5 legjobb showbox alternatívája Frissített lista 2020-ra

A filmstúdiók és a televíziós gyártók nyomása miatt, A Showboxot a világ számos részén ténylegesen betiltották. Az ingyenes kínzószolgálatot szellemi tulajdonjogok és szerzői jogok megsértésére irányították. Noha a Showbox megpróbálta megnevezni a márkát, sok országban rendkívül nehéz lett elérni a szolgáltatást.

Számos Showbox-klón felbukkant, de vannak olyan jelentések, amelyek közül sok ilyen szolgáltatás rendelkezik olyan kártevőkkel és vírusokkal kapcsolatos problémák, amelyek károsíthatják a rendszert.

Tehát mi a teendő, ha a Showbox elérhetetlen az Ön országában, vagy ha nem akarja kockáztatni a Showbox klón használatát? A jó hír az A Showbox nem az egyetlen elérhető streaming szolgáltatás. Valójában számos erős alternatíva létezik azon felhasználók számára, akik kedvenc filmeiket és TV-műsorukat szeretnék nézni.

Még akkor is, ha továbbra is használja a Showboxot, érdemes többet megtudni az alternatívákról, mivel ezeknek a szolgáltatásoknak néhány ritka fájlokat tartalmaz, és azt mutatja, hogy másutt nem talál. Csapatunk figyelemmel kíséri a torrent és streaming helyet, hogy megbizonyosodjon arról maradunk a rendelkezésre álló legjobb szolgáltatások tetején.

Ha torrent vagy ingyenes streaming szolgáltatást fog használni, Fontos, hogy ne felejts el VPN-t is használni. A VPN-k az IP-cím elrejtésével segítik az online anonimitás védelmét. A VPN segítségével hozzáférhet olyan tartalomhoz, amelyet az Ön országában blokkolhat, anélkül, hogy az internetszolgáltató vagy harmadik felek kitalálnák a böngészési előzményeket..

A jelenleg működő Showbox legjobb alternatívái

Vessen egy pillantást a Showbox legjobb alternatíváira, amikor a szolgáltatás nem érhető el, vagy nincs olyan tartalom, amelyet meg szeretne nézni.

1. Tubi TV

Tubi-TV App

A Tubi TV segítségével a felhasználók filmeket és műsorokat ingyen közvetíthetnek online. A felhasználóknak regisztrálniuk kell az ingyenes szolgáltatásra, és feliratkozáskor meg kell adniuk a nevét, e-mail címét és születési dátumát. Meg kell igazolnia az e-mail cím tulajdonjogát is.

A Tubi TV-nek erős tartalomkatalógusa van, viszonylag új kiadások válnak elérhetővé a platformon minden héten. A szolgáltatás hirdetés-támogatott, de minősége HD, és az interfész könnyen navigálható.

A legnagyobb hátrány az, hogy A Tubi TV csak az Egyesült Államokban érhető el. Ezt a problémát könnyen megkerülhetjük egy olyan VPN használatával, amely képes kapcsolatba lépni az amerikai szerverekkel.

Látogassa meg a Tubi TV-t.

2. Pluto TV

Pluto-tv-1200x630

A Pluto TV egy ingyenes streaming szolgáltatás, amely filmeket, műsorokat, sport és élő közvetítéseket kínál. A lejátszás magas színvonalú, és a rendelkezésre álló tartalom nagyon szilárd.

A Pluto TV könnyen elérhető az Egyesült Államokban, de vannak korlátozások az országon kívüli felhasználók számára. Ha VPN-t használ az amerikai szerverekkel, akkor elkerülheti ezeket a korlátozásokat, és hozzáférhet a teljes Pluto TV-katalógushoz.

Látogassa meg a Plútó TV-t.

3. Mozi APK

cinemaapk

Mozi APK van széles körben ismert mint a torzító filmek Showbox alternatívája. A szolgáltatás rendszeresen frissíti elérhető címeit, és a gyűjtemény hatalmas.

A Cinema APK használatához letöltenie és telepítenie kell az APK-t közvetlenül a készülékére. Ellenőrizze, hogy rendelkezik-e antivírus funkciókkal rendelkező VPN-vel, hogy megvédje magát a rosszindulatú programok véletlen letöltésétől..

Látogasson el a Cinema APK oldalra.

4. Crackle

Zizegésmentesség App

A Crackle nagy film- és műsorkatalógust kínál streaming céljából. A Sony tulajdonában van a szolgáltatás, amelyben több száz Sony klasszikus és eredeti show látható. A Crackle mindig új tartalmat ad hozzá, ami népszerű választás a címek online nézésekor.

