5 най-добри VPN за браузъра Puffin | Сигурно, бързо сърфиране през 2023 г.

Puffin Browser твърди, че ускорете сърфирането си чрез използване на облака, като същевременно засилвате вашата онлайн сигурност.

Това се постига чрез зареждане на уеб страници на облачни сървъри и изпращане на данните на вашето устройство, по този начин изолирайте браузъра си от по-широкия интернет и заплахите, които се крият в него.

Работи ли?

Пуфът със сигурност е бърз, и доказване на популярност – вече е достъпно в MacOS, Windows, iPhone и Android. Хостинг на всички ваши уеб сърфиране в облака създава сериозни проблеми с поверителността и сигурността на данните.

За да намалите риска, използвайте VPN, за да сте в безопасност, докато използвате Puffin Browser. Това гарантира пълна поверителност, сигурност и анонимност онлайн, без да забавяте интернет.

Бързо ръководство: Най-добрите VPN адреси за Puffin Browser

1.NordVPN: Като цяло VPN с най-висок процент и най-популярен избор при нашите читатели, NordVPN осигурява поверителност на световния клас на всички устройства maojr.

2.ExpressVPN: Това е най-бързият VPN на пазара. ExpressVPN има сървъри в над 90 страни, осигуряващи бързина, сигурност и анонимност.

3.CyberGhost: Когато трябва да защитите множество устройства наведнъж, CyberGhost осигурява надеждни, сигурни връзки и лесна инсталация.

4.Surfshark: Богат на функции VPN, който предлага невероятно персонализирано изживяване с голяма стойност; Surfshark е победител.

5.PrivateVPN: За новодошлите в VPN, PrivateVPN предлага бюджетно, просто и ефективно решение.

Достъп до Puffin браузър с NordVPN

Защо имате нужда от VPN за браузъра Puffin

Ако използвате браузъра Puffin, приемате сериозно интернет сигурността и скоростта.

Предимствата, които Puffin Browser претендират в това отношение, също са отговорност. Използвайки браузъра, всичките си дейност се обработва на отдалечени сървъри, като вашите данни преминават между тях и вашето устройство. Puffin Browser твърди, че всички данни са криптирани и сървърите са защитени, но все още сте уязвими за атака.

Puffin Browser също не предлага стабилни настройки за поверителност като тези на VPN. Основният му фокус е скоростта. В резултат на това уебсайтове и тракерите ще имат достъп до много информация въз основа на вашата активност при сърфиране, включително вашия IP адрес.

VPN решава тези проблеми, като добавя допълнителни слоеве на защита около данните ви в Puffin Browser.

Използвайки криптиране с военен клас, VPN създава защитна тунел около вашия интернет трафик, скривайки го от наблюдение, проследяване или нападение от външни лица.

Допълнителното криптиране се архивира от допълнителни съвременни функции за защита на VPN, като стриктна политика без регистрация, превключвател за автоматично убийство (в случай на проблеми с връзката), OpenVPN и IKEv2 / IPSec протоколи и много други.

Чрез свързване към интернет чрез VPN с глобална библиотека от сървъри, можете също да маскирате IP адреса и физическото си местоположение. Комбинирането на всичко това добавя сигурност създава непроницаем щит, защита на вас и вашите Puffin Browser данни от атаки, течове на данни и много други.

  Как да заобиколите ESPN3 VPN блока

Достъп до Puffin браузър с NordVPN

Това не е всичко, което VPN може да направи

В същото време подобрява сигурността и поверителността на Puffin Browser, добрата VPN предлага множество други предимства на потребителите.

Криптирането с военна степен и другите инструменти за сигурност, описани по-горе, се прилагат за всеки браузър, устройство и онлайн активност. Ако предавате филми, играете онлайн игри, изтегляте или просто четете новините, a VPN ви държи скрити, безопасни и анонимни.

Каквото и да правите онлайн, вашите дейности се пазят в тайна, предпазвайки ви от злонамерен софтуер, софтуер за откупуване, рекламен софтуер, злонамерено проследяване, DDoS атаки, дебнене и злонамерено проследяване. Ще бъдете защитени от досадни реклами и държавен надзор.

По същия начин, като се свържете с интернет извън вашата страна, заобикаляте цензурата и гео ограниченията на съдържанието. VPN ви дава достъп до интернет без граници.

Докато Puffin Browser вече е бърз, VPN прави всичко по-бързо. Скривайки онлайн активността си, вие избягвайте заглушаването на ISP – умишленото забавяне на вашата интернет връзка поради ограничена честотна лента. Каквото и да правите онлайн, получавате бързи, стабилни и надеждни скорости на връзката.

Съберете всичко това и ясно е, че VPN ще има огромна промяна за живота ви онлайн. Да се ​​възползваме от всичко, което сме описали, имате нужда от мощен VPN, който осигурява въздухонепроницаема сигурност, без да забавя връзката ви.

Само най-добрите са способни на това.

Достъп до Puffin браузър с NordVPN

Най-добрите VPN за браузъра Puffin

1.NordVPN

5 най-добри VPN за браузъра Puffin | Сигурно, бързо сърфиране през 2023 г.

