5 legjobb VPN Bahreinhez – biztonság, streaming és gyorsaság 2020-ban

Akár Bahrein állampolgára, akár csak látogató turista, lehetetlennek tűnik a teljes, cenzúrázatlan internethez való hozzáférés. Az uralkodó királyi család határozott kezével és szigorú tűzfalával ellenőrzi a közösségi média tartalmát, a felnőttkori weboldalakat, sőt néhány olyan politikai tartalmat is, amelyet kifogásolhatónak talál..

Ha Bahreinbe utazást tervez, és korlátlan internet-hozzáférést szeretne, ha ott van, egy jó VPN a válasz.

Számtalan VPN van a piacon manapság, de fontos, hogy kapjon egyet, amely megadja neked hozzáférés az összes kívánt tartalomhoz, míg a kapcsolat biztosítása és személyazonosságának megőrzése.

Szakembereink összeállítottak egy listát a legjobb VPN-k Bahrein számára.

Rövid útmutató: A legjobb VPN-k Bahreinhez

 1. NordVPN
  Az első választás Bahrein számára, fejlett biztonsági funkcióinak és a legszigorúbb VPN blokkok megkerülésének köszönhetően.
 2. ExpressVPN
  Az ExpressVPN által biztosított elképesztően gyors sebességgel az összes kívánt tartalmat pufferelés vagy késés nélkül elérheti..
 3. MBSZ
  Gyors sebessége és felhasználóbarát felülete nagyszerű választást kínál kezdőknek és profiknak egyaránt.
 4. VyprVPN
  Az egyedi Chameleon technológia azt jelenti, hogy a VyprVPN még a legerősebb online cenzúraeljárásokon is képes megkerülni.
 5. StrongVPN
  A StrongDNS funkcióval korlátlan internet-hozzáférést biztosíthat, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Próbálja ki most a NordVPN kockázatmentes alkalmazását!

Miért van szüksége VPN-re Bahreinben?

Bahreinben a királyi család ellenőrzi az internetet. Még a legszélesebb körben elérhető internetszolgáltató, a Batelco is a királyi család közvetlen irányítása alatt áll.

Közel 1 000 000 Internet-felhasználóval Bahrein az internet-hozzáférés szempontjából az egyik legszemélyesebb a Perzsa-öböl térségében. Rengeteg van újságírói öncenzúra, amely azonban kombinálva van a a kormány cenzúrája, Hagyjon néhány lehetőséget Bahrainiszről, hogy megbízható híreket kapjon a helyi és különösen a világ eseményeiről.

Szerencsére van néhány megoldás az online szükséges tartalom eléréséhez. Az egyik legjobb lehetőség a virtuális magánhálózat (VPN) használata. A VPN-t adatvédelem biztosítására használják az internetes böngészés során. Bahreini állampolgárok és látogatók esetében ez megvédi őket kormányzati cenzúra és esetleg szigorú büntetések bizonyos tartalmak megtekintésére.

A szokásos internetszolgáltatója (ISP) sugárzik egy jelzést arról, hogy hol tartózkodik, de a VPN elrejti ezt a jelet, ha új helyre változtatja, ezáltal adatvédelmet biztosítva. Ez lényegében lehetővé teszi feloldja a webhelyek és a streaming szolgáltatások blokkolását, valamint a cenzúra megkerülését, mert a helyi internet kormányzati ellenőrzése nem tudná, hogy megpróbál hozzáférni a korlátozott webhelyekhez.

A VPN használatával védi az összes személyes adatát internet használata közben, akár nyilvános wi-fi kapcsolat vagy hotspot beállítás használata közben is. A VPN elrejti az Ön IP-címét, a fizetési információkat, a jelszavakat, az e-maileket és a közösségi médiát, hogy ne lehessen azzal vádolva, hogy megsértette a cenzúra törvényét..

A legjobb VPN-k Bahrein számára

Mindenekelőtt érdemes megfontolni a jó VPN számos jellemzőjét. Vegye figyelembe a költségeket, a kiszolgálók számát, a megbízhatóságot, a kikapcsolási lehetőségeket és a sebességet. A felhasználói vélemények olvasása jó módszer a minőség megértésére, ám az Ön kényelme érdekében rangsoroltuk az öt legfontosabb választási lehetőséget.

