5 cele mai bune VPN-uri pentru Virgin Media în 2020 – Numai acestea funcționează într-adevăr

Virgin Media este unul dintre cei mai utilizați furnizori de servicii de internet din Marea Britanie. Cu toate acestea, în ultimii ani, mulți utilizatori au început să raporteze probleme cu viteza și conținut blocat.

Unii utilizatori li sa spus că se află în zone de „suprautilizare” – regiuni în care lățimea de bandă este accelerată în momentele de utilizare maximă. Alți utilizatori au descoperit că anumite site-uri, inclusiv site-uri de streaming și de torentare, au fost blocate de Virgin Media.

Un răspuns este să încetați pur și simplu contractul cu Virgin Media și să vă mutați la un alt furnizor de servicii Internet. Dacă totuși ești blocat în contract, acest lucru este mai ușor spus decât făcut. Virgin Media percepe adesea taxe mari pentru încălcarea unui contract înainte de data de încheiere.

O soluție mai ușoară este utilizarea unei VPN. Nu numai un VPN bun feriți-vă de accelerarea lățimii de bandă, dar vă va ajuta, de asemenea, să accesați orice site-uri care au fost blocate de Virgin Media.

Cele mai bune VPN-uri pentru Virgin Media: Ghid rapid

 1. NordVPN – Rapid, intuitiv și cu abilități excelente de deblocare, NordVPN este VPN numărul unu pentru Virgin Media.
 2. ExpressVPN – Oferind cele mai rapide viteze ale oricărui VPN, ExpressVPN este fantastic dacă căutați să accesați site-uri de streaming.
 3. CyberGhost – CyberGhost impresionează atât noii utilizatori VP cât și profesioniștii cu aplicațiile sale ușor de utilizat și securitatea solidă.
 4. Surfshark – Accesibilitatea îndeplinește funcționalitatea în Surfshark, o VPN mică și rapidă, cu o mulțime de funcții.
 5. PrivateVPN – PrivateVPN este o opțiune fantastică pentru începătorii VPN – este rapid, simplu și foarte sigur.

Începeți cu NordVPN!

De ce ai nevoie de un VPN pentru Virgin Media

Utilizarea unui VPN vă poate ajuta să evitați cele două probleme majore raportate de utilizatorii Virgin Media.

Primul număr este lățime de bandă accelerație. Utilizatorii Virgin Media se plâng de aglomerarea lățimii de bandă de ani buni, ISP acuzând orice viteză lentă în „suprautilizarea zonelor”.

În esență, aceasta înseamnă că Fecioară este lățime de bandă accelerare în zonele în care utilizarea este ridicată în anumite momente. Dacă sunteți suficient de nefericiți pentru a trăi într-una din aceste zone, s-ar putea să vă descoperiți asta vitezele sunt încetinite chiar în anumite momente ale zilei pentru a face față consumului greu.

Utilizarea unui VPN este o modalitate garantată de a vă proteja împotriva accelerației lățimii de bandă.

Funcționează un VPN criptarea întregului trafic înainte de a-l devia printr-unul dintre propriile servere private. Prin ascunderea comportamentului dvs. online în acest fel, un VPN va împiedicați Virgin Media să detecteze oricare dintre activitățile dvs. – inclusiv orice lucru care ocupă multă lățime de bandă.

Întrucât ISP nu va putea detecta că utilizați multă lățime de bandă, acesta nu vă va putea accelera conexiunea.

A doua problemă pe care mulți clienți o au cu Virgin Media este una de cenzură. Fecioară automat blochează o gamă întreagă de site-uri web, inclusiv unele servicii de streaming gratuite și unele site-uri de torentare.

Întrucât o VPN îți redirecționează traficul prin unul dintre propriile servere private, acesta este capabil ocoli restricțiile Virgin Media și deblochează conținutul cenzurat anterior de ISP.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Dacă ideea Virgin Media de a vă monitoriza obiceiurile de internet vă face să vă simțiți inconfortabil, cu siguranță, ar trebui să utilizați un VPN.

ISP-ul dvs. nu este singura entitate vinovată de urmărirea comportamentului dvs. online. Dacă nu vă protejați, de la nimeni agenții guvernamentale către companii de publicitate pentru hackeri rău intenționate vă poate urmări pe internet.

Utilizarea unui VPN previne această urmărire prin mascarea adresei IP și criptarea completă a întregului trafic.

Cele mai bune VPN-uri vin și ele software integrat de detectare și blocare a programelor malware deci veți fi protejat 100% în timp ce navigați.

Capabilitățile de deblocare pe care le-am menționat anterior sunt, de asemenea, utile numai pentru a ne deplasa prin blocurile Virgin Media, dar pot ajuta și atunci când este vorba despre streaming de conținut care nu este de obicei disponibil în Marea Britanie.

Site-urile de streaming, precum Netflix și Amazon Prime Video, sunt restricționat prin legile de licențiere când vine vorba de a face disponibile anumite filme și emisiuni disponibile în diferite regiuni. Alte site-uri, cum ar fi Hulu cu sediul în SUA, nu sunt disponibile în afara țării lor de origine deloc.

pentru că VPN-urile sunt capabile să deblocheze conținut geo-restricționat, folosirea unuia vă poate oferi acces la o gamă întreagă de televizoare și filme care altfel nu ar fi disponibile în regiunea dvs..

