5 cele mai bune VPN-uri pentru sinologia care funcționează în 2020 | Cel mai rapid și mai sigur

Atât pentru utilizatorii personali, cât și pentru cei de afaceri, Synology a fost o revelație atunci când vine vorba de stocarea și distribuirea fișierelor sigure.

in orice caz, cu astfel de informații sensibile stocate pe NAS-ul dvs., este logic să protejați Synology cu un VPN – mai ales în timpul transferurilor de fișiere care ar putea fi vulnerabile la interceptare și hacking.

Ghid rapid: cele mai bune VPN-uri pentru sinologie

 1. NordVPN – NordVPN sigur, rapid și accesibil, este recomandarea noastră # 1.
 2. ExpressVPN – ExpressVPN este cel mai rapid VPN pe care l-am găsit, perfect pentru firmele care trebuie să încarce și să descarce fișiere mari în Synology.
 3. CyberGhost – Rapid și ușor de utilizat, CyberGhost este o opțiune solidă și accesibilă.
 4. PrivateVPN – Dedicat pentru confidențialitate, PrivateVPN este, de asemenea, unul dintre cele mai simple și ușor de utilizat servicii.
 5. Surfshark – Echipat cu software MultiHop PrivateDNS pe fiecare server, Surfshark are funcții excelente de securitate..

Protejați Sinologia acum

De ce ai nevoie de un VPN pentru Synology

Fie că utilizați Synology acasă sau la serviciu, dispozitivele NAS sunt adesea acasă informații incredibil de sensibile. De la documente de afaceri importante până la fișiere personale, precum fotografii sau documente de identitate, aceasta este informația la care nu doriți ca terții să poată avea acces.

Deși fișierele de pe NAS-ul dvs. Synology sunt protejate, pericolul constă în transferul fișierelor către și de pe dispozitiv. Acest lucru poate fi deosebit de riscant dacă sunteți sau un alt utilizator accesarea Synology dintr-o rețea nesecurizată cum ar fi un hotspot wi-fi public.

Hackerii pot folosi sniffere de pachete wireless interceptați datele pe măsură ce acestea sunt transmise, oferindu-le acces la fișierele dvs. personale și la adresa IP a dispozitivului dvs. Synology.

Instalarea unui VPN pe NAS-ul dvs. Synology va face cripta automat tot traficul de intrare și de ieșire. Aceasta înseamnă că orice terț dăunător nu va putea să vă acceseze informațiile confidențiale, chiar dacă acestea pot să vă intercepteze traficul.

Deoarece o VPN redirecționează toate datele dvs. prin unul dintre propriile sale servere private, acest lucru înseamnă și hackerii nu vor putea vedea adresa IP a rețelei dvs. de acasă sau de afaceri. Acestea vor putea vedea doar adresa IP a serverului VPN, protejarea rețelei dvs. de orice atacuri cibernetice vizate.

Pentru a proteja Synology cu un VPN, va trebui să alege un serviciu care acceptă OpenVPN, care poate fi apoi descărcat pe dispozitivul dvs. NAS. Toate recomandările noastre acceptă OpenVPN și puteți găsi un ghid pentru instalarea acestuia pe Synology mai jos în această pagină.

Cele mai bune VPN-uri pentru Synology

1. NordVPN

NordVPN pentru Bulgaris

NordVPN este apreciat ca VPN numărul unu pentru măsurile sale excepționale de securitate. VPN dublu vă oferă un strat suplimentar de confidențialitate criptare de grad militar vă va proteja toate fișierele dvs. sensibile.

Un comutator de omor automat, Protecție împotriva scurgerilor DNS, și a politică strictă fără jurnale vă va păstra informațiile private.

NordVPN oferă și utilizatorilor software unic CyberSec. CyberSec blochează automat site-urile web suspecte și te protejează de reclame sau malware – crucial atunci când vine vorba de apărarea Synology de hackeri.

Viteze fulgere rapide și lățime de bandă nelimitată faceți transferuri de fișiere cu NordVPN rapid și fără efort.

Testează-ți capacitățile NordVPN pentru tine cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Acceptă Torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Protejați Sinologia cu NordVPN

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Am testat cele mai rapide VPN-uri și ExpressVPN a ieșit deasupra. Un rețea extinsă de 3.000 + servere vă va oferi viteze fulger-rapide care fac descărcarea și încărcarea fișierelor mari în Synology rapid și ușor.

