10 най-добри коди добавки за филми и телевизия, които работят през 2020 г. [+ ВИДЕО]

С Kodi можете да съставите заедно гледане на потоци от различни източници. След като сте свързани с тези източници чрез добавки, имате всички ваши любими канали и предавания на едно място, достъпни чрез едно табло.

Търсенето през всички налични потоци в хранилището на Kodi, да не говорим за многото външни хранилища, отнема време и много усилия, всичко за непоследователни награди. Докато съставяхме нашия списък, открихме това много хранилища имаха прекъснати връзки. Някои просто вече не съществуваха, а други съдържаха съдържание с лошо качество или изобщо няма съдържание.

За да ви помогнем да се възползвате максимално от Kodi и да ви спести малко време и усилия, създадохме списък на най-добрите добавки на Kodi за филми и телевизия, които в момента все още работят.

Най-добрите Kodi добавки за филми и телевизия

 1. BBC iPlayer
 2. YouTube
 3. PlayOn Browser
 4. USTV сега
 5. FilmRise
 6. пукане
 7. SnagFilms
 8. Viewster
 9. Филми за големи звезди
 10. завет

Бързо ръководство за инсталиране на добавки на Kodi

Преди да инсталирате добавки върху Kodi, дори от официалното хранилище, трябва да обмислите да инвестирате във висококачествен VPN, за да осигурите връзката си. VPN ви позволява да достъп до гео ограничено съдържание и да защитите вашата връзка от вируси, зловреден софтуер, хакери и от потенциално наблюдение. Винаги има възможност това добавки или външни хранилища на трети страни могат да съдържат зловреден софтуер което може да уронва поверителността ви или да навреди на вашето устройство.

Препоръчваме NordVPN за Kodi защото има една от най-големите мрежи от сървъри, ненадмината сигурност и скорости, които са идеални за стрийминг. NordVPN може да се използва и на широк спектър от устройства, така че независимо от устройството, на което използвате Kodi, сте защитени и имате достъп до гео-ограничено съдържание. Можете да намерите няколко страхотни отстъпки за NordVPN на нашата страница с купони.

Вземете 75% отстъпка от NordVPN сега!

След като инсталирате и работите си VPN, просто следвайте тези стъпки, за да инсталирате своите добавки:

Инсталиране чрез официалното хранилище Kodi

 1. Отворете Kodi и кликнете върху Добавки
 2. Отидете до левия ъгъл на страницата и кликнете върху иконата на полето
 3. От списъка щракнете върху Инсталиране от хранилището
 4. Кликнете – Добавки за видео
 5. Намерете канала, който искате от списъка (той е по азбучен ред) и кликнете върху него
 6. Щракнете върху Инсталиране и изчакайте потвърждение, че това е било успешно
 7. Върнете се на началния екран
 8. Намерете канала си и започнете да гледате

Инсталиране от външно хранилище

Ако инсталирате канала чрез външно хранилище, трябва да предприемете няколко допълнителни стъпки.

 1. Отворете Kodi и кликнете върху иконата на зъбчатка в горната лява част на страницата
 2. Кликнете върху файловия мениджър
 3. Превъртете надолу до Добавяне на източник и щракнете двукратно
 4. Въведете URL адреса на хранилището и щракнете върху ОК
 5. Въведете името на хранилището и щракнете върху ОК
 6. Върнете се до началната страница и кликнете върху иконата на кутията
 7. Кликнете върху Инсталиране от Zip
 8. Намерете името на файла в списъка и кликнете върху него – изчакайте потвърждение, че той е инсталиран
 9. Върнете се към Инсталиране от хранилището и изпълнете стъпки 3 – 8 по-горе с новото хранилище

Добавки за Kodi за филми и телевизия през 2020 г. (които все още работят)

Трудността с Kodi е свързана с намирането на работещи добавки. Собственото хранилище на Kodi обикновено е по-стабилно, но съдържанието, което намирате там, е ограничено. Алтернативата е да се използва външни хранилища. Те са по-малко стабилни и поемате допълнителната отговорност да гарантирате, че потоците, които добавяте към Kodi, са законни.

Тук сме, за да помогнем! Ето списък на Коди добавки, които все още работят през 2020 г.. Ние предоставихме URL адреса на хранилището, където е необходимо, както и всяка допълнителна информация, от която се нуждаете, за да започнете.

1. BBC iPlayer

bbciplayer

оферти програмиране по поръчка от целия BBC, което ви позволява да наваксате любимите си предавания и да откриете нови скъпоценни камъни. Трябва да се намирате във Великобритания (или използвайте VPN с UK сървъри) и имате валиден телевизионен лиценз за използване на BBC iPlayer – може да бъдете помолени да потвърдите това, преди да имате достъп до програмирането.

 • Репо: официално хранилище на Kodi
 • Име: iPlayer WWW
 • VPN: свържете се с UK сървъри

2. YouTube

10 най-добри коди добавки за филми и телевизия, които работят през 2020 г. [+ ВИДЕО]

достъп всичко, което YouTube трябва да обидиr, от видеоклипове „Как да“ до видеоклипове и пълнометражни програми. Не забравяйте, че е ваша отговорност да проверите състоянието на авторските права на филмите и показваните филми.