A Crackle felületének és felhasználói élményének lehet a legjobb a listán, mivel könnyedén szűrheti a keresést színész vagy műfaj szerint. A szolgáltatásra feliratkozás lehetővé teszi személyes figyelési listák létrehozását, de ezt nem kell megtennie ahhoz, hogy filmeket és műsorokat nézhessen a Crackle-on.

A Crackle jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el. Megkerülheti ezt a korlátozást, ha VPN-t használ az amerikai szerverekkel. A Crackle hirdetéseit is tartalmazza tartalmi kínálatában, amely egyes felhasználók számára kikapcsolható.

Látogassa meg a Crackle-t.

5. Pattogatott kukorica idő

popcorntime

A Popcorn Time filmek és show-k széles katalógusának azonnali lejátszását kínálja. Ez egy hagyományos kínzó szolgáltatás, amely folyamatosan új tartalmat ad hozzá, és egy másik jól ismert Showbox alternatíva.

Nincs korlátozás arra nézve, hogy mennyi tartalmat lehet megtekinteni, és a szolgáltatás elérhető Windows, Mac, Android és Android TV számára. Az interfészen viszonylag könnyű navigálni, a katalógusban való keresés pedig szellő.

Látogasson el a popcorn időbe.

A torrenting törvényesnek tekinthető?

A szerzői jogok által védett anyagok torrentizálása a a kalózkodás elleni törvények megsértése a legtöbb országban.

A szellemi tulajdon letöltése vagy terjesztése a megfelelő licenc nélkül általában illegális. A kormányok nem képesek megfigyelni az összes kínzó tevékenységet, ezért egyes országok megpróbálják teljesen blokkolni a kínzó szolgáltatásokat..

Pontosan így történt a Showbox. A szolgáltatás népszerűsége a film stúdiók, a filmgyártók és a kormányzati szereplők célpontjává tette.

Mert a széles körű jogi korlátozások a torrenting számára, fontos, hogy VPN-t használjon személyazonosságának védelme és online tevékenysége névtelenségének megőrzése. A VPN használata elrejti a helyét minden bejelentkezéskor.

Miért kell VPN-t használni torrentingkor?

Vannak olyan kockázatok, amelyek a kínzáshoz vezetnek. A legnyilvánvalóbb kockázat a torrent jogszerűsége, de fennáll annak a lehetősége is, hogy tévesen letölthet egy vírust vagy rosszindulatú szoftvert, miközben megpróbálja megnézni a kedvenc műsorát..

Fontos megérteni, hogy a VPN-k miként biztosítják a biztonságot, mielőtt elkezdené használni a Showbox alternatívákat.

A VPN-k védik az Ön személyes adatait, miközben böngészik az internetet és a torrent fájlokat, vagy akár streaming tartalom nézése közben.

Néhány ok, amiért érdemes VPN-t használni:

1. Kerülje a tornyok földrajzi korlátozásait

Lehet, hogy az Ön országában betiltotta a kedvenc torrent oldalát. Ezeket a korlátozásokat megkerülheti egy VPN használatával. A VPN elrejti az IP-címet, és áthelyezi a webes forgalmat egy távoli szerverre, amely hatékonyan megváltoztatja az Ön IP-jét, és lehetővé teszi a blokkolt tartalom elérését..

VPN használatakor győződjön meg arról, hogy olyan kiszolgálót választott, amely olyan országban található, ahol a torrent szolgáltatás nincs blokkolva. Amellett, hogy hozzáférést biztosít Önnek a torrent webhelyekhez, a VPN-k lehetővé teszik más webtartalmak elérését is, amelyeket az országában blokkoltak.

2. Kerülje a jogi vizsgálatot

Ha nem használ VPN-t, az IP-címe gyakorlatilag bárki számára elérhető online. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató és a harmadik felek láthatják az Ön böngészési előzményeit. Ezek a pártok átadhatják az Ön böngészési előzményeit a kormány szereplőinek.

A VPN-k lehetővé teszik, hogy tartózkodási helyét és személyazonosságát névtelenül tartsa hogy fájlokat torrent lehessen a jogi ellenőrzéstől való félelem nélkül.

3. Ne hagyja, hogy harmadik felek látják online tevékenységeit

Az előzőhöz hasonlóan vannak olyan harmadik felek és még megfigyelő cégek is, akik az internetet keresik a felhasználói adatokhoz, például böngészéshez. Előfordulhat, hogy ezek a harmadik felek eladják az Ön adatait, vagy felhasználhatják személyes adatait saját rosszindulatú céljaira.

