5 най-добри VPN за Pokémon Go | Играйте Pokémon Anywhere през 2023 г.

На 6 юли 2016 г. Pokémon Go беше освободен за първи път – и хаосът е гарантиран. В градовете по света трафикът спря, историческите и религиозни забележителности бяха мобилизирани от играчи, а продажбите на силовите банки преминаха през покрива. 

В отговор, много правителства и фирми ограничиха достъпа до играта или я забраниха напълно. Повечето от тези забрани остават в сила. междувременно, приложението Pokémon Go направи онлайн измамите невероятно лесни. 

Последното нещо, от което се нуждаете, докато сте в битка с високи залози, е внезапно губят достъп до играта. Или открийте, че кредитната ви карта е била хакната. 

За да сте в безопасност и свързани отвсякъде, докато играете Pokémon Go, имате нужда от VPN. Ще ви покажем колко лесно е да го настроите, така че да можете да излезете в света на покера със спокойствие.

Бързо ръководство: Как да получите достъп до Pokémon Go с VPN

 1. Изберете VPN с удобни за iOS и Android приложения. ПрепоръчвамеNordVPN, най-високо оценената VPN в света. 
 2. Изтегли & Инсталирай VPN на вашия телефон или таблет.
 3. Connect към защитен сървър затваряне, за да се гарантира бърза скорост на връзката.
 4. Ако Pokémon Go е забранен във вашата страна, трябва да се свържете със сървър в чужбина и да промените местоположението на GPS с a Приложение за подправяне на GPS (виж отдолу).
 5. Влезте в Pokémon Go и се пригответе за лов!

Достъп до Pokémon Go Now!

Защо се нуждаете от VPN за Pokémon Go

Популярността на Pokémon Go направи огромно главоболие за правителствата и бизнеса по целия свят. Те са отговорили от ограничаване на достъпа до играта, или да го забранят напълно. Това се постига с помощта на технология, наречена “Geoblocking”

За да заобиколите geoblocks и да получите достъп до Pokémon Go, имате нужда от VPN и приложението GPS Spoofing. Комбинирани, тези два инструмента ще променят вашето местоположение и измама Покемон Отидете да мислите, че сте някъде, че е на разположение. 

Ще обясним повече за това в следващия раздел. Преди това обаче трябва да се обърнем към някои други проблеми със сигурността в Pokémon Go.

Pokémon Go и защита на данните

Pokémon Go се основава на потребителите, които споделят своите местоположение, лична информация и данни за акаунта в Google. Всичко това се прави на необезпечени мрежи и обществен wi-fi. 

За хакери и киберпрестъпници Pokémon Go е златна мина. Цялата информация и данни, които споделяте, докато играете, могат да бъдат използвани срещу вас измама, кражба на самоличност, фишинг, и още много атаки. Хакерите могат да откраднат от вас и продайте личната си информация на черния пазар, до най-високата оферта. 

А VPN ще спре всичко това от случване. Като инсталирате такъв на устройството си и го стартирате във фонов режим, докато играете, ще бъдете напълно скрити от хакери. Дори докато използвате дори и най-незащитените мрежи.

VPN използва военно криптиране и други най-съвременни инструменти за да създадете защитен тунел около вашите данни, скривайки го от външното проследяване. С VPN, никой друг в мрежата дори няма да разбере, че сте там. В резултат на това те няма да могат да ви хакнат или да ви откраднат данните. 

  Hogyan nézheted meg a French Open-t bárhonnan 2023-ban

Не всички VPN са достатъчно мощни за да ви защитят, без да забавяте интернет. Това е важно да знаете, защото не искате никакво досадно изоставане по време на важна битка. За да ви помогнем, избрахме 5-те най-добри VPN за Pokémon Go.

Те са изброени по-долу.

Как да получите достъп до Pokémon Go с приложение за VPN и GPS Spoofing

Използвайки същото криптиране споменахме по-горе и частни библиотеки, оптимизирани за скорост сървъри, разположени по целия свят, VPN скрива истинското ви местоположение и го премества в друга държава. 