Totuși, ExpressVPN nu este tocmai bun pentru viteză. Serviciul are caracteristici de securitate de nivel mondial, de asemenea. Criptare AES pe 256 biți va proteja toate fișierele dvs., în timp ce a comutator ucide, Zero-Knowledge Protecție împotriva scurgerilor DNS, și a politică strictă fără jurnale se va asigura că informațiile dvs. nu pot fi accesate de către terți.

ExpressVPN chiar angajează Tehnologia TrustedServer pentru a vă asigura că fiecare server este șters de fiecare dată când este repornit.

Acest serviciu super-rapid ar putea veni cu un preț mai mare, dar este un investiții demne pentru întreprinderi căutând să păstreze Sinology în siguranță. Citiți recenzii reale ale utilizatorilor sau consultați-vă cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Acceptă Torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Protejați Sinologia cu ExpressVPN

3. CyberGhost

CyberGhost

Dacă căutați un compromis între cost și funcții, nu puteți greși cu CyberGhost. Este apreciat pentru statutul său de CyberGhost vă oferă viteza și securitatea de care aveți nevoie pentru mai putin.

Criptare AES de 256 biți de grad militar vă va proteja fișierele în transfer. Un comutator de omor automat, Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP, și a politică strictă fără jurnale se va asigura că niciuna dintre datele dvs. nu este stocată sau pusă la dispoziția terților sau a hackerilor.

CyberGhost vă oferă, de asemenea, un foarte generos Garanție de returnare de 45 de zile astfel încât să puteți stabili dacă acest VPN este potrivit pentru dvs. – în totalitate fără riscuri.

CyberGhost se poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Acceptă Torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Protejați Sinologia cu CyberGhost

4. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

Dacă sunteți nou la utilizarea VPN și doriți o modalitate rapidă și simplă de a vă proteja Sinologia, PrivateVPN este alegerea potrivită. Evaluat de utilizatori reali ca unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de utilizat, PrivateVPN are totuși propriul său lucru atunci când vine vorba de securitate.

PrivateVPN a fost creat inițial pentru confidențialitate pe internet deci este o opțiune excelentă când vine vorba de securizarea NAS-ului. Toate caracteristicile sale de securitate – inclusiv criptare de calitate militară de 2048 biți cu AES-256, OpenVPN, și înregistrare zero  – sunt setate ca valori implicite, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru setări complicate.

Serviciul chiar oferă configurare gratuită de la distanță pentru a vă ajuta cu procesul de instalare.

Încercați PrivateVPN complet gratuit timp de o săptămână Proces gratuit de 7 zile sau timp de o lună cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

PrivateVPN se poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Acceptă Torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Protejați sinologia cu PrivateVPN

5. Surfshark

Dispozitive Surfhark

Surfshark este un VPN cu caracteristici puternice, cu accent pe confidențialitate. Caracteristicile sale de securitate includ multihop, care vă conectează prin mai multe servere simultan pentru un plus de anonimat și CleanWeb, care te protejează de reclame, trackere, malware și phishing.

Fișierele dvs. vor rămâne protejate de privat Protecție DNS și scurgeri precum și a comutator ucide, politică strictă fără jurnale, și Criptare AES-256-GCM.

Cel mai bun dintre toate, Surfshark permite conexiune nelimitată la dispozitiv, astfel încât să puteți proteja toate dispozitivele din casa sau afacerea dvs., precum și Synology. Citiți ce cred utilizatorii noștri despre Surfshark sau încercați-l singuri cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Acceptă Torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Protejați Sinologia cu Surfshark

Cum se instalează un VPN pe Synology

Pentru a vă proteja NAS-ul Synology cu un VPN, va trebui să creați un profil VPN pe panoul dvs. de control al Synology și importați configurația OpenVPN fișier din serviciul ales VPN ales.

În funcție de VPN-ul pe care îl alegeți, fiecare serviciu are un ghid profund pentru instalarea Synology:

 1. Ghidul de sinologie al NordVPN
 2. Ghidul Synology al ExpressVPN
 3. Ghidul de sinologie al CyberGhost
 4. Ghidul Synology al PrivateVPN
 5. Ghid de surfing pentru descărcarea OpenVPN

Rezumat și lectură ulterioară

Nu are rost să vă asumați riscuri inutile cu fișierele stocate pe NAS-ul dvs. Synology. Abonați-vă acum la un VPN și acordați-vă liniștea că datele dvs. personale sau de afaceri vor fi întotdeauna protejate.

Doriți să aflați mai multe despre păstrarea datelor dvs. private? Citiți rundown-ul nostru dintre cele mai bune VPN-uri fără jurnal.

Nu sunteți sigur cum să decideți ce VPN este potrivit pentru Synology? Urmați ghidul nostru pentru a alege cel mai bun VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me