5 legjobb 100% INGYENES VPN az Apple TV-hez! | Frissítve 2020

Az Apple TV-t korlátozások nélkül szeretné használni, de nem akar fizetni prémium VPN-ért. Tudok segíteni. Összeállítottam a a legjobb ingyenes VPN-k az Apple TV-hez sebesség, biztonság, minőség és kompatibilitás alapján.

Prémium VPN-szolgáltatás fizetése azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló legjobb csomagot fogja végezni. Vannak azonban rengeteg ingyenes VPN az Apple TV-hez, és Ezek közül több mint 60-at teszteltem.

De semmi sem lehet igazán ingyenes. Előfordulhat, hogy pénzt takarít meg, de más módon is fizetni fog ... Gondol adat szivárog, alacsony sebesség, és felső sávszélesség és letöltés.

És oly sok olcsó prémium VPN-vel elérhető, miért korlátozza magát egy ingyenes VPN-re? A nagy sebesség és a korlátlan csomagolás miatt ajánlom a NordVPN-t. Kipróbálhatja a teljes szolgáltatást kockázatmentesen, a NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciájával.

Mindig azt javaslom, hogy prémium szolgáltatást válasszunk, mint egy ingyenes szolgáltatást, de Megkíséreltem néhány ásatást, hogy megtaláljam a legjobb ingyenes VPN-ket az Apple TV-hez.

Nincs lehetőség VPN telepítésére az Apple TV-hez. Szóval, szüksége lesz rá egy ingyenes VPN, amely útválasztókkal működik, helyette. VPN telepítése az útválasztón lehetővé teszi az otthoni hálózathoz csatlakoztatott bármely eszközön, beleértve az Apple TV-t is.

A legjobb ingyenes VPN-k az Apple TV-hez - Gyors útmutató

 1. NordVPN: Használja az 1. számú ajánlott VPN-t 30 napig kockázatmentesen pénz-visszafizetési garanciájukkal! Prémium biztonság, szupergyors sebesség és nincs adatkorlátozás.
 2. Windscribe: Prémium biztonsági funkciók ingyen, havonta nagylelkű 10 GB-os adatszolgáltatás, minimális hatással a sebességre. A 10 GB-os funkcióval akár 10 SD filmet is lejátszhat, 500 órát tölthet böngészéssel, 30 órás videobeszélgetéssel vagy 64 órányi zenével.
 3. Rejts el: Megbízható és biztonságos VPN, leginkább a torrentinghez, minden hónapban 2 GB-os ingyenes adatforgalommal, ami elegendő 4 órás SD-TV-műsorokhoz vagy akár 24 órás böngészéshez.
 4. Hotspot pajzs: Stabil, gyors és megalapozott VPN öt nagysebességű hely és 500 MB ingyenes adatmennyiséggel naponta - elegendő alkalmi böngészéshez, közösségi frissítésekhez, e-mailekhez és vásárláshoz.
 5. ProtonVPN: Nagyon biztonságos ingyenes VPN, korlátlan adatokkal. A legjobb videókat és zenét hallgatni.

Mi a fogás az ingyenes VPN-ekkel??

A VPN-ekkel kapcsolatban valóban megkapja azt, amit fizet. Ingyenes VPN-ek rendelkeznek több hátrány, mint gondolnád.

streaming

Mivel az ingyenes VPN kevesebb kiszolgálóhelyet kínál, gyakran te vagy nagyon korlátozott abban a tekintetben, ahonnan lehet tartalmat közvetíteni. Számos ingyenes VPN nem tudja megkerülni azokat a VPN-blokkokat, amelyeket a nagyobb streaming szolgáltatások, például a Netflix és a Hulu használnak. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem fog tudni közvetíteni.

Biztonság

Prémium VPN magas szintű titkosítást használ megóvja Önt az adatszivárgásoktól, az identitáslopásoktól és az adatnaplózástól. Az ingyenes VPN-k gyakran korlátozzák biztonsági funkcióikat, így nem leszel teljesen biztonságos online.

