5 най-добри VPN за eBay Stealth – тествани да работят през 2020 г.

Спирането на профила ви в eBay може да бъде невероятно смущаващо - особено ако не знаете защо, или спирането ви е резултат от хакването на вашия акаунт.

Ако стартирате бизнеса си от eBay, последствията могат да бъдат още по-сериозни. Суспенсиите на eBay често са постоянни и може да отнеме месеци за обслужване на клиенти, за да разгледате вашия случай. Това са месеци на неподвижните запаси и огромна загуба на приходи.

За да заобиколят несправедливите спирания на eBay, много потребители се обръщат към скритите акаунти на eBay.

Когато акаунтът ви бъде спрян, цялата информация, свързана с този акаунт, се регистрира от eBay - включително вашето име, адрес и IP адрес. Това е за да попречите на спрените потребители да създадат акаунт за заместване с една и съща информация.

Стейт акаунтът в eBay е изцяло нов акаунт създаден с използване на ново име, адрес и дори нов IP адрес. Можеш плати за готов стелт акаунт или си създай сам.

Така или иначе, ще ви трябва добра VPN.

Най-добрите VPN за eBay Stealth: Бързо ръководство

 1. NordVPN - Лесна за използване, сигурна и достъпна, NordVPN е нашата основна препоръка.
 2. ExpressVPN - най-бързият VPN наоколо, ExpressVPN ще се уверите, че не пропускате никакви продажби.
 3. CyberGhost - CyberGhost е с добра цена и е снабден с функции, чудесни както за нови, така и за опитни VPN потребители.
 4. Surfshark - Бърз и лесен за използване, Surfshark предлага неограничена връзка с устройства, така че можете да купувате и продавате в движение.
 5. PrivateVPN - Отлична VPN за тези с бюджет, PrivateVPN е една от най-сигурните услуги, които ще намерите.

Защо имате нужда от VPN за eBay Stealth

Има няколко причини, поради които използването на VPN е жизненоважно за кражба на eBay.

Първо, ти не може да създаде нов eBay акаунт с IP адрес, който вече е свързан със спрян акаунт.  Ако искате да създадете нов акаунт за скритост, ще ви е необходим нов IP адрес.

VPN сървърът работи като посредник между вашия компютър и уебсайта, до който имате достъп - в този случай eBay. Когато се свържете с eBay на VPN, сайтът за електронна търговия няма да вижда вашия IP адрес. Той ще вижда само IP адреса на VPN сървъра, през който се пренасочва трафикът ви.

Тъй като eBay не може да види истинския ви IP адрес, той няма да регистрира, че сте един и същ потребител и няма да ви блокира да създадете нов акаунт.

Второ, струва си да се помни, че скритите акаунти технически противоречат на условията и условията на eBay.

Ако ви хванат да използвате един или повече скрити акаунта, можете да се сблъскате с юридически проблеми. Използването на VPN е единственият безопасен начин за управление на eBay скрити акаунти защото целият VPN трафик е напълно криптиран и частен.

Това означава, че нищо, което правите, докато сте свързани с VPN, не може да бъде проследено, проследено или наблюдавано.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Гео-подправянето на вашия IP адрес също може да бъде полезно по много други начини.

Понякога артикулите в eBay могат да бъдат недостъпни или да се определят по различен начин в различните региони. Ако решите да се свържете с VPN сървър в друга държава, ще бъде деблокирайте регионалната версия на eBay в тази страна - потенциално като ви дава достъп до по-конкурентни цени.

VPN също ще защита на вашата поверителност и сигурност докато разглеждате. Както и да ви предпази от наблюдение или проследяване, скриване на вашия IP адрес предпазва от директна атака от кибератаки.

VPN също обикновено включват някаква форма на технология за блокиране на рекламен софтуер и злонамерен софтуер, което прави общото сърфиране много по-безопасно и сигурно.

Най-добрите VPN за eBay Stealth

1. NordVPN

NordVPN устройства

Огромната сървърна мрежа на NordVPN от 5 600+ сървъра в 60 държави непрекъснато се актуализира, което означава, че ще имате много нови, нови IP адреси, от които да избирате, когато настройвате своя eBay скрит акаунт.

Записът за сигурност на NordVPN също е звезден. Той е базиран в Панама и има доказана политика без регистрация, така че можете да сте сигурни, че нито една ваша онлайн активност не се записва или следи. Тази поверителност е подкрепена от 256-битово криптиране AES с военна оценка, един автоматичен превключвател за убийство, и DNS защита от теч така че вашият скрит акаунт никога няма да бъде изложен - дори и да загубите връзка.

