5 legjobb VPN a Pokémon Go | Játssz a Pokémon bárhol 2023-ban

2016. július 6-án megjelent a Pokémon Go először – és a súlyos testi sértés garantált. A világ nagyvárosaiban a forgalom megállt, a játékosok megrontották a történelmi és vallási tereptárgyakat, és az energiabank értékesítése a tetőn ment keresztül. 

Válaszul, sok kormány és vállalkozás korlátozta a játékhoz való hozzáférést, vagy teljesen betiltotta. E tilalmak többsége a helyén marad. Közben, a Pokémon Go alkalmazás hihetetlenül egyszerűvé tette az online csalást. 

Az utolsó dolog, amire szükséged van egy magas tétű csatában, hirtelen fel kell lépnie elveszíti a játékhoz való hozzáférést. Vagy fedezze fel a hitelkártyáját. 

Biztonságos és összekapcsolt állapotban bárhonnan, a Pokémon Go játék közben, szükség van VPN-re. Megmutatjuk, mennyire könnyű beállítani, így nyugodtan kijátszhat a Pokéworldbe..

Rövid útmutató: Hogyan érhető el a Pokémon Go VPN-sel

 1. Válasszon egy VPN-t felhasználóbarát iOS és Android alkalmazásokkal. AjánljukNordVPN, a legmagasabb besorolású VPN a világon. 
 2. Letöltés & telepítés a VPN-t a telefonjára vagy táblagépére.
 3. Csatlakozás egy biztonságos szerverre közeli, hogy biztosítsa a gyors csatlakozási sebességet.
 4. Ha a Pokémon Go-t betiltják országában csatlakoznia kell egy tengerentúli szerverhez, és a gombbal meg kell változtatnia a GPS-helyét GPS hamisítás app (lásd lentebb).
 5. Jelentkezzen be a Pokémon Go oldalra és készülj fel vadászni!

Hozzáférés a Pokémon Go Now-hoz!

Miért van szüksége VPN-re a Pokémon Go szolgáltatáshoz

A Pokémon Go népszerűsége óriási fejfájást okozott a világ kormányainak és vállalkozásainak. Megválaszolták korlátozza a játékhoz való hozzáférést, vagy teljesen betiltani. Ezt úgynevezett technológiával érik el ‘területi alapú tartalomkorlátozás’

A geoblokkok megkerüléséhez és a Pokémon Go eléréséhez VPN-re van szükség és a GPS hamisítás app. E két eszköz együttesen megváltoztatja a helyét és a trükk Pokémon. Gondolj arra, hogy valahol elérhető vagy. 

A következő részben erről bővebben magyarázatot adunk. Ezt megelőzően azonban más kérdéssel kell foglalkoznunk biztonsági kérdések a Pokémon Go-ban.

Pokémon Go és adatvédelem

A Pokémon Go azon alapszik, hogy a felhasználók megosztják egymást helyét, személyes adatait és a Google-fiók részleteit. Mindez tovább történik nem biztonságos hálózatok és nyilvános wi-fi. 

A hackerek és a számítógépes bűnözők számára a Pokémon Go egy aranybánya. Az összes olyan információ és adat, amelyet játék közben megosztasz, veled szemben felhasználható csalás, személyazonosság-lopás, adathalász, és még sok más támadás. A hackerek ellophatnak tőled és eladja személyes adatait a fekete piacon, a legmagasabb licitálónak. 

A VPN leállítja mindezt a történéstől. Telepítve egyet az eszközére, és a háttérben futtatva játék közben, teljesen el lesz rejtve a hackerek ellen. Még a legbiztosítatlan hálózatok használata közben is.

VPN katonai titkosítást és egyéb legkorszerűbb eszközöket használ védő alagút létrehozása az adatok körül, elrejtve a külső nyomon követéstől. VPN-vel, senki más a hálózaton még azt sem fogja tudni, hogy ott vagy. Ennek eredményeként nem fognak tudni támadni vagy ellopni az Ön adatait. 

Nem minden VPN elég erős hogy megvédje magát az internet lelassulása nélkül. Fontos tudni, mert nem akar bosszantó késést egy fontos csatában. Kihívásunk érdekében kiválasztottuk a Pokémon Go 5 legjobb VPN-jét.

  Utorrent против BitTorrent - что будет быстрее для мобильных устройств и настольных ПК в 2023 году?

Az alábbiakban vannak felsorolva.

Hogyan érhető el a Pokémon Go egy VPN és GPS Spoofing alkalmazással

Ugyanaz a titkosítás már említettük, valamint a magán könyvtárak, a világszerte található, sebességre optimalizált szerverek, a VPN elrejti az Ön valós helyét, és áthelyezi egy másik országba. 

