5 legjobb alternatíva a Flixtor számára: INGYENES filmek és TV-k 2020-ban

 

Legjobb Flixtor alternatívák:

 1. MoviesJoy
 2. Pattogatott kukorica idő
 3. SubsMovies
 4. Projekt Ingyenes TV
 5. Nézd meg a sorozatot

Sajnos hivatalos: A Flixtor offline állapotban van, és visszatérésének várható időpontja nincs.

A filmipar szélsőséges nyomása alatt, az egyik kedvenc ingyenes film- és TV-streaming szolgáltatásunk eltávolítva az internetről. Ha nemrégiben felkeresett egy úgynevezett Flixtor webhelyet, kérjük, olvassa tovább, mert veszélyezteti magát.

Több tucat új a webhelyek felbukkantak, és azt állították, hogy „új Flixtor”, de mindegyik hamis és nem biztonságos. A Flixtor fejlesztői egy nyilvános nyilatkozatban megerősítették, hogy minden olyan webhely, amely a szolgáltatás új verziójának állítja, csalás.

flixtoralt (1)

Mit tehetsz, ha a Flixtor nem érhető el?

Szerencsére, vannak biztonságos alternatívák a Flixtor számára, így továbbra is javíthatja a tévét és a filmet.

Folyamatosan figyeljük a streaming oldalakat hogy megtalálják a rendelkezésre álló legjobb szolgáltatásokat, és segítenek abban, hogy megkerülje azokat a webhelyeket, amelyek rosszindulatú programokat terjeszthetnek vagy böngészőjét eltéríthetik. Az alábbiakban megosszuk néhány, a Flixtor alternatíváját.

De először egy gyors megjegyzés az online biztonságról: Ha filmeket vonz vagy filmet néz online bármilyen ingyenes webhelyről, akkor erősen javasoljuk, hogy használjon VPN-t.

Anonimként tartva, a A VPN megvédi Önt a jogi problémáktól ha az Ön által használt webhely nem szerezte meg a megtekintett filmek terjesztésének jogát. Tehát azt is javasoljuk a legjobb VPN-ket, amelyeket ingyenes streaming webhelyekhez használnak.

A Flixtor legjobb alternatívái, amelyek jelenleg működnek

Alaposan teszteltük ezeket a webhelyeket biztonság, minőség és megbízhatóság. Nem kell regisztrálnia megnézni a tartalmat, és nem bombáznak téged hirdetésekkel, különösen, ha VPN-jén van egy hirdetésgátló.

1. MoviesJoy

flixtoralt (2)

A MoviesJoy egy ingyenes film- és TV-streaming szolgáltatás nulla hirdetéssel. Gyors és kínál HD streaming. A tesztelés során azonban rájöttünk, hogy néhány HD videó valójában csak 720p (normál HD), nem pedig az 1080p (full HD), amelyre remélünk.

Az összes videót mindkettő jelöli HD vagy bütyök hogy segítsen megtalálni az egyes filmek vagy show-k legmagasabb színvonalú verzióját. A „Cam” filmeket kamerával rögzítették egy moziban.

Az egyetlen igazi hátránya, amit a MovieJoy tesztelése során fedeztünk fel, az, hogy van semmilyen módon nem lehet eltávolítani a zárt feliratokat olyan videókból, amelyekben vannak. A feliratok nem voltak zavaróak és nem foglaltak el sok képernyőt, de még mindig jó lenne, ha kikapcsolhatnánk őket.

Összességében a MoviesJoy egy jól megtervezett, hirdetés-mentes webhely a nagyszerű választék több mint 1000 cím közül.

  A VPN biztonságának tesztelése (frissítve 2020)

Látogasson el a MoviesJoy oldalra

2. Pattogatott kukorica idő

flixtoralt (3)

Technikai szempontból a Popcorn Time egy alkalmazás, nem egy weboldal, de annyira lenyűgöző, hogy érdemes itt megemlíteni.

Az alkalmazás megnyitásakor hozzáférhet a (z) katalógusokhoz több ezer TV-műsor és film különféle kínzó webhelyekről. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy filmet, kiválasztja a videó minőségét, és dönt, hogy zárt feliratokat kíván-e használni. Az alkalmazás végzi el a többit!

A Popcorn Time alkalmazás elérhető Windows, Mac OS, Linux és Android készülékekre. PC-ről vagy Mac-ről is letöltheti iOS-eszközére.

Látogasson el a popcorn időbe

3. SubsMovies

flixtoralt (4)

Az SubsMovies sima felülettel rendelkezik, amely könnyen kezelhető. A videókat minőségük és forrásaik szerint rendezik, hogy segítsenek gyorsan megtalálhatja a kívánt cím legjobb elérhető verzióját.

A felület szintén sokkal erősebb, mint az elsőre tűnhet. Úgy néz ki, mint egy egyszerű videoindex, de a A kiválasztott videó közvetlenül az SubsMovies webhelyen játszik le. Soha nem kell ragadnia esélyeit ismeretlen harmadik fél streaming webhelyekkel.

