5 legjobb VPN a PayPal számára – legbiztonságosabb és 100% -ban működik 2020-ban

A PayPal biztonsági tűzőkapocsmá vált az online pénzügyi tranzakciók világában, de vajon olyan biztonságos, mint amilyennek látszik? Függetlenül attól, hogy eszközöket vásárol az eBay-en, vagy mint én, a PayPal ál-bankszámlaként működik, ahonnan számlákat fizet, banki adatai veszélyben lehetnek.

Bár a PayPal garancia védi az online vásárlásokat, pénzed még mindig veszélyezteti a hackereket és számítógépes lopások. Egy jó virtuális magánhálózat, vagy VPN lesz titkosítsa személyes adatait, hogy a számítógépes bűnözők ne férhessenek hozzájuk.

A VPN segítségével megteheti kinyit a PayPal olyan régiókban, ahol ez nem érhető el. És ha külföldön tölt vakációt, és még nem állított be előre utazási profilt, akkor ezt megteheti VPN használatával kerülje el a PayPal fiókjának blokkolását.

Tudod is pénzt takaríthat meg, amikor online vásárol más országokban olcsón keresve!

A legjobb VPN-szolgáltató kiválasztása nélkülözhetetlen az online biztonság szempontjából. VPN-vel korlátlan sávszélesség és nagy sebesség biztosítja az internet-kapcsolat gyors és megbízható használatát. Olyan szolgáltatót szeretne használni, aki kiszolgálókat üzemeltet az Ön szülőföldjében és bármely olyan országban, amelyet virtuális helyként kíván használni, és erős biztonsági funkciók.

Lent, mindent elmondunk neked, amit tudnod kell hogy megvédje a PayPal tranzakcióit és pénzt takarítson meg, amikor online vásárol.

Rövid útmutató: A PayPalhoz használható legjobb VPN-k

 1. ExpressVPN 
  Az ExpressVPN a prémium VPN szolgáltatás szilárd nyilvántartással nagy sebesség és verhetetlen biztonság, és egyedülálló megosztott alagút Ez a szolgáltatás biztosítja az Ön IP-helyének végső irányítását.
 2. CyberGhost 
  A CyberGhost egy nagyszerű lehetőség kezdőknek és VPN veteránok egyaránt. Ez az egyik leginkább felhasználóbarát szolgáltatások a piacon, és a hatalmas szerverválaszték és olcsó tervek teszik a következőket: költségvetés-barát választás.
 3. Surfshark
  A Surfshark az költségvetés-barát és tele van extra funkciókkal, köztük egy hirdetések, tracker és rosszindulatú programok blokkolói. a korlátlan egyidejű kapcsolat tegye nagyszerű ár-érték arányt pénzének.
 4. SaferVPN 
  A SaferVPN használja bankszintű biztonság a magánélet védelme érdekében. Val vel alkalmazások minden eszközhöz, élvezni fogod korlátlan nagysebességű hozzáférés az internetre.
 5. Privát internet-hozzáférés 
  A magán-Internet hozzáférés lenyűgöző szolgáltatása egyesíti korszerű biztonság, korlátlan sávszélesség és hihetetlenül nagy sebességgel. Szerverminőségű tűzfaluknak köszönhetően bezárhatja az ajtót rosszindulatú webhelyek és nem kívánt bejövő kapcsolatok esetén.

Próbálja ki az ExpressVPN alkalmazást most!

Mit kell keresnie a PayPal VPN-jében

Amikor online tranzakciókat végez VPN védelme nélkül, személyes adatai sebezhetők a hackerekhez és a rosszindulatú támadásokhoz. Ez például a PayPal jelszavát egy hackerek kezébe adhatja, akik pénzt szeretnének rablni a számlájukról. A VPN titkosítja az Ön adatait és érzékeny információkat, például jelszavait, olvashatatlanná tegye a számítógépes bűnözők számára.

