5 най-добри VPN мрежи за Sky Go: Бързи, надеждни и лесни за използване през 2020 г.!

От най-новото в спорта до най-доброто от британската телевизия, Sky Go е вашият онлайн портал за всичко, което може да предложи британският медиен гигант. И най-добрата част е, че можете да гледате от всяко място с VPN.

Докато не можеш.

Точно така - големите стрийминг платформи засилват играта си. Взети са някои сериозни мерки, за да се ограничи сериозно възможността VPN-тата да деблокират гео-ограничени уебсайтове.

Крайният резултат? Вашият VPN по избор може изведнъж да спре да работи със Sky Go - което, за съжаление на потребителите, в днешно време е често срещано с разнообразни поточни услуги.

SkyGo_uk

Ако сте имали такъв проблем наскоро или търсите начин да сте сигурни, че никога няма да се сблъскате, ще стигнете до правилното място.

След внимателни изследвания и множество тестове, създадохме първите пет VPN, на които можете да се доверите, за да деблокирате Sky Go - и други сайтове за стрийминг - независимо от вашето местоположение.

5-те най-добри VPN за Sky Go

1. NordVPN

NordVPN устройства

 • Над 540 налични сървъра във Великобритания
 • Съсредоточете се върху функциите за защита - Anti DDoS, Double VPN, Onion over VPN и др
 • Надеждна денонощна поддръжка на клиенти
 • До 6 едновременни връзки

NordVPNпечели огромна тълпа, благодарение на своята надеждност и изобилие от премиум функции. С неограничена честотна лента и огромна мрежа от над 5000+ сървъра (повече от 500 от които са във Великобритания), този доставчик гарантира отлични скорости - идеален за стрийминг от Sky Go и други платформи.

NordVPN непрекъснато актуализира своята услуга и съвсем наскоро масовите подобрения на скоростите я поставят в тясна конкуренция с ExpressVPN, въпреки че последният все още е малко по-бърз. Във всеки случай, HD стриймингът няма да е проблем с превъзходната производителност на NordVPN.

Поддръжката на клиентите е достъпна чрез чат на живо 24/7, така че дори ако сървърът ви създава проблеми, решението е само на няколко минути. На всичкото отгоре получавате 6 едновременни връзки за всичките си устройства, законна 30-дневна гаранция за връщане на парите и множество разширени функции за превъзходно VPN изживяване. Прочетете нашия експертен преглед и потребителски отзиви тук.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Гледай сега

2. ExpressVPN

Ползи за ExpressVPN

 • Изключително бързо - забравете за VPN изоставането и проблемите с буферирането
 • Изберете какъв трафик е криптиран с тяхната функция за разделно тунелиране
 • Високоскоростни сървъри във Великобритания
 • Над и отвъд поддръжката на клиентите

С толкова много VPN мрежи, тези, които надеждно работят за Sky GO, са оптимизирали сървърите в Обединеното кралство, отзивчивата и знаеща поддръжка, гарантирана поверителност и справедлива политика за възстановяване.

Всичко по-горе ще намерите в ExpressVPN - не само че е бърз, но е и сигурен и безумно лесен за използване. С широк набор от сървъри във Великобритания и страхотни функции като разделно тунелиране и MediaStreamer DNS, този VPN ви дава всички предимства на криптирана връзка и практически нито един от недостатъците.

Въпреки че ExpressVPN е супер надежден, ако имате проблеми, можете да разчитате на компетентен екип за поддръжка, който да ви помогне с всеки проблем, от сървъри до възстановяване на средства. Можете да намерите агенти в чат на живо и имейл, 24 часа на ден.

Говорейки за възстановяване на суми, имате цял месец, за да си върнете парите. ExpressVPN основно ви дава 30 дни безрисково тестване, така че продължете напред и го изпробвайте! Можете да проверите какво мислят реалните потребители за ExpressVPN.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Гледай сега

3. CyberGhost

cyberghost множество устройства

 • Обновено - нови сървъри и лесни за използване профили за лесен достъп до Sky Go
 • Супер интуитивен интерфейс
 • Поддръжка на клиенти на разположение 24/7
 • 7-дневен безплатен пробен период, за да можете да го изпробвате без риск

След някои сериозни подобрения, CyberGhostе готов да се превърне в следващия ви VPN за Sky Go.

Лесността на използване е ключов момент тук - този доставчик предприе интуитивен подход, предлагайки на потребителите няколко профила, съобразени с техните специфични нужди. Можете незабавно да изберете най-добрата комбинация от настройки за торент, сигурно уеб сърфиране и, разбира се, деблокиране на стрийминг сайтове.

