5 INGYENES alternatíva a gyorsításhoz – gyors és biztonságos opciók 2023-ban

A Speedify egy viszonylag fiatal VPN, amelyet vezérigazgatója, Alex Gizis szerint állít nagyobb hangsúly a sebességre, mint a biztonságra. Csatornakötési funkciójára támaszkodva kombinálja a több kapcsolat erejét – mint például az otthoni wi-fi és a 4G cellás adatátvitel – az internetsebesség növelése érdekében.

Kivéve, hogy ez a kötés funkció nem igazán olyan hasznos – vagy gyors. A Speedify szolgáltatása a közelmúltban forró téma volt a felhasználók panaszkodnak, hogy ez nem gyorsítja fel kapcsolataikat. A panaszok különösen általánosak a szolgáltatás ingyenes verziójával kapcsolatban.

Valójában, amikor saját magunknak teszteltük a Speedify-t, az eredmények nagyon szépek voltak a letöltési és feltöltési sebesség jelentős csökkenése. Az ingyenes verzió a legrosszabb a sebességnél, de a probléma továbbra is fennáll az összes fizetett előfizetési tervben.

Csatlakozási sebességünk Speedify nélkül:

5 sebességsebesség-teszt (1)

A kapcsolat sebessége a Speedify-val:

5 sebességsebesség-teszt (2)

Összességében, A Speedify ingyenes VPN-je nem teljesíti ígéretet, hogy növeli a kapcsolat sebességét, és a fizetős Speedify tervre történő frissítés nem oldja meg a problémát. Ha hajlandó fizetni a VPN -ért, akkor sokkal boldogabb lesz egy olyan prémium szolgáltatóval, mint a NordVPN.

Sőt, ami még rosszabb, csak az egyidejű sebesség az egyik olyan probléma, amelynél valószínűleg a Speedify-val szembesül. Az alábbiakban nézzük meg A Speedify további hátrányai részletesen, és adjon egy listát a teljesen ingyenes szolgáltatásokról, amelyek gyorsabb kapcsolatokat kínálnak biztonsági kompromisszumok nélkül.

Először azonban itt van egy nagy trükk Használjon ingyenes topnetch VPN szolgáltatást Rövid időre.

Hogyan kaphatunk prémium VPN-t

Ha rövid távú VPN után keres, például megvédheti magát a tengerentúli utazások során, fontolja meg a prémium VPN szolgáltatás ingyenes kipróbálása ahelyett, hogy egy teljesen ingyenes szolgáltatás hibáival tenné ki magát.

Egy naptól egy hétig tartó ingyenes próbaidőszakokon túl a legmagasabb besorolású VPN-eknek pénz-visszafizetési garanciák is vannak, így Ön használja a szolgáltatást egy vagy több hónapig teljesen ingyenesen!

Ez a legjobb választás a prémium szolgáltatások számára visszatérítés kérdés nélkül:

  1. CyberGhost
    Hozzáférése több mint 3000 virtuális helyhez az egész világon, és a 45 napos pénz-visszafizetési garancia, A CyberGhost tökéletes választás rövid távú VPN-használatra. És ha hosszabb távú megoldást keres, akkor annak egyéves és hosszabb csomagjai költségvetésbarátak.
  2. NordVPN
    A NordVPN az egyik legnépszerűbb szolgáltató a piacon. Prémium szolgáltatásai kockázatmentesen kipróbálhatók a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. A legjobb az, hogy akár hat eszközt is biztosíthat egyszerre az alkalmazásokkal szinte minden platformon.
  3. ExpressVPN
    Ha az elért sebességgel halad, az ExpressVPN hatalmas ugrásokkal felülmúlja a Speedify-t. Tudod megkerülni a földrajzi blokkolást és a cenzúrát, tudva, hogy a kapcsolat a lehető legbiztonságosabb. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így kipróbálhatja ezt a minőségi szolgáltatást kockázatmentesen.

Próbálja ki most a CyberGhost alkalmazást INGYEN!

További problémák a Speedify-val

A Speedify sok szempontból hibás és kiábrándító VPN, különösen az ingyenes Starter Plan. A szolgáltató súlyos DNS-szivárgásokkal vádolták, azt javasolva, hogy vegye figyelembe a vezérigazgatót a szavára, amikor azt mondja, hogy a biztonság nem a vállalat legfontosabb prioritása.

