10 najboljših poceni VPN-jev 2020 – Zagotovite si najboljšo varnost za manj kot 3 USD / mesec!

Težko je najti ravnovesje med ceno in kakovostjo.

Številni VPN-ji, ki trdijo, da zagotavljajo storitev, ki je ugodna proračunu, vam ne zaslužijo veliko denarja. Zakaj bi plačevali VPN - tudi poceni VPN -, ki ne zagotavlja varnosti, zanesljivosti ali hitrosti povezave dovolj hitro za pretakanje HD?

Za premijsko storitev vam ni treba plačati bogastva. Skrivnost doseganja najboljše cene je izbira dolgega naročniškega načrta.

Številni najbolj ocenjeni VPN ponujajo odlične ponudbe pri svojih daljših načrtih. Pravzaprav so na koncu cenejši od storitev, ki vam za svoj denar ponujajo veliko manj.

Tu je top 8 najboljših, najcenejših VPN-jev, ki nudijo izjemno kakovost po najnižjih cenah na trgu.

Hitri vodnik - Najboljši poceni VPN-ji

 1. Surfshark ima napredne varnostne funkcije in podporo za neomejeno število sočasnih naprav.
 2. NordVPN ponuja dolg seznam premium funkcij po neverjetni vrednosti za denar.
 3. ZenMate olajša uživanje v pretakanju po dostopni ceni.
 4. CyberGhost ponuja odlično storitev, ki združuje napredne funkcije in uporabniku prijazen vmesnik.
 5. Ščit omrežne točke ima veliko omrežje strežnikov, kar pomeni, da lahko ta VPN ponuja veliko hitrost in zanesljivost za nizko ceno.
 6. ZasebnoVPN je preprost, cenovno dostopen VPN, ki ima vse vrhunske funkcije za zagotavljanje velike varnosti in anonimnosti v spletu.
 7. HMA ponuja nekaj močnih varnostnih funkcij in je zaradi svojih uporabniku prijaznih prednastavljenih načinov zelo preprost za uporabo.
 8. Zaupanje.Zone nudi preprosto, varno zaščito po zelo ugodni ceni s hitrostmi, dovolj hitro za pretakanje.
 9. Varnejši VPN je cenovno dostopen VPN, znan po svojih robustnih varnostnih funkcijah in odlični storitvi za stranke.
 10. VyprVPN poceni VPN, ki lahko zaobide nekatere najstrožje internetne cenzure.

Poceni VPN ali brezplačni VPN: kar je bolje?

Varnost

Ne želite plačati za nekaj, kar bi lahko dobili brezplačno. Številni priljubljeni VPN-ji trdijo, da ponujajo popolnoma brezplačno storitev, zato se lahko izognemo plačilu VPN-ja v celoti..

Čeprav so nekatere brezplačne VPN varne, je malo verjetno, da ljudje, ki razvijajo in upravljajo te brezplačne storitve, to počnejo iz dobrote svojega srca. Vprašanje je, kako zaslužijo brezplačni VPN-ji?

Preprosto je: vi ste izdelek. Večina brezplačni VPN-ji zaslužijo denar zbiranje in prodaja vaših podatkov oglaševalcem. Mnogi so vdelani v zlonamerno programsko opremo in sledilce drugih proizvajalcev, ki sledijo vsem, kar počnete v spletu. Čeprav so namenjeni zaščiti vaše zasebnosti, vas lahko brezplačni VPN na spletu naredijo bolj ranljive.

Po drugi strani najboljši poceni VPN ne ogrožajo vaše varnosti. Ponujajo vrhunske storitve po dostopnih cenah, kar pomeni, da lahko v proračunu uživate vodilno industrijsko varnost.

Pretakanje in Netflix

Če upate, da boste z uporabo VPN-a zaobšli geobloke na priljubljenih spletnih mestih za pretakanje, kot so Netflix, Hulu in Amazon Prime, ne pričakujte, da vas bo tam dobil brezplačen VPN. Spletna mesta za pretakanje so dobra za zaznavanje in zaviranje blokatovg VPN-ji, in večina brezplačnih VPN teh blokov ne more zaobiti.

Premium VPN lahko premagajo tako geoblocks kot VPN bloke, kar vam daje neomejen dostop do vaših najljubših oddaj in kanalov. Ponujajo tudi večja omrežja strežnikov, zato je veliko manj verjetno, da jih bodo najprej zaznali.

