5 legjobb VPN, a Live Stream Spanyol La Liga bárhol 2020-ban

A La Liga továbbra is erős lesz 2018 és 19 között, annak ellenére, hogy Cristiano Ronaldo elvesztette. A műszaki futball számára vitathatatlanul a világ legjobb bajnoksága. A Real Madrid küzd ebben a szezonban, Az Atletico Madrid felhívta a figyelmet Barcelona címre.

A népszerű La Liga műsorszolgáltatók között szerepel Movistar, Gol, és BEIN LaLiga Spanyolországban, Tizenegy sport az Egyesült Királyságban, kezdődik a sport az Egyesült Államokban és Ausztráliában, TDN Mexikóban és DirecTV Sports Argentínában. Sajnos mindegyikük földrajzilag korlátozva van a saját régiójukra.

A A jó VPN lehetővé teszi a geoblokkok megkerülését és az összes mérkőzés közvetítését minden műsorszolgáltatóban, mindenhol. Megmutatjuk, hogyan működik, de először, itt egy pillantás a La Liga figyelésére szolgáló legfontosabb VPN-kre a teszt eredményeink alapján.

Rövid útmutató – Öt legjobb VPN a La Liga számára

 1. ExpressVPN
  Az élő labdarúgás zökkenőmentes közvetítéséhez VPN szükséges gyors, megbízható kapcsolatokkal. Az ExpressVPN fedezte a tesztelt VPN-k legnagyobb sebességét.
 2. NordVPN
  A SmartPlay módban, amely automatikusan összeköti Önt a megnézni kívánt hálózat legjobb szerverével, a NordVPN lehet a legegyszerűbb lehetőség a La Liga közvetítéséhez..
 3. IPVanish
  Az IPVanish előfizetésenként nagyvonalú 10 egyidejű eszközcsatlakozást tesz lehetővé, tehát ez egy nagyszerű választás, ha az egész családja focizni szeretne.
 4. CyberGhost
  A vpnMentor díjnyertes a teljesítményért és a megfizethetőségért, a CyberGhost az egyik legjobb lehetőség a piacon a VPN kezdők számára.
 5. PrivateVPN
  Szolgáltatásának korszerűsítésével a PrivateVPN nagy sebességet és kiváló geoblokkot biztosít, megkerülve egy rendkívül alacsony árat.

Hogyan nézhetjük meg a La Liga-t egy VPN-sel – Egyszerű trükkök

Miután kiválasztotta a VPN-szolgáltatót, csak néhány lépés szükséges ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljön, és bármilyen helyről megkezdhesse a La Liga nézését.

 1. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére. Indítsa el az alkalmazást.
 2. Válassza ki a megtekinteni kívánt Liga műsorszolgáltatónak megfelelő szerverhelyet (lásd műsorszolgáltatók listája lent).
 3. Keresse meg a műsorszolgáltató weboldalát, és szükség esetén hozzon létre egy fiókot.
 4. Kezdje a La Liga labdarúgás közvetítése!

Nézd meg most!

Útmutató a La Liga műsorszolgáltatókhoz és a szerverhelyekhez

A La Liga nézése ezeken a műsorszolgáltatóknál … … Válasszon VPN szervert ebben az országban
Movistar, Gol, BEIN LaLiga Spanyolország
Tizenegy sport Egyesült Királyság
BEIN SPORT – USA Egyesült Államok
BEIN SPORT – AUS Ausztrália
TDN Mexikó
DirecTV Sports Argentína

Miért van szüksége VPN-re a La Liga nézéséhez?

A VPN (virtuális magánhálózat) magánszerveren keresztül csatlakozik az internethez. A ti A kiszolgáló kapcsolatot titkosított alagút rejti az internet többi részétől. Az Ön tényleges IP-címét, amely felfedi a helyét, a szerver IP-címe helyettesíti.

Számos korlátozott webhely esetében elegendő egyszerűen megszerezni az IP-t abban az országban, ahol a webhely található, hogy elkerüljék a geoblokkokat. De A legnépszerűbb streaming oldalak még agresszívabb VPN-szűrőeszközökkel teszik nehezebbé amely felismeri a megváltozott IP címeket.

A legnépszerűbb VPN-ek a VPN-blokkolókat megkerülhetik fejlett obfuzációs módszerekkel. Ajánlott szolgáltatóink megadják Önnek nemcsak a La Liga, hanem a Premier League, az MLS, az USA Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer hozzáférése is, és még sok más.

A VPN olyan fontos adatvédelmi oltalmakat is kínál, amelyek nélkül egyetlen internetezőnek sem szabad lennie. Az adatait a hackerek kezétől fogják tartani, és te is képes leszel rá böngészhet teljesen névtelenül. Még az internetszolgáltató sem képes nyomon követni online tevékenységeit.

A legjobb VPN-k a La Liga streaminghez – Részletes lista

1. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

A piac leggyorsabb prémium VPN-je, az ExpressVPN ideális a La Liga közvetítéséhez. Köszönet korlátlan sávszélesség és 99,9% hálózati rendelkezésre állás, nem kell aggódnia a késésért vagy a pufferért a mérkőzés kulcsfontosságú pillanatában.

Az ExpressVPN nagyszerű ügyfélszolgálatot (beleértve a 24/7 élő chat támogatást is) és magas szintű biztonságot nyújt, például 256 bites AES titkosítás, megszakító kapcsoló és DNS szivárgásvédelem. A legszigorúbb VPN-blokkokon túljut, hogy a tartalmakat világszerte feloldja.

