10 legjobb 100% INGYENES VPN a Kodi számára Frissítve 2020 januárjában

Szeretne hozzáférni a Kodi összes geoblokkolt bővítményéhez anélkül, hogy prémium VPN-t fizetne? tudok segíteni.

Nehéz megtalálni egy biztonságos, ingyenes VPN-t. A VPN-hálózat üzemeltetése drága, ezért sok ingyenes szolgáltató csökkenti a sarkokat, hogy költségeit alacsonyabban tartsa. Néhány szolgáltatót még a felhasználók adatainak harmadik fél számára történő eladásával is elítélték, és ezért a rossz VPN használata ugyanolyan költséges lehet, mint a prémium verzió vásárlása..

Vannak olyan ingyenes VPN-k, amelyek prémium szintű biztonságot nyújtanak. Ezek a biztonságosabb opciók általában a prémium VPN-k ingyenes verziói.

De még a legbiztonságosabb ingyenes VPN-ek is korlátozottak. Előfordulhat, hogy alacsony sebességgel, korlátozott adatokkal és akár hirdetésekkel is járhat. Olyan sok prémium, olcsó szolgáltatás esetén, mint például a NordVPN, miért korlátozza magát? A teljes szolgáltatást kockázatmentesen kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Ezt szem előtt tartva 48 szolgáltatást teszteltem, hogy megtaláljam a Kodi számára a legjobb ingyenes VPN-ket a sebesség, biztonság és kompatibilitás alapján.

A legjobb ingyenes VPN-k a Kodi számára: Gyors útmutató

 1. NordVPNKorlátlan mennyiségű adat és a legkiválóbb biztonság. Kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.
 2. Windscribe: 10 GB ingyenes adat havonta és prémium biztonsági szolgáltatások.
 3. Speedify: 2 GB ingyenes adat havonta. P2P kapcsolatokhoz optimalizálva.
 4. ProtonVPN: Ingyenes számla korlátlan adat- és sávszélességgel. A geoblokkok streamingjére és megkerülésére optimalizálva.
 5. Hotspot pajzs: 500 MB ingyenes adat naponta. Könnyen használható alkalmazások és nagysebességű kapcsolatok.
 6. Rejts el: 2 GB ingyenes adat havonta csúcskategóriás biztonsági szolgáltatásokkal és 24 órás ügyfélszolgálat.
 7. IPVanish: Korlátlan sávszélesség és puffermentes streaming. Kipróbálhatja egy 7 napos ingyenes próbaverzióval.
 8. TunnelBear: 500 MB ingyenes adat havonta. Intuitív felület és a VPN blokkok megkerülésének képessége.
 9. Saját alagút: Gyors szerverek és élő chat támogatás. Kipróbálhatja ingyenesen egy 7 napos próbaverzióval.
 10. ZenMate: Ingyenes verzió korlátlan adatokkal, elérhető böngésző-kiterjesztésként.

Mik a ingyenes VPN hátrányai??

A legjobb esetben az ingyenes VPN-ek korlátozottak. A legrosszabb esetben veszélyesek lehetnek. Nézzük meg az ingyenes VPN használatának néhány hátrányát.

Kompatibilitási kérdések

Az ingyenes VPN-k általában csak laptopokhoz és asztali számítógépekhez kínálnak alkalmazásokat. Ez azt jelenti, hogy nem lesz képes streamálni a mobil eszközön, a játékkonzolon vagy a SmartTV-n.

Olyan sok prémium VPN-vel, amelyek ingyenes próbaverziót és pénz-visszatérítési garanciákat kínálnak, nincs szükség korlátozásra. A prémium VPN-k, mint például a NordVPN és az ExpressVPN, a legtöbb eszközhöz alkalmazásokat kínálnak. Ezenkívül lehetővé teszik az egyidejű csatlakoztatást, így az összes eszközt egyszerre megóvhatja.

Biztonság

A VPN-hálózat kiépítése és karbantartása drága. A legtöbb ingyenes VPN csökkenti a sarkokat, hogy pénzt takarítson meg. Gyilkos kapcsolók és katonai titkosítás nem olyan szokásos szolgáltatások, mint a prémium VPN-ekkel.

Néhány ingyenes VPN-szolgáltatást elfogtak spyware és malware telepítése a felhasználói eszközökre. Ez lehetővé teszi számukra, hogy kémkedjenek az ön tevékenysége iránt, és profit céljából értékesítsék személyes adatait harmadik felek számára.