Kompatibilitás

A legtöbb ingyenes VPN nem kompatibilis az útválasztókkal, ezért nem használhatja őket az Apple TV-hez. A prémium VPN-k kompatibilisek az eszközök szélesebb választékával, és a legtöbb forgalomirányító alkalmazást kínál.

korlátozások

A legtöbb Az ingyenes VPN-k korlátozásokat helyeznek az adatokra, általában 500 MB és 2 GB között lehet. Ha például filmet szeretne streamálni a Netflix-en, akkor te nem fog túl messzire menni, amíg az adatai elfogynak. Plusz, általában vannak lassú letöltési sebesség, ami azt jelenti több pufferelés, elmaradás és alacsony videominőség.

A legjobb ingyenes VPN-k az Apple TV számára (frissítve: 2019. október)

Átfogó tesztelést végeztem annak érdekében, hogy a a legjobb ingyenes VPN-k az Apple TV-hez. Ezek a VPN-ek lehetővé teszik, hogy bárhol tartózkodjon, biztonságosan közvetíthet, zenét hallgathat, játszhat vagy videókat nézhet online.

1. NordVPN

A legjobb általános VPN szolgáltatás. 

NordVPN

 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így egy hónapig kipróbálhatja kockázatmentesen
 • 5400+ szerver több mint 60 helyszínen - bárhonnan elérhető online
 • Fejlett biztonsági intézkedések, ideértve a legfelső szintű titkosítást, a megszakítót és a rosszindulatú programok védelmét
 • Patak bármilyen platformon az Apple TV-ről
 • Együttműködik a következőkkel: Apple TV, Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO, Hulu és még sok más
 • Kompatibilis az alábbiakkal: Apple TV, iOS, MacOS, Windows, Android, Linux, Chrome, Firefox és útválasztók

A NordVPN valójában prémium eladó, de használhatja 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy kockázatmentesen tesztelje. Ez egy remek lehetőség, ha utazik, és csak egy rövid időre van szüksége VPN-re.

A NordVPN rendelkezik 5400+ szerver több mint 60 helyszínen, így bármikor használhatja Apple TV-jét. Ráadásul tele van fejlett biztonsági intézkedésekkel, ideértve a következőket AES 256 bites titkosítás, automatikus kill kapcsoló, és malware védelem. A NordVPN nem jelent kockázatot - teljesen biztonságban vagy, bárhol is van. Még nyilvános wi-fi-on is.

Ha streaming szeretne, akkor a NordVPN lenyűgöző képességei vannak feloldja a Netflix, HBO, az Amazon Prime és még sok más funkciót. Az összes kedvenc film és műsor közvetlenül kéznél van. Van is korlátlan sávszélesség, ami azt jelenti, hogy nincs korlátozás a stream-re vonatkozóan. Szeretne három filmet nézni egymás után? Nincs mit!

Önnek is előnyei lesznek szupergyors letöltési sebesség, így nincs pufferoló, késő vagy homályos kép. Valójában ultra-HD formátumban képes streamálni az Apple TV-n keresztül.

Az NordVPN képes Kerülje a trükkös kormány cenzúrázó törvényeket is. Ha ellátogat Kínába, és szeretne felkerülni a YouTube-ra, akkor a NordVPN fedezi Önt.

Kísértés? Olvassa el felülvizsgálat hogy miért ez a legjobb sokoldalú VPN a világ bármely pontján történő böngészéshez és streaminghez.

Kezdje el a NordVPN használatát!

2. Szélírás

A legjobb az adatokhoz. 

Szélíró készülékek

 • Bőséges 10 GB-os adat minden hónapban, és lehetősége nyílik további 5 GB-os beszerzésre
 • Prémium biztonsági intézkedések ingyen, beleértve az adatok naplóinak teljes hiányát
 • Az ingyenes verzió szervereket tartalmaz 10 országban
 • Együttműködik a következőkkel: Apple TV, BBC iPlayer, HBO, YouTube és Kodi
 • Kompatibilis az alábbiakkal: Apple TV, MacOS, iOS, Windows, Linux, Android, Chrome, Opera és Firefox

Az ingyenes VPN eléréséhez a Windscribe nem visszatartja az adatokat. Rengeteg van 10 GB-os ajánlat minden hónapban az ingyenes verzióval. Könnyedén megnézheti kedvenc TV-műsorának több epizódját egymás ellen, vagy közvetíthet néhány filmet.

