirati VPN. Surfshark nema namjensku aplikaciju za usmjerivanje.

Sveukupno, Surfshark je VPN s povoljnim cijenama s puno snage. Pogledajte koliko je brz i siguran na onoliko uređaja koliko želite – prekriven si 30 dana povrata novca.

Isprobajte Surfshark odmah!

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju za više informacija.

5. PrivateVPN

Najbolji VPN-ov VPN s podrškom za P2P

PrivateVPN uređaji

 • P2P prometna podrška: Svi poslužitelji
 • Zapisivanje podataka: Stroga pravila bez zapisivanja
 • Dostupno na: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, usmjerivači
 • streaming: Netflix, Hulu, BBC, HBO GO, Amazon Prime Video
 • Prosljeđivanje luka: Da

PrivateVPN nudi 150 poslužitelja prilagođenih P2P u 60 zemalja, što jamči sigurne veze za bujice. PrivateVPN koristi OpenVPN i  jaka 256-bitna enkripcija.

PrivateVPN ima sjedište u Švedskoj, zemlja sa Savezom 14 očiju – potencijalna briga za neke bujice. Ipak, Švedska je poznata po svojim jakim zakonima o privatnosti, pa PrivateVPN jamči a uska usluga nulta evidentiranja.

bestvpnsfortorrents privatevpn 1Za dodatnu anonimnost, možete platiti PrivateVPN izravno s Bitcoin-om.

Vaše sesije mučenja osigurane su zaštitnim znakom prekidač za ukidanje veze, DNS zaštitu od curenja i IPv6 zaštita od propuštanja.

PrivateVPN je otvoren o svojoj P2P podršci – sjajne vijesti za ljubitelje BitTorrenta. Poslužitelji u Švedskoj – zemlji iz koje potječe The Pirate Bay – općenito su preporučuje se za bujicu.

bestvpnsfortorrents privatevpn 2

Možete se osloniti na PrivateVPN-ove glatke i dobro dizajnirane aplikacije za mučenje bez gnjavaže. Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, pojavljuju se 24/7 podrška uživo za svu pomoć koja vam je potrebna.

Ne koristite PrivateVPN ako:

Trebate ogroman izbor poslužitelja. PrivateVPN nudi pouzdanu mrežu s globalnom pokrivenosti, ali nemate previše opcija po zemljama.

PrivateVPN je pristupačan izbor za sigurne, brze bujice. Ne uzimajte samo našu riječ za to – testirajte PrivateVPN sami do 6 uređaja s 30-dnevno jamstvo povrata novca!

Isprobajte PrivateVPN odmah!

Pogledajte zašto su korisnici toliko zadovoljni PrivateVPN-om.

6. IPVanish

Moderan, brz i siguran

IPVanish uređaji

 • Namjenski profil bujice: Ne
 • Zapisivanje podataka: Stroga pravila bez zapisa
 • Dostupno na: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Windows Phone, usmjerivači, Chromebook, Amazon Fire TV
 • streaming: Netflix, BBC iPlayer
 • Prosljeđivanje luka: Ne

IPVanish izgleda dobro, dobro funkcionira i popularan je kod Kodi korisnika. Naši testovi su pokazali da je to dobro za sigurne, privatne bujice jer vodi nulte korisničke zapise i isporučuje velike brzine na svojoj 1.300+ dostupnih poslužitelja.

bestvpnsfortorrents ipvanish 1P2P promet dopušten je na svim poslužiteljima.

bestvpnsfortorrents ipvanish 2Imajte na umu da IPVanish ima sjedište u SAD-u. To su dvije strane – ti ne morate brinuti o obaveznim zakonima o čuvanju podataka, ali trolovi s autorskim pravima mogu vas (teoretski) lakše dosegnuti i pogoditi lažnom tvrdnjom DMCA ako ste stanovnik SAD-a. Ipak, to ne bi trebao biti problem IPVanish je od 2014. u potpunosti bez prijave, jamčeći najviše standarde privatnosti.

IPVanish ponude 256-bitna enkripcija i podrška za OpenVPN. Uz to, dobivate 24/7 podrška, SOCKS5 punomoćnici, i nepropusne performanse zahvaljujući a prekidač za ukidanje veze.

