5 cele mai bune VPN-uri pentru uTorrent – Cel mai rapid, cel mai sigur și mai ieftin în 2020

Dacă utilizați uTorrent – sau orice site de torrenting – fără VPN, vă asumați un risc imens. ISP-ul dvs. vă poate urmări cu ușurință obiceiurile de torrenting, iar adresa dvs. IP și locația fizică sunt expuse colegilor dvs. de utilizatori uTorrent..

Această expunere te face vulnerabil la multe amenințări. Terții ar putea să vă fure datele, alți utilizatori ar putea lansa malware sau atacuri DoS pe tine și pe tine s-ar putea confrunta chiar cu consecințe legale dacă descărcați material protejat de drepturi de autor, chiar din întâmplare.

din fericire, există un mod ușor de a torrent în siguranță și cu confidențialitate totală. Durează doar câteva minute pentru a configura și ar trebui să o faci de fiecare dată când faci torent!

Utilizarea unei VPN bune vă va masca adresa IP și va cripta datele, ceea ce va fi imposibil de citit pentru ISP-ul dvs. și pentru autorități. Nimeni nu va putea vedea sau urmări activitatea dvs. online, astfel încât alți utilizatori nu vă vor putea ataca.

În acest ghid, vom explica cum să folosiți uTorrent anonim cu un VPN. Vom prezenta, de asemenea, caracteristicile importante ale unui VPN bun și vă vom ajuta să alegeți cea mai bună pentru nevoile dvs..

Ghid rapid: Cele mai bune VPN-uri pentru uTorrent

 1. NordVPN
  Spuneți atât de mult la încetinirile și descărcările lungi cu serviciul rapid și ultra-sigur al NordVPN.
 2. ExpressVPN
  Cel mai rapid VPN premium de pe piață cu compatibilitate P2P, ExpressVPN oferă și securitate de top.
 3. CyberGhost
  Cu un încorporat Torrent anonim profil, CyberGhost face ușor un singur clic să rămână în siguranță atunci când utilizați uTorrent.
 4. PrivateVPN
  Torrent / deblochează orice și protejează totul cu PrivateVPN, datorită vitezei fulguratoare și caracteristicilor excelente de confidențialitate.
 5. VyprVPN
  Ușor pentru stăpânirea începătorilor, VyprVPN oferă conexiuni și aplicații de mare viteză și prietenoase cu P2P pentru majoritatea platformelor majore.

Începeți torrentingul anonim ACUM!

De ce ai nevoie de un VPN pentru uTorrent

Descărcarea și însămânțarea pe uTorrent sunt activități periculoase. Partajarea fișierelor printr-o rețea P2P expune dispozitivul dvs. la atacuri malware, spionaj și DoS – dar amenințările nu se opresc aici.

Dacă descărcați un fișier cu drept de autor, de exemplu – chiar dacă nu vă dați seama că este protejat de drepturi de autor – te-ai putea confrunta cu acțiuni în justiție. Și pentru că uTorrent împărtășește IP-ul dvs. real cu alți utilizatori, oamenii legii autoritățile te pot urmări cu ușurință.

Prin conectarea dispozitivului dvs. la un server de la distanță printr-un tunel securizat, a VPN de înaltă calitate vă maschează IP-ul pentru a vă proteja identitatea. Va apărea ca și cum accesați internetul din locația serverului respectiv, așa că nimeni nu poate vedea unde sunteți cu adevărat.

VPN-ul dvs. va fi de asemenea criptați traficul dvs. pe internet, făcându-l iremediabil pentru oricine ar putea spiona conexiunea dvs. – cum ar fi ISP-ul dvs.. Dispozitivul dvs. va fi protejat ori de câte ori sunteți online, fie că utilizați uTorrent, navigare sau transmisiuni video.