Закръглете всичко това с уникални CyberSec анти-зловреден софтуер и е лесно да разберете защо NordVPN е нашата най-високо оценена VPN от реални потребители. Можете да го изпробвате безплатно до 6 устройства, с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Вземете eBay Stealth с NordVPN сега!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Ако искате да използвате снайпери на eBay, както и скрити акаунти, ще ви трябва бърз VPN, за да сте сигурни, че няма да пропуснете нито една сделка. ExpressVPN е най-бързият VPN според нашите тестове за скорост.

Не само, че е бърз, но ExpressVPN е силно впечатляващ и по отношение на сигурността. успоредно криптиране с военен клас, DNS защита от теч, и a убийте превключвател опция, ExpressVPN архивира своите няма политика за регистрация с Софтуер TrustedServer който изтрива сървърите си всеки път, когато са изключени.

Вижте какво трябва да кажат нашите потребители за тази бърза VPN или да я изпробвате сами 5 устройства с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Вземете eBay Stealth с ExpressVPN сега!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Ако търсите лесна за използване VPN, която не прави компромиси с функции, CyberGhost е чудесен избор. Впечатляваща мрежа от 4600+ сървъра в 60 страни означава, че ще имате много IP адреси, за да избирате за вашия скрит акаунт в eBay.

Блокери на реклами и зловреден софтуер ще ви пази, докато разглеждате. 256-битово криптиране AES, един автоматичен превключвател за убийство, DNS защита от теч, и a стриктна политика без регистрация всички ще работят за запазване на личната ви идентичност.

Най-хубавото е, че CyberGhost ви дава много дълго 45-дневна гаранция за връщане на парите. Изпробвайте безрисково до 7 едновременни връзки, или разберете повече в нашите отзиви.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Вземете eBay Stealth с CyberGhost сега!

4. Surfshark

Устройства за сърфиране

Докато Surfshark няма толкова голяма мрежа, колкото нашите 3 най-добри VPN мрежи, нейните точки с ниска цена, високи скорости и впечатляващи функции направи все още си струва да закупите. Плюс това все още има 800+ сървъра по целия свят, така че има какво да избирате.

Surfshark има страхотна информация за поверителността. Всеки сървър в неговата мрежа е индивидуално защитени от Private DNS и ще осигури вашите данни с a няма политика на регистрационни файлове, превключвател за убийства и защита от течове на DNS. Surfshark може да се похвали и с някои впечатляващи функции като Режим MultiHop - режим на свързване с няколко сървъра, който е идеален за създаване на непроследим акаунт в eBay.

Може би най-доброто от всичко ще ви даде Surfshark неограничени връзки под един лиценз, така че можете да използвате eBay на всичките си устройства. Вижте какво мислят реалните потребители за този умен VPN или го изпробвайте първо с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Вземете eBay Stealth с Surfshark сега!

5. ЧастенVPN

ЧастниVPN устройства

Потребителите на PrivateVPN го оценяват високо като изключително лесен за използване, удобен за бюджета VPN.

Не позволявайте обаче неговата простота да ви заблуди. Както може да подсказва името му, PrivateVPN е много фокусиран върху поверителността. 256-битово криптиране AES с военен клас среща a гама от сигурни протоколи за да си осигурите поверителност. Всички настройки за сигурност също се предлагат по подразбиране, така че не е нужно да се притеснявате за всеки сложен процес на настройка. Всъщност, ако сте напълно нови в VPN, PrivateVPN дори предлага a услуга за отдалечена инсталация така че изобщо не е нужно да правите нищо.

PrivateVPN ви позволява да имате 6 едновременни връзки; изпробвайте го на всичките си устройства сега с a 7-дневен безплатен пробен период или а 30-дневна гаранция за връщане на парите.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Вземете eBay Stealth с PrivateVPN сега!

Обобщение и допълнително четене

Настройването на eBay скрит акаунт звучи сложно и трудно, но не е необходимо да избирате правилния VPN. Само не забравяйте да изберете услуга, която е мощна и сигурна, за да защитите както вашата поверителност, така и безопасността.

Искате ли да отидете една стъпка по-напред с поверителността си? Следвайте това ръководство за това как да направите своя VPN неоткриваем.

Имате ли нужда от гео-подправяне на вашия PayPal акаунт? Ето най-добрите VPN за PayPal.

Или, ако сте нови в VPN и не сте сигурни как да изберете най-доброто за вашите нужди, можете да прочетете нашето ръководство за това как да изберете най-добрата VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me