5 legjobb VPN Ukrajnának – a biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban

A cenzúra Ukrajnában egyre növekvő aggodalomra ad okot. Míg számos webhely, például a Facebook, a YouTube, a Google könnyen elérhető, mások nem.

Csakúgy, mint néhány népszerű webhely korlátozásai, Az ukrán internetes felhasználók cenzúrával szembesülnek azzal kapcsolatban, amit közzétesznek. Az Ukrajnán belül nehezebben végrehajtható dolgok között szerepel a geo-blokkolt csatornák és programok elérése.

Szerencsére, a VPN segít ezekben és más kérdésekben.

De a VPN-ek ilyen széles választéka mellett tudhatja, hogy melyik a legjobb VPN Ukrajnában? Ennek elősegítésére szakértőink összegyűjtötték az Ukrajnának az öt legfontosabb VPN-jének listáját.

Mit kell keresnie egy ukrán VPN-ben

Ukrajnát a Freedom on the Net 2017 Freedom House jelentése szerint „részben szabadnak” minősítik. Ez azt jelenti, hogy bár az internet általában elérhető az országon belül, van némi cenzúra a tartalomban. Ez vonatkozik a hozzáférhető webhelyekre és az elérhető webhelyekre. A legtöbb cenzúra a politikailag érzékeny tartalomra vonatkozik, amely bármilyen módon kapcsolódik a térségben zajló konfliktusokhoz, vagy ösztönzi a rossz szokásokat, ideértve a dohányzást, az alkoholizmust, a kábítószer-függőséget és a pornográfiát. Egyes helyi, különösen orosz közösségi médiaoldalak be vannak tiltva Ukrajnában, nevezetesen a Vkontakte és az Odnoklassniki.

Amellett, hogy biztosítja a kapcsolatot, és megvédi Önt a hackerektől, vírusoktól és az állami megfigyeléstől az IP-cím megváltoztatásával, a VPN használatával hozzáférhet a világ minden tájáról érkező webhelyekhez és streaming webhelyekhez.

Ennek eléréséhez, és még egy ukrán VPN-hez kapcsolódóan, meg kell találnia a következőt:

 • Szerverei vannak Ukrajnán belül – Ha VPN-t választ ki az Ukrajnán belüli kiszolgálókkal, akkor magán- és biztonságos hozzáférést biztosít az olyan népszerű streaming csatornákhoz, mint a Novy TV, az Inter Television és a 112 Ukraine..
 • Lehetővé teszi a torzítást – Noha Ukrajnán kívül számos torrent oldal működik, és általában nem veszik figyelembe személyes használatra, a VPN biztosítja az adatok védelmét és a torrent kapcsolat biztonságát..
 • Szerverei vannak az Egyesült Államokban / Egyesült Királyságban – Ha hozzáférést szeretne elérni a földrajzilag korlátozott streaming webhelyekhez, mint például a Hulu és a Netflix, akkor az amerikai szerverek különösen fontosak. A VPN-nek egy lépéssel előrelépnie kell a szigorú blokkok előtt, amelyeket a Netflixhez hasonló webhelyek használnak annak megakadályozására, hogy a VPN-felhasználók hozzáférjenek a különböző régiók tartalmához..
 • Felhasználóbarát – Az anyanyelvi támogatás hiányának nem kell akadályoznia a biztonságos internetkapcsolatot olyan VPN-sel, amely egyszerű letöltést, egy kattintással elérhető natív alkalmazásokat, egyszerű letöltést és egyszerűen követhető utasításokat kínál.
 • Jó ügyfélszolgálattal rendelkezik – a legjobb VPN-szolgáltatók 24 órás ügyfélszolgálatot nyújtanak, ideértve az élő csevegést és a webhelyükön található átfogó útmutatásokat, amelyek minden lépésben támogatást nyújtanak.

A legjobb VPN-k Ukrajnában

1. NordVPN

A NordVPN előnyei InfographicAz első számú VPN Ukrajna számára

A NordVPN biztonsági funkciói a következők páratlan a többi szolgáltatónál, és magában foglalja a DNS szivárgás elleni védelmet, dupla VPN-t, 2048 bites AES titkosítást és választható protokollokat. A NordVPN emellett szigorúan betartja a naplózás nélküli politikát, ami azt jelenti akkor szörfözhet, streamálhat és torrent ismerheti, hogy a kapcsolat biztonságos, és az Ön személyes adatait védi. A NordVPN szerverek Ukrajnában olyan kiszolgálókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy biztonságosan torrentre jussanak egyike azon kevés legfontosabb VPN-nek, amelyek megkerülhetik a szigorú geo-blokkokat hogy a Netflix a helyén van.