A legtöbb ingyenes VPN határ sávszélesség, adat és sebesség. Ezenkívül korlátozzák azon kiszolgálók számát is, amelyekhez ingyenesen hozzáférhet.

Ezek a korlátozások megakadályozzák, hogy olyan népszerű szolgáltatásokhoz férjen hozzá, mint például a Netflix. Ha a Netflix blokkolja az Ön által használt szervert, akkor lehet, hogy a környéken nincs másik szerver, amelyet a blokk megkerülésére használhat. Korlátozott adatok és sebesség esetén előfordulhat, hogy egyáltalán nem lesz képes adatfolyamot továbbítani.

A prémium VPN-k korlátlan adat- és sávszélességet kínálnak nagy kiszolgálóhálózatokon. Erőforrásaik vannak a szerverük rendszeres frissítésére és a VPN-blokkok elkerülésére is.

A Kodi számára a 10 legnépszerűbb ingyenes VPN

Összeállítottam a a legjobb ingyenes VPN-k a Kodi számára. A teszteim során a sebességre, a biztonságra és a szolgáltatásokra koncentráltam. A listámon szereplő ingyenes VPN-k megbízhatóak és biztonságosak.

1. NordVPN

nordvpn

 • 30 napos kockázatmentes próbaverzió.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Korlátlan adat és sávszélesség.
 • Nagysebességű szerverek.

A NordVPN prémium szolgáltatás, de ebbe a listába belefoglaltam Te tudod használni 30 napos pénz-visszafizetési garanciája, hogy kockázatmentesen kipróbálhassa. Korlátlan sávszélességet és adatot kínál 5500+ szerver több mint 60 országban. A teszteim során azt tapasztaltam, hogy a NordVPN hozzáférhet a legfontosabb streaming platformokhoz és a geoblokkolt Kodi kiegészítőkhöz..

Az NordVPN felhasználja katonai titkosítás és automatikus megszakító kapcsoló. Szigorú bejelentkezési szabályokat tart fenn, és a CyberSec csomag blokkolja a hirdetéseket, a nyomkövetőket és a rosszindulatú programokat. Lehetőség van arra is, hogy adatait kétszer titkosítsa a dupla VPN szolgáltatásával, de a legtöbb szokásos felhasználónak nincs szüksége erre a kiegészítő biztonsági rétegre.

Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül, hétfőn keresztül elérhető. Olvassa el NordVPN felülvizsgálat hogy megtudja, hogyan teljesült a mély tesztek során.

A NordVPN feloldja:

 • Netflix, Hulu, SlingTV, BBC iPlayer, HBO, Kodi, Showtime, Amazon Prime Video és még sok más.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen. P2P speciális kiszolgálók érhetők el.

Kompatibilis valamivel:

 • Windows, Mac, Android, iOS, SmartTv, Chrome, Firefox, PlayStation és a legtöbb útválasztó.

Kezdje el a NordVPN használatát!

2. Windscribe

ablakok szélírások

 • 10 GB ingyenes adat havonta.
 • 256 bites titkosítás és szigorú bejelentkezési házirend.
 • Hirdetés, malware és tracker blokkoló.

A Windscribe havi 10 GB ingyenes adatot kínál. Ez elegendő három órás HD streaminghez, és ellenőrizheti az e-mail címét, vagy feltölthet néhány fényképet a Facebook-ba. 256 bites titkosítást használ, és szigorú bejelentkezési szabályokat tart fenn. Van egy megosztott alagút funkció, valamint egy beépített hirdetés, nyomkövető és rosszindulatú programok blokkolója. Képes voltam feloldani a legnépszerűbb Kodi kiegészítők blokkolását a Windscribe használatával, de az ingyenes verzió nem tudja feloldani a Netflix vagy a Hulu feloldását. Az olcsó prémium szerverre való frissítés hozzáférést biztosít a Netflix-re optimalizált szerverekhez, valamint korlátlan adathoz. A Windscribe teljes teljesítményvizsgálatának eredményeit a következő oldalon olvashatja el felülvizsgálat.

Szélírás feloldása:

 • Kodi és a YouTube.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen. P2P speciális kiszolgálók érhetők el.

Kompatibilis valamivel:

 • Mac, Windows, iOS, Linux, Chrome, Firefox.

Kezdje meg a Windscribe használatát!