Iată doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui UTILIZĂ întotdeauna o VPN pentru uTorrent:

1. Bypass firewall-uri de rețea și blocuri uTorrent

Dacă rețeaua locală de la serviciu sau școală a blocat uTorrent, un VPN vă va restabili accesul și împiedicați administratorul de rețea să vă vadă activitatea online. Prin mascarea IP-ului dvs. și dirijarea traficului printr-un server de la distanță, VPN-urile pot ocol firewall-uri și deblochează conținut restricționat în toată lumea.

2. Evitați consecințele legale

Legile privind drepturile de autor sunt complicate și este posibil să nu știi întotdeauna dacă fișierele pe care le creezi sunt protejate de drepturi de autor, dar autorităților legale nu le va părea dacă știi. Cu un VPN fiabil, activitatea dvs. nu vă poate fi urmărită, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la problemele legale.

La vpnMentor, nu încurajăm activitatea de descărcare ilegală, dar susținem dreptul dvs. de a rămâne sigur și anonim online.

3. Bypass ISP accelerare

Unele ISP-uri sunt renumite pentru accelerarea conexiunilor utilizatorilor site-ului torrent. Cu toate acestea, atunci când datele dvs. sunt criptate, ISP-ul dvs. nu va ști că utilizați uTorrent. Așa este VPN poate evita contragerea ISP și congestionarea rețelei și poate grăbi conexiunea!

4. Păstrați informația privată privată

Deoarece un VPN sigur îți ascunde adevărata locație și face ca traficul tău să nu fie citit altor utilizatori, spionii guvernamentali și terțe colectare de date, vei face rămân complet anonimi iar datele dvs. nu vor ajunge în mâinile altcuiva.

Cu toate acestea, fiți conștienți că VPN-urile gratuite au de obicei o securitate mai slabă, iar multe dintre ele vor colecta și vinde datele de fapt. Pentru o activitate cu risc ridicat precum torrenting, ar trebui nu aveți încredere decât într-un VPN de cea mai bună calitate, cu un istoric de securitate a utilizatorilor.

Ce trebuie să căutați într-un VPN pentru uTorrent

Când alegeți un VPN pentru uTorrent, căutați unul care vă oferă:

 • Compatibilitate P2P & a sustine. Nu toate VPN-urile permit distribuirea fișierelor în rețelele lor și, dacă nu, dvs. nu veți putea folosi uTorrent deloc.
 • Conexiuni de mare viteză și lățime de bandă nelimitată.
 • Caracteristici de securitate de înaltă calitate. Acestea ar trebui să includă criptare de grad militar, A politica fără jurnale, un comutator automat de oprire și protecție împotriva scurgerilor.
 • Servitorii de pe tot globul.
 • Aplicații pentru toate dispozitivele tale.

Cele mai bune VPN-uri pentru uTorrent

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

Combinații NordVPN viteze mari, lățime de bandă nelimitată, și cele mai bune funcții de securitate pentru a vă oferi unul dintre cele mai bune servicii VPN pentru uTorrent.

Deși doar servere specifice, dedicate din rețeaua NordVPN suporta conexiunile P2P, acea rețea include peste 5.000 de servere din întreaga lume, deci există o mulțime de opțiuni. Iar conectarea este foarte ușoară – aplicația va detecta când sunteți conectat la uTorrent și reîncadrați automat datele dvs. pe cel mai bun server P2P!

Informațiile dvs. personale și activitatea de navigare vor fi protejate 100% criptare de grad militar, A politică strictă fără jurnaluri, si un comutator de omor automat care împiedică circulația neprotejată să părăsească rețeaua securizată.

De fapt, NordVPN adaugă un al doilea nivel de securitate datelor dvs. prin criptându-l de două ori cu protocolul său VPN Double. Utilizatorii nu pot obține suficient de mult NordVPN și puteți vedea despre ce problemă este vorba cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Torrent cu NordVPN ACUM!

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

Îți va plăcea cât de ușor este să te torci cu ExpressVPN, cel mai rapid VPN premium de pe piață.

