5 cele mai bune alternative la Flixtor: Obțineți filme și TV GRATUITE în 2023

 

Cele mai bune alternative Flixtor:

 1. MoviesJoy
 2. Popcorn Time
 3. SubsMovies
 4. Proiect TV gratuit
 5. Seria de ceasuri

Din păcate, este oficial: Flixtor este offline și nu există o dată proiectată pentru întoarcerea sa.

Sub presiune extremă din partea industriei cinematografice, unul dintre serviciile noastre preferate gratuite de streaming de filme și TV a fost eliminat de pe web. Dacă ați vizitat recent un așa-numit site web Flixtor, citiți mai departe, deoarece vă puneți în pericol.

Zeci de noi site-urile au apărut afirmând că sunt „noul Flixtor”, dar toate sunt false și nesigure. Dezvoltatorii Flixtor au confirmat într-o declarație publică că orice site-ul care pretinde o nouă versiune a serviciului este o fraudă.

flixtoralt (1)

Ce poți face în timp ce Flixtor nu este disponibil?

Din fericire, există alternative sigure la Flixtor, astfel încât să mai puteți rezolva televizorul și filmul.

Monitorizăm constant site-urile de streaming pentru a găsi cele mai bune servicii disponibile și pentru a vă ajuta să vă lăsați la distanță de site-urile care ar putea răspândi malware sau de a deturna browserul. Mai jos vom împărtăși unele dintre alternativele noastre preferate pentru Flixtor.

Dar mai întâi, o notă rapidă despre siguranța dvs. online: Dacă vizitați filme sau transmiteți videoclipuri video de pe orice site gratuit online, vă recomandăm să utilizați un VPN.

Păstrându-vă anonimatul, a VPN vă poate proteja de problemele legale dacă site-ul web pe care îl utilizați nu a obținut drepturile de distribuire a filmelor pe care le vizionați. Vă recomandăm, de asemenea, cele mai bune VPN-uri pentru a fi utilizate pentru site-urile de streaming gratuit.

Cele mai bune alternative la Flixtor care funcționează chiar acum

Am testat complet aceste site-uri web siguranță, calitate și fiabilitate. Nu trebuie să vă înscrieți pentru a le urmări conținutul și nu vă bombardează cu anunțuri, mai ales dacă VPN-ul dvs. are un blocant de anunțuri.

1. FilmeJoy

flixtoralt (2)

FilmeJoy este un Serviciu gratuit de streaming de filme și TV cu zero anunțuri. Este rapid și oferă Transmitere HD. Cu toate acestea, în timpul testării, am descoperit că unele dintre videoclipurile HD sunt de fapt doar 720p (HD standard), nu 1080p (full HD) la care speram.

Toate videoclipurile sunt etichetate HD sau camă pentru a vă ajuta să găsiți versiunea de cea mai înaltă calitate a fiecărui film sau emisiune rapidă. Filmele „cam” au fost înregistrate cu o cameră video într-un cinematograf.

Singurul dezavantaj real pe care l-am descoperit în timp ce testam MovieJoy este faptul că există nici o modalitate de a elimina legendele închise din videoclipuri care le au. Subtitrările nu au fost intruzive și nu au ocupat mult spațiu pe ecran, dar ar fi bine să le puteți dezactiva.

În general, MoviesJoy este un site bine proiectat, fără anunțuri, cu un mare selecție de peste 1.000 de titluri.

Accesați FilmeJoy

2. Popcorn Time

flixtoralt (3)

Tehnic, Popcorn Time este o aplicație, nu un site web, dar este atât de impresionant încât merită menționată aici.

Când deschideți aplicația, veți avea acces la un catalog mii de emisiuni TV și filme de pe diverse site-uri web torrenting. Tot ce trebuie să faceți este să selectați un film, să alegeți calitatea videoclipului și să decideți dacă doriți legendele închise. Aplicația va face restul!

Aplicația Popcorn Time este disponibilă pentru dispozitivele Windows, Mac OS, Linux și Android. Puteți, de asemenea, să îl descărcați pe dispozitivul dvs. iOS de pe un PC sau Mac.

  Объркване на киберпрестъпниците с илюзивни мрежи

Vizitați Popcorn Time

3. SubsMovies

flixtoralt (4)

SubsMovies are o interfață simplă, ușor de utilizat. Videoclipurile sunt organizate după calitatea și sursa lor pentru a vă ajuta găsiți rapid cea mai bună versiune disponibilă a titlului pe care îl căutați.

Interfața este, de asemenea, mult mai puternică decât ar putea părea la început. Pare un index video simplu, dar al tău videoclipul ales se redă direct pe site-ul SubsMovies. Nu trebuie să îți asumi niciodată șansele cu site-uri de streaming de la terți necunoscuți.