  Извештај - Кршење података Далила: 5+ милиона података корисника који су изложени од стране незаштићене апликације

A Speedify egyik legjelentősebb és legdrágább kérdése fokozott adatfelhasználás. Ha két kapcsolattal kombinál egy oldalt, akkor kétszer tölti be az oldalt, kétszer annyi adat felhasználásával. Nincs értelme ingyenes VPN-t használni, ha az eredmény költséges adatátvitel.

A Speedify a weboldalán nem jelenik meg ezzel a kérdéssel kapcsolatban, de amikor közvetlenül kapcsolatba léptünk a felhasználói támogatással, egy képviselő megerősítette félelmeinket: az adathasználat gyorsan növekedhet a Speedify segítségével. Megoldást kínáltak nekünk – adatkorlát megállapítását a számlánkra. Más szavakkal, azt mondták nekünk, hogy csak kevesebb adatot használjunk.

És ha azt akarja, hogy felszabadítsa a nagymértékben geoblokkolt tartalmat a Speedify segítségével, akkor sajnos szerencséje lesz. A Speedify webhely ezt megerősíti nem tudja feloldani a Netflix blokkolását.

Ha könnyed böngészés, akkor élhet egy korlátozott funkcionalitással rendelkező lassú VPN-sel. Sajnos ennek a szolgáltatásnak még ennél is fontosabb oka van: Mint sok ingyenes VPN-nek, A Speedify nem bízhat az adatvédelemben.

Felgyorsítja az adatnaplózási gyakorlatokat

Amikor a Speedify funkciót használja, a szolgáltató naplózza az Ön adatait. Bár nagyon sok VPN rögzít olyan alapvető információkat, mint a kapcsolódási idő és a sávszélesség, a legmegbízhatóbb szolgáltatások megakadályozzák, hogy naplóikat bármikor összekapcsolják Önnel vagy eszközeivel.

Adatvédelmi politikája szerint, Gyorsítsa fel a nyilvántartásokat nem csak a hozzáférési adatait, hanem az is az Ön IP-címe és egyedi azonosítói az eszköz hardveréből. A Speedify azt állítja, hogy nem osztja meg személyes adatait harmadik felekkel – természetesen, kivéve azokat a harmadik feleket, amelyekkel társul.

A felhasználási és a sütik adatait például megosztják a Google Analytics szolgáltatással személyre szabott hirdetések megjelenítésére és más Google-szolgáltatásokkal megosztott jelentések készítésére.

Ha hibát jelenít meg a Speedify használata közben, az alkalmazás üzenetet küld Raygunnak, harmadik fél hibakövetési szolgáltatása. Ez az üzenet tartalmazza az Ön IP-címét és e-mail címét. Ezt a beállítást alapértelmezés szerint aktiválja, de fiókbeállításaiban leiratkozhat.

Gyorsítsa fel az ötszemű vizsgálat veszélyeztethetőségét

A Speedify az Egyesült Államokban található, közvetlenül az Öt Szem Szövetség joghatósága alatt. VPN-khez az 5/9/14-Eyes területeken, a szigorú bejelentkezési szabályok különösen fontosak.

Mivel a Speedify naplózza és személyes adatait megosztja harmadik felekkel, biztonságát könnyen veszélyeztetheti.

Egy jó ingyenes VPN nagysebességű és megkerülő geoblokkok anélkül, hogy az adatait és eszközeit veszélybe sodornánk. Olvassa el a legfontosabb ajánlásainkat a Speedify teljesen ingyenes, gyors és biztonságos alternatíváiról.

Az összes ingyenes VPN-nek van hibája – Válassza ki a Biztonságot először

A legtöbb ingyenes VPN nem rendelkezik prémium versenytársainak biztonságával, így kapcsolatát kiberbűnözőknek teheti ki.

2023 elején, Az ingyenes VPN-szolgáltatót, Holat katasztrófaes támadás érte amikor egy hacker megsértette fejlesztői fiókját, és egy kriptovállalati webhely felhasználóit egy adathalász oldalra irányította.

