5 legjobb VPN Kubában – a biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2023-ban

Kuba hírnevet szerzett az évek során olyan országként, ahol a világ egyik legrosszabb internet-hozzáférése van. Az ország internetes kihívásai részben az infrastruktúra hiányából fakadnak.

A kubai politikai légkör ugyanakkor nagy szerepet játszott. A kubai kormánynak hosszú története van, hogy cenzúrázza polgárait és korlátozza az információkhoz való hozzáférést. Az Internet sem kivétel.

A kubai törvény csak akkor engedélyezi a szólásszabadságot, ha megfelel a szocialista társadalom céljainak. A kormány szorosan figyelemmel kíséri az összes internetezőt akik csatlakoznak a kubai szerverekön keresztül. A Kuba vagy a szocialista párt szempontjából kritikus webhelyeket blokkoljuk.

Még félelmesebb ez a kubai törvények szerint akár 20 év börtönbe is juthat ha a kormány látja, hogy olyan tevékenységet végez, amely szerinte veszélyezteti a szocialista társadalmat.

Kuba közelmúltbeli kezdeményezésével, amely kiterjeszti az internet-hozzáférést, fontosabb, mint valaha jó VPN-t találni Kubában.

Függetlenül attól, hogy kubai állampolgár vagy éppen ellátogat az országba, a kiváló minőségű VPN az egyetlen módja annak, hogy a kubai internet-kapcsolat biztonságos és névtelen legyen. Azt is lehetővé teheti megkerülni a kormány cenzúráját és a geoblokkokat.

Íme öt VPN közül választhat, amelyek felszabadítják a kormányzati ellenőrzéstől és lehetővé teszik az internet elérését cenzúra nélkül Kubában.

A legjobb kubai VPN-k – rövid összefoglaló

 1. NordVPN Amellett, hogy egyszerűen használható, a NordVPN a piacon a legjobb biztonságot nyújtja. A legkiválóbb titkosítás garantálja, hogy internetes tevékenysége mentes a kormányzati ellenőrzéstől.
 2. ExpressVPN Kubában fontos egy olyan VPN kiválasztása, amely nem jár további késéssel. Az Express VPN nagy sebesség és prémium biztonság miatt remek lehetőség.
 3. CyberGhost Első osztályú biztonságával és titkosításával a CyberGhost elkötelezett amellett, hogy megóvja az Ön személyes adatait. Könnyen kezelhető felületet kínál, és képes megkerülni a legszigorúbb VPN-blokkolókat is.
 4. Surfshark Nagy sebességgel, beépített hirdetésekkel és rosszindulatú programok blokkolójával a Surfshark mindent megtesz, amire szüksége van az internet biztonságos eléréséhez Kubában..
 5. PrivateVPN Ez a VPN biztosítja az erőteljes biztonságot és adatvédelmet, amelyre az internethez Kubában való hozzáféréshez szüksége van anélkül, hogy lelassítaná Önt. Távszolgáltatással is rendelkezik, amely segítséget nyújt a telepítéshez.

Próbálja ki az NordVPN alkalmazást most!

Mit kell keresnie a kubai VPN-ben

A VPN kiválasztása Kubában történő felhasználásra sok más országtól eltér. Általában azt szeretné megtalálni egy VPN-szolgáltatót, amely kiszolgálókat üzemeltet abban az országban, ahol található, mert ez a legmagasabb sebességű kapcsolatot fogja eredményezni. De valójában éppen ellenkezőleg igaz Kubában az internet-hozzáférés.

Kubán kívüli országból származó VPN használata megengedi neked megkerüli Kuba geoblokkolóit, és mentesít téged a kormány cenzúrájától az internet. A leggyorsabb és legmegbízhatóbb kapcsolat érdekében a legjobb, ha egy VPN-t keres Kubán kívüli, de a közelben lévő szerverrel.

Ha nem ismeri az internet elérésének folyamatát Kubában, röviden tekintsük át.

Az összes internetes szolgáltatást Kubában az állami tulajdonú telekommunikációs társaság, az ETSECA nyújtja. A Wi-Fi-t Nauta márkanéven kínálják.

A turisták és a lakosság többsége számára az online hozzáférés egyetlen módja az, ha utazik egy ETSECA irodába, és megvásárol egy lehúzható kártyát. A kártyák tartalmaznak egy bejelentkezési azonosítót és jelszót, amelyek korlátozott ideig hozzáférhetnek a nyilvános wi-fi hotspothoz. Körülbelül 2 dollárba kerülnek óránként.

  Гледайте Ghost Hunters Season 12 - от Anywhere през 2023 г.!

A kapcsolat rendkívül lassú, különösen összehasonlítva azzal, amellyel a legtöbb turista valószínűleg megszokta. Még a viszonylag egyszerű alkalmazások, mint például a Facebook Messenger, elviselhetetlenül lassúak lehetnek 1 Mbps sebességgel.

