5 най-добри VPN за Иран – за безопасност, стрийминг и скорости през 2020 г.

Иранското правителство има пълна власт върху свободата на интернет в Иран. Независимо дали сте жител или турист, достъпът до “неприемливо” съдържание или публикуването на антиправителствени коментари може дори да ви приземи в затвора.

И това не е всичко. Иран също блокира достъпа до сайтове за социални медии като Facebook и Twitter, така че иранските граждани да нямат достъп до съдържание, което се счита за непоносимо от правителството. За да наложи това, иранското правителство постоянно следи трафика на потребителите, за да гарантира, че интернет активността на хората е „приемлива“.

Ако използвате VPN в Иран, ще имате достъп до блокирани уебсайтове. въпреки това, не всички VPN предлагат високата скорост и висококачественото криптиране, необходимо за деблокиране на гео ограниченията, поставени от правителството. Независимо дали живеете в Иран или планирате да пътувате там, ето някои VPN, които могат да ви помогнат.

Кратко ръководство: Най-добрите VPN за Иран

 1. NordVPN
  NordVPN предлага висока сигурност и криптиране, за да се увери, че иранските власти не могат да ви следят. Освен това той предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.
 2. ExpressVPN
  С високите скорости на ExpressVPN можете да получите достъп до услуги за стрийминг на видео в Иран без никакво изоставане. И тъй като ExpressVPN също позволява торентинг, можете да изтеглите колкото искате филми или игри.
 3. Щит за гореща точка
  Hotspot Shield ви позволява да имате пълен достъп дори до уебсайтове, които блокират VPN мрежи (като Netflix). Той предлага 45-дневна гаранция за връщане на парите, така че ако не сте доволни от услугата, можете да получите пълно възстановяване.
 4. VyprVPN
  VyprVPN има технология Chameleon, която ви прави невидими за правителството. Те предлагат и високи скорости, които са чудесни за поточно видео съдържание.
 5. PrivateVPN
  PrivateVPN предлага висококласно криптиране, което ви помага да получите достъп до блокирани уебсайтове, без да бъдете наблюдавани. Освен това има гаранция за връщане на парите, като предлага пълно възстановяване, ако не сте доволни от услугата.

Вземете 70% ОТСТЪПКА NordVPN сега!

Защо имате нужда от VPN за Иран

Иран блокира достъпа до 50% от първите 500 най-популярни уебсайта в света, така че ако планирате пътуване до Иран, искате да сте подготвени за ограничен достъп до интернет. Въпреки че законите продължават да се променят и никога не знаете кога може да бъде премахната забрана за определен уебсайт, стотици уебсайтове са забранени дори в най-добрите моменти. Ако сте обикновен потребител на интернет, който обича да прекарва време в социалните медии, ще намразите законите за онлайн цензура..

Според „Репортери без граници“ Иран е сред „враговете на интернет“. Нямате достъп до уебсайтове за социални медии, но това трябва да е най-малкото ви притеснение, докато сте там. Достъпът до блогове, които не поддържат правителството (ако все още не са били блокирани), може да ви създаде сериозни проблеми.

Поради строгите интернет ограничения, много потребители в Интернет в Иран сега използват VPN услуги, които им позволяват достъп до блокирано съдържание. А VPN ще шифрова вашите данни, така иранското правителство или дори вашият собствен интернет доставчик няма да могат да видят кои уебсайтове имате достъп. VPN също помагат на журналистите, което им позволява свободата на изразяване, без да се притесняват да изтекат личната им информация.

В Иран ще намерите много местни безплатни или евтини VPN мрежи, но можете ли да сте сигурни, че те не са създадени от правителството, за да проследят вашата дейност? Що се отнася до рестриктивните правителствени политики, искате да се доверите само на най-надеждните VPN, което може да бъдете сигурни, че няма да ви даде.

Най-добрите VPN за Иран

1. NordVPN

5 най-добри VPN за Иран - за безопасност, стрийминг и скорости през 2020 г.

 • Предлага военно ниво AES-256 битово криптиране
 • Двойна VPN за двойна защита
 • CyberSec за блокиране на зловреден софтуер
 • Лук над VPN

С криптирането на военна оценка вашите данни остават в безопасност дори от шпиониране на правителствени агенции. И ако това не е достатъчно, можете използвайте NordN услугата Onion Over VPN на Nord, за да комбинирате предимствата на сигурността на възвишение и VPN.

Можете да се свържете с Double VPN, за да получите двойна безопасност, което винаги е добър вариант за журналисти и политически активисти. NordVPN предлага и CyberSec, който ще ви предпази от рекламен и злонамерен софтуер.