Ha további adatokra van szüksége, akkor csak cipelje a céget. Ingyenes extra 5 GB-ot adnak neked!

A Windscribe ingyenes verziója nem tudja feloldani a Netflix blokkolását, de hozzáférhet más streaming platformokhoz, például a BBC iPlayerhez és a HBO GO-hoz. Ez akkor van, ha nem bánja, hogy várakozásra kerül, mint a Az ingyenes verzió szerverei elég lassúak lehetnek.

Az ingyenes verzió lehetővé teszi a csatlakozást a szerverek 10 országban, beleértve a Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Hong Kong. Ha a szükséges kiszolgáló nem érhető el, frissítheti az olcsó, prémium szolgáltatásra. Ez hozzáférést biztosít 60 ország és 110 város szervereihez, ideértve a Netflix-re optimalizált Windflix szervereket is.

Windscribe lehetővé teszi a torrenting az ingyenes verzió. Az ingyenes VPN-t a következőre telepítheti korlátlan számú más eszköz is.

Van néhány nagyszerű biztonsági intézkedés is, beleértve a sajátját is beépített hirdetés és rosszindulatú programok blokkolója, R.O.B.E.R.T, amely megakadályozza az olyan webhelyek felkeresését, amelyekben lehetséges rosszindulatú programok vannak. További információt a Windscribe-ról a mi oldalon találhat részletes áttekintés.

Mint a prémium verzió, továbbra is élvezheti az Ön előnyeit AES 256 bites titkosítás és szigorú bejelentkezési politika.

Get Windscribe ingyen!

3. hide.me

A legjobb YouTube-nézéshez és zenék hallgatásához az Apple TV-n. 

Hideme eszközök

 • Szerény 2 GB-os adatszolgáltatás
 • Prémium biztonsági szolgáltatások ingyen
 • Lehetővé teszi a torzítást
 • Együttműködik a következőkkel: Apple TV, BBC iPlayer, Amazon Prime, HBO, Sky GO, Kodi és még sok más
 • Kompatibilis az alábbiakkal: Apple TV, iOS, MacOS, Windows, Android, Linux, Chrome, Firefox és útválasztók

A hide.me egy másik szilárd választás az Apple TV számára. Két ingyenes GB-val elegendő adat van hallgathat zenét vagy nézhet egy kis YouTube-ot. Bár ez nem elég egy filmmaratonhoz, felhasználhatja kedvenc TV-műsorának legfrissebb epizódjának streamingjére.

Ha további adatokra van szüksége, akkor fontolóra veheti a prémium szolgáltatás feliratkozását és a hide.me előnyeinek kihasználását 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ez azt jelenti, hogy kockázatmentesen élvezheti az összes prémium előnyt.

A hide.me támogatja a P2P-kapcsolatokat, de nincs elegendő adat a nagy fájlok letöltéséhez.

Az ingyenes verzió lehetővé teszi Csatlakozzon a kiszolgálókhoz 5 helyen: Szingapúr, Kanada, Hollandia, az USA keleti része és az USA nyugata. De ha frissít, akkor több mint 57 hely szerveréhez férhet hozzá.

Rejts el nem fojtja a kapcsolat sebességét akár - ugyanolyan nagy sebességet élvezheti, mint egy prémium felhasználó.

Más ingyenes VPN-ek meghúzhatják a vonalot a fejlett biztonsági intézkedésekkel az ingyenes felhasználók számára, de a hide.me nem. Kínál nulla információ-naplózás, IP-szivárgás-védelem, egy automatikus lekapcsoló, és erős titkosítás.

Egy másik nagyszerű tulajdonság a beépített hirdetésgátló.

Minden módon teszteltük a hide.me-t, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy valóban szilárd, ingyenes VPN-e. Nézze meg az eredményeket a mélyreható áttekintés.