Например, ако сте в Иран, Турция, Египет, Саудитска Арабия, остров Бали, Индонезия или Китай, ще загубите достъп до Pokémon Go. Използвайки VPN, можете преместете местоположението на устройството си в нова държава, където то все още е на разположение – като САЩ, Великобритания или по-голямата част от Европа.

Написахме а пълно ръководство за начинаещи за VPN мрежи това обяснява как всичко това работи по-подробно. 

Въпреки това, защото Pokémon Go използва GPS проследяване за да намерите Pokémon в непосредствена близост, вие също трябва да преместите вашето GPS местоположение за да съответства на вашия нов сървър. Това се казва GPS Spoofing. 

Има много безплатни приложения за GPS Spoofing, налични на iOS и Android. Препоръчваме две в стъпките по-долу. 

 1. Изберете VPN с лесни за използване приложения за iOS и Android.NordVPN е топ избор и най-високо оценената VPN там. 
 2. Изтегли & Инсталирай VPN на вашия телефон или таблет.
 3. Свържете се със сейф сървър от близо, за да се гарантира бърза скорост на връзката.
 4. Ако Pokémon Go е забранен във вашата страна, трябва да промените местоположението на GPS с a Приложение за подправяне на GPS. Препоръчваме Fake GPS Location за Android и Location Spoofer от Cydia за iOS. Следвайте инструкциите от приложението, за да излъжете вашето GPS местоположение.
 5. Влезте в Pokémon Go и се пригответе за лов!

Влезте в Pokémon Go безопасно сега!

Това не е всичко, което VPN може да направи

Досега очертахме предимствата на използването на VPN за достъп до Pokémon Go. Но ползите за сигурността и антигелоблокирането на VPN излизат далеч отвъд Pokéworld. 

Ако живеете в страна, където Pokémon Go е забранен или ограничен, вероятно живеете с цензура и други правителствени ограничения. Свързвайки се към VPN сървър извън вашата страна, вие получавате достъп до неограничен интернет без цензура. 

Същата технология, която заобикаля geoblocks Pokémon Go, също може да се използва достъп стрийминг сайтове като Netflix и Hulu. С VPN можем да се наслаждаваме „Интернет без граници“.

Добрият VPN също ще ускори вашия интернет, дори като използва част от вашата честотна лента. Скривайки онлайн активността си от вашия доставчик на интернет услуги, VPN ви позволява да избягвате дроселиране на лентата – умишленото забавяне на вашата интернет връзка. 

Списъкът на предимствата и предимствата на използването на VPN всъщност може да изглежда безкраен. Отделете време да научите повече за тях и никога повече няма да гледате на поверителността на интернет по същия начин. 

За сега ето нашите снимки за най-добрите VPN това ще ти даде достъп до Pokémon Отидете от всяка точка на света.

  Jelentés: Az Orvibo intelligens otthoni eszközök milliárd felhasználói nyilvántartást szivárognak

5-те най-добри VPN за Pokémon Go

1.NordVPN

5 най-добри VPN за Pokémon Go | Играйте Pokémon Anywhere през 2023 г.

NordVPN е нашето цялостен VPN с най-висок рейтинг. С мрежа от над 5700 оптимизирани за скорост сървъри в 59 страни, NordVPN ще ви позволи достъп до Pokémon Отидете навсякъде по света. 

С NordVPN получавате спокойствието, което идва с вас водещи в отрасъла военни функции за сигурност. Този доставчик предлага AES-256 криптиране, защита от изтичане на данни от DNS / IPv6, автоматичен превключвател за убийства, стриктна политика за без регистрация и много други.

Единичен абонамент също ще защитава до 6 устройства едновременно. Можете да се насладите по-добра сигурност и по-бързи скорости на всичките ви устройства.   

Можете да тествате NordVPN за себе си, без риск, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Инсталирайте го на вашето iPhone или Android устройство и бързо ще видите защо продължава да получава толкова похвали от нашите читатели.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Вземете NordVPN сега!

2.ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

с най-бързият VPN скорости, които се предлагат, като използвате ExpressVPN за достъп до средствата на Pokémon Go никога не трябва да се притеснявате, че връзката ви се забавя в неправилния момент.

ExpressVPN обаче не е високо оценен заради невероятните си скорости. Този доставчик предлага лесни за използване приложения, които могат да се свържат с огромна библиотека от сървъри в над 160 места по целия свят. 