Nemojte koristiti IPVanish ako:

Trebate VPN s jakim mogućnostima strujanja. Iako će vam IPVanish pustiti da gledate američke Netflix i BBC iPlayer, on se bori s drugim uslugama streaminga poput Hulu i Amazon Prime.

S do 10 veza uređaja, IPVanish je odličan za obitelji. Ispitajte ga s 7-dnevna garancija povrata novca.

Isprobajte odmah IPVanish!

Ovdje pročitajte IPVanish korisničke recenzije.

  10 najboljih VPN-ova za Mac: Pouzdan, siguran i brz (testirano u siječnju 2020.)

7. Privatni pristup internetu (PIA)

Izvrsne bujice za promjenu džepa

Privatni uređaji za pristup internetu

 • Namjenski profil bujice: Ne
 • Zapisivanje podataka: Stroga pravila bez zapisa
 • Dostupno na: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, usmjerivači, Chrome, Firefox
 • streaming: Netflix
 • Prosljeđivanje luka: Da

Privatni pristup internetu je pristupačna opcija za BitTorrent obožavatelje na proračun.

Nudi AES-256 enkripcija i Podrška za OpenVPN, i a dokazana politika bez zapisnika.

bestvpnsfortorrents pia 1

PIA-a 3.000+ golih metala poslužitelji su raspoređeni u 32 zemlje. Brzina može biti potresna, posebno na pretrpanim poslužiteljima.

PIA radije ostaje ispod radara, izbjegavajući previše spominjanja P2P-a na web stranici. To je razumljivo – PIA je VPN sa sjedištem u SAD-u. Međutim, naše iskustvo mučenja s PIA-om bilo je zadovoljavajuće.

bestvpnsfortorrents pia 2

PIA dolazi dobro opremljena prekidač za zaustavljanje, zaštita od curenja DNS-a i MACE koji pruža zaštita od blokiranja oglasa i zlonamjernog softvera. SOCKS5 punomoćnika osiguravaju još veće brzine bujice. PIA također nudi prosljeđivanje luka za optimizirano bujicu.

Nemojte koristiti PIA ako:

 • Tražite iznad i izvan korisničku podršku.
 • Trebate VPN kompatibilan sa svim uslugama streaminga.

Sve u svemu, PIA nudi izvrsnu uslugu za svoje troškove. Možete platiti s Bitcoin-om za dodatnu anonimnost. Isprobajte dalje do 10 uređaja, bez rizika zahvaljujući 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Isprobajte PIA odmah!

Da biste saznali više o ovoj proračunskoj usluzi s premium značajkama, pogledajte što stručnjaci i korisnici kažu u svojim recenzijama!

8. BTGuard

Dizajniran na umu bujica

10 najboljih VPN-ova za torrenting: testirano za siguran, anonimni P2P 2020. godine

 • Namjenski profil bujice: Ne
 • Zapisivanje podataka: Stroga pravila bez zapisa
 • Dostupno na: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, usmjerivači, Chrome
 • streaming: Ne deblokira nijednu popularnu streaming platformu

BTGuard je usluga s smanjenim brojem unatrag tri države poslužitelja: Kanada, Singapur i Nizozemska. Međutim, mreža se širi pristojno, pružajući velike brzine bujice.

BTGuard pruža čvrsta enkripcija s OpenVPN protokol. Podržava PPTP. To ne bilježi podatke o vašoj vezi i propusnoj širini.

bestvpnsfortorrents btguard 1

Ljubitelji privatnosti trebaju znati da je BTGuard registriran u Kanadi, u nadležnosti četrnaestorice.

BTGuard je u našim testovima besprijekorno surađivao s višestrukim klijentima bujice.

bestvpnsfortorrents btguard 2

Zahvaljujući cjelokupnom performanse bez ikakvih problema, BTGuard zaslužuje mjesto u našoj bujici VPN ljestvice. Ali s samo jedna dopuštena veza po računu i nema besplatnog suđenja ili povrat novca, daleko je od fleksibilnosti.

Nemojte koristiti BTGuard ako:

Tražite korisnički VPN. BTGuard nema izvorno sučelje i komplicirano postavljanje u usporedbi s ostalim pružateljima usluga na ovom popisu.