Cele mai bune VPN-uri pentru Virgin Media

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN este cel mai bine cotat VPN atât pentru capacitățile de deblocare, cât și pentru securitatea sa. Aceasta face ca recomandarea noastră de top pentru un VPN să fie utilizat cu Virgin Media.

NordVPN este impresionant capacitatea de a debloca chiar și cele mai stricte geo-restricții se datorează parțial unei rețele uriașe de Mai mult de 5.600 de servere din întreaga lume care este în permanență actualizat. Rețeaua include servere speciale nefusculate care sunt perfecte pentru a vă ține ascunse activitatea online de ISP.

Confidențialitatea dvs. este garantată de o politică strictă fără jurnale și criptare de grad militar. În cazul în care conexiunea dvs. Virgin Media scade, veți fi în continuare protejat de un comutator de omor automat și Protecție împotriva scurgerilor DNS.

NordVPN oferă tuturor utilizatorilor a Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să puteți testa serviciile sale cu conexiunea Virgin Media, complet fără riscuri.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Obțineți NordVPN pentru Virgin Media acum!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Dacă sunteți interesat să accesați site-uri de streaming prin rețeaua dvs. Virgin Media, consultați ExpressVPN. Nu numai că acest VPN puternic depășiți orice geoblocuri care vă stau în cale, dar este și cel mai rapid VPN din orice test pe care l-am testat. Asta înseamnă viteze suficient de rapide pentru a promite streaming rapid, neîntrerupt.

În ceea ce privește confidențialitatea lucrurilor, veți găsi Criptare AES256 biți, comutator ucide, Protecție împotriva scurgerilor DNS, și Tehnologia TrustedServer care garantează serviciile ExpressVPN fără politici de jurnal.

Acum vă puteți bucura de ExpressVPN până la 5 conexiuni simultane – vezi pentru tine cu un Garanție de returnare de 30 de zile sau aflați mai multe despre motivul pentru care acest VPN este foarte apreciat.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Obțineți ExpressVPN pentru Virgin Media acum!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Rețeaua CyberGhost se întinde 6.000+ servere din 90+ țări, ceea ce o face mai mult decât suficient de puternic pentru a evita restricțiile Virgin Media. Rețeaua sa semnificativă înseamnă, de asemenea, că CyberShark poate furniza viteze fulger-rapide aveți nevoie pentru o transmisie ușoară.

De asemenea, este unul dintre cele mai sigure VPN-uri disponibile. Criptare AES pe 256 biți întâlnește un aîntrerupător de omor utomatic, fără politici de jurnal, și Protecție împotriva scurgerilor IP precum și Protecție împotriva scurgerilor DNS. Vei fi protejat de hackeri blocante de reclame și malware.

Cel mai bun dintre toate, CyberGhost îți oferă o prosperare Garanție de returnare de 45 de zile pentru a-l testa cu rețeaua dvs. Virgin Media. Nu este de mirare că utilizatorii noștri cântă laudele sale.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Obțineți CyberGhost pentru Virgin Media acum!

4. Surfshark

Dispozitive Surfhark

Surfshark vă oferă o serie întreagă de caracteristici inovatoare care îl fac să se potrivească perfect pentru Virgin Media.

În primul rând, modul său de camuflare este conceput în mod expres pentru a ascunde utilizarea VPN de ISP-ul dvs. – contribuind la protecția împotriva accelerării lățimii de bandă efectuate de către Virgin Media. În al doilea rând, modul MultiHop vă va oferi un strat suplimentar de protecție disimularea locației dvs. prin mai multe servere în loc de doar unul.

Utilizatorii noștri adoră și Surfsharks ” Tehnologie web curată, care te protejează împotriva reclame, trackere, malware și phishing.

Surfshark oferă un Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să puteți testa capacitățile sale cu conexiunea dvs. Virgin Media.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Obțineți Surfshark pentru Virgin Media acum!

5. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

Dacă sunteți nou la VPN-uri și găsiți procesele complicate de configurare copleșitoare, ar trebui să alegeți PrivateVPN. Simplu, decupat și ușor de utilizat, acest VPN este un opțiune favorabilă bugetului, care este excelentă pentru începători.

Toate caracteristicile de securitate de înaltă calitate ale PrivateVPN – inclusiv criptare AES de 256 biți de grad militar – veniți ca implicit, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la configurarea lor. VPN are aplicații intuitive, ușor de utilizat disponibil pe toate dispozitivele și vă veți putea bucura 6 conexiuni simultane sub un singur profil.

PrivateVPN oferă chiar un complet proces de șapte zile gratuit precum și a acesteia Garanție de returnare de 30 de zile. Vedeți ce au de spus clienții reali despre acest VPN simplu.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Obțineți PrivateVPN pentru Virgin Media acum!

Rezumat și lectură ulterioară

Este posibil să vă adresați unui furnizor de servicii de internet, dar este important să vă amintiți că le plătiți, nu invers. Dacă Virgin Media nu vă oferă serviciul pentru care ați plătit, ar trebui să folosiți o VPN bună pentru a vă asigura că veți primi banii dvs..

Încă nu sunteți sigur ce VPN ar putea fi? Citiți ghidul nostru pentru alegerea celui mai bun VPN pentru dvs..

Dacă sunteți dispus să luați recomandarea noastră, vă puteți bucura de bani din alegerea noastră cea mai bună cu coduri și cupoane de reducere NordVPN.

Doriți să aflați mai multe despre geo-restricții, cum funcționează și modul în care VPN le ocolește? Iată tot ce trebuie să știți despre geoblocare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me