ExpressVPN предоставя на потребителите стабилна сигурност на обществен wi-fi, LTE / 4G, 3G и всички мобилни носители на данни. Където и да ловите за Pokémon, този VPN ще ви пази.

За да ви помогне да решите, ExpressVPN предлага ексклузивна 7-дневна пробна версия за потребителите на iOS и Android, заедно с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Изпробвайте го, без риск и няма да останете разочаровани.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Вземете ExpressVPN сега!

3.CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost е един от най-надеждните и удобни за използване VPN, с интерфейс изграден за простота. Осъзнавайки, че VPN мрежите могат да бъдат объркващи за новите потребители, този доставчик предлага по-опростен опит.

Това не означава, че CyberGhost е жертвал скоростта или сигурността. Ти получаваш военни инструменти за сигурност и поверителност на над 6000 сървъра по целия свят. Комбинирано с неограничена честотна лента и трафик на до 7 устройства, вие сте гарантирана изключителна скорост и безопасност навсякъде, където играете. 

CyberGhost предлага най-щедрите пробни периоди, с a 45-дневна гаранция за връщане на парите на всички устройства, еднодневна за Android и 7-дневна пробна версия на iOS. Инсталирайте го днес и ще видите защо реалните потребители дават толкова много страхотни отзиви. 

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.
  Дълбокото ръководство за биткойн, който няма да ви остави разочарован

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Вземете CyberGhost сега!

4.Surfshark

Устройства за сърфиране

Изгряващата звезда на света на VPN, Surfshark прави големи вълни откакто стартира преди няколко години (предназначение). По-малък от повечето си конкуренти, той все още има сериозен удар и предлага невероятна стойност.

Създаден като универсален VPN, Surfshark защитава неограничен брой устройства на един акаунт. Всяко устройство, което използвате, получава супер бързи връзки подкрепено от Шифроване AES-256, защита от изтичане на данни от DNS / IPv6, строга политика за без регистрация и автоматичен превключвател за убийство.

С вградена adblockers и защита от зловреден софтуер, Surfshark също така осигурява по-чисто, по-малко разсейващо изживяване, докато търсите онлайн. Обърнете внимание на нашите потребителски отзиви и вижте сами с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Вземете Surfshark сега!

5.PrivateVPN

ЧастниVPN устройства

PrivateVPN е гласува за най-добър наличен VPN за начинаещи. Този доставчик предлага на новите потребители настройка с едно кликване заедно най-внимателната клиентска поддръжка.

След като е ръководени чрез инсталиране от жив агент ако имате нужда от това, ще бъдете готови за минути.

Просто се свържете към високоскоростен сървър в 1 от над 60 страни и можете насладете се на светкавичен интернет. На заден план PrivateVPN използва пакет от най-съвременни инструменти за поверителност и сигурност за да сте в безопасност, докато ловите покемон.

Нашите читатели обичат PrivateVPN. Можете да видите защо с a безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.  

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Вземете PrivateVPN сега!

резюме

Pokémon Go просто продължава да става все по-голям и по-добър. Вече има над 140 милиона души, които играят играта всеки месец. 

Не искате да пропускате всички вълнения, награди и престиж да станете топ треньор, защото нямате достъп до играта. Още по-лошо, ти не искайте да се превърнете в лесна мишена за престъпници. 

Инсталирайте VPN на любимото си Pokémon Go устройство и никога няма да пропуснете друга битка. Вие също насладете се на по-сигурно, по-бързо и по-частно интернет преживяване като цяло. Вземете безрисков тестNordVPNи вижте разликата, която прави днес.

Достъп до Pokémon Go Now!

Допълнителна информация

Pokémon Go не е единствената игра, която се нуждае от VPN. Ако играете някакви онлайн игри, имате нужда от такава. Подбрахме 5-те най-бързи VPN за игри на всяка конзола.

Интересувате се да научите повече за многобройните предимства на VPN-ите? Отговаряме на всички ваши въпроси в пълното ни ръководство за начинаещи.

Ако все още не сте решили кой VPN е най-подходящ за вас, разгледайте най-добрите оферти и оферти за купони.