Vrijedi li BTGuard? Na kraju, to je sve u skladu s vašim potrebama. Dajte ovom VPN snimku ako ste uglavnom zainteresirani za sigurnu bujicu.

Isprobajte BTGuard odmah!

Pogledajte naše stručne i korisničke recenzije.

9. VyprVPN

Svestrane cijene i velike brzine bujice

VyprVPN uređaji

 • Namjenski profil bujice: Ne
 • Zapisivanje podataka: Stroga pravila bez zapisa
 • Dostupno na: Windows, macOS, Android, iOS, usmjerivači, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox
 • streaming: Netflix, Hulu, BBC
 • Prosljeđivanje luka: Da

VyprVPN nudi intuitivne aplikacije, 256-bitna enkripcija, više protokola (uključujući OpenVPN), i nulte znanje DNS.

Djeluje 700+ poslužitelja u vlastitom vlasništvu na preko 70 lokacija, a svi omogućuju bujicu prometa.

bestvpnsfortorrents vyprvpn 1

Ovaj VPN odličan je za privatnost. Ima istinsku politiku bez zapisnika.

bestvpnsfortorrents vyprvpn 2Iako VyprVPN posluje izvan Švicarske, njegova matična tvrtka (Golden Frog) ima sjedište u SAD-u. Ozbiljni su u vezi sa zahtjevima DMCA i vaš račun VyprVPN može se obustaviti ako vas uhvati preuzimanje sadržaja zaštićenog autorskim pravima.

bestvpnsfortorrents vyprvpn 3

Ovo je ne kršenje privatnosti, kao VyprVPN neće predati podatke koji se tiču ​​korisnika.

Nemojte koristiti VyprVPN ako:

Na tržištu imate jeftini kratkoročni VPN. VyprVPN ima nekoliko sjajnih jednogodišnjih ugovora, ali njegovi su mjesečni planovi relativno skupi.

Sve dok se pridržavate legalne bujice (trebali biste), u VyprVPN ćete pronaći brzu i sigurnu uslugu. Isprobajte ga na tri (Standardna) ili pet (Premium) uređaja sa a 30-dnevna garancija povrata novca.

Isprobajte sada VyprVPN!

Za više informacija pogledajte što korisnici kažu o VyprVPN u svojim recenzijama.

10. ZenMate

Dobra ravnoteža brzine i sigurnosti uz podršku P2P

Zenmate-uređaji-1024x768_optimized

 • Namjenski profil bujice: Ne
 • Zapisivanje podataka: Stroga pravila bez zapisa
 • Dostupno na: Windows, macOS, Android, iOS, Chrome, Firefox, Opera
 • streaming: Netflix
 • Prosljeđivanje luka: Ne

ZenMate dopušta da P2P veze budu spojene 290+ poslužitelja u 30 zemalja.bestvpnsfortorrents zenmate 1

ZenMate je jednostavan za korištenje. Kombinacija AES-256 enkripcija i the OpenVPN protokol pruža sigurnost standardne industrije.

Što se tiče privatnosti – ZenMate ne bilježi identificirajuće podatke iz svoje usluge.

bestvpnsfortorrents zenmate 2Dobivate i osnovne značajke za dodatnu zaštitu – naime, DNS zaštita od curenja i a ubojiti prekidač (samo za Windows).

ZenMate bi mogao biti bolji u korisničkoj podršci. U budućnosti želimo vidjeti live chat, ali čak i sa njegovim sustavom ulaznica nećete trebati dugo čekati na odgovor.

Nemojte koristiti ZenMate ako:

Želite VPN za bujice na macOS-u. Iako ZenMate ima izvornu Mac aplikaciju, nedostaju mu osnovni elementi sigurnosti (prekidač za isključivanje, zaštita od curenja DNS-a)

ZenMate ima mnogo vrijednosti za BitTorrent korisnike. Probajte i sami bez rizika jednodnevna proba, jednomjesečna garancija povrata novca, i do pet veza uređaja.

Isprobajte ZenMate odmah!

Ovdje možete pronaći vrijedne podatke stručnih i korisničkih recenzija.

