5 най-добри VPN мрежи за Бразилия – за безопасност, стрийминг и скорости през 2020 г.

Живеете ли в или посещавате Бразилия и се мъчите да уловите най-новия си епизод любимо шоу в US Netflix? Или сте загрижени за доклади за интернет мониторинг в Бразилия, или безопасността на вашите данни и устройства, когато използвате обществен wi-fi?

От друга страна, може би сте бразилец, живеещ или пътуващ в чужбина, разочарован, че не можете надеждно да получите достъп до банковите си сметки или гледайте канали като Globo TV. Или журналист, който пише история за корупцията в правителството и търси защита от Бразилските закони за борба с анонимността.

Виртуална частна мрежа (VPN) може да реши всички тези проблеми и много повече, стига вие намерете VPN с правилните функции и солидна политика за поверителност. С толкова много нискокачествени VPN, на които не може да се вярва на пазара, намирането на надеждни не е лесно.

Тук сме, за да направим вашето търсене малко по-просто. Прочетете, за да научите какво прави VPN идеален избор за използване в Бразилия, и за получаване на достъп до бразилски сайтове и съдържание от други страни.

Но първо, ето ви бързо завръщане на най-класираните VPN за Бразилия въз основа на нашето тестване. Всички тези услуги има бързи, надеждни връзки и силно криптиране за да гарантирате, че вашата онлайн активност е безопасна, анонимна и неограничена.

Резюме: Най-добрите VPN за Бразилия

 1. NordVPN
  Вероятно най-добрият универсален VPN в света, NordVPN предлага огромен набор от бързи сървъри, защитени с двойно криптиране.
 2. CyberGhost
  CyberGhost пакетира много разширени функции в удобни за потребителя приложения, които са отлични за начинаещи. Дългосрочните абонаменти идват на много евтини цени.
 3. ExpressVPN
  С пламтящи скорости ExpressVPN е идеален за стрийминг и торент и е шампион в заобикалянето на geoblocks в Netflix и подобни сайтове.
 4. VyprVPN
  Уникален протокол Chameleon и сървъри с нулево познание дават на VyprVPN конкурентно предимство за сигурност и поверителност.
 5. PrivateVPN
  Въпреки сравнително малкия си размер на мрежата, PrivateVPN предоставя голяма услуга, която е ефективна, сигурна и много бюджетна.

Какво трябва да търсите в VPN за Бразилия

Както за туристите, така и за бразилските жители geoblocks, които ви пречат да получите достъп
не-бразилски стрийминг услуги като US Netflix, Hulu, HBO, Spotify или BBC iPlayer са огромни проблеми.

По-важно предизвикателство е намирането на начини за това пазете личните и вашите данни и онлайн активност. Според бразилското законодателство доставчиците на интернет услуги (ISP) трябва да предоставят IP адрес на потребителя при поискване от властите. Това означава, че вашата дейност може да бъде проследена и регистрирана.

Ако използвате обществен wi-fi, вие сте изправени пред по-висок риск от шпиониране и хакване. Освен това конституцията на Бразилия забранява анонимността на журналистите, което означава, че изследването на противоречива история би могло да ви изложи на обществен тормоз или заплахи за отмъщение.

Ако сте бразилец, пътуващ в чужбина, имате нужда от начин за достъп до любимите си сайтове и критични услуги вкъщи. От футбол до сапунени опери, от A Terra Prometida до Magnifica 70, всички основни бразилски телевизионни предавания са геоблокирани извън страната.

В допълнение, вашата бразилска банка може да флагва или дори замразете вашите акаунти, ако имате достъп до тях от чужд IP адрес. Свързвайки се с VPN сървър в Бразилия, ще можете да гледате всичките си любими предавания и безопасно да управлявате вашите акаунти и да плащате сметки.

Всъщност VPN се грижи за всички тези проблеми и още много. Като промените IP адреса си и криптирате интернет трафика си, солидно VPN не само ви помага да заобиколите geoblocks, но също пази вашите устройства в безопасност от киберпрестъпност, личните ви данни лични и вашата самоличност скрита.

Само премия VPN услуга ще ви даде всички тези предимства. Безплатните VPN мрежи са бавни и се свързват с досадни реклами, или дори прибиране на вашите данни. И тъй като Netflix и подобни сайтове активно блокират VPN, ще ви е необходим такъв с доказан запис за избягване на откриването.