Amint a webhely neve utal, az SubsMovies a következőkre összpontosít a feliratozott tartalom elérhetőségének javítása. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, ha csökkent a hallás vagy nem talál sok filmet anyanyelvén. Egyszerűen szüneteltesse a videót bármikor, hogy megkapja a felirat fordítását.

Látogasson el az SubsMovies oldalra

4. Projekt Ingyenes TV

flixtoralt (5)

A Project Free TV valójában nem streaming webhely. Inkább ez egy könnyen használható TV show index. Miután megtalálta a megtekinteni kívánt műsort, követnie kell a videót üzemeltető harmadik fél webhelyére mutató hivatkozást.

A PFTV nem olyan egyszerű és intuitív használni, mint a mi első három választásunk, és te előfordulhat, hogy meg kell próbálnia néhány linket, hogy megtalálják a működő oldalt.

A fő webhelyen nem találtunk hirdetést, hanem a harmadik fél webhelyein esetleg néhány hirdetést küld az Ön felé. Egyes webhelyek lehetővé teszik, hogy megválaszthassa, hogy stream-e vagy töltse le a videót. Nem javasoljuk a tartalom letöltését harmadik fél webhelyeiről.

A Projekt Ingyenes TV-nek van szinte minden olyan műsorra, amelyre gondoltál, minden nap többet adunk hozzá.

Látogasson el a Project Free TV webhelyre

5. Nézz sorozatot

flixtoralt (6)

A Watch sorozat a hatalmas műsorok és filmek katalógusa, de több előugró ablakkal rendelkezik, mint a listánkon szereplő többi webhelyen. Használva VPN hirdetésgátlóval sokat segít – a webhely böngészése közben ki kell kattintania néhány hirdetésből, ám ezek nem szakítják meg az adatfolyamokat.

A weboldal rendkívül gyors és rugalmas. Mint a Project Free TV-hez is, a Watch Series harmadik féltől származó host webhelyre küldi Önt, hogy streamingje legyen a videó. Ismét némi türelemre lesz szükséged, mert az első megpróbált link nem működik.

A Watch sorozat egy jól szervezett oldal, amely megkönnyíti a filmek megtalálását és TV-műsorok, amelyeket meg akar nézni. Csak győződjön meg arról, hogy jó VPN-t használ, és kerülje el a tartalom letöltését harmadik fél webhelyeiről.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru sinologia care funcționează în 2020 | Cel mai rapid și mai sigur

Látogassa meg a Watch Series-t

Miért mindig használjon VPN-t streaming közben

A magánélet védelme, az eszköz biztonságos védelme a számítógépes bűnözés ellen, valamint a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való könnyű hozzáférés érdekében javasoljuk a VPN használatát, amikor online csatlakozik.. Az ingyenes streaming oldalak használata számos kockázatot hordoz magában, amelyek a VPN használatát döntő fontosságúvá teszik.

Védelem a nem biztonságos hirdetések és a rosszindulatú harmadik fél webhelyei ellen

A legtöbb ingyenes streaming webhely hirdetéseket tartalmaz, és az online hirdetések veszélyesek lehetnek. Hirdetések a rosszindulatú kód a böngésző eltérítéséhez általános veszélyt jelentenek. Néhányan becsapnak téged egy „X” betűvel, amely úgy néz ki, mintha bezárná az ablakot. Ha rákattint, a kód letöltését indítja el.

A legjobb VPN-k erőteljes beépített hirdetésblokkolással rendelkeznek, hogy segítsenek biztonságban maradni. Ők is figyelmeztet, ha a videódot üzemeltető harmadik fél webhelye nem biztonságos, és blokkolja az oldalt, mielőtt megfertőzheti az eszközt.

Védelem a szerzői jogok megsértésének jogi következményeitől

Tökéletesen törvényes egy videó megtekintésére egy webhelyen, amely biztosítja a terjesztési jogokat. Ha azonban a weboldal nem jogosult a videó megjelenítésére, akkor jogi csatákba kerülhet a szerzői jogok megsértése miatt.

A forgalom titkosításával és az IP-cím elrejtésével, A VPN-k szinte lehetetlenné teszik, hogy bárki visszakereshesse online tevékenységét. Tehát akkor is, ha a streaming webhely bajba kerül a szerzői jogi törvények megszegésével, akkor nem fogja megtenni.

Hozzáférés a filmek és műsorok sokféleségéhez

A streaming weboldalakat egyes országokban blokkolja az erős internetes cenzúra. Más országokban ezt előfordulhat egyes streaming webhelyek vagy bizonyos videók, amelyekhez hozzáférni szeretne, geoblokkolva vannak a tartalomszolgáltató által.

Egy jó VPN IP-maszkolás lehetővé teszi a geoblokkok és a cenzúra megkerülését hozzáférjen olyan streaming webhelyekhez és videókhoz, amelyek nem állnak rendelkezésre az Ön régiójában, biztonságosan és névtelenül.

Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy VPN szerverhez egy országban, ahol a tartalom nincs blokkolva. Néhány kattintással azonnal, korlátlan hozzáférést kap.

