5 cele mai bune VPN-uri pentru overwatch-ul care funcționează în 2023 [și reduce timpul de lag]

Dacă sunteți unul dintre cei 40 de milioane de jucători de la Overwatch, știți cât de important este să te bucuri de o conexiune la internet rapidă, sigură și sigură. Ultimul lucru de care ai nevoie în punctul culminant al unei bătălii de echipă este să se șteargă pentru că arma ta nu a tras la timp.

Viteza și timpul de întârziere sunt cele mai mari două probleme cu care se confruntă jucătorii Overwatch folosind rețele nesigure și nesigure. Cu toate acestea, există multe altele, de la inconveniente la dezastruoase.

Un VPN este cea mai rapidă și mai ușoară soluție pentru a reduce timpul de întârziere joacă Overwatch și rămâi în siguranță online. Nu orice VPN este suficient de puternic pentru a susține un joc la fel de mare ca Overwatch, așa că vă voi arăta cum să-l alegi pe cel mai bun pentru nevoile tale.

Ghid rapid: Cele mai bune VPN-uri pentru supraveghere

 1. NordVPN: VPN-ul cu cea mai bună notă disponibilă, cu 5.700 de servere sigure, optimizate cu viteză în întreaga lume și instrumente de confidențialitate lider în industrie..
 2. ExpressVPN: Aceasta este cea mai rapidă VPN de pe piață, asigurându-vă să nu experimentați niciodată o întârziere sau un crash la jumătatea jocului, deoarece conexiunea dvs. la internet nu poate fi la curent cu acțiunea Overwatch..
 3. CyberGhost: Dacă aveți nevoie pentru a proteja mai multe dispozitive simultan, CyberGhost oferă cea mai ușoară soluție. Protejați până la 7 dispozitive cu o simplă instalare VPN cu 1 clic.
 4. Surfshark: Steaua în creștere a lumii VPN, acest nou furnizor a urcat rapid rândurile noastre pentru a deveni unul dintre cele mai populare VPN-uri din lume.
 5. PrivateVPN: Perfect pentru noul venit VPN fără probleme, PrivateVPN oferă o soluție simplă și eficientă, cu asistență uimitoare pentru clienți.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

Ce aveți nevoie într-un VPN pentru Overwatch

Vitezele rapide de conectare sunt cruciale pentru a juca Overwatch. Mărimea jocului, numărul de jucători și distanța dintre serverele tuturor înseamnă că multe rețele de internet de acasă se străduiesc să păstreze ritmul. Jucătorii overwatch trebuie să-și împărtășească conexiunea cu familia, prietenii și vecinii, încetinirea jocului și ducerea la întârziere și întârziere a jocului.  

Pentru a ocoli acest lucru, aveți nevoie de un VPN care vă criptează datele într-un tunel sigur și ascuns în cadrul unei rețele partajate și vă oferă acces la servere de mare viteză oriunde în lume. Alegeți un VPN cu o mulțime de servere sigure, de preferință în aceeași țară ca serverele de joc datele dvs. au o distanță mai mică pentru a călători și mai puțin trafic în drum.

  Hogyan szerezhetsz chilei IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

Conectarea la un server VPN vă poate grăbi conexiunea la internet, îmbunătățirea navigării, streamingului și descărcării, precum și Overwatch.

De asemenea, criptarea VPN vă păstrează în siguranță în timpul jocului. Un VPN premium folosește instrumente de securitate și confidențialitate de grad militar ascunde-ți identitatea, datele și locația. Acest reduce riscul de atacuri DDoS, fraudă și furt de identitate, doxing și infecții cu malware.

Un VPN cu o bibliotecă uriașă de servere internaționale oferă multe alte avantaje. Poti mutați-vă locația pentru a accesa conținut descărcabil care nu este disponibil în țara dvs., adesea la un preț mai ieftin.

Toate aceste beneficii depășesc doar jocul Overwatch. Criptarea datelor dvs. și ascunderea identității voastre te păstrează în siguranță ori de câte ori ești online – nu doar joci jocuri. Prin mutarea locației într-o altă țară, puteți ocoliți cenzura guvernamentală și accesați tot felul de conținut geo-restricționat, ca filme și site-uri de știri.

Investiți într-un VPN care protejează mai multe dispozitive simultan și este suficient de puternic pentru a susține Overwatch și veți vedea recompense în fiecare aspect al vieții dvs. online.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Overwatch

1.NordVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru overwatch-ul care funcționează în 2023 [și reduce timpul de lag]

NordVPN este VPN cel mai bine cotat în lume și alegerea perfectă pentru jucători. Cu peste 5.700 de servere din peste 60 de țări, bifează toate casetele pentru o securitate sporită și viteze mai rapide.

pe langa instrumente de confidențialitate de grad militar cum ar fi criptarea AES-256, tunelarea împărțită și un comutator automat de ucidere, NordVPN oferă și un Suita exclusivă CyberSec. Acest software anti-malware lider de industrie vă protejează de atacurile DDoS și de alte amenințări online, fără a încetini conexiunea.