NordVPN е най-високо оценената VPN в света и най-популярният избор при нашите читатели. С 5 700+ сигурни сървъри в световен мащаб и водеща в отрасъла поверителност, е лесно да разберете защо.

Лесни за използване приложения на до 6 устройства едновременно пазете се в безопасност, където и да отидете. Потребителите се възползват от Шифроване на AES-256, строга политика за без регистрация, автоматичен превключвател за убийство, IKEv2 / IPSec протоколи и изключителната технология CyberSec на NordVPN – още един добавен слой защита.

Вижте сами разликата, която прави това, без риск 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.
  Cum să obțineți o adresă IP hondureană de oriunde în 2023 [+ VIDEO]

Достъп до Puffin браузър с NordVPN

2.ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Най-бързият VPN на пазара, ExpressVPN осигурява невероятни скорости, с сървъри в 160 места в 94 държави. Където и да сте, ще се радвате на бърз и сигурен интернет в Puffin Browser или който и да е друг.

ExpressVPN създава резервни копия на ненадминатата скорост на връзката с функции за поверителност в най-добрия клас. Докато сърфиране, изтегляне или стрийминг, вие получавате спокойствието, което идва от битието напълно скрита и анонимна онлайн. ExpressVPN защитава потребителите на до 5 устройства – пазейки се в къщи, на работа и на път.

Нашите читатели обичат този VPN. Можете да го изпробвате сами, без риск, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Достъп до Puffin браузър с ExpressVPN

3.CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost е идеалният избор, когато трябва защитете повече от едно устройство с VPN. Инсталирането на този VPN е лесно и бързо, предлагайки вашия въздухонепроницаема сигурност в цялата ви мрежа.

Вашите VPN настройки могат да бъдат споделени незабавно на 7 устройства с инсталация „с едно кликване“. Това означава, че получавате CyberGhost впечатляващи скорости, военна степен на сигурност и невероятно разрушаване на geoblock на всяко устройство в рамките на минути. с 4 700+ сигурни сървъри по целия свят, можете да видите защо реалните потребители оценяват CyberGhost толкова високо.

CyberGhost е толкова уверен, че няма да останете разочаровани, новите потребители са обхванати от щедър 45-дневна гаранция за връщане на парите.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Достъп до Puffin браузър с CyberGhost

4.Surfshark

Устройства за сърфиране

Surfshark е изгряваща звезда от света на VPN, по-нов доставчик, който се превърна в нашата класация една от най-популярните VPN мрежи в света.

Тази VPN предлага невероятна стойност, с един акаунт, предлагащ неограничена защита на устройството. Веднъж инсталирани, потребителите на Surfshark могат персонализирайте VPN да отговарят на техните точни нужди. Здрави функции за защита като криптиране AES-256, стриктна политика без регистрация, защита от течове на DNS са допълнително подсилен от собствените режими CleanWeb, NoBorders и Camouflage на Surfshark.

  uTorrent vs. BitTorrent - Care este mai rapid pentru mobil / desktop în 2023?

Научете повече за всяка от тези функции и цялостното представяне на Surfshark в нашия пълен преглед. Можете да видите и сами, с r30-дневна гаранция за връщане на парите без искра.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Достъп до Puffin браузър с Surfshark

5.PrivateVPN

ЧастниVPN устройства

Ако сте нови в VPN и искате да изпробвате такава, PrivateVPN е проста, ефективна и бюджетна опция за VPN първокласници.

PrivateVPN предлага на потребителите невероятна поддръжка на клиенти, с на разположение на живо агенти 24/7 още преди да се регистрирате. Те ще ви насочат към всяка стъпка на използване на VPN. PrivateVPN може да се похвали инсталацията отнема само 1 минута и сте готови да отидете, с изключителна сигурност, впечатляващи скорости и пълна поверителност.

Не се притеснявайте, че PrivateVPN е пожертвал поверителност или бързина в името на простотата и лекотата на използване. Нашите читатели оценяват това като мощен, ефективен VPN. Възползвайте се от 30-дневна гаранция за връщане на парите да го изпробвате безрисково.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Достъп до Puffin браузър с PrivateVPN

резюме

Puffin Browser предлага впечатляваща скорост и вградени функции за сигурност. Чрез използване на облачна технология, определено се откроява от конкурентите и в двете отношения.

Има обаче уловка. Облачният уеб браузър Puffin Browser излага потребителите на многобройни онлайн заплахи и намалява контрола ви върху поверителността на интернет.

За да сте сигурни, че вашата сигурност и поверителност не са компрометирани с Puffin Browser, комбинирайте го с мощен VPN. Водещ доставчик катоNordVPNadds много допълнителни слоеве на безопасност, гарантирайки ви по-сигурно, по-анонимно и по-бързо интернет изживяване.

Достъп до Puffin браузър с NordVPN

Допълнителна информация

Ние изброихме много причини да се нуждаете от VPN, но това е само началото. За да видите всички промени, които VPN ще направи във вашия живот онлайн, прочетете пълното ръководство. 

Ако се притеснявате за скоростта, тествахме 100s VPN и избрахме 5-те най-бързи. 

Все още решавате кой VPN е идеален за вас? За да ви помогнем, подбрахме най-добрите VPN сделки, отстъпки и купони.