Препоръчваме само VPN, които се открояват от тълпата в нашето тежко тестване. За Бразилия това означава, че тези VPN имат:

 • Отлично криптиране и разширени функции за защита. В допълнение към силното криптиране (напр. Военен AES 256-битов), потърсете сложни инструменти като превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPv6.
 • Сървъри в Бразилия. Имате нужда от поне един VPN сървър в Бразилия, за да получите бразилски IP адрес и достъп до бразилски телевизионни канали или местни услуги като вашата банка.
 • Сървъри в други страни. За да деблокирате всеки уебсайт или услуга за стрийминг, се нуждаете от достъп до сървър в тази държава - САЩ за Netflix и Hulu, Великобритания за BBC iPlayer за BBC и т.н..
 • Висока скорост на връзката. Всички VPN забавят скоростта на връзката ви малко поради процеса на криптиране, но някои от тях са толкова бавни, че усещате, че не можете да направите нищо. Бързите сървъри са особено важни за стрийминг, игри или торент или ако вашата интернет връзка не започва много бързо.
 • Прозрачна политика за поверителност и без регистрации. За да запазите онлайн поверителността и анонимността си, потърсете VPN, което не поддържа регистрации на потребителска активност и има ясна декларация за поверителност, която гласи, че вашите данни НИКОГА няма да бъдат съхранявани или продавани.

Най-добрите VPN за Бразилия - Ето подробностите

1. NordVPN

NordVPN устройства

Ако търсите всеобщо VPN, което се комбинира сигурност, поверителност, бързина и отличен geoblock заобикаляне, всички на добра цена, NordVPN може да е този за вас.

Базирайки се на неприкосновеността на личния живот Панама, NordVPN е любима на тълпата по целия свят, популярна за своите много функции, политика без регистрация, и водещи в индустрията мерки за сигурност, включително Double VPN, превключвател за убийство и защита от течове на DNS.

Със своята гигантска глобална мрежа от 5000+ сървъра в 60+ страни, включително 26 сървъра в Бразилия, NordVPN е чудесен избор за заобикаляйки гео ограниченията и пазете вашите данни далеч от интернет доставчиците и хакери. Много сървъри са оптимизирани за стрийминг и торент.

Можете да използвате NordVPN до 6 устройства в същото време и е достъпна на всички основни платформи. Изпробвайте безрисково с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

 • NordVPN може да деблокира: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.
 • Поддържа торенти: Да, P2P специализирани сървъри са налични.
 • NordVPN работи на тези устройства: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Вижте оферти за NordVPN

2. CyberGhost

cyberghost множество устройства

Ако сте новодошъл в света на VPN и търсите бюджетна услуга за стрийминг, торент и анонимно сърфиране, тогава CyberGhost има точно това, от което се нуждаете.

Тази базирана в Румъния VPN предлага комбинация от простота, бързи връзки и изключителна сигурност ангажиращи и лесни за използване приложения. Можете да го стартирате 7 различни джаджи едновременно, включително устройства с Windows, Mac, Android, iOS и Linux.

С 256-битово криптиране на AES, поддръжка на много протоколи и други функции за сигурност като обществена защита на wi-fi, превключвател за убийство и DNS защита от теч, CyberGhost гарантира, че вашата интернет връзка никога няма да бъде компрометирана.

Мрежата включва 3 000+ сървъра в 60 страни, с 10 сървъра в Бразилия. Всички приложения включват персонализирани режими за различни приложения в интернет, една от причините толкова много потребители да го обичат.

CyberGhost не поддържа журнали и след като се абонирате, получавате 45-дневна гаранция за връщане на парите да опитате услугата. Можете също да се възползвате от 7-дневен безплатен пробен период за iOS и Android, ако искате да тествате, преди да инвестирате.

 • CyberGhost може да деблокира: Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.
 • Поддържа торенти: Да; специален профил показва държави и брой потребители.
 • CyberGhost работи на тези устройства: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Вижте оферти за CyberGhost

3. ExpressVPN

Ползи за ExpressVPN

Известен със своите супер бързи скорости, способност за преодоляване дори на трудни геоблоки, и напредналата сигурност, ExpressVPN е една от най-популярните VPN мрежи в света. Той е базиран на Британските Вирджински острови, безопасно извън обсега на страните с високо наблюдение.