A VPN szintén képes maszkolja az IP-címét és úgy néz ki, mintha egy másik helyről lépne fel a PayPal webhelyére. Ez megkönnyíti használja a PayPal szolgáltatást olyan országokban, ahol még nem érhető el, vagy ahol korlátozott a szolgáltatás. A virtuális tartózkodási helyét VPN használatával is megváltoztathatja vásároljon termékeket online olcsóbban, vagy más országokbeli online vásárlási webhelyekre való belépéshez. Például ha tengerentúli utazik, használhat VPN-t, hogy bejelentkezzen a helyi szupermarket online áruházába, és rendeljen egy táskát háziállat-eledelből, amelyet házhoz szállít, hogy megtakarítson vásárlási utat hazaérkezéskor..

Érdemes megtalálni egy olyan VPN-t, amely az Ön adatait védi katonai osztályú 256 bites titkosítás. Elméletünk szerint 50 szuperszámítógépre kb. 3 × 1051 év szükséges a 256 bites titkosítás feltörése - így az átlagos számítógépes bűnöző nem fogja hamarosan visszafejteni adatait! A további biztonság érdekében válassza a VPN-t a gombbal beépített kill kapcsoló amely azonnal lekapcsolja az internetet, ha a VPN meghibásodik vagy veszélybe kerül. Ez megakadályozza az adatok szivárgását azáltal, hogy megbizonyosodik arról, hogy csak titkosított adatok haladnak át a kapcsolaton.

Annak biztosítása érdekében, hogy a nagy sebességű kapcsolat, válasszon egy VPN-t egy olyan szerverrel, amely közel van a fizikai helyéhez. Minél távolabb tartózkodsz a kiszolgálótól, annál lassabb lesz a kapcsolat, így hacsak nem használ virtuális helyszínt a földrajzi blokkolás megkerüléséhez, akkor a leggyorsabb a saját országában lévő szerver használatához..

A legjobb VPN-ek a PayPal számára

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Ha VPN-t keres a katonai titkosítás, korlátlan sávszélesség és villámgyors sebesség, az ExpressVPN a tökéletes mérkőzés. A 94 országban működő, több mint 2000 szerverrel működő lenyűgöző hálózata teszi az egyikét a legjobb VPN-k a piacon.

Biztonsági jellemzői között szerepel egy automatikus megszakító kapcsoló és szigorú bejelentkezési szabályzat az adatok bizalmas kezelése.

Az ExpressVPN alkalmazásokat tartalmaz minden platformon, beleértve az útválasztókat. És ami a legjobb: a 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden szolgáltatásával, és a 7 napos ingyenes próbaverzió iOS-alkalmazások számára. Ne csak szólj bele, nézd meg, mit kell mondani a valódi felhasználóknak.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. CyberGhost

cyberhost több eszköz

CyberGhost a csúcsminőségű biztonsági szolgáltatások titkosítja a kapcsolatot, és lehetővé teszi a PayPal-számlához való hozzáférést a világ bármely pontjáról. Val vel korlátlan sávszélesség és őrülten gyors sebesség, az online vásárlási élmény minden alkalommal hibátlanul működik.

A CyberGhost kompatibilis a Windows, Mac, iOS, Android és útválasztókkal. Nem hibázhat a 7 napos ingyenes próbaverzió a mobilalkalmazások számára és a 45 napos pénz-visszafizetési garancia így láthatja, miért lesz ilyen fantasztikus véleménye a felhasználók számára.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

3. Surfshark 

5 legjobb VPN a PayPal számára - legbiztonságosabb és 100% -ban működik 2020-ban

Surfshark kínál korlátlan sávszélesség a nagysebességű szerverek. a szigorú biztonsági intézkedések megakadályozza, hogy a hackerek hozzáférjenek a PayPal-fiókjához. 