 • 4000+ szerver, köztük 6 Ukrajnában
 • Kiváló 24/7-es ügyfélszolgálat
 • Kiváló biztonsági funkciók és protokollok széles választéka. 30 napos pénz-visszafizetési garancia

Ajánlatok megtekintése

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközökA rendelkezésre álló leggyorsabb VPN

Az ExpressVPN az egyik leggyorsabb VPN, amely nem korlátozza a letöltéseket vagy a sávszélességet. ideális a földrajzilag blokkolt tartalmak streamingjéhez és a torrentinghez. Ukrajnában levő kiszolgálója támogatja az OpenVPN, IPSec, PPTP és egyebeket. Az ExpressVPN megosztott alagút funkciója lehetővé teszi az ön ukrán szerverén keresztüli biztonságos hozzáférést a közösségi média webhelyekhez, miközben az Egyesült Államok szervereihez fér hozzá az USA Netflix adatfolyamához.. Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást, DNS / IPv6 szivárgás elleni védelmet, böngésző kiterjesztéseket és kill kapcsolót biztosít a további szörfözés biztonságához..

 • 1500+ szerver 148 országban, beleértve egy helyet Ukrajnában
 • Gyors és stabil csatlakozások
 • Szigorú bejelentkezési tilalom
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Ajánlatok megtekintése

3. CyberGhost

5 legjobb VPN Ukrajnának - a biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban

A legtöbb kiszolgáló Ukrajnában

A CyberGhost könnyen kezelhető felületet, hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott tartalomhoz és hét egyidejű kapcsolatot biztosít.  60 ukrán szervere Ukrajnában több mint 5700 szervert foglal magában, amely 89+ országot fed fel. A 256 bites titkosítással, a DNS és az IP szivárgás elleni védelemmel, az automatikus megszakító kapcsolóval és az OpenVPN protokollal kombinálva A CyberGhost hatékony és praktikus VPN-választás, amely biztosítja a kapcsolat privát és biztonságos működését.

 • 60 szerver Ukrajnában
 • Dedikált torrent és fájlmegosztó szerverek
 • Hét egyidejű kapcsolat
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia és 7 napos ingyenes próbaverzió

Ajánlatok megtekintése

4. PrivateVPN

privatevpn eszközök

Szilárd, alapvető VPN, amely minden igényt kielégít

Míg a PrivateVPN-nek nem lehet annyi szervere, mint más VPN-szolgáltatóknak, a világ nagy részét felölelő szerverhelyek vannak, beleértve Ukrajnát is. Ez azt jelenti, hogy feloldhatja és patakokként továbbíthatja a földrajzilag korlátozott tartalmakat, ideértve az ukrán streaming szolgáltatásokat, gyors sebességgel, letöltés vagy sávszélesség korlátozás nélkül. A PrivateVPN biztonságos kapcsolatokat hoz létre számos protokollal, beleértve az OpenVPN-t, plAz adatok biztonságossá tétele függetlenül attól, hogy torrenteket tölt le Ukrajnában, vagy kapcsolatba lép az erősen cenzúrázott országok, például Oroszország felhasználóival.

 • Nincs sávszélesség vagy használati korlátozás
 • Könnyen elérhető ügyfélszolgálat és könnyen olvasható beállítási útmutatók
 • 56 szerver az egész világon, köztük 2 helyszínen Ukrajnában
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Ajánlatok megtekintése

5. Trust.Zone

bizalmi zóna eszközök

Könnyen használható VPN, amely támogatja a P2P-t

A Trust.Zone egyike a kisebb VPN-knek, csupán 32 szerverrel 32 országban. azonban, van egy szervere Ukrajnában és továbbra is képes megkerülni az USA Netflix és más streaming szolgáltatások szigorú geo-blokkjait. Trust.Zone van az egyik elérhető felhasználóbarát VPN és a legkorszerűbb titkosítás és a szigorú bejelentkezési tilalmakkal kapcsolatos politikák nemcsak az alacsonyabb kiszolgálók számát teszik ki. Az L2TP választása az IPSec vagy az OpenVPN protokollok között, a 256 bites AES titkosítás és a kill kapcsoló biztosítja a kapcsolat biztonságát és magántulajdonát. A Trust.Zone támogatja a torrent és P2P kapcsolatokat kiszolgálói között, és anonim fizetési lehetőségeket kínál, például a Bitcoin szolgáltatást, hogy a feliratkozáskor garantálja az adatvédelmet..

 • Támogatja a torrent és a P2P szervereit
 • Képesek megkerülni a geo-blokkokat
 • Egyszerű felület, részletesebb lehetőségekkel a haladó felhasználók számára
 • 3 napos ingyenes próbaverzió és 10 napos pénz-visszafizetési garancia

Ajánlatok megtekintése

Amikor kiválaszt egy VPN-t Ukrajnában, A biztonságnak és a magánéletnek kell a legfontosabb követelményeinek lennie. A listánkban szereplő összes VPN szabványos módon biztosítja ezeket, és még sok másat is. Mind az öt VPN könnyen beállítható és használható, pénz-visszafizetési garanciákat kínál, így ezeket alaposan kipróbálhatja magának. Ha továbbra sem biztos abban, hogy érdemes-e befektetnie egy VPN-be, amikor Ukrajnából vagy másutt csatlakozik, akkor olvassa el a VPN útmutatónkat további információkért. Nem biztos benne az általunk felvázolt ötben? Fedezzen fel más nagyszerű VPN-lehetőségeket ide kattintva.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me