Мрежата на ExpressVPN е защитена от военно 256-битово криптиране и включва над 2000 сървъра в повече от 90 страни, с 2 сървъра в Бразилия. Можете да получите достъп до почти всяка услуга с ограничен достъп с тази VPN вътре в Бразилия и извън нея, и поток без досадно изоставане.

С ExpressVPN можете да осигурите до 5 устройства едновременно. Доставчикът предлага лъскави и удобни за приложение приложения за всички популярни операционни системи и всички те се предлагат с инструменти за сигурност с най-високо ниво като убийте превключвател и разделен тунел.

С доказана политика без регистрация и 30-дневна гаранция за връщане на парите, можете да изпробвате ExpressVPN, без да излагате нито вашите данни, нито бюджета си.

 • ExpressVPN може да деблокира: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.
 • Поддържа торенти: Да, всички сървъри поддържат P2P активност.
 • ExpressVPN работи на тези устройства: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Преглед на ExpressVPN оферти

4. VyprVPN

5 най-добри VPN мрежи за Бразилия - за безопасност, стрийминг и скорости през 2020 г.

Ако искате най-модерната технология да заобикаля VPN блоковете, тогава VyprVPN е отличен избор. Chameleon протоколът прави VPN изключително труден за откриване, така че ще имате няма проблеми с достъпа до библиотеката на Netflix в САЩ, Eurosport, или дори сайтове в Китай.

Въпреки че този доставчик поддържа частични регистрационни файлове, VPN използва впечатляващи мерки за сигурност, включително превключвател за убийство и NAT защитна стена, за да защитите връзката си. И всички данни в тези регистрационни файлове са защитени от строгите швейцарски закони за поверителност.

VyprVPN има един ултра-надежден сървър в Бразилия и 700+ сървъра в 70+ страни по света. Приложенията за Windows, Mac OS, Android, iOS и други платформи са лесни за използване.

Можете да го използвате до 5 устройства едновременно. Изпробвайте сами, като използвате безрисковия 30-дневна гаранция за връщане на парите, но първо вижте какво трябва да кажат потребителите за това.

 • VyperVPN може да деблокира:  Netflix, Hulu, BBC iPlayer.
 • Поддържа торенти:  Да, всички сървъри поддържат P2P активност.
 • VyperVPN работи на тези устройства: Windows, macOS, Android, iOS, рутери, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Преглед на офертите на VyprVPN

5. ЧастенVPN

privatevpn устройства

PrivateVPN е малка, но високоефективна шведска VPN. Това е чудесен избор, ако ви липсва пари, но все пак искате качествена VPN услуга можете да се доверите. Сървърите са защитени с военно криптиране и са разпръснати в 50+ страни, с една в Бразилия.

С PrivateVPN ще можете да го направите достъп до повечето geoblocked поточни услуги, като Netflix, Hulu, HBO Go и BBC iPlayer от Бразилия. Можете също да гледате любимите си бразилски канали, като се свързвате с бразилския сървър отвсякъде.

PrivateVPN не съхранява никакви регистрационни файлове, така че ще го направите никога не трябва да се притеснявате за вашата поверителност. Освен това приложението включва превключвател за убийство и защита от теч на IPv6. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с поддръжка на чат на живо, на разположение 24/7.

Можеш споделяйте PrivateVPN с приятели или членове на семейството използване на квотата за 6 връзки и има приложения за всички основни операционни системи. Опитайте услугата без риск с a 30-дневна гаранция за връщане на парите, или разгледайте нашата колекция от препоръки на потребители.

 • PrivateVPN може да деблокира: Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.
 • Поддържа торенти: Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.
 • PrivateVPN работи на тези устройства: Windows, macOS, Android и iOS.

Преглед на PrivateVPN оферти

резюме

Независимо дали се притеснявате за сигурността в обществените wi-fi мрежи, заплахите за поверителността ви, достъпа до сайтове за поточно предаване с geoblocked или липсата на анонимност за журналистите, има няма недостиг на причини да се използва силен VPN в Бразилия.

Ако все още не сте сигурни кой VPN е най-подходящ за вас, нашите експерти имат още куп съвети в нашето ръководство за избор на вашата VPN.

Най- правилната VPN разширява вашия онлайн свят и прави интернет далеч по-безопасно място. За да извлечете максимума от първокласна услуга, докато взимате най-малкото от портфейла си, разгледайте нашата колекция от най-добрите VPN оферти, налични в момента.

Опитайте NordVPN сега!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me