A Surfshark az Ön adatait védi 256 bites titkosítás, szigorú nem naplózási politika, és egy automatikus lekapcsoló. Használhatja privát DNS-kiszolgálók és szivárgásvédelem annak megakadályozására, hogy böngészője és más alkalmazásai véletlenül kiszivárogtassák a tartózkodási helyét. Ez különösen akkor hasznos, ha olyan országból próbál hozzáférni a PayPal-hoz, ahol még nem érhető el. 

Még használhatja is MultiHop mód hogy elfedje digitális lábnyomát az adatok egyszerre több országon keresztül történő továbbításával. És Camoflauge módban, az internetszolgáltatója még azt sem fogja tudni, hogy VPN-t használ

Vannak alkalmazások az összes nagyobb platformon, és az összes eszközt megvédheti korlátlan egyidejű kapcsolat. Az alkalmazások tartalmazzák a beépített hirdetés, tracker és malware blokkoló ez az adathalász kísérletekkel szemben is védelmet nyújt.

Könnyű belátni, hogy miért A Surfshark a VPN-felhasználók kedvence. Kipróbálhatja magának kockázatmentesen 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Tekintse meg a Surfshark ajánlatokat

4. SaferVPN

safervpn-készülékek

A SaferVPN használja 256 bites titkosítás hogy személyes adatait rejtették a számítógépes bűnözőkkel szemben. Az automatikus WiFi védelem azt jelenti, hogy azonnal csatlakoztatja az eszközt a VPN-hez, mihelyt észlel egy nyilvános WiFi jelet, és nem hagy helyet az adatok szivárgásának. A SaferVPN korlátlan sávszélességével és nagysebességű kapcsolataival folyamatos internet-hozzáférést élvezhet.

Noha a készülékétől metaadatokat gyűjt, például a továbbított adatok mennyiségére vonatkozó információkat, a SaferVPN szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik. Ezenkívül tartalmaz egy automatikus lekapcsolót is, amely leállítja az adatátvitelt, ha leválasztja a VPN-t. Ha fel szeretné venni a kedvencét Amazon Prime videó sorozat, A SaferVPN jó lehetőség.

Kipróbálhatja a SaferVPN alkalmazást egy 24 órás ingyenes próbaverzióval és egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával minden szolgáltatásához. Többet megtudni, olvassa el azokat a nagyszerű dolgokat, amelyeket a felhasználók a SaferVPN-ről szólnak.

Tekintse meg a SaferVPN ajánlatokat

5. Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférési eszközök

A privát internet-hozzáférés a VPN-felhasználók körében kedvenc, és könnyen érthető, miért! Ez biztosítja P2P hálózati támogatás, és lehetővé teszi csatlakoztasson akár öt eszközt a fiókjába egyszerre.

Az alkalmazás tartalmaz egy könnyen használható szoftvert, amely blokkolja a rosszindulatú programokat, a nyomkövetőket és a hirdetéseket bármelyik böngészőn - tökéletesen távol tartja a számítógépes bűnözőket a PayPal adataitól. A privát internet-hozzáférés nagyszerű módja annak elrejteni az IP-címét.

Minden új felhasználóra vonatkozik 7 napos pénz-visszafizetési garancia így kipróbálhatja a magán-Internet hozzáférés VPN szolgáltatásait kockázatmentes. Felhasználóbarát alkalmazásokkal Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox és Opera számára, A privát internet-hozzáférés valódi közönség-élvezet.

PIA-ajánlatok megtekintése

összefoglalás

Ne hagyja személyes adatait kitéve, amikor a VPN megvédi Önt a hackerektől és a számítógépes lopásoktól. A számlák fizetésétől a háziállatok élelmezésének megrendeléséig az online tranzakciók biztonságosak lesznek és titkosítva lesznek a legjobb válogatásaink segítségével.

Ha további információt keres a VPN-ekről, akkor az rangsorolja a biztonságot, feltétlenül nézd meg ez az informatív útmutató.

Egyelőre pihenhet, pihenhet és élvezheti az online kiskereskedelmi terápiát!

Szerezd meg a NordVPN-t most!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me