3. Gyorsítsa fel

10 legjobb 100% INGYENES VPN a Kodi számára Frissítve 2020 januárjában

 • 2 GB ingyenes adat minden hónapban, nincs szükség fiókra.
 • P2P-barát kiszolgálók.
 • Könnyen használható alkalmazások.

A Speedify jól megtervezett és könnyen használható, még akkor is, ha teljesen új vagy a VPN-ekhez. 128 GCM titkosítást használ. Ez az ipari szabvány alatt van, de még mindig biztonságos. A Speedify az adatait sem naplózza.

Noha nem naplózza az IP-címeket, webhelyeket vagy adatokat, a Speedify egyes információkat gyűjt, például elérhetőségeket, időt és a kapcsolatok hosszát..

A Speedify csatornakötést kínál a kapcsolat sebességének növelése érdekében. A teszteim során észrevettem, hogy a csatornakötés extra adatokat igényel, és a kapcsolatom továbbra is lassú. Azt javaslom, kapcsolja ki a csatornakötést, és tartsa be a Speedify szokásos szervereivel.

A Speedify feloldhatja a Netflix, a Hulu és a népszerű Kodi kiegészítők blokkolását. Az ingyenes csomag 2 GB ingyenes adatot kínál, amely elegendő nagy felbontású adatfolyam továbbviteléhez 90 percig. A prémium tervre történő frissítés nagyobb sebességet és korlátlan adatot eredményez. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja a prémiumot, mielőtt vállalja.

További információt a Speedify-ról, beleértve a felhasználói megjegyzéseket, a felülvizsgálat.

Gyorsítsa fel a feloldást:

 • Netflix, Hulu, YouTube és Kodi.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen. P2P-barát kiszolgálók érhetők el.

Kompatibilis valamivel:

 • Android, iOS, Mac, Linux és Windows.

Kezdje el a Speedify használatát!

4. ProtonVPN

Windows protonvpn

 • Szerverek az Egyesült Államokban, Japánban és Hollandiában.
 • Korlátlan mennyiségű ingyenes adat.
 • Katonai biztonság.

A ProtonVPN mindent tartalmaz, amire szüksége van a Kodi VPN-jében. 256 bites titkosítást, automatikus lekapcsolót és DNS szivárgás elleni védelmet kínál. Az IKEv2 / IPSec és az OpenVPN protokollokat használja.

A ProtonVPN feloldhatja a Netflix, a Spotify és a legtöbb geoblokkolt Kodi kiegészítő blokkolását..

Az ingyenes verzió korlátlan adat- és sávszélességet kínál a kiszolgálókon három helyen. A kapcsolat sebessége korlátozott volt, de még mindig elég gyors ahhoz, hogy némi pufferrel tovább tudjon folyni. A frissítés korlátlan sebességet és hozzáférést biztosít a kiszolgálókhoz több mint 36 országban.

Elolvashatja a felülvizsgálat hogy többet megtudjon a ProtonVPN tulajdonságairól.

ProtonVPN feloldása:

 • YouTube, Kodi, Spotify és Netflix.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, de csak a prémium számlákkal.

Kompatibilis valamivel:

 • Android, Windows, Mac, iOS

Kezdje el a ProtonVPN használatát!

5. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs eszközök

 • Katonai titkosítás.
 • Nagy sebesség.
 • Napi 500 MB szabad adat.

A Hotspot Shield hirdetés-támogatott ingyenes fiókja napi 500 MB adatot kínál. Ez elég ahhoz, hogy a normál felbontású adatfolyam körülbelül 30 percig folyhasson. Prémium biztonsági funkciókat használ, beleértve a 256 bites titkosítást, a megszakító kapcsolót és a rosszindulatú programok védelmét. Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni.

A teszt során fel tudtam oldani a legnépszerűbb Kodi kiegészítők blokkolását.

A frissítés eltávolítja a hirdetéseket, és korlátlan adat- és sávszélességet eredményez. Kipróbálhatja a prémium verziót egy 7 napos ingyenes próbaverzióval és a 45 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Nézze meg Hotspot pajzs áttekintése hogy lássa, hogyan teljesített a sebesség- és teljesítménytesztjeinkben.

Hotspot pajzs feloldása:

 • YouTube, Kodi és Netflix.

Támogatja a torrentingot:

 • Nem.

Kompatibilis valamivel:

 • Windows, Mac, Android, iOS, Chrome és Firefox.

Kezdje el a Hotspot pajzsot!