Не само това, но Nord предлага страхотни скорости, които ви позволяват да предавате HD съдържание без забавяне. Nord има всички квалификации да стане любим на тълпата.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Вижте оферти за NordVPN

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

 • Военно AES-256 битово криптиране
 • Разделяне на тунели
 • Killswitch
 • Високи скорости

ExpressVPN предлага военно криптиране, което е почти невъзможно да се пробие. То също предлага функция за разделно тунелиране който изпраща част от вашия трафик по криптирани канали, а други чрез необезпечен интернет. Това може да бъде полезно, когато искате да скриете само част от трафика си.

То също идва с превключвател за убийство което моментално изключва интернет, ако VPN отпадне. Това ще гарантира, че вашият IP остава скрит и няма да бъде разкрит пред иранското правителство.

Тъй като P2P е позволен на ExpressVPN, можете да изтеглите любимите си филми и игри без притеснение.

ExpressVPN също предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, правейки го безрискова инвестиция. Висококачественото криптиране и високите скорости го правят a любим сред много потребители.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Преглед на ExpressVPN оферти

3. Щит за гореща точка

устройства за защита от гореща точка

 • Криптиране с военен клас
 • Автоматичен ключ за убийство
 • Kill превключвател
 • Висока скорост

Използва се защитната точка на горещата точка криптиране на ниво банка за да защитите вашите данни от хакери и шпионски очи. негов удобни за потребителя приложения функция автоматичен превключвател за убийство който спира незащитените данни да напускат мрежата ви в рядкото събитие, което свързва.

Той оперира a глобална мрежа от високоскоростни сървъри които можете да използвате отблокирайте всички основни уебсайтове докато сте в Иран, включително Netflix. Това са само някои от функциите, които неговите потребители обичат.

Можете да опитате Hotspot Shield с a 7-дневен безплатен пробен период. Всички нейни планове са подкрепени от a 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Щитът на горещата точка може да се отблокира:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Поддържа торенти: 

 • Да, P2P е позволен на всички сървъри.

Hotspot Shield работи на тези устройства

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Преглед на офертите за щит от гореща точка

4. VyprVPN

5 най-добри VPN за Иран - за безопасност, стрийминг и скорости през 2020 г.

 • Криптиране на военен клас
 • Хамелеон технология
 • Високи скорости
 • NAT защитна стена

VyprVPN има собственост Хамелеон технология, която ви позволява да заобиколите ограничения интернет на Иран. Технологията Chameleon е изградена върху OpenVPN – най-силният VPN протокол.

Той също има NAT защитна стена, която филтрира входящия трафик, така че вашите данни остават в безопасност от злонамерени субекти.

С високите си скорости можете да гледате HD поточни видеоклипове без никакви проблеми. Видео услуги като YouTube са блокирани в Иран, но VyprVPN ви помага ефективно да деблокирате YouTube също BBC iPlayer, така че можете да гледате любимите си предавания и видеоклипове. Всички тези характеристики правят VyprVPN a популярен избор.

VyperVPN може да деблокира: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Поддържа торенти: 

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

VyperVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, рутери, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Преглед на офертите на VyprVPN

5. ЧастенVPN

5 най-добри VPN за Иран - за безопасност, стрийминг и скорости през 2020 г.

 • Криптиране на военен клас
 • Killswitch
 • Високи скорости
 • IPv6 защита срещу теч

PrivateVPN оферти висококачествено криптиране, правейки го добър избор, ако искате да заобиколите ограниченията, поставени от иранското правителство. Това означава, че можете дори наслаждавайте се на сайтове за игри като DAZN, който има тежки geoblocks в противен случай.

Освен това има превключвател за убийство, който прекъсва интернет веднага щом VPN връзката падне. Защитата му от теч IPv6 също гарантира, че вашата идентичност остава скрита, а IP не е изтекла до иранските власти. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да изпробвате услугите им без никакъв риск.

Със своята висококачествена защита, бързи скорости, превключвател за защита и защита срещу течове, PrivateVPN разполага с всичко това повечето потребители желание.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Преглед на PrivateVPN оферти

Докато иранското правителство забранява много уебсайтове, не е незаконно достъпът до VPN услуги. Вие обаче искате да сте сигурни, че сте избрали правилния VPN за вашите нужди, а не да разчитате на безплатни или евтини местни услуги, които биха могли да бъдат наблюдавани от правителството.

VPN, които препоръчахме тук, са напълно надеждни. Те не водят дневници и те работят добре в Иран.

Също така, бъдете сигурни, че не харчите прекалено много за VPN. Вижте нашата страница за текущата работа сделки и отстъпки.

Вземете 70% ОТСТЪПКА NordVPN сега!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me