Az ingyenes szolgáltatások is hajlamosak nem teljesítik a geoblokkok és a cenzúra megkerülését. Az egyik oka annak, hogy a legtöbb ingyenes VPN nem tudja felszabadítani például a Netflix USA blokkolását, az az, hogy nem frissítik folyamatosan szerverük IP-címét. Tehát a Netflix megtanulja felismerni a statikus IP-ket és blokkolni azokat.

  Cyhesion - интеграция стратегий безопасности с основной функциональностью бизнеса

Ami a legrosszabb, sok ingyenes VPN gyűjti össze adatait és eladja azokat. Ezért van a tökéletes védelem és a megbízhatóság, javasoljuk egy prémium VPN-szolgáltató által kínált ingyenes VPN használatát. Ilyen módon az online biztonság soha nem kerül veszélybe.

A VPN cégek ingyenes verziót kínálnak, hogy megnézhesse prémium szolgáltatásaikat, és ösztönözze Önt a fizetős csomagokra való frissítésre. Ez természetesen azt jelenti, hogy az ingyenes terveknek vannak korlátozásai (általában a szerver hozzáférésével és az adatok felhasználásával), de ezek mindig is fennállnak megbízhatóbb, mint az önálló ingyenes szolgáltatások.

A legjobb teljesen alternatívák a gyorsításhoz

1. TunnelBear VPN

alagútberendezések

Az TunnelBear Little Bear terve havonta 500 MB ingyenes adatot kínál Önnek. Bár ez nem lesz elegendő a Netflix maratonhoz, az mégis megteszi fedezze magát, ha nyilvános wi-fi-t használ vagy banki online.

És ha aggódik a cenzúra miatt, a GhostBear mód megváltoztatja az adatok VPN aláírását, hogy elkerülje a mély csomag ellenőrzést (DPI). Ha további adatokra van szüksége, az TunnelBear kínál nagyon megfizethető prémium tervek (óriási címe: Óriás és Grizzly Medve).

Az TunnelBear ingyenes VPN-jével biztonságos, gyors kapcsolatot és virtuális helyszíneket választhat több mint 20 országban. És a Speedify-tól, az TunnelBear-től eltérően feloldhatja a geoblokkolt tartalmakat, például a Netflixet.

Ha a Mindig üzemmód engedélyezve van, az TunnelBear azonnal elindítja az internetkapcsolatot. a Az éber mód bekapcsol, ha a kapcsolat megszakad, az összes nem biztonságos forgalom blokkolása a kapcsolat helyreállításáig. Összességében nem csoda, hogy az TunnelBear ilyen az egyik legjobban értékelt VPN.

Kap az TunnelBear INGYEN

2. Hotspot pajzs

hotspot pajzs eszközök

A HotSpot Shield ingyenes VPN egyike a kiszolgálók közötti választás korlátozott lehetőségeinek, de ez az nem veszélyezteti a hálózat minőségét vagy biztonságát.

Választhat számos virtuális hely közül az Egyesült Államokban, és élvezheti az 5 lehetőségetNapi 00 MB szabad sávszélesség. Bár a Hotspot Shield fizetett Elite opciójához képest kissé eltér a kapcsolat sebessége, ez nem befolyásolja a szokásos böngészést és streaming-et.

Az Ön adatai jó kezekben lesznek a HotSpot Shield legmodernebb SSL titkosítási szabványaival és egy automatikus lekapcsoló. A HotSpot Shield korlátlan prémium szolgáltatásának 7 napos ingyenes próbaverzióját is kínálja.

Megtekintheti, hogy az ügyfelek mit mondanak a HotSpot Shieldről – az értékelések archívumában.

Ingyenes Hotspot pajzsot kaphat

3. ZenMate

5 INGYENES alternatíva a gyorsításhoz - gyors és biztonságos opciók 2023-ban

Ha funkcionális VPN-t keres, akkor a ZenMate a tökéletes meccs! Az ingyenes verzió a óriási funkciók széles skálája kevés kompromisszummal.

A ZenMate segítségével olyan biztonsági funkciókat élvezhet, mint a WebRTC blokkolása, a csúcskategóriás titkosítás és a NAT tűzfal, amely megakadályozza, hogy a számítógépes bűnözők átvizsgálják az eszközét.