Poleg tega še veliko brezplačni VPN imajo omejitve podatkov in imajo omejeno hitrost povezave. To pomeni, da tudi če omogočajo pretakanje, hitro pridete do omejitve podatkov in ne boste mogli videti vsebine, ki vam je všeč. Prav tako se boste morali spoprijeti z pufranjem.

Vrhunski poceni VPN ne omejujejo vaših podatkov in se ponašajo s hitrostjo strele. 

Najboljši poceni VPN-ji za Netflix in pretakanje

 • Surfshark
 • NordVPN
 • ZenMate
 • CyberGhost
 • Ščit omrežne točke
 • ZasebnoVPN
 • Varnejši VPN

Torrenting in P2P

Brezplačni VPN-ji lahko ogrozijo vašo varnost, zato se izogibajte mučenju z njimi. Pravzaprav mnogi na svojih strežnikih sploh ne podpirajo dejavnosti P2P.

Poleg tega, da podpirajo hudourništvo, ponujajo številne vrhunske VPN-je - tudi poceni namenski strežniki P2P. To zagotavlja vašo varnost, tako da lahko varno gnetete.

Najboljši poceni VPN-ji za hudourništvo

 • Surfshark
 • NordVPN
 • ZenMate
 • CyberGhost
 • ZasebnoVPN
 • HMA (namenski strežniki v ZDA in Veliki Britaniji)
 • Varnejši VPN
 • Zaupanje.Zone

Koliko stane VPN?

Čeprav je lepo, da stvari dobite brezplačno, ne smete igrati igre, ko gre za kibernetsko varnost. Plus, ne bi smeli narediti kompromisov pri pretakanju ali hudourništvu, ki ga imate radi.

Vlaganje v visokokakovosten VPN ne bi smelo veliko stati. V bistvu naša zgornja priporočila pomenijo, da lahko uživajte v vrhunski varnosti za manj kot 3 USD na mesec!

Če želite uživati ​​v najboljših cenah na najboljših VPN-jih, se morate običajno prijaviti na najdaljši razpoložljivi načrt. Tu boste našli najboljše popuste in plačati kar 85% manj kot mesečni načrti istega ponudnika.

Vsi VPN-ji na tem seznamu ponujajo dolgoročne načrte za 3 USD / mesec ali manj. Načrti se gibljejo od 18 do 36 mesecev. Ponudniki so vzpostavljene VPN-je z nekaterimi najboljšimi zaščitnimi in odklepnimi funkcijami na trgu, zato smo prepričani, da je dolgoročni načrt dobra naložba.

Najboljši poceni VPN-ji

1. Surfshark

Naprave za deskanje

Surfshark ponuja zelo visoke hitrosti in vrhunska varnost po nizki ceni. Napredne funkcije tega VPN-ja in varni protokoli varujejo vašo varnost in zasebnost med nalaganjem ali brskanjem po spletu.

Surfshark ima 1041+ strežnikov v 61+ državah in lahko zaobide geobloke Netflix in druge priljubljene strani za pretakanje. Ponudnik britanskih Deviških otokov je strog politika brez zapisov in zavezanost preglednosti je priljubljena izbira za zasebnost.

Ta VPN je odličen tudi za gospodinjstva z veliko napravami, ker vam Surfshark omogoča povezavo neomejeno število sočasnih naprav na eno naročnino.

Izkoristite lahko prednosti Surfshark-a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja preizkusiti storitev brez tveganja.

Pridobite Surfshark danes!

2. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN ni le eden najbolj ocenjenih VPN-jev, ki ga lahko kupite denar, ampak tudi eden najcenejših premium VPN-jev na trgu.

Z mrežo več kot 5000 strežnikov po vsem svetu, vodilne varnostne funkcije v industriji in zelo visoke hitrosti NordVPN je vse, kar je spakirano v eleganten in uporabniku prijazen vmesnik, za svojo ceno neverjetno.

Panamski NordVPN omogoča torrenting na namenskih strežnikih P2P in ščiti vašo zasebnost s strogim pravilnikom o nedelovanju.

Ta VPN vas varuje z varno šifriranjem, vsemi glavnimi protokoli, zaščito pred uhajanjem DNS / IP in an samodejno stikalo za ubijanje. Nenehno hitra hitrost in zmožnost obvladovanja geoblokov na večjih spletnih mestih za pretakanje, kot je Netflix, to VPN odlična izbira za pretakanje.