Például, ha Iránban, Törökországban, Egyiptomban, Szaúd-Arábiában, Bali szigetén, Indonéziában vagy Kínában tartózkodik, elveszíti a hozzáférést a Pokémon Go-hoz. VPN használatával megteheti helyezze át eszközének helyét egy új országba, ahol még elérhető – mint például az USA, az Egyesült Királyság vagy Európa nagy része.

Írtunk egy teljes kezdő útmutató a VPN-ekhez ez magyarázza, hogy mindez hogyan működik részletesebben. 

De mivel A Pokémon Go GPS-követést használ hogy megtalálja Pokémonot a közvetlen közelében, akkor is át kell helyeznie a GPS-helyét hogy megfeleljen az új szervernek. Ezt úgy hívják GPS hamisítás. 

Rengeteg van ingyenes GPS-csalás alkalmazások elérhetők iOS és Android rendszereken. Az alábbiakban kettőt javasolunk. 

 1. Válasszon egy VPN-t könnyen használható iOS és Android alkalmazásokkal.NordVPN van a legjobb választás és a legmagasabb besorolású VPN között. 
 2. Letöltés & telepítés a VPN-t a telefonjára vagy táblagépére.
 3. Csatlakozás biztonságoshoz a kiszolgáló közeli, hogy biztosítsa a gyors csatlakozási sebességet.
 4. Ha a Pokémon Go-t betiltják az Ön országában a GPS helyét meg kell változtatnia a gombbal GPS hamisítás app. Javasoljuk a hamis GPS helymeghatározást az Android számára és a Location Spoofer használatát a Cydia-tól az iOS számára. Kövesse az alkalmazás utasításait a GPS-helyzet megtévesztéséhez.
 5. Jelentkezzen be a Pokémon Go oldalra és készülj fel vadászni!

Hozzáférés a Pokémon Go biztonságos alkalmazásához most!

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

Eddig vázoltuk fel a VPN használatának előnyeit a Pokémon Go eléréséhez. A VPN biztonsági és anti-geoblokkoló előnyei azonban messze túlmutatnak a Pokéworldon. 

Ha olyan országban élsz, ahol a Pokémon Go alkalmazását tiltják vagy korlátozzák, valószínűleg cenzúrával és más kormányzati korlátozásokkal él. Ha az országon kívüli VPN szerverhez csatlakozik, cenzúrától mentesen hozzáférhet korlátlan internethez. 

Ugyanazt a technológiát lehet használni, amely megkerüli a Pokémon Go geoblokkjait hozzáférés streaming oldalak, például a Netflix és a Hulu. VPN-vel élvezhetjük „Internet határok nélkül”.

Egy jó VPN felgyorsítja az internet használatát, még akkor is, ha a sávszélesség egy részét használja. Azáltal, hogy elrejti az online tevékenységet az internetszolgáltatójától, a VPN lehetővé teszi az Ön számára az elkerülést sávszélesség-szabályozás – az internet-kapcsolat szándékos lelassulása. 

A VPN használatának előnyeinek és előnyeinek felsorolása valójában végtelennek tűnik. Szánjon időt arra, hogy többet megtudjon róluk, és soha többé nem fogja ugyanúgy megvizsgálni az internetes adatvédelmet. 

Most itt vannak a választásunk a legjobb VPN-k ez ad neked hozzáférés a Pokémon Go-hoz bárhol a világon.

A Pokémon Go öt legjobb VPN-je

1.NordVPN

5 legjobb VPN a Pokémon Go | Játssz a Pokémon bárhol 2023-ban

A NordVPN a miénk átfogó legmagasabb besorolású VPN. A több mint egy hálózattal 5700 sebességre optimalizált szerver 59 országban, A NordVPN engedi hozzáférés a Pokémon-hez Menjen a világ bármely pontjára. 

  Kako gledati FOX Sports GO Online!

A NordVPN segítségével nyugodtan érheti magát iparágvezető, katonai szintű biztonsági elemek. Ez a szolgáltató AES-256 titkosítást, DNS / IPv6 adatszivárgás elleni védelmet, automatikus megszakító kapcsolót, szigorú bejelentkezési szabályt és még sok minden mást kínál.

Egyetlen előfizetés Ezenkívül akár 6 eszközt is védhet egyszerre. Élvezheted jobb biztonság és gyorsabb sebesség az összes eszközén.   

Kipróbálhatja magának a NordVPN-t, kockázatmentesen, a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Telepítse iPhone-jára vagy Android-eszközére, és gyorsan megtudhatja, miért örül továbbra is oly sok dicséretet az olvasóink.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

2.ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Val vel a leggyorsabb VPN Ajánlott sebesség, ExpressVPN használatával elérheti a Pokémon Go eszközöket soha nem kell aggódnia a kapcsolat lelassulása miatt rossz időben.

Az ExpressVPN azonban nemcsak rendkívüli sebességgel rendelkezik. Ez a szolgáltató kínál könnyen használható alkalmazások, amelyek kapcsolódhatnak egy hatalmas szerverkönyvtárhoz a világ több mint 160 helyén. 