Get hide.me ingyen!

4. Hotspot pajzs

A legegyszerűbb VPN telepítés és használat. 

Hotspot pajzs eszközök

 • Szupergyors csatlakozási sebesség
 • Szigorú bejelentkezési szabályok és katonai titkosítás
 • Támogatja a torzulást
 • Együttműködik a következőkkel: Apple TV, Netflix, BBC iPlayer, Hulu és még sok más
 • Kompatibilis az alábbiakkal: Apple TV, MacOS, iOS, Chrome, Firefox, Windows és útválasztók

Val vel szupergyors sebesség, A Hotspot Shield az elérhető leggyorsabb ingyenes VPN-k. Val vel katonai titkosítás, A Hotspot Shield kiváló választás a biztonságos mobil böngészéshez.

A Hotspot Shield feloldhatja a Netflix és más streaming szolgáltatások blokkolását, de az ingyenes verzió a Napi 500 MB adatkorlát. Ez határozottan nem elég a streaminghez.

Ha te frissítés prémiumra, megvan korlátlan sávszélesség és adat hogy elindítsa az összes kívánt műsort.

Azt lehetővé teszi a torzítást szintén, de a korlátozó adatkorlátozás azt jelenti, hogy nem túlságosan messzire próbál letölt egy nagy fájlt. te hallgathat zenét és nézhet videókat az Apple TV-n.

Ha további adatokat szeretne, te tudnál iratkozzon fel a prémium verzióra és kihasználja nagylelkűségét 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Ily módon akár hat hétig is kipróbálhatja.

A Hotspot Shield a szigorú bejelentkezési politika és tökéletes előre titoktartás hogy folyamatosan megváltoztatja a titkosítási kulcsot. Tehát, ha a kapcsolat valaha meghiúsul, akkor az a hely és a tevékenység rejtett marad. Ha próbálsz kap cenzúra törvényeket akkor az Apple TV dobozával ez a szolgáltatás segít nyomon követhetetlen maradni.

Sajnos nagyon sok korlátozás van a Hotspot Shield ingyenes verziójával. Előugró hirdetéseket fog látni streaming közben, és megteheted csak az Egyesült Államok szerver helyére csatlakozzon.

A Hotspot Shield-et magunk is teszteljük. Olvassa tovább a részletes áttekintés.

Ingyenes Hotspot pajzsot kaphat!

5. ProtonVPN

Biztonságos ingyenes VPN korlátlan adatokkal. 

5 legjobb 100% INGYENES VPN az Apple TV-hez! | Frissítve 2020

 • Korlátlan sávszélesség és korlátozott adathasználat a teljesen ingyenes böngészéshez
 • Magas szintű biztonság, ideértve a nem naplózási politikát, a biztonságos VPN-protokollokat és az ad-blokkolót
 • Kerülje meg a trükkös cenzúraszabályokat
 • Együttműködik: Apple TV-vel. Noha kompatibilis az olyan streaming szolgáltatásokkal, mint a Netflix, az streaming nem engedélyezett az ingyenes csomagban.
 • Kompatibilis az Apple TV, iOS, MacOS, Android, Linux, Chrome és az útválasztókkal

A ProtonVPN ingyenes fiókja kínál korlátlan sávszélesség és adatok, de az nem engedi, hogy stream vagy torrent. Ha csak zenét szeretne hallgatni, megnézni a YouTube-ot, vagy megkerülni a cenzúráról szóló törvényeket, ez több, mint elegendő.

Ingyenes felhasználók csatlakozhatnak a kiszolgálókhoz az Egyesült Államokban, Japánban és Hollandiában. Ha frissít, akkor több mint 36 ország szerveréhez kapcsolódhat.

Csak csatlakozhat egy eszköz a szabad tervvel. Ha frissít, öt eszközt csatlakoztathat egyszerre.

A teszteim során észrevettem a az ingyenes verzió sebességét szándékosan fojtják, de a prémiumra való frissítés felgyorsította a sebességemet.