Usporedba značajki VPN-a

VPN Povrat novca zagarantovan Istovremene veze P2P podrška Sa sjedištem u Prosljeđivanje luka
ExpressVPN 30 dana 5 Svi poslužitelji Britanski djevičanski otoci Da
NordVPN 30 dana 6 Namjenski poslužitelji Panama Ne
CyberGhost 45 dana 7 Namjenski poslužitelji Rumunjska Ne
Surfshark 30 dana Neograničen Svi poslužitelji Britanski djevičanski otoci Ne
PrivateVPN 30 dana 6 Svi poslužitelji Švedska Da
IPVanish 7 dana 10 Svi poslužitelji Ujedinjene države Ne
Privatni pristup internetu 7 dana 10 Svi poslužitelji Ujedinjene države Da
BTGuard 1 Svi poslužitelji Kanada
VyprVPN 7 dana 5 Svi poslužitelji Švicarska Da
ZenMate 30 dana 5 Svi poslužitelji Njemačka Ne

Kako smo rangirali & U usporedbi s ovim VPN-ovima

U potrazi za najboljim bujicama VPN-a, usredotočili smo se na:

 • Nema pravila za evidentiranje
 • Nadležnost
 • Ubrzati
 • P2P podrška
 • Korisna obilježja mučenja

Najbolji VPN-ovi za bujice odgovaraju svim našim kriterijima. Torrenting zahtijeva VPN davatelja koji nudi izvrsne performanse uz čvrstu sigurnost i potpunu privatnost.

Također smo razmotrili raznolikost poslužitelja, jednostavnost korištenja, korisničku podršku, opću kompatibilnost, podršku protokola i još mnogo toga.

U nastavku ćete pronaći detaljno objašnjenje najvažnijih kategorija.

Stroga bez pravila zapisivanja

ovjerena politika bez zapisnika trebao bi biti jedan od vaših glavnih prioriteta, bez obzira što vam treba od vaše VPN. Torrenting je jedno od područja gdje je to neophodno.

Čak i ako pružatelj VPN-a nudi snažnu enkripciju kako bi vas zaštitio od hakera, vaši podaci i dalje mogu biti ugroženi ako su pohranjeni detalji vaše veze i / ili navike pregledavanja. VPN-ovi s provjerenim pravilima bez evidencije nikada ne prikupljaju ove osjetljive detalje. Čak i ako su dobili zakonski zahtjev za predaju informacija, ne bi imali šta dijeliti.

Ukratko, potrebna vam je VPN usluga koja jamči nulti zapis u svojim pravilima o privatnosti.

Nadležnost

U idealnom slučaju, želite da buji VPN koji djeluje iz zemlje bez širokog nadzora ili invazivnih zakona o privatnosti. To općenito znači izbjegavanje pružatelja usluga u a Zemlja s pet / devet / četrnaest očiju, iako postoje i neki izuzeci.

  10 najboljih VPN-ova za Mac: Pouzdan, siguran i brz (testirano u siječnju 2020.)

U vrlo jednostavnim riječima Savez za nadzor pet očiju je špijunska mreža između Australije, Kanade, Novog Zelanda, Velike Britanije i SAD-a. Danska, Francuska, Norveška i Nizozemska im se pridružuju kako bi ih osnovale Devet očiju. Četrnaest očiju također uključuje Belgiju, Njemačku, Italiju, Španjolsku i Švedsku.

Ako je VPN unutar četrnaest očiju, pohranjeni podaci mogu se dijeliti s nadzornim skupinama. Zbog toga je većina usluga orijentirana na privatnost registrirana na dalekim lokacijama poput Paname ili Britanskih Djevičanskih otoka.

Visoke brzine

Torrenting je aktivnost široka širina pojasa gdje se brža veza uvijek isplati. Kada koristite VPN, promet se usmjerava putem dodatnog poslužitelja, što može utjecati na vašu brzinu.

Normalno, VPN-ovi vas usporavaju; ključ je u tome što je ta razlika što manja. Pomoću brzih VPN usluga poput ExpressVPN-a jedva ćete primijetiti promjenu u kvaliteti veze.

VPN bi mogao poboljšati vašu ukupnu brzinu. Na primjer, ako vaš davatelj internetskih usluga umanji vašu propusnost, skrivanje i šifriranje vašeg prometa mogli bi vam omogućiti bržu vezu.