ExpressVPN operează 3.000+ servere din 94 de țări, astfel încât să vă puteți bucura de acces sigur și nelimitat la internet din orice colț al globului. Furnizorul este caracteristici de securitate de ultimă generație asigura-te ca ești întotdeauna anonim online.

Cu toate acestea și mai multe disponibile în aplicații ușor de utilizat, nu este de mirare că ExpressVPN este atât de apreciat. A Garanție de returnare de 30 de zile vă permite să îl încercați fără niciun risc!

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Torrent cu ExpressVPN ACUM!

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

CyberGhost ia în serios activitatea de a proteja utilizatorii uTorrent. De fapt, VPN are chiar un profil special conceput pentru torentingul anonim!

Vitezele rapide și datele nelimitate fac ușor torentul fără sfârșit caracteristici de securitate de top protejați-vă dispozitivul și protejați spionii.

Puteți citi lucrurile minunate pe care utilizatorii trebuie să le spună despre asta înainte de a încerca CyberGhost fără riscuri, cu un generos Garanție de returnare de 45 de zile. Furnizorul oferă și el încercări gratuite de până la 7 zile pentru utilizatorii Android, iOS și Windows.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Torrent cu CyberGhost ACUM!

4. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

Cu peste 80 de servere din mai mult de 57 de țări, PrivateVPN este cunoscut pentru sale viteze ultra-rapide și torrenting anonim / P2P prietenoase caracteristici sau pe scurt: securitate, viteză și prețuri competitive. 

Cu al ei; cu al lui Politica de înregistrare a datelor ZERO, protecția IPv6 împotriva scurgerilor și comutatorul de ucidere, nu este de mirare că acest furnizor se comercializează pe sine ca cel mai de încredere serviciu VPN din lume.

Puteți proteja până la 6 dispozitive cu PrivateVPN și suportă toate platformele de sistem de operare. Cu toate aceste funcții grozave, este ușor de văzut de ce este unul dintre VPN-urile preferate ale clienților.

Puteți încerca acest furnizor în întregime fara riscuri datorită lui 30 de zile garanție înapoi și dacă vă răzgândiți, activele vă vor fi returnate imediat.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Torrent cu PrivateVPN!

5. VyprVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru uTorrent - Cel mai rapid, cel mai sigur și mai ieftin în 2020

lui VyprVPN service rapid și sigur include Compatibilitate P2P și caracteristici de securitate topnotch, cum ar fi criptarea de grad militar și a Firewall NAT.

VyprVPN merge la lungimi mari pentru a vă asigura că conexiunea dvs. este sigură și locația dvs. este nedetectabilă. De fapt, VPN a fost recent auditat independent pentru testarea protocoalelor sale de securitate, și a trecut cu culori zburătoare!

Cel mai bun dintre toate, VyprVPN este extrem ușor de folosit și oferă aplicații pentru majoritatea dispozitivelor. Serviciul impresionant al VyprVPN oferă utilizatorilor VPN din întreaga lume spunând lucruri grozave!

Când vă înscrieți cu VyprVPN, vă bucurați de Garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să puteți încerca, fără riscuri.

VyperVPN poate debloca: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Suporta torrenting: 

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

VyperVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, routere, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Torrent cu VyprVPN ACUM!

rezumat

Descărcarea și însămânțarea fișierelor pe uTorrent este o afacere riscantă, dar VPN-ul potrivit vă va proteja anonimatul pe net. Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator american, asigurați-vă că citiți, de asemenea, ghidul nostru special pentru torrenting în SUA.

VPN-ul dvs. va fi de asemenea împiedicați ISP-ul și autoritățile legale să vă depisteze orice descărcare, păstrându-i pe utilizatorii noștri uTorrent departe de informațiile private, cum ar fi adresa IP și locația ta.

Acum că știți cum să vă protejați când utilizați uTorrent, consultați cele mai bune oferte și cupoane VPN pentru a economisi bani pe noul dvs. VPN!

Obțineți NordVPN acum!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me