După cum sugerează numele site-ului, SubsMovies se concentrează pe îmbunătățirea disponibilității conținutului subtitrat. Aceasta este o caracteristică excelentă dacă aveți deficiențe de auz sau nu puteți găsi multe filme în limba dvs. maternă. Pur și simplu întrerupeți videoclipul în orice moment pentru a obține o traducere a subtitrării.

Accesați SubsMovies

4. Proiect TV gratuit

flixtoralt (5)

Project Free TV nu este de fapt un site de streaming. Mai degrabă, este o index de emisiuni TV ușor de utilizat. După ce găsiți emisiunea pe care doriți să o vizionați, trebuie să urmați linkul către un site web al unei terțe părți care găzduiește videoclipul.

PFTV nu este la fel de neted și intuitiv pentru a fi folosit ca primele noastre trei opțiuni ar putea fi nevoie să încercați câteva link-uri pentru a găsi unul care funcționează.

Nu am întâlnit nicio reclamă pe site-ul principal, ci pe site-urile terților s-ar putea să îți trimită câteva anunțuri. Unele site-uri vă permit să alegeți dacă să difuzați sau să descărcați videoclipul. Nu recomandăm descărcarea de conținut de pe site-uri terțe.

Proiect TV gratuit are aproape fiecare spectacol la care te-ai putea gândi, cu mai multe adăugări în fiecare zi.

Vizitați Proiect TV gratuit

5. Seria de vizionare

flixtoralt (6)

Seria de ceasuri oferă un catalog uriaș de spectacole și filme, dar are mai multe ferestre pop-up decât celelalte site-uri de pe lista noastră. Folosind un VPN cu un blocant de anunțuri ajută foarte mult – va trebui să faceți clic pe câteva anunțuri în timp ce navigați pe site, dar acestea nu vă vor întrerupe fluxurile.

Site-ul este extrem de rapid și receptiv. Totuși, cum ar fi TV Free Project, Watch Series vă trimite pe un site gazdă terță parte pentru a vă transmite video. Încă o dată, veți avea nevoie de răbdare, deoarece primul link pe care îl încercați poate să nu funcționeze.

Seria de ceasuri este a site bine organizat, care ușurează găsirea filmelor și emisiuni TV pe care doriți să le vizionați. Doar asigurați-vă că utilizați o VPN bună și evitați descărcarea de conținut de pe site-urile terților.

Accesați seria de vizionare

De ce ar trebui să folosiți ÎNTOTDEAUNA un VPN atunci când faceți streaming

Pentru a vă proteja confidențialitatea, asigurați-vă dispozitivul împotriva infracțiunilor informatice și pentru a obține acces ușor la conținutul geore-restricționat, vă recomandăm să utilizați un VPN de fiecare dată când accesați online. Utilizarea site-urilor de streaming gratuite implică mai multe riscuri care fac ca utilizarea VPN să fie crucială.

Protecție împotriva anunțurilor nesigure și a site-urilor terțe dăunătoare

Majoritatea site-urilor de streaming gratuite gazdă anunțuri, iar anunțurile online pot fi periculoase. Anunțuri cu cod rău intenționat pentru a deturna browserul sunt o amenințare comună. Unele dintre ele vă păcălesc cu un „X” care pare că ar trebui să închidă fereastra. Făcând clic pe acesta declanșează de fapt o descărcare a codului.

  Како гледати сезону 5 Беттер Цалл Саул Онлине било где

Cele mai bune VPN-uri au blocaje puternice de anunțuri încorporate pentru a vă ajuta să vă mențineți în siguranță. De asemenea, vor vă avertizează dacă site-ul web al unei terțe părți care găzduiește videoclipul dvs. nu este sigur, și blocați pagina înainte să vă poată infecta dispozitivul.

Protecția împotriva consecințelor legale ale încălcărilor drepturilor de autor

Este perfect legal să vizioneze un videoclip pe un site web care a asigurat drepturile de a-l distribui. Cu toate acestea, dacă site-ul web nu este autorizat să afișeze videoclipul, ați putea fi atras în bătălii legale pentru încălcarea dreptului de autor.

Prin criptarea traficului și mascarea adresei IP, VPN-urile fac aproape imposibil ca cineva să-ți urmărească activitatea online înapoi. Prin urmare, chiar dacă site-ul de difuzare are probleme pentru încălcarea legilor privind drepturile de autor, nu veți face acest lucru.

Acces la o varietate mai mare de filme și spectacole

Site-urile de streaming sunt blocate în unele țări, cu cenzura grea a internetului guvernamental. În alte țări, puteți găsi asta unele site-uri de streaming sau videoclipuri specifice la care doriți să accesați sunt geoblocate de către furnizorul de conținut.

O mascare IP bună a VPN vă permite să ocoliți geoblocurile și cenzura accesați site-uri de streaming și videoclipuri care nu sunt disponibile în regiunea dvs., în siguranță și anonimat.

Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server VPN dintr-o țară în care conținutul nu este blocat. În doar câteva clicuri, veți obține acces instantaneu și nelimitat.

Prevenirea accelerației ISP

Dacă nu utilizați o VPN, furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP) știe exact ce site-uri web vizitați. ISP-urile reduc deseori în mod deliberat viteza de conectare a utilizatorilor vizitarea site-urilor de torrenting sau streaming, un proces cunoscut sub numele de throttling.

ISP accelerare îți poate strica noaptea de film, cu fluxuri întrerupte constant de întârziere și tamponare. Criptarea de grad militar folosită de VPN-uri de top face imposibilă ISP-ul să vă monitorizeze traficul, astfel încât să fiți streaming pe toată viteza toată noaptea.

Cele mai bune VPN-uri pentru a fi utilizate în streaming

Multe VPN-uri promit viteze mari și securitate imbatabilă, dar nu le luăm cuvântul pentru asta și nici nu trebuie. Recomandăm VPN-urilor care se situează deasupra restului în testarea noastră minuțioasă.

Dacă sunteți după filme și emisiuni TV gratuite, poate fi tentant să căutați și un VPN gratuit. in orice caz, recomandăm cu fermitate împotriva utilizării gratuite a VPN. În cel mai bun caz, o VPN gratuită va fi lent frustrant. În cel mai rău caz, vă va compromite securitatea sau chiar vă va vinde datele către terți.

Aceștia sunt furnizorii de VPN în care puteți avea încredere pentru a vă proteja informațiile personale și pentru a vă menține conexiunea rulând la viteză maximă.

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

Combinații NordVPN lățime de bandă nelimitată și criptare de grad militar pentru a vă oferi cel mai bun VPN de mare viteză pentru site-uri de streaming gratuite.

O notă deosebită este reclame încorporate și blocante malware, CyberSec. Această suită de securitate unică va elimina reclame pop-up pe site-uri precum Watch Series și protejați-vă dispozitivul împotriva hackerilor și site-urilor web periculoase.

  Kako gledati moško svetovno prvenstvo AIBA v letu 2023

Puteți transmite în flux și navigați până la 6 dispozitive simultan cu NordVPN, iar furnizorul oferă aplicații pentru toate dispozitivele majore, inclusiv televizoarele Android.

Puteți încerca NordVPN fără riscuri cu un Garanție de returnare de 30 de zile pe toate pachetele de abonament.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Stream cu NordVPN ACUM!

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

ExpressVPN este un serviciu VPN rapid, fulger face fluxul sigur, anonim și ușor.

Indiferent dacă sunteți începător sau veteran VPN, ExpressVPN v-a acoperit. Este aplicații intuitive sunt ușor de configurat și personalizat și includ caracteristici de securitate de înaltă calitate care vă protejează activitatea online 24/7.

Cu ExpressVPN, veți beneficia de lățime de bandă nelimitată până la 3 dispozitive simultan, cu Garanție de returnare de 30 de zile pe toate planurile. Puteți chiar să-l încercați gratuit 7 zile pe dispozitivele Android și iOS.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Stream cu ExpressVPN ACUM!

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

Cu peste 3000 de servere din 60 de țări, caracteristici avansate de securitate, si un interfață ușor de utilizat, CyberGhost este o alegere de top pentru streaming online.

CyberGhost va bloca automat anunțurile și va verifica adresa URL a oricărui site web pe care îl vizitați pentru a vă asigura că este sigur. Dacă un site nu poate fi de încredere, CyberGhost îl va împiedica să se încarce. Asta- protecție ideală dacă vizionați videoclipuri găzduite pe site-uri terțe.

Puteți testa CyberGhost cu un generos Garanție de returnare de 45 de zile.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Stream cu CyberGhost ACUM!

rezumat

Dispariția Flixtor a fost o pierdere uriașă pentru comunitatea mondială de torenting și streaming. Noi toti vreau să cred că fiecare site „New Flixtor” care apare este adevărat, dar nu este, și este probabil periculos.

Nu vă lăsați păcăliți de site-uri rău intenționate, contrafăcute. Rămâneți în siguranță, respectând alternativele excelente Flixtor pe care le-am recomandat și utilizați un VPN premium de fiecare dată când vizitați un site de streaming sau torrenting.

VPN-ul potrivit va debloca site-urile web cenzurate și geoblocate, vă va proteja dispozitivul împotriva atacurilor cibernetice și vă va proteja de consecințele legale dacă un site de streaming încalcă legile privind drepturile de autor.

Și deși cele mai bune VPN-uri nu sunt gratuite, acestea sunt mult mai ieftine decât ai putea crede. Consultați pagina noastră de coduri promoționale pentru toate cele mai tari oferte.

Obțineți NordVPN ACUM!