P2P podrška

Savršena privatnost i optimizirani poslužitelji nisu dovoljni za nesmetano bujanje. Trebate i potpunu podršku za P2P promet.

Najbolje je rješenje VPN poput ExpressVPN-a koji otvoreno omogućuje P2P veze.

Također je korisno ako se P2P prometu govori u odjeljcima s FAQ-om ili uvjetima upotrebe.

Neki VPN-ovi radije imaju slab profil kada su u pitanju bujice. Postoji još jedan način da se primijete ove usluge.

Korisne značajke bujice

Pazite na značajke poput split tunneling, SOCKS5 proxy, prosljeđivanje porta ili prekidač kill.

VPN s dodatnim funkcijama vjerojatno je pogodna opcija za bujice. Naravno, idealno je odabrati uslugu koja je i transparentna i bogata značajkama.

Pitanja

Je li bujica legalna?

Koja je najbolja VPN lokacija za bujice i P2P promet?

Besplatno vs plaćeni VPN: Mogu li sigurno bujati bez besplatnog VPN-a?

Postoje li VPN-ovi koje treba izbjegavati za bujice i P2P?

Jesu li Popcorn Time i Kodi povezani s bujicama?

Je li prosljeđivanje luka važno za bujice?

Je li bujica legalna?

Torrenting je u većini mjesta legalan, ali njegove mnoge prednosti često se zloupotrijebe.

BitTorrent ima lošu reputaciju jer se koristi za distribuciju sadržaja zaštićenog autorskim pravima bez vlasnikovog odobrenja. Bilo da se radi o izdanjima filmova, novim igrama ili izdvojenoj glazbi, vjerovatno ga možete pronaći negdje u bujici (ne da vas mi ohrabrujemo).

Međutim, postoji dugačak popis legalnih korištenja za BitTorrent. Evo nekoliko primjera:

 • Distribucija sadržaja zaštićen autorskim pravima. Torrenti su brz i učinkovit način dijeljenja sadržaja koji stvorite sa svijetom.
 • Preuzimanje ogromnih datoteka. Od znanstvenih materijala do ažuriranja igara i javnih podataka, svaka velika datoteka može se brzo distribuirati putem BitTorrent-a.
 • Dobivanje Linux distrosa. Iako su distribucije Linuxa besplatne za preuzimanje i korištenje, one su teške – čak i najlakša Ubuntu verzija iznosi oko 1 GB. Dobivanje Linuxa iz bujice je brzo i lako na propusnosti.
 • Preuzimanje iz internetske arhive. Ova neprofitna organizacija stvorila je Wayback Machine. Preporučuje bujicu velikog broja sadržaja koji možete tamo pronaći jer je brz i štedi propusnost.

Ukratko: bujica je legalna. Baš poput VPN-a, BitTorrent protokol je vrlo koristan alat na mreži. I baš poput VPN-a, savjetujemo da ga koristite u predviđene pravne svrhe.

Koja je najbolja VPN lokacija za torrenting i P2P promet?

Iako su mučenja legalna, neke su zemlje poduzele korake protiv toga kako bi pokušale zaustaviti ilegalnu distribuciju sadržaja zaštićenih autorskim pravima.

Trebali biste izbjegavati povezivanje s VPN poslužiteljima koji se nalaze na mjestima koja su poznata po gašenju bujica. Primjeri uključuju: Portugal, Italiju, Maleziju, Kinu, SAD, Australiju, Rusiju, Južnu Afriku i Latviju.

U idealnom slučaju odaberite VPN poslužitelj u zemlji u kojoj je zakonodavstvo povoljno za bujicu. Neke zemlje pogodne za P2P uključuju: Švicarsku, Španjolsku, Poljsku, Nizozemsku i Kanadu.

Međutim, imajte na umu da ne postoji savršena VPN lokacija za bujice.

Sve dok odaberete pružatelja VPN-a sa strogim pravilima nepojave i različitim P2P poslužiteljima, bit će vam dobro na bilo kojoj lokaciji koju preporučuje vaša VPN aplikacija.. Savjet – potražite servere u blizini vaše stvarne lokacije kako biste postigli najbrže moguće brzine.

Besplatno vs plaćeni VPN: Mogu li sigurno Torrent s besplatnim VPN?