Világszerte több mint 2000 szerverrel az ExpressVPN csatlakoztathat minden fontosabb La Liga műsorszolgáltatóhoz. Kipróbálhatja kockázat nélkül a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nézze meg az ExpressVPN alkalmazást MOST!

2. NordVPN

NordVPN eszközök

A világszerte több mint 5000 szerverből álló hatalmas hálózatnak köszönhetően nincs probléma a La Liga adatfolyam feloldásával a NordVPN segítségével. Számos szolgáltató szervere van az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Spanyolországban optimalizálva az élő sport zökkenőmentes közvetítéséhez.

Csatlakozás a legjobb szerverhez a kedvenc La Liga műsorszolgáltatójának megtekintéséhez egy kattintással egyszerű a beépített SmartPlay funkcióval. Közben, CyberSec, egy másik exkluzív NordVPN szolgáltatás, amely blokkolja a rosszindulatú programokat, a hirdetéseket, a rosszindulatú webhelyeket és a követést.

Online adatvédelmét 256 bites AES titkosítás biztosítja, DNS szivárgás elleni védelem, testreszabható kill kapcsoló és szilárd naplózási szabályzat. tudsz csatlakoztasson akár 6 eszközt egyszerre egy előfizetéssel, natív alkalmazásokkal elérhetők minden nagyobb platformon.

A NordVPN előfizetések a következőket is védik: 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nézze meg a NordVPN-t MOST!

3. IPVanish

ipVanish eszközök

Az IPVanish egy nagyszerű választás angol adásokhoz La Liga, több mint 500 szerverrel az Egyesült Államokban, 101 az Egyesült Királyságban és 60 további szerverrel Ausztráliában. Támogatás akár 10 egyidejű csatlakozás teszi az IPVanish-t tökéletesnek egy háztartásban, amely tele van futballszurkolókkal.

Az IPVanish sebessége több mint elég gyors az élő sport közvetítéséhez, és az adatok biztonságosak lesznek az erős titkosításnak és a fejlett biztonsági intézkedéseknek köszönhetően.. Megfizethető előfizetési lehetőségek hozzájárul ahhoz, hogy az IPVanish tömeg kedvencé váljon az online közvetítők körében.

Az 7 napos pénz-visszafizetési garancia Az IPVanish-tól elérhető, rövidebb, mint más prémium VPN-szolgáltatók által kínált, ezért készüljön fel gyorsan eldönteni, hogy hosszú távra kíván-e vállalkozni..

Nézze meg az IPVanish funkciót MOST!

4. CyberGhost

cyberhost több eszköz

A CyberGhost sok értéket képvisel a La Liga rajongók számára olcsó árak hosszú távra tervezve. Az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Spanyolországban több száz szerverrel rendelkezik a CyberGhost gyors hozzáférés az összes nagyobb La Liga műsorszolgáltatóhoz.

A felhasználói felület egy álom a VPN újoncok számára, a előre konfigurált streaming profil ami néhány kattintással megkapja a kapcsolatot. Az adatvédelmi szolgáltatások közé tartozik a 256 bites titkosítás, megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás megelőzése.

Nagyon nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garancia, A CyberGhost megkönnyíti az egyszerű, hatékony VPN kipróbálását kockázat nélkül. És nagylelkűségről beszélve, egy előfizetés akár támogatni fogja 7 eszközcsatlakozás egy időben.

Nézze meg a CyberGhost szolgáltatást MOST!

5. PrivateVPN

privatevpn eszközök

A PrivateVPN 56 országban körülbelül 100 szerverről lebontott hálózatával valószínűleg helytelennek tűnik a listán. De ez a VPN tesztelésünk során újra és újra bebizonyítja, hogy a kicsi is szép lehet.

Rendkívül gyors sebességgel és még az erősen őrzött webhelyek feloldásának nagyszerű eredménye, A PrivateVPN bármilyen La Liga sugárzáshoz csatlakoztathatja a világot. És az előfizetési árak a prémium VPN-piac legolcsóbbjai között vannak.

A PrivateVPN alkalmazásai az összes nagyobb platformon nem a legegyszerűbben használhatók, de a szolgáltató ezt egy egy egyedülálló Team Viewer távoli súgó szolgáltatás. A szolgáltatás közvetlenül egy dedikált tech-csoporthoz köti Önt, amely telepíti és beállítja a VPN-t az Ön számára!

Val vel 6 egyidejű csatlakozás megengedett egy előfizetésnél, a PrivateVPN kiváló ár-érték arányt kínál. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Nézze meg most a PrivateVPN-vel!

Összegzés és további olvasat

Ha komoly labdarúgó-rajongó vagy, teljes hozzáférést igényel a La Liga adásokhoz – minden mérkőzés, mindenhol. Nem számít hol vagy, a megfelelő VPN megkönnyíti Csatlakozzon és streaming La Liga kiváló minőségű bármilyen számítógépen vagy mobil eszközön.

További tippeket a legjobb spanyol televízió és sportlehetőségek megtekintéséről nézze meg a spanyolországi legjobb VPN-ek 2020-ra vonatkozó ismertetésében. Ha rajongója vagy az amerikai sportoknak, tanuljon meg egy VPN és a Sling TV használatával mindent megnézni a Az NBA és az UFC címe harcol.

Ha nem akarja elmulasztani a Föld egyik legjobb futballát, kérjük, olvassa el útmutatót a Premier Ligának a világ bármely pontjáról való figyelésére.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me