3 najboljše VPN za Armenijo – najhitrejše in najvarnejše v letu 2020

The Internet v Armeniji večinoma ni omejitev. Ni podvržen vladnemu nadzoru ali cenzuri in je dokaj lahko dostopen. Vendar pa obstajajo še vedno več razlogov, zakaj bi morali uporabljati VPN v Armeniji, ali ste prebivalec ali samo obiščete.

Zanesljiv VPN vam bo omogočil ustvarite zasebno povezavo in šifrirajte svoje podatke, zato sta vaša lokacija in občutljive informacije zaščiteni pred hekerji, tudi če uporabljate javni wi-fi.

Poleg tega vam VPN omogoča obiti geobloke, tako si lahko ogledate in pretakate vsebino, ki ni na voljo z armenskim naslovom IP.

Če ste zunaj države in potrebujete armenski naslov IP za dostop do lokalne vsebine, vam lahko pomaga VPN. Obstajajo VPN, ki imajo armenske strežnike, s katerimi se lahko povežete, tako da lahko dostopajte do lokalnih vsebin od koder koli po svetu.

Uporaba VPN v Armeniji bo obdržala vaš promet in IP naslov skrit, zagotavljanje, da je vaša uporaba interneta varna in anonimna.

Preberite več o tem najboljši VPN-ji za Armenijo, ali ste stalni prebivalec ali obiskovalec.

Povzetek najboljših VPN-jev za Armenijo

Oglejte si naša priporočila o najboljših VPN-jih, ki jih lahko uporabljate v Armeniji:

 1. ExpressVPN – Hitrost tega VPN-a je težko premagati, prihaja pa z vojaškim šifriranjem in zanesljivimi možnostmi za odklepanje.
 2. NordVPN – Ponuja veliko vrednost za denar, z odličnimi funkcijami, hitrimi hitrostmi in robustnim šifriranjem za varno brskanje in pretakanje.
 3. CyberGhost – CyberGhost je enostaven za uporabo, odličen VPN za začetnike in je opremljen z vsemi funkcijami, potrebnimi za varno uporabo interneta v Armeniji.
 4. HMA – Ima ogromno strežniško omrežje s skoraj 100-odstotno globalno pokritostjo in odličnimi namiznimi in mobilnimi aplikacijami.
 5. Surfshark – Hiter in zanesljiv VPN z močno varnostjo in dosledno sposobnostjo premagovanja geoblokov.

Pridobite ExpressVPN zdaj!

Kaj morate iskati v VPN za Armenijo

Armenia je Armenijo v svojem poročilu Freedom on Net 2018 ocenila kot “svobodnega”. Poročilo navaja, da “armenski uporabniki interneta uživajo dostop do internetnih virov brez omejitev, vključno s platformami družbenih medijev, medsebojnimi omrežji ter storitvami glasovnih in internetnih sporočil.”

Medtem ko je dostop do interneta v Armeniji na splošno odprt in brezplačen, še vedno je dobra uporaba VPN, ko ste na spletu da bi zaščitili svojo zasebnost in varnost.

V VPN lahko iščete številne stvari:

 • Močno šifriranje da zaščitite svojo zasebnost in podatke za anonimno brskanje in pretakanje.
 • Pravilnik o ničelnih dnevnikih tako da nobenega od vaših podatkov na zahtevo ni mogoče izročiti tretji osebi.
 • Zanesljiva mreža da dobite stabilno povezavo, ki ne bo več padla. A kill stikalo funkcija je prav tako uporabna, saj prepreči, da bi bili vaš IP naslov in drugi podatki izpostavljeni, če nenadoma prekinite povezavo.
 • Hitro strežniki, v najboljšem primeru v Armeniji ali v bližnji državi, za hitrosti strele pri pretakanju, hudourništvo ali igranje.
 • Možnost obiska geoblokov in drugih blokov VPN za dostop do vsebine, ki ni dostopna z armenskim naslovom IP.
 • Mobilne aplikacije na več platformah za varno uporabo interneta v javnih omrežjih wi-fi.

Najboljši VPN-ji za Armenijo

1. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN ima a ogromno omrežje hitrih strežnikov v več kot 90 državah, vključno z Armenijo, zaradi česar je popoln za pretakanje, igranje in hudourništvo brez drobljenja. To je zanesljivo zaobide geoblokiranje in druge bloke VPN za dostop do vsebine zunaj Armenije, kot sta Netflix US in BBC iPlayer.

The napredne varnostne funkcije programa ExpressVPN vključujejo vojaško šifriranje, funkcija preklopa ubijanja in podpora za OpenVPN. Čeprav omogoča le 5 hkratnih povezav, je ExpressVPN eden najboljših VPN-jev na trgu in od svojih uporabnikov nenehno dobiva visoke ocene..

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira Torrenting:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Preizkusite ExpressVPN zdaj!