  Kako preprečiti kibernetske napade: Vodnik za mala in srednje velika podjetja

A Mindig bekapcsolt funkció azonnal elindítja a VPN-t, mihelyt online csatlakozik, biztosítva, hogy adatai soha ne kerüljenek nyilvánosságra. Az A ZenMate prémium verziója nagyon költségvetés-barát, korlátlan sebességet és akár öt eszköz egyidejű csatlakoztatásának lehetőségét is kínálja.

Az ingyenes számla aktiválásakor a ZenMate a Prémium szolgáltatásának 7 napos ingyenes próbaverziója. Tudja meg, hogy a felhasználók miért zavarják a ZenMate VPN-t!

Kap ZenMate INGYEN

4. Írja le a VPN-t

Szélíró készülékek

A Windscribe lenyűgöző ingyenes VPN-szolgáltatása lehetővé teszi az online biztonság teljes ellenőrzését. Alapszintű felhasználóként használhatja akár 10 GB adat havonta az adatfolyamhoz, böngészhet, és feloldhatja a geoblokkolt tartalmat. Teljes hozzáféréssel rendelkezik a VPN-eszközök hosszú listájához, például egy hirdetés-blokkolóhoz.

A Windscribe szigorú bejelentkezési szabályokat tart fenn, és AES-256 titkosítást használ egy 4096 bites RSA kulcsmal az adatok biztonságának megőrzése érdekében, és Az egyszerű alkalmazások szellőzést nyújtanak az induláshoz.

A fizetett pro számlák még izgalmasabbak. Az ingyenes verzióval ellentétben korlátlan mennyiségű adatot és hozzáférést élvezhet több mint 50 ország szervereinél. A dedikált Windflix szerverek lehetővé teszik a Netflix USA és Egyesült Királyság feloldását, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon.

A legjobban, hogy a Windscribe áttételi programja jutalmazza meg barátai meghívását, havonta 1 GB extra ingyenes adatot nyújt be ajánlásonként. És, ha barátja regisztrál egy profi fiókot, ingyenesen kap!

Get Windscribe INGYEN

5. ProtonVPN

ProtonVPN iOS eszközök

A ProtonVPN nagy teljesítményű, nagy sebességű VPN, sokféle számlaopcióval. Az Az ingyenes terv stabil, de alacsony sebességű lehetőséget kínál hozzáféréssel három virtuális helyhez.

Vagy frissítheti az olcsó Basic, Plus vagy Visionary tervre élvezze a korlátlan szolgáltatásokat, ideértve a Tor szervereket is, biztonságos streaming és P2P kapcsolatok.

A ProtonVPN a felhasználók által nagyon kedvelt, mert a Speedify-tól eltérően az erős törvények előnyei a hazájában, Svájcban amelyek védik a névtelenséget. Ez azt jelenti, hogy nem kényszeríthető arra, hogy ön kémkedjen vagy információit nyilvánosságra hozzák a kormányzati felügyeleti ügynökségeknek.

Ingyenes ProtonVPN

összefoglalás

Az ingyenes VPN-k kockázatosak lehetnek – sok veszélyezteti névtelenségét és biztonságát, csak azért, mert alacsony sebességű és megbízhatatlan szolgáltatást nyújt Önnek.

Bár a vezérigazgatója lenyűgöző állításokat tesz, a Speedify adatmegosztó VPN csalódást okozó csatlakozási sebesség. Egy jó ingyenes VPN-nek meg kell védenie adatait, anélkül, hogy veszélybe sodorta a szolgáltatás minőségét.

Az ingyenes VPN-ket ajánlunk a szolgáltatók úgy tervezték, hogy felhívják Önt a fizetős szolgáltatásra való frissítésre, így tudod, hogy ők soha nem veszélyezteti az Ön biztonságát.

És amikor eljön az ideje a hosszú távú védelem és a világméretű tartalomhozzáférés prémium szintű szolgáltatásához való frissítéshez, látogasson el a Legjobb kuponkódok oldalra, hogy megkapja a rendelkezésre álló legfrissebb ajánlatokat.!

Indítsa el ingyenes CyberGhost próbaverzióját MOST!