 • Репо: официално хранилище на Kodi
 • Име: YouTube
 • VPN: Свържете се с американските сървъри за най-широк спектър от възможности за избор на видео

3. Браузър PlayOn

браузър за игра

достъп филми и предавания от САЩ с възможност за запис на предавания и пропускане на реклами. Можете също така да получите достъп до канали като Netflix и Amazon чрез PlayOn, като използвате данните за съществуващия си акаунт. За да получите достъп до PlayOn чрез Kodi, първо трябва да изтеглите приложението PlayOn. Можеш достъп до ограничени услуги на PlayOn безплатно, но премиум функции изискват месечен абонамент.

 • Репо: официално хранилище на Kodi
 • Име: Браузър PlayOn
 • VPN: Свържете се с американските сървъри

4. USTV сега

UStvnow

Тази услуга за стрийминг е предназначена за американския сервизен персонал, които са командировани в чужбина. Той осигурява достъп до редица канали за новини, развлечения и филми. Трябва да създадете акаунт в USTV, за да може той да работи на Kodi. Налични са три различни пакета, включително a безплатен основен пакет което ви дава достъп до обществени канали за достъп в САЩ.

 • Репо: официално хранилище на Kodi
 • Име: USTV Now
 • VPN: Свързахме се със сървърите в САЩ, но тя трябва да работи във всяка страна, където са командировани служители на САЩ

5. FilmRise

10 най-добри коди добавки за филми и телевизия, които работят през 2020 г. [+ ВИДЕО]

FilmRise е легален филмов поток, който предлага безплатен достъп до неговия каталог. С над 7 500 заглавия на разположение, трябва да можете да намерите нещо, което да гледате.

 • Репо: официално хранилище на Kodi
 • Име: FilmRise – YouTube (има няколко изброени FilmRise, но това е най-добрият вариант)
 • VPN: Сървърите в САЩ работиха добре за нас.

6. Крек

пукане

Crackle е част от мрежата на Sony легален достъп до множество филми, които са лицензирани от Sony. Има няколко версии на този аддон, които са достъпни чрез различни хранилища. Хранилището на Eracknaphobia предоставя страхотна работеща версия.

 • Repo: redeneobux.com/bg/install-eracknaphobia-repo-kodi-addon
 • Име: Eracknaphobia
 • VPN: Сървърите в САЩ работиха добре за нас

7. SnagFilms

snagfilms

SnagFlims предлага библиотека от над 5000 телевизионни предавания и филми, всички те са законни за стрийминг. SnagFLims придобива лицензите за съдържанието, което предлага и ги предоставя на потребителите безплатно.

 • Репо: официално хранилище на Kodi
 • Име: SnagFlims
 • VPN: Сървъри в САЩ

8. Viewster

viewster

Viewster е услуга за стрийминг, базирана в Швейцария, която предлага безплатен достъп до множество телевизионни предавания и филми. Услугата е не само безплатна за използване, но и е без гео ограничения, което означава, че можете да го гледате навсякъде, където няма строга цензура.

 • Репо: официално хранилище на Kodi
 • Име: Viewsst
 • VPN: Всяка държава, която няма строга цензура на съдържанието (избягвайте Китай например)

9. Филми за големи звезди

bigstarmovies

Филмите на Big Star е друго безплатен и легален сайт за филми. Предлага филми и телевизионни предавания в различни жанрове, така че има какво да удовлетвори всички. Докато добавката използва съдържание от официалния уебсайт на Big Star Movies, тя не е в официалното хранилище Kodi. Срещнахме някои проблеми при инсталирането на този сайт, но резултатите си заслужават допълнителна работа.

 • Репо: https://github.com/MetalChris/repository.metalchris/tree/zips/repository.metalchris. Ако не можете да накарате това да работи, опитайте да потърсите „Всички хранилища“ в Kodi.
 • Име: Метал Крис
 • VPN: Сървърите в САЩ работят добре

10. Завет

лого на завета

Covenant, официалният заместител на Exodus, разполага с огромна колекция от филми и телевизионни предавания за вашето удоволствие от поточно предаване. Често се актуализира, така че не трябва да имате проблем да намерите точно това, което търсите. Инсталирането може да е малко сложно, така че не забравяйте да следвате стъпките в нашето видео.

 • Репо: http://lazykodi.com/
 • Име: хранилище Kodi Israel
 • VPN: Сървърите в САЩ работят добре

В заключение

Ако искате всичките си любими поточни канали на едно място, тогава Kodi е идеалният отговор. Достъпът до външни хранилища и съдържанието, което те съдържат обаче, може да бъде непоследователен, така че търпението със сигурност е от полза.

VPN също е от полза ако искате да гарантирате, че връзката ви е безопасна от някои от по-опасните елементи, които могат да се крият в хранилищата и съдържанието, което съдържат. И VPN може да направи много повече отколкото да защитите връзката си, докато гледате съдържание през Kodi.

За да научите повече за това какво VPN може да направи за вас, прочетете нашето Ръководство за VPN. За да проучите функциите на първите пет VPN на пазара, се обърнете към нашите експерти.

Вземете NordVPN сега!

Подобни публикации:

 • 5-те най-добри VPN за Kodi Streaming
 • Лесно и безопасно за използване е Kodi?
 • Как да инсталирате Netflix на Kodi
 • Най-добрите 6 РЕАЛНО безплатни VPN мрежи
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me