Az ExpressVPN szolgáltatást nyújt a felhasználók számára szilárd biztonság a nyilvános wi-fi, LTE / 4G, 3G és minden mobil adathordozón. Bárhol is vadászol Pokémonra, ez a VPN biztonságban fogja tartani.

A döntés megkönnyítése érdekében az ExpressVPN egy exkluzív 7 napos próbaverzió az iOS és az Android felhasználók számára, valamint egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Próbálja ki, kockázatmentesen, és nem fog csalódni.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3.CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost az egyik a legmegbízhatóbb és felhasználóbarát VPN-k, felülettel az egyszerűség kedvéért. Tudomásul véve, hogy a VPN-ek zavaró lehet az új felhasználók számára, ez a szolgáltató sztrájkolt tapasztalatokat kínál.

Ez nem azt jelenti, hogy a CyberGhost feláldozta a sebességet vagy a biztonságot. Kapsz katonai biztonsági és adatvédelmi eszközök világszerte több mint 6000 szerveren. Kombinálva korlátlan sávszélesség és akár 7 eszköz forgalmát is, te vagy garantáltan kivételes sebesség és biztonság bárhol, ahol játszol. 

A CyberGhost a legalacsonyabb próbaidőszakot kínálja, a 45 napos pénz-visszatérítési garancia minden eszközre, 1 napos Androidon és 7 napos próbaverzió iOS rendszeren. Telepítse még ma, és meglátja, miért adnak a valódi felhasználók oly sok kiváló véleményt. 

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.
  Kako gledati Rezidentnu sezonu 3 besplatno na bilo kojem mjestu!

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

4.Surfshark

Surfshark eszközök

A VPN világának emelkedő csillaga, A Surfshark néhány éve elindítása óta nagy hullámokat hajt végre (a szándék szerint). Kisebb, mint a legtöbb versenytárs, még mindig komoly ütést tartalmaz és hihetetlen értéket kínál.

Általános célú VPN-ként jött létre, a Surfshark korlátlan számú eszközt véd egyetlen számlán. Minden használt eszköz megkapja szupergyors csatlakozások alátámasztva AES-256 titkosítás, DNS / IPv6 adat szivárgás elleni védelem, szigorú bejelentkezési szabályok és automatikus kill kapcsoló.

Beépített adblokkolók és rosszindulatú programok védelme, A Surfshark tisztább, kevésbé zavaró élményt nyújt az online böngészés közben. Vessen egy pillantást a felhasználói visszajelzések és nézd meg magad a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. 

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Szerezz most Surfshark-ot!

5.PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

A PrivateVPN már volt a rendelkezésre álló legjobb kezdő VPN-t szavazta meg. Ez a szolgáltató az új felhasználók számára egy kattintással történő beállítást kínál a legfigyelmesebb ügyfélszolgálat.

Miután egy élő ügynök vezette a telepítést ha szüksége van rá, percek alatt készen állsz.

Egyszerűen csatlakozhat egy nagysebességű szerverhez a több mint 60 ország közül egyben és te is élvezze a villámgyors internetet. A háttérben a PrivateVPN használja a legmodernebb adatvédelmi és biztonsági eszközök csomagja hogy biztonságban maradj, miközben Pokémonon vadászol.

Olvasóink szeretik a PrivateVPN-t. Láthatja, miért a kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia.  

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN ezeken az eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Most szerezzen PrivateVPN-t!

összefoglalás

A Pokémon Go csak egyre nagyobb és jobb. Jelenleg több mint 140 millió ember játszik a játékot minden hónapban. 

Nem akarja kihagyni az összes izgalmat, jutalmat és presztízsét, amikor top edzővé válhat, mert nem fér hozzá a játékhoz. Még rosszabb, te ne akarja, hogy egy egyszerű célpont legyen a bűnözők számára. 

Telepítsen VPN-t kedvenc Pokémon Go eszközére, és soha nem fog hiányozni egy másik csatától. Te is élvezze a biztonságosabb, gyorsabb és magánszebb internetes élményt átfogó. Végezzen kockázatmentes tesztfutástNordVPNés nézze meg a mai különbséget.

Hozzáférés a Pokémon Go Now-hoz!

További irodalom

A Pokémon Go nem az egyetlen játék, amelyhez VPN szükséges. Ha online játékot játszik, akkor szüksége van rá. Minden konzolon kiválasztottuk az 5 leggyorsabb VPN-t a játékhoz.

Szeretne többet megtudni a VPN sok előnyeiről? Az összes kérdésre a teljes kezdő útmutatóban válaszolunk.

Ha továbbra sem dönti el, hogy melyik VPN a legmegfelelőbb, nézd meg a legjobb ajánlatokat és a kuponajánlatokat.