Nažalost, ne možemo preporučiti najbolji besplatni VPN za bujice. Preporučujemo izbjegavanje besplatnih VPN-a za torente. Evo zašto:

Iako besplatni VPN-ovi možda neće koštati novac, još uvijek nekako plaćaš. Ponekad, to su vaše brzine ili širina pojasa. Obično je to vaša privatnost.

Besplatni VPN-ovi često dolaze s ozbiljnim sigurnosnim rizicima i drugim ograničenjima. Što je još gore, mnoge besplatne VPN usluge evidentiraju vaše podatke i prodaju ih najvišem ponuđaču – drugim riječima, ti si proizvod.

Ipak, nisu sve besplatne VPN mreže loše za bujice. Ako ga zaista želite isprobati, evo nekoliko pristojnih tipova.

Na kraju, plaćeni VPN-ovi imaju još puno toga za ponuditi. Kupnjom prave VPN usluge i podrškom pružatelja usluga možete garantiraju vašu privatnost i sigurnost. Vi ćete također imati koristi od vrijednih značajki, stotine (čak i tisuće) pouzdanih poslužitelja, i 24/7 podrška.

Imajte na umu da neke pametne VPN kupovine mogu mnogo prijeći! Trošak premium VPN-a može se pretvoriti u promjenu džepa s pravim kodom – pogledajte najbolje ponude i kupone u okolini.

Postoje li VPN-ovi koje treba izbjegavati za torrenting i P2P?

Da. U vpnMentor smatramo da VPN nije pogodan za bujice ako pokriva sva tri od sljedećeg:

 • Pravila o privatnosti nisu u skladu s oglasima
 • Torrenting / P2P podrška nije izričito navedena
 • Nema korisnih značajki bujice

Hola najveći je prijestupnik. Iako sebe naziva VPN, softver se temelji na visokorizičnim P2P vezama i ponude nema šifriranja. Plus, Hola je notorna za prikupljanje i prodaju korisničkih podataka. Ukratko, ovaj “VPN” treba izbjegavati bujicama i općenito, ako vam je zaista stalo do vaše privatnosti.

Za više razloga za odmak od Hola pogledajte naš detaljni pregled.

Štit za žarište je još jedan popularni VPN koji nedostaje za bujice. To vodi evidencije veza, ima nema stvarnih značajki bujica, i je nije transparentan na podršci P2P. Iako je Hotspot Shield dobar ukupni odabir za strujanje i svakodnevnu zaštitu, to vam ne bi trebao biti prvi izbor za bujice.

Pogledajte naš puni pregled Hotspot Shield-a da biste otkrili jake strane ovog VPN-a.

Jesu li vrijeme kokica i Kodi povezani s bujicama?

Dok su Kodi i Popcorn Time medijski igrači, ističu se od tradicionalnog softvera jer koriste bujice za strujanje sadržaja.

Naravno, ne preuzimate izravno s pratilaca. Međutim, tehnički i dalje preuzimate. Možete naići na probleme ako gledate sadržaj zaštićen autorskim pravima.

Budući da Kodi, Popcorn Time, Acestreams i drugi temelje na P2P, dolaze s P2P sigurnosnim prijetnjama, poput otkrivanja i dijeljenja vaše IP adrese s potencijalnim hakerima. Dobro je nabaviti solidnu VPN za Kodi ili Popcorn Time.

Je li prosljeđivanje portova važno za torrent?

Prosljeđivanje luka je vruća tema u krugovima bujice. Većina pružatelja VPN-a ne nudi tu značajku, ali to nekim korisnicima čini razliku.

Ukratko, prosljeđivanje porta (u kontekstu bujice) omogućuje vam korištenje određenog porta za P2P promet. Ovaj port obično dodjeljuje vaš davatelj VPN-a. Glavna prednost prosljeđivanja luka zaobilazi vatrozidove i poboljšava broj vršnjaka na P2P mreži – drugim riječima, brže i efikasnije bujice.

Oni koji se protive prosljeđivanju luka imaju problema s privatnošću. S ograničenim brojem portova, korisnicima je lakše pratiti aktivnosti bujice natrag.

To je složen predmet s valjanim argumentima na obje strane. Za prosječne korisnike, preusmjeravanje luka zaista ne razlikuje.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me