Mindkét változat kínál 256 bites titkosítás, egy nincs naplózás, hirdetés-blokkoló, és biztonságos VPN-protokollok.

Mindegyik tesztet elvégeztük a ProtonVPN-en, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ez minőségi ingyenes VPN-ként tűnik ki. Nézze meg az eredményeket itt: átfogó áttekintésünk.

Ingyenes ProtonVPN-t kaphat!

Prémium VPN-ajánlásaink az Apple TV-hez

Rangos szolgáltató Ár A pontozás felhasználói értékelése
A szerkesztő választása Kezdve: 3,49 USD/hónap 5.0
Olvassa el az ismertetőt
Vigyél el oda! Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
2 Kezdve: 6,67 USD/hónap 4.9
Olvassa el az ismertetőt
Vigyél el oda! Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
3 Kezdve: 2,75 USD/hónap 4.8
Olvassa el az ismertetőt
Vigyél el oda! Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
4 Kezdve: 1,99 USD-tól/hónap 4.8
Olvassa el az ismertetőt
Vigyél el oda! Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre
5 Kezdve: 1,89 dollárnál/hónap 4.7
Olvassa el az ismertetőt
Vigyél el oda! Fogj neki >> Látogasson el a webhelyre

GYIK

A VPN-ek jogszerűek?

Igen és nem. Legálisak a világ nagy részében, de nem mindenhol. A VPN-ket illegális tevékenységekre lehet felhasználni, és néhány ország emiatt tiltja őket. További információ a VPN-ek jogszerűségéről itt: útmutatónk.

Hogyan állíthat be VPN-t az Apple TV-n?

Az Apple TV nem támogatja a beépített VPN-ket. A VPN telepítéséhez az Apple TV-hez konfigurálnia kell az útválasztót. A legtöbb VPN-szolgáltató útmutatót kínál ehhez. Használhatja útmutatónk neked segíteni.

Az Apple TV VPN-m működni fog más készülékeimmel?

Attól függ, hogy melyik VPN-t választja. Ellenőriznie kell, hogy mely eszközök kompatibilisek a VPN-sel. Minden szállító mellett mellékeltem a kompatibilis eszközök listáját. A prémium szolgáltatásokkal ellentétben a legtöbb ingyenes VPN csak egy eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé fiókonként. Ez azt jelenti, hogy nem biztos, hogy képes az összes eszközt egyszerre megvédeni.

Melyek a legfontosabb funkciók, amelyeket az Apple TV VPN-jében kell keresnem?

Az Apple TV maximális kihasználása érdekében keressen olyan VPN-ket, amelyek gyors sebességet, korlátlan sávszélességet és maximális biztonságot kínálnak. A választott VPN-nek nagy kiszolgálóhálózattal kell rendelkeznie, és képesnek kell lennie a népszerű streaming szolgáltatások és webhelyek feloldására.

összefoglalás

Bár a Az ingyenes VPN sokkal meggyőzőbbnek tűnik először a kockázatok és korlátozások azt jelenti, hogy nem mindig érik meg.

Minőségi VPN-t akar korlátlan, kiváló minőségű, gyors streaming és böngészés.

Sok Az ingyenes VPN-k valamilyen formában tárolják az adatkövetést az is, így nem biztos abban, hogy tevékenységét vagy személyes adatait véletlenül nem osztják meg, még csak marketing célokra is. Azonban a listán szereplő VPN biztonságos és megbízható.

A korlátozottan ingyenes VPN jó választás lehet, ha Ön csak egy rövid ideig kell VPN-re. Fontolja meg a prémium VPN, valamint az ingyenes próbaverziók és pénz-visszafizetési garanciák kihasználása. A kockázatmentesen hozzáférhet az Apple TV-hez tartozó legjobb szolgáltatásokhoz.

A prémium VPN felé halad? Vessen egy pillantást a kuponok és ajánlatok mielőtt feliratkozik, hogy megkapja a legjobb árakat.

Ha biztonságban van és olyan VPN-t szeretne használni, amely magán- és névtelenvé teszi Önt, olvassa el a 5 legjobb napló nélküli VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me