Ez nem elég a gyors és megbízható szolgáltatáshoz, különösen akkor, ha sok más emberrel megosztja a wi-fi hotspotot. Összehasonlításképpen az Egyesült Államokban számolhat egy átlagos csatlakozási sebességgel 18,7 Mbps.

Nehéz pontosan tudni, hogy mennyi tartalmat szűr a kubai kormány mert ezen a pillanatban egyszerűen nincs elegendő adat. Noha úgy tűnik, hogy Kuba jelenleg nem blokkolja vagy cenzúrázza a legtöbb nagy webhelyet, ezt fontos szem előtt tartani a kormány fenntartja a jogot az összes internethasználat ellenőrzésére.

Kuba fenntartja a törvényes jogot arra, hogy cenzúráljon minden olyan információt, amely ellentétes a kormánygal vagy a szocialista napirenddel. Ez nem nevetés. A kormány rendszeresen fenyegeti, sőt börtönbe veszi azokat is, akik politikailag beszélnek, néha még akkor is, ha véletlenül ezt tették.

Ezért nem ajánlott, hogy bárki VPN nélkül férjen hozzá az internethez Kubában. Különösen Kuba nem olyan ország, ahol érdemes megpróbálni egy ingyenes vagy alacsony minőségű VPN-sel megbirkózni.

A kiváló minőségű VPN lehetővé teszi megkerülheti a kormányzati cenzúrát azáltal, hogy biztonságosan összeköt téged Kubán kívüli kiszolgálón keresztül. Csak így lehet biztosítani, hogy Kubában tartózkodjon kedvenc webhelyein.

A VPN titkosíthatja az Ön adatait, és ellenőrizheti, hogy internetes tevékenységei magán- és névtelenül történnek-e. Így nem kell aggódnia a kormány figyelemmel kíséri, amit mond amíg online beszélget barátaival és családjával.

A legjobb VPN-k Kuba számára

1. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN keresett jól megérdemelt hírneve szigorú biztonsági intézkedéseiért és a cenzúra és a geoblokerek megkerülésének zökkenőmentes képességéért. Ez a VPN biztosítja az internetes tevékenységek biztonságát és névtelenségét azáltal, hogy megváltoztatja az IP-címét, és törésmentes 2048 bites titkosítást helyez a forgalomra..

Az páratlan biztonsági funkciók a NordVPN rendszerének egy része tartalmazza a nem naplózási irányelvet, a gyilkos kapcsolót és a többszintű biztonsági protokollok közül lehet választani, beleértve a Dupla VPN-t és az Onion over VPN-t, hogy megőrizze Önt teljesen névtelen és nem észlelhető.

A NordVPN hálózat képes átvezetni Önt az egyik 5100+ szerverük Kubán kívül, megszabadítva téged a kormányzati geoblokkoktól. 41 szervert tartanak Miami-ban, amely az egyik legjobb hely, ahova csatlakozni lehet, mert Kuba közelében van.

Ön is kapcsolatba léphet velük akár 6 készülék egyszerre csak egy előfizetéssel, anélkül, hogy bármilyen sebességet elveszítené. Ez hasznos lehet, ha megpróbál gyorsan csatlakozni egy zsúfolt nyilvános wi-fi hotspothoz Kubában.

Ha még mindig nem vagy meggyőződve arról, hogy a NordVPN kockázatmentes 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ez az egyik olyan VPN, amelyet minden helyzetben feltétlenül érdemes kipróbálni, de különösen érdemes megfontolni, ha Kubában az internet használatát tervezi. A politikai helyzet miatt valóban azt szeretné biztosítani, hogy olyan VPN-t kapjon, amely a legjobbak közül a legjobb az adatvédelem és biztonság garantálása érdekében..

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.
  Всичко, което трябва да знаете за DD-WRT | Актуализирано за 2023 г.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN vezet az iparágban sebesség. Ez különösen fontos szempont a VPN kiválasztásakor a kubai számára, mivel az ottani internetkapcsolat már olyan lassú, hogy az esetleges további sebességcsökkentés az internetkapcsolatot használhatatlanná teszi..

Egy másik ok az ExpressVPN kiválasztására Kubában, mivel a könnyen használható felület lehetővé teszi a kiszolgáló helyének gyors kiválasztását az egész 94 támogatott ország egy adott város által. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen csatlakozzon egy Miami-szerverhez, ami a legjobb megoldás a sebesség elvesztésének elkerülésére.

A sebesség nem az egyetlen, amit az ExpressVPN használatával érhet el. Ez a VPN is kínál versenyképes biztonsági szolgáltatások, beleértve a szigorú bejelentkezési szabályt és a megszakító kapcsolót, amely azonnal leállítja az internetkapcsolatot, ha a VPN megszűnik. Ez szinte biztosan hasznos lesz Kuba szabálytalan internetének használatakor, és biztosítja, hogy mindenkor védve legyen a kormány ellen.

Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, és ha mobil felhasználó, akkor kihasználhatja a 7 napos ingyenes próbaverzió. Van egy 5 eszköz korlátozása előfizetésenként, de Ön is előnyeit élvezheti 24/7 élő chat támogatás felár nélkül. A nagyszerű ügyfélszolgálat csak egy a sok ok közül, amelyek miatt az ExpressVPN a állandó ventilátor kedvence.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

Amíg a CyberGhost szolgáltatása jön könnyen használható, előre beállított lehetőségek közül lehet választani, az egyik dolog, ami kiváló választást tesz lehetővé Kubában, a széles körű speciális felhasználói lehetőségek. A biztonság és az anonimitás ilyen óriási aggodalomra ad okot, miközben Kubában hozzáfér az internethez, így a biztonsági protokollok testreszabásának szabadsága akár 7 eszközön is nagy plusz.

A CyberGhost AES-256 titkosítást kínál – az OpenVPN, L2TP / IPsec és PPTP-kel együtt -, hogy megvédje internetes tevékenységeit a kormányzati megfigyeléstől. A biztonsági funkciók tartalmazzák az automatikus megszakító kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet is, hogy az Ön IP-címét mindenkor teljesen rejtett állapotban tartsa.

Amellett, hogy nagy sebesség, erős biztonság és következetesen pozitív felhasználói vélemények, A CyberGhost szintén kínál a 7 napos ingyenes próbaverzió és lenyűgöző 45 napos pénz-visszafizetési garancia. CyberGhost házigazdák 43 szerver csak Miami városában, és megkönnyíti a tartózkodási hely kiválasztását, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legnagyobb sebességet használja-e Kuba internet használata közben.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.
  Арраи Нетворкс - окретност и перформансе

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

4. Surfshark

5 legjobb VPN Kubában - a biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2023-ban

A Surfshark megtartja az internetes tevékenységeit teljesen kimutathatatlan amíg Kubában vagy.

A felhasználók folyamatosan lenyűgözőek a legmodernebb biztonsági protokollokkal. Ez a VPN garantálja az Ön személyes adatait és biztonságát 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval és szigorú bejelentkezési szabályokkal. Jellemzője a beépített hirdetés, tracker és malware blokkoló az összes alkalmazásával.

Bár a Surfshark viszonylag kicsi kiszolgálóhálózatot üzemeltet, képes könnyen megkerülhető a geoblokkok és a cenzúra. Az előfizetés korlátlan egyidejű eszközkapcsolatot tartalmaz. Ez egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia és a 7 napos ingyenes próbaverzió az Android felhasználók számára.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Szerezz most Surfshark-ot!

5. PrivateVPN

privatevpn eszközök

Az internet Kubában történő használatakor a legfontosabb gond a biztonság, és ezért van a PrivateVPN elkötelezettsége az Ön személyes adatainak fenntartása nagyszerű választássá teszi Kubát. Ez a VPN 2048 bites titkosítást kínál az AES-256 védelmével, és magában foglalja az összes fontosat biztonsági funkciók, amelyeket a felhasználók szeretnek, mint például a nem naplózó házirend, az IPv6 szivárgás elleni védelem és az automatikus megszakító kapcsoló.

A PrivateVPN egyedülálló tulajdonsága, amely Kubában hasznos lehet, a TeamViewer ügyfélszolgálati rendszer. Ha bármilyen probléma merül fel a VPN telepítése során, akkor ez a szolgáltatás távolról segít. A PrivateVPN a 7 napos ingyenes próbaverzió és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Egyetlen előfizetéshez tartozik hozzáférés 6 egyidejű eszköz. Bár a PrivateVPN-ek 80+ szerver Lehet, hogy nem versenyeznek a többi nagy névvel, szerverhelyet kínálnak Miami városában, amely jó választás a kubai emberek számára, hogy a sebesség feláldozása nélkül megkerüljék a kormány geoblokkjait..

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Most szerezzen PrivateVPN-t!

Összegzés és további olvasat

A kubai kormány a véleménynyilvánítás szabadságának szigorú ellenőrzése és állandó ellenőrzése tegye a VPN-eket szükségszerűvé ebben az országban, nem csak opcióként. Egyszerűen nem érdemes kockáztatni, hogy az online tevékenysége nem lesz védett.

Szerencsére vannak olyan kiváló minőségű VPN-k is, amelyek képesek garantálja az Ön személyes adatait, biztonságát és névtelenségét. Az összes általunk ajánlott szolgáltatás alaposan tesztelt és rendkívül megbízható, így biztos lehet benne, hogy online tevékenysége Kubában a lehető legbiztonságosabb és problémamentes. Az Ön igényeinek megfelelő VPN lehetővé teszi, hogy könnyen megkerülje a geoblokkok és a kormány cenzúráját Kubában, miközben biztosítja az Ön személyes adatait és biztonságát.

Költségvetés-hozzáértő szakértőink összeállították a legjobb VPN-ajánlatok és kuponok listáját pénzt takaríthat meg az Ön szolgálatában.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

Érdekelhet még:

 • Hogyan lehet bárhonnan beszerezni egy kubai IP-címet