6. hide.me

windows hide.me

 • 24 órás ügyfélszolgálat.
 • A földrajzi korlátozások és a VPN blokkok megkerülése.
 • 2 GB ingyenes adat havonta.

A hide.me ingyenes terve korlátlan sebességet, sávszélességet és 2 GB adatot tartalmaz havonta. Feloldhatja a Netflix, a HBO, a BBC iPlayer és a legnépszerűbb Kodi kiegészítők blokkolását. Ez azonban az Egyesült Államok, Szingapúr, Kanada és Hollandia szervereire korlátozódik.

256 bites titkosítást használ, és szigorú bejelentkezési szabályokat tart fenn. A frissítés korlátlan adatot szolgáltat kiszolgálókra 57 helyszínen világszerte. A hide.me 14 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál minden prémium tervéhez, így kipróbálhatja azt a kötelezettségvállalás előtt.

Részletes hide.me felülvizsgálat magában foglalja a többi felhasználó becsületes véleményét.

hide.me feloldása:

 • SlingTV, HBO, BBC iPlayer, Amazon Prime, YouTube, Showtime, Kodi és Spotify.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen.

Kompatibilis valamivel:

 • Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV, Chrome, Firefox és PlayStation.

Kezdje el a hide.me alkalmazást!

7. IPVanish

10 legjobb 100% INGYENES VPN a Kodi számára Frissítve 2020 januárjában

 • 7 napos pénz-visszafizetési garancia.
 • Felhasználóbarát alkalmazások.
 • Korlátlan sávszélesség és szerverváltás.

Az IPVanish egy újabb prémium VPN, amelyet 7 napos pénz-visszafizetési garanciával kipróbálhat kockázatmentesen. Katonai titkosítást használ, és nem naplózza az Ön adatait. Az IPVanish működik 1300+ szerver 75 országban, és feloldhatja a legtöbb Kodi-kiegészítőt.

Legfeljebb 10 egyidejű kapcsolatot és felhasználóbarát alkalmazásokat kínál minden nagyobb platformon.

Többet megtudhat az IPVanish-ról, ha elolvassa a részletes oldalt felülvizsgálat.

IPVanish feloldása:

 • YouTube, Netflix, Kodi, Sky és Hulu, Firestick, Facebook, Twitter és még sok más.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen. P2P-barát kiszolgálók érhetők el.

Kompatibilis valamivel:

 • Windows, Mac, iOS, Android, FireTV, Linux, Chrome és néhány útválasztó.

Kezdje el az IPVanish használatát!

8. TunnelBear

ablakok alagút

 • 500 MB ingyenes adat havonta.
 • Kikerülje a cenzúrát és a mély csomag ellenőrzést.
 • Opcionális hirdetésgátló.

Az TunnelBear ingyenes terve havi 500 MB adatot kínál. Ha tweettel szolgálsz a szolgáltatásról, akkor havonta 1 GB bónuszt kapsz. Ez elég ahhoz, hogy normál felbontásban körülbelül egy órán keresztül folytassuk.

Használja AES 256 bites titkosítás és szigorú bejelentkezési szabályokat tart fenn. Van opcionális, önálló hirdetésgátló, de ezt külön kell telepítenie.

GhostBear módja megkerüli a cenzúrát és a legtöbb VPN blokkot. Feloldhatja a Kodi kiegészítők blokkolását, de a Netflix nem.

A prémium szintre váltás korlátlan adatot és öt egyidejű kapcsolatot biztosít. Nem nyújt pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el A TunnelBear áttekintése annak mélyebb megismerésére.

TunnelBear feloldása:

 • Hulu, YouTube és Kodi.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen. P2P-barát kiszolgálók érhetők el.

Kompatibilis valamivel:

 • iOS, Android, Mack, Chrome, Firefox és Windows PC.

Kezdje el az TunnelBear alkalmazást!

9. Privát alagút

Windows privatetunnel

 • 7 napos ingyenes próbaverzió.
 • Korlátlan sávszélesség és adat.
 • Szerverek 12 országban.

A Privát Alagút egy prémium szolgáltatás, amely 7 napos ingyenes próbaverziót kínál korlátlan adatokkal.

Nagy sebességű szervereket működtet 12 országban. Privát alagút használ 128 bites AES titkosítás és az OpenVPN. Meg tudtam oldani a Kodi kiegészítők blokkolását a Private Tunnel használatával, de nem tudtam elérni a Netflixet.