Все още имате възможност да настроите всичко ръчно, но за начинаещите това оформление е безценно. Освен това се доказа като много надежден в нашите тестове за ефективност, деблокирайки Sky Go (и други търсени стрийминг платформи) в момента на известие.

Настрана от страхотните профили, получавате всичко, което очаквате от премиум VPN. Полезна и отзивчива поддръжка денонощно, прилични скорости (макар и не толкова добри, колкото NordVPN или ExpressVPN) и 45-дневна гаранция за връщане на парите превърнете CyberGhost в надежден инструмент за всички ваши нужди за деблокиране.

Има дори безплатна 7-дневна пробна версия за приложенията за iOS и Android, така че можете да изпробвате пълния набор от функции, без да плащате и стотинка! Съветваме ви да го направите. Можете също да разберете какво мислят другите за CyberGhost, като кликнете тук.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Гледай сега

4. ЧастенVPN

5 най-добри VPN мрежи за Sky Go: Бързи, надеждни и лесни за използване през 2020 г.!

 • Впечатляващи скорости
 • Контролира цялата си инфраструктура - няма трети страни
 • Отлично криптиране и солидна политика за нулева регистрация
 • Добра поддръжка на клиенти, но без чат на живо

Шведски доставчик PrivateVPNможе да няма най-голямата сървърна мрежа или 24/7 поддръжка за чат на живо, но по-малката му работа и вниманието към детайла са спечелили непоклатимата лоялност на потребителската му база.

PrivateVPN се сблъсква с нулеви проблеми със Sky Go (и повечето други големи платформи за стрийминг). Въпреки че в момента има само 4 сървъра във Великобритания (от общо 80+), тази VPN поддържа нисък профил и това му позволява да продължава да предоставя услуги за деблокиране на съдържание от най-висок рафт.

PrivateVPN също има още един основен актив за него: той не „възлага“ своите сървъри. Вместо това той поддържа критичната инфраструктура близо до себе си. За потребителите това означава нулево участие от трети страни и още по-голяма поверителност.

Ако искате изпитан VPN за Sky Go, определено дайте изстрел на PrivateVPN. Ако в крайна сметка сте разочаровани, имате предпазна мрежа в 30-дневната гаранция за връщане на парите. И можете да прочетете нашия експертен преглед и потребителски отзиви тук.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Гледай сега

5. Щит за гореща точка

устройства за защита от гореща точка

 • Собствен протокол Catapult Hydra за високи скорости
 • Интуитивен интерфейс
 • Широка гама от високоскоростни сървъри във Великобритания
 • Отзивчив екип за поддръжка на клиенти

Щит за гореща точкасъществува от доста време, но последните подобрения в политиката за поверителност, както и цялостната услуга, я превърнаха от малко средно VPN в един от нашите най-добри избори за производителност и скорост.

Платената версия (Hotspot Shield Elite) предлага селекция от високоскоростни сървъри във Великобритания. Използвайки патентован протокол, наречен „Catapult Hydra“, този VPN компресира вашите данни, за да ви осигури по-бързи връзки.

Достъпът до Sky Go е гарантиран - ако имате проблеми, не се колебайте да се свържете с поддръжката на клиенти и да разрешите проблема си в разумен срок..

Hotspot Shield не е най-евтиният VPN там, но този доставчик оправдава ценовата марка с надеждната си работа. Не приемайте думата ни за това. Разберете какво реалните потребители трябва да кажат за Hotspot Shield. Или опитайте Hotspot Shield безрискови до 45 дни и ще получите възстановяване, ако не сте доволни.

Щитът на горещата точка може да се отблокира:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Поддържа торенти: 

 • Да, P2P е позволен на всички сървъри.

Hotspot Shield работи на тези устройства

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Гледай сега

Access Sky Отидете отвсякъде - всичко благодарение на VPN

Преминаването на откриването на Sky Go се превърна във висок ред, но това не е невъзможно. Просто трябва да знаете кои VPN са най-добре оборудвани, за да получите надежден достъп - и сега го правите.

Смятате ли, че тази статия е полезна? Ако е така, не се колебайте да го споделите!

Не можете да получите достатъчно от британската телевизия? Вижте най-добрите VPN за BBC iPlayer.

Ако трябва да получите британски IP адрес - ето как да го получите.

Искате ли да знаете кой е по-добър за вас - Express или Nord? Прочетете нашето подробно сравнение тук.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me