Prav tako lahko celotno gospodinjstvo pokrijete s podporo za do šest hkratnih naprav. Izkoristite lahko odlično ceno brez tveganja brez NordVPN z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Pridobite NordVPN danes!

3.ZenMate

Naprave Zenmate-1024x768_optimized

ZenMate's vnaprej konfigurirani profili za tok in hudournike naj bo eno najbolj uporabniku prijaznih VPN-jev. Če želite najti tistega, ki deluje, ni treba presejati več tisoč strežnikov. ZenMate je vse delo opravil namesto vas. Njene koristi povečuje le: njegovo pretočno garancijo. Če ne morete odblokirati določene platforme, vam bo dal ZenMate popust pri naslednji vaši naročnini, kar je še bolj dostopno.

Cena ne odraža lastnosti, ki jih ZenMate ponuja svojim uporabnikom. Našli boste šifriranje na visoki ravni, OpenVPN protokol in stikalo kill. Vse to zagotavlja, da bo vaša povezava ostala zasebna in varna. ZenMate deluje 300+ strežnikov v več kot 30 državah, kar vam bo pomagalo do dostopa do omejene vsebine po vsem svetu.

Zaradi svoje preprostosti in cene je ZenMate priljubljena možnost med uporabniki VPN. Vendar vam ni treba sprejeti njihove besede. ZenMate ponuja a 7-dnevno brezplačno preskušanje za svojo premijsko storitev. Ima tudi a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Pridobite ZenMate danes!

4. CyberGhost

CyberGhost VPN

CyberGhost je najljubši množica, ki lahko ponudi veliko za odlično ceno. Poleg nje varno šifriranje, zaščita pred puščanjem DNS / IP in samodejno stikalo za ubijanje, Prednastavljeni načini CyberGhosta omogočajo zelo enostavno uporabo za pretakanje, hudourništvo in največjo zasebnost.

The visoke hitrosti in zanesljive povezave na spletnem mestu CyberGhost 5.700+ strežnikov so idealni za pretakanje HD in ne boste imeli težav z dostopom do priljubljenih spletnih strani za pretakanje, kot je Netflix.

CyberGhost ima sedež tudi v Romuniji, ki je prijazna do zasebnosti, in ima stroga politika brez zapisov. Naročnina na ta VPN vam omogoča, da povežete do sedem naprav hkrati.

Poleg radodarnega CyberGhosta 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, lahko preizkusite tudi storitev z a 24-urna brezplačna preizkusna različica.

Pridobite CyberGhost danes!

5. Ščit za žarišče

10 najboljših poceni VPN-jev 2020 - Zagotovite si najboljšo varnost za manj kot 3 USD / mesec!

Hotspot Shield je priljubljen VPN, ki ponuja hitre in zanesljive povezave z 2500+ strežniki v 25 državah okoli sveta. Ta VPN je znan po edinstvenem načinu doseganja velikih hitrosti s stiskanjem podatkov s svojim lastniškim protokolom Catapult Hydra.

S tem VPN boste dobili neomejena pasovna širina in možnost zaobiti geobloke na najboljših spletnih mestih za pretakanje, kot sta Netflix in BBC iPlayer.

Hotspot Shield ščiti vašo varnost in zasebnost 256-bitno šifriranje in samodejno stikalo za ubijanje, čeprav hudourništvo ni podprto.

Lahko se povežete do pet sočasnih naprav z Hotspot Shieldom in a 7-dnevna brezplačna preizkusna različica in 45-dnevna garancija za vračilo denarja olajšajte izkoriščanje storitve.

Daj danes zaščitni paket!

6. ZasebniVPN

privatevpn naprave

PrivateVPN ima razmeroma majhno omrežje pod 100 strežnikov, vendar s strežniki v več kot 40 državah, neomejena pasovna širina in možnost zaobiti Netflixove geo-omejitve, PrivateVPN je še vedno dobra izbira za pretakanje.

Uporabniki imajo radi prijazen vmesnik PrivateVPN in podporo za hudournike. Ta VPN ščiti vašo varnost in anonimnost do šest hkratnih naprav z varnim šifriranjem in a stroga politika brez zapisov.

Če niste prepričani, ali je PrivateVPN prava izbira, jo lahko preizkusite brez tveganja 7-dnevna brezplačna preizkusna različica in 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

Pridobite PrivateVPN danes!

7. HMA VPN

Skrij VPN!

HMA je proračunu prijazen VPN s privlačnim vmesnikom, polnim uporabnikom prijaznih funkcij. Z 280 strežniških lokacij med katerimi lahko izbirate in možnost dostopa do Netflixa in drugih priljubljenih spletnih mest s strogimi geo-omejitvami, je HMA odlična izbira za pretakanje HD.