A Privát Alagút 24 órás támogatást kínál élő csevegésen keresztül. Fiókonként akár három egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Nincs pénz-visszafizetési garancia, de a 7 napos próbaverzió elegendő időt biztosít a kipróbálásra.

Nézd meg felülvizsgálat a magán alagút használatának előnyeiről és hátrányairól.

Privát alagút feloldása:

 • Kodi és a YouTube.

Támogatja a torrentingot:

 • Nem.

Kompatibilis valamivel:

 • Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Prime és Linux.

Kezdje el a privát alagút használatát!

10. ZenMate

Zenmate-készülékek-1024x768_optimized

 • Korlátlan mennyiségű ingyenes adat
 • Próbálja ki prémium díjat 7 napig
 • P2P-barátságos

A ZenMate ingyenes fiókja korlátlan adat- és prémium biztonsági funkciókat kínál. Sebessége 2Mbps-re korlátozódik, ami elég gyors a normál felbontásban történő streaminghez.

Katonai titkosítást használ, és szigorú bejelentkezési szabályokat tart fenn. A Windows alkalmazás tartalmaz egy kill kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet. A NAT tűzfal blokkolja az internetes támadásokat és a hackereket.

Frissítés korlátlan sebesség és öt egyidejű kapcsolat biztosítására. Kipróbálhatja a prémiumot egy 7 napos ingyenes próbaverzióval és egy 14 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A ZenMate ütemét átmélyedésbe helyeztük felülvizsgálat.

ZenMate feloldja:

 • Netflix, Hulu, HBO GO, Kodi, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen. P2P és torrent támogatás.

Kompatibilis valamivel:

 • Chrome, Firefox, Android, iOS, Windows, Mac, Linux és PlayStation.

Kezdje el a ZenMate alkalmazást!

GYIK

Jogi a VPN-ek?

Igen. A VPN-ket a világ mintegy 95,9% -ában törvényes használni. Van néhány olyan terület, ahol a VPN használata korlátozott vagy illegális, ide tartozik Kína, Oroszország, Irak és Irán.

Ha ellátogat ezen országok egyikébe, akkor nem kell aggódnia. A VPN-ket használó nemzetközi turistákkal nem volt probléma.

Ha ingyenes VPN működik, miért kellene fizetnem az egyiket?

Az ingyenes VPN korlátozott funkciókat és biztonságot kínál. A nem biztonságos VPN használata veszélyezteti a személyes adatait.

Még ha az Ön által használt szolgáltatás is biztonságos, a legtöbb ingyenes VPN korlátozza a sávszélességet, a sebességet és az adatokat. Ez azt jelenti, hogy nem lesz képes streamálni, YouTube-ot nézni, videohívást kezdeményezni vagy nagy fájlokat küldeni.

Korlátlan adat, nagy sebesség és fejlett biztonsági szolgáltatások miatt ajánlom a NordVPN-t. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Kodi VPN működik együtt más szolgáltatásokkal?

Talán. A Kodi-val ellentétben a legnépszerűbb streaming szolgáltatások VPN blokkok használatával megakadályozzák a térségen kívüli tartalmak figyelését. A földrajzi korlátozások és a VPN-blokkok megkerüléséhez szüksége van egy kiváló minőségű VPN-re, amely rendszeresen frissíti kiszolgálóit az észlelés elkerülése érdekében.

összefoglalás

A legtöbb ingyenes VPN jelen van biztonsági kockázatok és korlátozások amelyek megakadályozzák őket abban, hogy együttműködjenek Kodival. 48 szolgáltatást teszteltem, hogy megtaláljam a legbiztonságosabb ingyenes VPN-ket a Kodi számára. Előnyben részesítettem azokat a szolgáltatásokat, amelyek prémium funkciókat tartalmaznak, például a DNS szivárgás elleni védelmet.

A legbiztonságosabb, ingyenes VPN-ek, mint amilyeneket a listámon szerepel, korlátozzák az Ön adatait és a kapcsolat sebességét. Ezért azt javaslom, hogy próbálkozzon a olcsó prémium szolgáltatás, mint például a NordVPN. 30 napig tesztelheti kockázatmentesen a pénz-visszafizetési garanciával.

Ha még több pénzt szeretne megtakarítani, és továbbra is prémium szolgáltatásokat szeretne kapni, akkor nézd meg a VPN-kuponokat.

Olvassa el a mélyreható áttekintést, hogy többet megtudjon a legjobbról prémium VPN-k szolgáltatások 2020-ig.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me