Mindezek a szolgáltatók PC-kkel, Mac-ekkel és Linux-alapú számítógépekkel működnek, jól megtervezett mobilalkalmazás-funkciókkal rendelkeznek, és megbízhatóan gyorsak, kevés üzemidővel.

1. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN a teljes csomagot kínálja: hatalmas szerverhálózat, gyors, fejlett biztonsági szolgáltatások, és akár 6 eszköz csatlakoztatása egyetlen fiókkal.

Az Elhalványult szerverek szolgáltatás nagyszerű választássá teszi olyan cenzúra-nehéz országokban, mint Bahrein, és a felhasználók folyamatosan magasan értékelik és megbízják a felhasználókat.

A NordVPN kínál 30 napos pénz-visszafizetési garancia, tehát határozottan érdemes egy kockázatmentes pillantást vetni.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Csodálatos sebessége, katonai titkosítása és barátságos ügyfélszolgálata miatt a felhasználók kedvelik az ExpressVPN-t.

Ezenkívül támogatja a Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP) protokollt is, amely – anélkül, hogy túlságosan technikai lenne – lehetővé teszi szinte az összes tűzfalak megkerülése.

Az indítás szellő, és a felhasználók szeretik az intuitív beállítási útmutatót és a részletes GYIK részt. Az ExpressVPN is támogatja cryptocurrency mint a Bitcoin, mint fizetési módszer, ami még könnyebbé teszi online védje névtelenségét.

A cég a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így úgy találja, hogy ez nem az Ön számára, visszatérítést kérhet, kérdése nélkül.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3. HMA

hidemyass eszköz

Ünnepelt intuitív felhasználói felületének, erős biztonsági szolgáltatások és P2P szerverek, A HMA népszerű a VPN szerelmeseinek körében.

Használja 256 bites szintű titkosítás, ami ugyanolyan szintű a titkosításhoz, mint amelyet a fő pénzügyi intézmények és a kormányzati webhelyek használnak.

A HMA könnyen használható és kínál alkalmazások az összes nagyobb platformon. Ügyfélszolgálata a hét minden napján elérhető élő csevegés és e-mail. A közösségi fórum segítségével akár más felhasználókkal is kapcsolatba léphet.

Próbálhat kockázatmentesen és nagylelkűnek 7 napos ingyenes próbaverzió és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A HMA feloldhatja: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 •  A zaklatás elriasztott.

A HMA ezen eszközökön működik:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, útválasztók.

Szerezd meg a HMA-t most!

4. VyprVPN

5 legjobb VPN Bahreinhez - biztonság, streaming és gyorsaság 2020-ban

A VyprVPN, a felhasználói kedvenc, azon kevés VPN-szolgáltatók egyike, akik saját szerverek tulajdonosa és kezeli azokat, ami további adatvédelmet és biztonságot jelent a felhasználók számára.

Saját Chameleon technológiája teszi ezt kiváló választás olyan cenzúrázó, nehéz országok számára, mint Bahrein.

A VyprVPN ajánlatok nagy sebesség és felhasználóbarát alkalmazások minden nagyobb eszközhöz.

A cég a 30 napos pénzvisszafizetési garancia – így kipróbálhatja kockázatmentesen.

A VyperVPN feloldhatja: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást: 

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A VyperVPN a következő eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Útválasztók, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Szerezd meg a VyprVPN-t most!

5. StrongVPN

StrongVPN eszközök

Végül, de nem utolsósorban a StrongVPN. Amint a neve is sugallja, erõs versenyző a Bahrein VPN-listájának top 5 listájához – és rajongói egyetértenek vele.

A StrongVPN fiktív nem naplózási politikával rendelkezik. A társaság emellett lenyűgöző és erőteljes vertikális integrációval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy minden hálózatuk, infrastruktúrájuk – mindent birtokolnak.

Az SrtongVPN támogatja az összes főbb operációs rendszert. Ez nem a legolcsóbb VPN, de a cég a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Szerezd meg a StrongVPN-t most!

összefoglalás

Szóval, megvan neked – a Bahrein legfontosabb 5 VPN-je. Reméljük, hogy sokat tanult és talált egy terméket, amely alkalmas az összes böngészési igényéhez.

További megtakarítások érdekében feltétlenül látogassa meg a gyakran frissített ajánlatok és kuponok oldalunkat.

Próbálja ki most a NordVPN kockázatmentes alkalmazását!

Érdekelhet még:

 • Hogyan szerezhet bárhonnan Bahreini IP-címet
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me