A VPN-k az összes információt titkosítják amely áthalad a távoli szerverrel való kapcsolaton és vissza a készülékre. Ez lehetetlenné teszi az online tevékenységet az internetszolgáltató vagy harmadik fél számára.

4. Maradjon online név nélkül

Torrent webhelyet használ, valószínűleg fájlokat tölt le és tölt fel. Ha ennek során nem használ VPN-t, akkor a többi felhasználó láthatja az Ön IP-címét és a megpróbálhat vírusokkal vagy malware támadásokkal megcélozni téged.

A VPN-k biztonságban tartják a torrent alatt, és egyetlen látható IP-cím lesz a távoli kiszolgálón megadott IP-cím. Ez meghiúsítja a hackerek erőfeszítéseit, akik meg akarják kezdeni a személyes adatait.

A legjobb VPN-ek a torrentinghez

Most, hogy megtudta, hogy a VPN-ek hogyan biztonságosak a fájlok torrentolása közben, ideje kiválasztani az Ön számára megfelelő VPN-t. Noha az ingyenes VPN-k névtelenséget kínálnak az interneten, gyakran túl lassúak filmek nézésére vagy fájlok letöltésére útközben.

Javasoljuk, hogy válasszon prémium VPN szolgáltatást, korlátlan sávszélességgel és antivírus funkciókkal.

1. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN rendelkezik több mint 5000 szerver világszerte és a felhasználókat védi a bejelentkezési tilalmakkal kapcsolatos politikájával.

A VPN szolgáltatás lehetővé teszi csatlakoztasson egyszerre 6 eszközt és katonai titkosítást használ, hogy az online élmény teljesen névtelen maradjon.

A NordVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Nézze meg, hogy a valódi NordVPN felhasználók mit mondanak a szolgáltatásról.

Kezdje el a NordVPN használatát!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN rendelkezik 3000 szerver több mint 160 helyszínen, 94 országban. Korlátlan sávszélességet kínál, és fantasztikus lehetőség filmek és műsorok streamingjére.

Az ExpressVPN rendelkezik alkalmazások Windows, Mac, iOS, Android és Linux rendszerekhez, támogatja a VPN megosztott alagútját, és olyan funkciókat tartalmaz, mint a nulla ismeretű DNS.

Használja az ExpressVPN-t kockázatmentesen a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Vessen egy pillantást az ExpressVPN felhasználók véleményére a szolgáltatásról.

Kezdje el az ExpressVPN használatát!

3. Surfshark

surfshark készülékek új

Surfshark-nak van több mint 800 szerver, több mint 50 országban a világ körül.

Olyan szolgáltatások, mint a CleanWeb hogy a Surfshark kiváló lehetőség legyen a torzításhoz vagy az ingyenes stream-ek online nézéséhez. CleanWeb úgy működik, hogy kizárja a hirdetéseket, a nyomkövetőket és a rosszindulatú programokat az internetes szörfözésből.

A Surfshark a felhasználók számára a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Nézze meg, miért örülnek a Surfshark felhasználók a VPN-nek.

Kezdje el a Surfshark használatát!

Következtetés

A Showbox alternatívák széles választéka közül választhat. Ezekkel a lehetőségekkel szinte mindig megtalálhatja a keresett filmet vagy televíziós műsort.

Emlékezik, mindig a legbiztonságosabb a VPN-sel torrentolni, személyes adatainak és online anonimitásának védelme érdekében.

A legjobb VPN-k megvédik az eszközt a vírusoktól és a rosszindulatú programoktól, miközben lehetővé teszik a geoblokkolt tartalom elérését. A VPN-k szintén védenek téged az IP-cím elrejtése és a böngészési előzmények árnyékolása internetszolgáltatóktól és harmadik felektől.

Ha torzító szolgáltatást szeretne használni, javasoljuk prémium VPN használatát. A jó hír az, hogy a VPN-k egyikét ingyen használhatja az ingyenes próbaidőszak vagy a pénz-visszafizetési garancia felhasználásával. Válasszon egy VPN-t, és térjen vissza kedvenc filmeinek és televíziós műsorainak megtekintéséhez!

További irodalom

Szeretne pénzt megtakarítani a következő VPN-előfizetésnél? Vessen egy pillantást a VPN kuponok és ajánlatok oldalra, és keressen új exkluzív ajánlatokat.

Megpróbálom kitalálni a VPN működésének sajátosságait? Nézze meg a teljes VPN útmutatónkat és tanulja meg az összes alapot.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me