Ta VPN podpira hudourništvo in vas varuje varno šifriranje in samodejno stikalo za ubijanje. Uporabniki lahko tudi veliko povedo o učinkovitih in uporabniku prijaznih prednastavljenih načinih.

Lahko se povežete do pet naprav hkrati z eno samo naročnino. HMA ponuja tudi 7-dnevna brezplačna preizkusna različica in 30-dnevna garancija za vračilo denarja na vseh načrtih.

Pridobite HMA danes!

8. Zaupanje.Zona

10 najboljših poceni VPN-jev 2020 - Zagotovite si najboljšo varnost za manj kot 3 USD / mesec!

Storitev Trust.Zone nudi veliko vrednost za vaš denar. Ta VPN temelji zunaj pristojnosti zavezništva 5/9/14-Eyes na Sejšelih in uporabniki cenijo njegovo zavezanost zasebnosti.

Do omrežja Netflix z omejenim dostopom do omrežja Trust.Zone imate dostop do omrežja 160+ strežnikov na 80+ lokacijah okoli sveta. Trust.Zone tudi podpira torrenting in nudi zanesljive, hitre povezave ki so odlične za pretakanje.

Preprosto preizkusite Trust.Zone z 3-dnevna brezplačna preizkusna različica in 10-dnevna garancija za vračilo denarja. Lahko se povežete tudi do tri naprave naenkrat s tem VPN.

Pridobite Trust.Zone danes!

9. VarneVPN

varne naprave

SaferVPN je priljubljen ponudnik, ki je znan po svojem velike hitrosti povezave, močno šifriranje in odlična storitev za stranke.

Ta poceni VPN je zaradi velike mreže omrežij odlična izbira za pretakanje 700+ strežnikov in možnost zaobiti geobloke na Netflixu in drugih priljubljenih spletnih mestih. SaferVPN podpira torrenting na majhnem številu strežnikov.

SaferVPN podpira tudi do pet sočasnih povezav in nudi močno varnost s 256-bitno šifriranje, samodejno stikalo za ustavljanje in pametna zaščita Wi-Fi.

Storitev lahko preizkusite brez tveganja 24-urna brezplačna preizkusna različica in 30-dnevno jamstvo vračila denarja.

Pridobite SaferVPN danes!

10.VyprVPN

Naprava VyprVPN

VyprVPN daje uporabnikom kakovostne varnostne funkcije v majhnem paketu. Je eden najboljših VPN-jev mimo stroge internetne cenzure. Chameleon protokol VyprVPN je močno orodje, s katerim se lahko povežete z varnimi strežniki, tudi na Kitajskem.

Dobili boste tudi VPN, ki ga lahko dostop do številnih ameriških pretočnih vsebin, kot sta Netflix in Amazon Prime Video. Je stroga politika brez dnevnikov je tudi VyprVPN pomagal postati priljubljena izbira za hudourništvo. VyprVPN hitrosti ne ogroža hitrosti v prid varnosti. Njeni strežniki uporabljajo 256-bitno šifriranje AES ne da bi upočasnili povezavo.

VyprVPN uporabnikom ponuja dva različna načrta, med katerimi lahko izbirajo, omejen osnovni načrt in premijski načrt. Če želite preprosto zaščito za tri naprave ali manj, je osnovni načrt VyprVPN zelo pomemben. Ti lahko poskusite bodisi načrt brez tveganja, z 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Pridobite VyprVPN danes!

Zaključek

VPN-ji na tem seznamu vam bodo ponudili vrhunske lastnosti najvišje ocenjenega VPN za manj kot strošek skodelice kave.

Čeprav se lahko zapletete z brezplačnim VPN-jem, imajo običajno toliko omejitev, napak v varnosti in tako slabo delovanje, da so bolj preglavice, kot so koristne.

Če vas skrbi, da bi se zavezali k daljšemu načrtu, to upoštevajte te VPN ponujajo brezplačne preizkuse in garancije za vračilo denarja. To pomeni, da lahko izkoristite te odlične ponudbe brez tveganja.

Pridobite Surfshark danes!

Nadaljnje branje

Najboljše ponudbe VPN in kode kuponov

Brezplačni VPN vs plačljiv VPN - kar je prav za vas?

Skrite nevarnosti uporabe brezplačnih VPN-jev

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me