Az ISP fojtásának megakadályozása

Ha nem használ VPN-t, akkor az internetszolgáltató (ISP) pontosan tudja, melyik webhelyet látogatja meg. Az internetszolgáltatók gyakran szándékosan csökkentik a felhasználók csatlakozási sebességét torrenting vagy streaming helyek látogatása, ezt a folyamatot fojtásnak hívják.

ISP fojtás tönkreteheti a film éjszakáját, mivel a patakokat folyamatosan megszakítja a késés és a pufferolás. A legfontosabb VPN-k által használt katonai titkosítás lehetetlenné teszi az internetszolgáltató számára a forgalom figyelését, így Ön egész éjjel teljes sebességgel streaming.

A streaminghez használható legjobb VPN-k

Számos VPN nagy sebességet és verhetetlen biztonságot ígér, ám mi nem vállaljuk a szavaikat, és neked sem. Az alapos tesztelés során csak a többi felett álló VPN-ket ajánljuk.

Ha ingyenes filmeket és TV-műsorokat keresel, akkor valószínűleg csábító lesz ingyenes VPN-t keresni. azonban, erősen javasoljuk a VPN ingyenes használatát. A legjobb esetben az ingyenes VPN bosszantóan lassú lesz. A legrosszabb esetben ez veszélyezteti az Ön biztonságát, vagy akár adatait harmadik feleknek eladja.

Ezek azok a VPN-szolgáltatók, amelyekben megbízhat személyes adatainak védelme és a kapcsolat maximális sebességgel történő működtetése érdekében.

  Cum să urmărești seria MLB World From Anywhere - Actualizată pentru 2020!

1. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN egyesíti korlátlan sávszélesség és katonai titkosítás hogy a legjobb nagy sebességű VPN-t hozzon létre az ingyenes streaming webhelyek számára.

Különös figyelmet érdemel annak beépített hirdetés és rosszindulatú programok blokkolója, CyberSec. Ez az egyedülálló biztonsági csomag kiküszöböli a felbukkanó hirdetéseket olyan webhelyeken, mint a Watch Series és a védje eszközét a hackerek és a veszélyes webhelyek ellen.

Akár streaming és böngészés is lehetséges 6 készülék egyszerre a NordVPN segítségével, és a szolgáltató alkalmazásokat kínál minden nagyobb eszközhöz, beleértve az Android TV-ket.

A NordVPN kockázatmentesen kipróbálhatja a 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden előfizetési csomagon.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Patak a NordVPN-vel MOST!

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Az ExpressVPN egy villámgyors VPN szolgáltatás, amely biztonságos, névtelen és egyszerűvé teszi a streaming-et.

Függetlenül attól, hogy kezdő vagy VPN veterán, az ExpressVPN fedezi Önt. a intuitív alkalmazások könnyen beállíthatók és testreszabhatók, és tartalmazzák csúcskategóriás biztonsági szolgáltatások amelyek megvédik az online tevékenységet éjjel-nappal.

Az ExpressVPN használatával korlátlan sávszélességet élvezhet akár 3 eszköz egyszerre, val,-vel 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden tervre. Még kipróbálhatja 7 napig ingyen Android és iOS eszközökön.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Patak az ExpressVPN-vel MOST!

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

Több mint 3000 szerverrel 60 országban, fejlett biztonsági szolgáltatások, és egy könnyen kezelhető felület, A CyberGhost a legjobb választás az online streaminghez.

A CyberGhost automatikusan blokkolja a hirdetéseket, és ellenőrzi minden látogatott webhely URL-jét, hogy biztosan biztonságos legyen. Ha egy webhelyben nem lehet megbízni, a CyberGhost megakadályozza a betöltést. Ez ideális védelem, ha harmadik fél webhelyein tárolt videókat néz.

Kipróbálhatja magával a CyberGhost alkalmazást nagylelkűséggel 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Patak a CyberGhost segítségével MOST!

összefoglalás

A Flixtor eltűnése óriási veszteséget okozott az egész kínzó és streaming közösség számára. Mindannyian azt akarom hinni, hogy minden megjelenő „Új Flixtor” webhely valódi, de nem az, és valószínűleg veszélyes is.

Ne tévesszen meg rosszindulatú, hamisított webhelyekkel. Maradjon biztonságban, ha ragaszkodik az általunk ajánlott kiváló Flixtor alternatívákhoz, és prémium VPN-t használjon minden alkalommal, amikor egy streaming vagy torrent webhelyet látogat meg.

A megfelelő VPN feloldja a cenzúrázott és földrajzilag blokkolt webhelyeket, megvédi az eszközt az internetes támadásoktól, és megvédi a jogi következményektől, ha egy streaming webhely megsérti a szerzői jogi törvényeket..

És bár a legjobb VPN-k nem ingyenesek, sokkal olcsóbbak, mint gondolnád. Nézze meg a kuponkódok oldalunkat a legforróbb ajánlatokról.

Töltse le az NordVPN-t MOST!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me