2. NordVPN

NordVPN

Z NordVPN lahko uživate velike hitrosti in zanesljiva povezava, ne da bi pri tem žrtvovali varnost. NordVPN je registriran v Panami daleč od nadzora 5/9/14 oči zero-log politika.

To skupaj s trdno šifriranjem, zaščito pred uhajanjem in podporo protokolom IKEv2 / IPSec in OpenVPN pomeni, da bodo vaši zasebnost in podatki zaščiteni.

Z opravili z enim klikom lahko preprosto pretakate in prenašate svoje najljubše oddaje. Poleg tega ste, zaradi lastniških nastavitev DNS SmartPlay, na voljo samodejno na voljo s hitro hitrostjo in zanesljivimi povezavami za vaše najljubše storitve pretakanja.

Čeprav NordVPN v Armeniji nima nobenega strežnika, vam ponuja veliko strežniško omrežje z več kot 5200 strežniki v 60 državah, vključno z bližnjo Turčijo in Izraelom. Zaradi tega je NordVPN odlična izbira za Armenijo. Preberite si, zakaj uporabniki po vsem svetu ljubijo NordVPN.

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira Torrenting:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Preizkusite NordVPN zdaj!

3. CyberGhost

CyberGhost

Če iščete enostaven za uporabo VPN, potem bo morda CyberGhost tisti za vas. Ima uporabniku prijazen dizajn ter nastavitev in uporabo z enim klikom.

Čeprav ni tako hiter kot NordVPN ali ExpressVPN, hitrosti so dovolj dobre za nemoten prenos in pretakanje. V bistvu se CyberGhost samodejno poveže z najhitrejšim strežnikom in ima strežnike, namenjene pretakanju in hudournikom.

CyberGhost ima a obsežna mreža 5.700+ strežnikov v 90 državah. Medtem trenutno nima strežnikov v Armeniji, strežnike pa ima v bližnji Ukrajini in Bolgariji.

CyberGhost ponuja trdna varnost, tudi na javnem wi-fi-ju, z močno šifriranjem, neprepustnimi aplikacijami in stikalom za odstranjevanje. Zaradi stabilnosti in varnosti CyberGhost je postal priljubljen VPN pri uporabnikih.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira Torrenting:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Preizkusite CyberGhost zdaj!

4. HMA

3 najboljše VPN za Armenijo - najhitrejše in najvarnejše v letu 2020

Če potrebujete lokalni armenski IP naslov, HMA je VPN za vas. V državi ima dva strežnika s šestimi naslovi IP, ki vam omogočata hiter in preprost dostop do lokalne vsebine.

Dostop do globalne vsebine prav tako ne bo težava kot HMA! ima obsežno mrežo s hitrimi strežniki v 190 državah. Čeprav HMA! ima težave z Netflixom, pretakate lahko z iPlayerjem in Hulu brez težav.

Če želite popolno zasebnost, HMA! morda ni za vas, saj dnevnike povezav hrani 30 dni. A vseeno ponuja močna varnost z robustnim šifriranjem in podpora za OpenVPN. Preberite si, kaj uporabniki govorijo o HMA!

HMA lahko odklene:

 • BBC iPlayer, Hulu

Podpira Torrenting:

 • Ne

HMA deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Usmerjevalniki

Preizkusite HMA zdaj!

5. Surfshark

Surfshark za Peru

Surfshark ima sedež na Britanskih Deviških otokih, tako je ni podvrženo strogim zakonom o hrambi podatkov zato lahko izvajajo strogo politiko brez zapisov. A zaupanja vreden VPN, njegove varnostne funkcije vključujejo robustno šifriranje, zaščito pred puščanjem in stikalo za zaustavitev, ki samodejno ustavi prenos vaših podatkov, če je povezava prekinjena.

Surfshark omogoča strežniško omrežje, ki obsega 61 držav, vključno s sosednjo Turčijo dosledno visoke hitrosti. Poleg tega ta VPN zanesljivo premaga geobloke za pretakanje vseh vaših najljubših vsebin iz Netflixa, Huluja in drugih.

30-dnevno jamstvo vračila denarja Surfshark je pravi hit za uporabnike.

Surfshark lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira Torrenting:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Preizkusite Surfshark zdaj!

Povzetek in nadaljnje branje

Čeprav prebivalci in turisti v Armeniji uživajo v brezplačnem in odprtem internetu, je še vedno Pomembno je, da uporabljate VPN vsakič, ko greste v splet, ko ste tam. VPN vam bo omogočil varen dostop do geografsko omejene vsebine in lokalne vsebine, tako da vam bo dal armenski IP naslov.

Če se še vedno ne morete odločiti, kateri VPN je najboljši za vas, priporočamo ExpressVPN za Armenijo. Preizkusite ga lahko brez tveganja z 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja. Ne glede na izbrani VPN, si oglejte našo stran s kuponi in ponudbami, da prihranite nekaj denarja za naročnino na VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me