Vă puteți înscrie la NordVPN fără riscuri, cu un Garanție de returnare de 30 de zile. Încercați și vedeți de ce de ce cititorii noștri adoră acest VPN. 

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

2. ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

ExpressVPN este cel mai rapid VPN de pe piață, dar acesta nu este singurul motiv pentru care ar trebui să iei în considerare această VPN. Cu siguranță, optimizat cu viteză servere în peste 160 de locații în întreaga lume, primești fulger rapid, complet privat și acces deschis la jocuri și hărți multiplayer oriunde în lume. 

  Смотреть Новая Зеландия против Англии по крикету из любой точки мира в 2023 году

ExpressVPN este construit pentru rapiditate și comoditate, pe orice dispozitiv. Cu până la cinci dispozitive protejate simultan, streaming nelimitat, excelent geoblock busting, și multe altele, beneficiile acestui VPN depășesc doar jocurile.

Vezi pentru tine cu un Garanție de restituire fără 30 de zile fără riscuri. Dacă încă nu sunteți sigur, consultați recenzia noastră completă pentru a vedea cât de puternic este într-adevăr ExpressVPN.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Încercați ExpressVPN fără riscuri acum!

3.CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Optimizat pentru protejarea mai multor dispozitive, CyberGhost este dacă doriți să o amestecați între console și computere.

Un singur cont CyberGhost poate protejați până la 7 dispozitive simultan. După ce ați creat un profil de utilizator și ați optimizat setările VPN, CyberGhost vă oferă instalare simplă, cu 1 clic pe fiecare dispozitiv. Poti protejați întreaga rețea de domiciliu în câteva minute. 

După ce CyberGhost este instalat, beneficiați securitate etanșă care nu vă va încetini conexiunea. Este ușor să vedem de ce această VPN este atât de populară pentru cititorii noștri. Află pentru tine, fără riscuri, cu un Garanție de returnare de 45 de zile.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Încercați acum CyberGhost fără riscuri!

4.Surfshark

Dispozitive Surfhark

Cititorii noștri cred Surshark este cel mai bun VPN nou venit, si sunt de acord. Cu bibliotecă de servere cu creștere rapidă și suita impresionantă de instrumente de confidențialitate personalizabile, prevad Surfshark își va continua ascensiunea în clasamentul nostru.

Deși este mai mic decât celelalte opțiuni ale noastre, acest lucru beneficiază în special de suprafețe într-o zonă. Acest VPN zboară sub radar și ocolește chiar și cele mai dure geoblocuri și restricții, oferindu-vă acces la toate actualizările și jocurile Overwatch de oriunde in lume.

Surshark oferă o valoare excepțională, cu protecție simultană nelimitată a dispozitivului pe un singur cont. Instalați-l pe toate dispozitivele dvs., fără riscuri, cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

  5 najboljših VPN-jev za Roku - najhitrejša in najlažja namestitev v letu 2023

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Încercați Surfshark fără riscuri acum!

5.PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

Dacă sunteți nou la VPN sau sunteți preocupat de costuri, PrivateVPN oferă o experiență prietenoasă pentru începători cu o valoare excepțională. Acest furnizor oferă nou-veniților VPN a soluție simplă și eficientă, cu asistență uimitoare pentru clienți. 

Simplitatea și valoarea nu înseamnă că PrivateVPN a sacrificat viteza și securitatea. Utilizatori bucurați-vă de securitate robustă la fel cu alte VPN-uri premium, inclusiv Criptare AES-256, protecție împotriva scurgerilor DNS, protocoale L2TP / IPsec și servere sigure în 60 de țări. Oriunde joci Overwatch, PrivateVPN va păstra în siguranță.

Sute de cititori au oferit PrivateVPN recenzii extrem de pozitive. Puteți vedea de ce de ce, cu un Garanție de restituire fără 30 de zile fără riscuri.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Încercați PrivateVPN fără riscuri acum!

rezumat

Dacă doriți să dominați hărțile expansive ale Overwatch și acțiunea rapidă, aveți nevoie de o conexiune rapidă, fiabilă și sigură. Un VPN este cea mai ușoară și rapidă soluție pentru a reduce timpul de întârziere și a rămâne protejat din atacurile DDoS și alte amenințări de jocuri online.

Beneficiile nu se opresc la jocuri. Vă oferă un furnizor premium precum NordVPN acces fără egal la tot internetul, ocolind geo-restricțiile și cenzura, în timp ce păstrându-vă în siguranță și anonim.

Folosește-l Garanție de returnare de 30 de zile și vezi pentru tine.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

Lectură ulterioară

Mă îndoiesc că Overwatch este singurul joc pe care îl joci online, așa că am ales cele mai bune 5 VPN-uri pentru jocuri.

Viteza este crucială atunci când utilizați un VPN pentru jocuri multiplayer online. Pentru a vă asigura că conexiunea dvs. nu scade niciodată, am testat și am selectat cele mai rapide 5 VPN-uri disponibile.

Un VPN bun vă va transforma timpul online, nu doar în jocuri. Consultați ghidul nostru complet pentru începători pentru a afla mai multe despre beneficiile incredibile.