5 najboljih BESPLATNIh VPN-ova za Kinu koji stvarno funkcioniraju 2020. godine!

Sve što želite učiniti nakon dugog leta stignete u vaš hotel, povežite se s besplatnim Wi-Fi-jem i provjerite na telefonu za sve propuštene WhatsApp poruke ili e-poštu.

Ako letite u Kinu, ništa od toga neće biti moguće.

"Veliki vatrozid" kineske vlade postavlja stroge cenzurne blokove na neke od najčešće korištenih web lokacija i aplikacija kao što su Facebook, Gmail, WhatsApp i YouTube (kliknite ovdje da vidite jesu li vaše omiljene web stranice blokirane). To znači korištenje VPN-a apsolutno je MORNO tijekom vaše posjete Kini, čak i za najjednostavnije zadatke, poput traženja uputa s Google karte do obližnjeg restorana.

Naravno, da troškove putovanja smanjite na minimum, razumijemo zašto se želite odlučiti za besplatan VPN, no važno je odabrati mudro - posebno u zemlji poput Kine koja aktivno pokušava blokirati sve VPN-ove dok govorimo. Ispod je popis nekih od najbolji besplatni VPN-ovi za Kinu koji još nisu blokirani i umanjuju sigurnosne rizike tijekom upotrebe.

Najbolji besplatni VPN-ovi za Kinu

 1. Štit za žarište svaki dan korisnicima daje 500 MB podataka
 2. Windscribe svaki mjesec daje besplatnim vlasnicima računa 10 GB podataka
 3. bVPN pruža 30 minuta besplatnog pregledavanja dnevno
 4. sakrij me nudi 2 GB podataka i 3 poslužitelja za besplatne korisnike
 5. TunnelBear nudi GhostBear koji će vam pomoći zaobići kineski vatrozid

Je besplatni VPN pravi izbor za vaše putovanje u Kinu?

Kineska vlada ozbiljno shvaća svoje internetske službe za provođenje zakona, zbog čega treba vam VPN koji osigurava vašu anonimnost i čuva vaše podatke od znatiželjnih očiju. Besplatni VPN-ovi mogu biti korisni jednokratno, ali nisu toliko pouzdani tokom čitavog putovanja.

Mnogi besplatni davatelji VPN-a ugrožavaju vašu internetsku sigurnost i stavite prigušivač na svoje iskustvo pretraživanja interneta. Na primjer, nedavno istraživanje pokazalo je da neki glavni besplatni VPN-ovi sadržavali su zlonamjerni softver povezan s oglašavanjem, a ugrađeno je 72% besplatnih VPN-ova tražitelji podataka trećih strana. Prikupljeni podaci kasnije su prodani oglašivačima kako bi mogli bolje bombardirati svoje korisnike ciljanim oglasima.

Ono što najviše smeta tim činjenicama je da umjesto zaštite internetskog identiteta, besplatni VPN-ovi aktivno rade suprotno, nešto što može biti izuzetno rizična u Kini.

Štaviše, besplatni VPN-ovi ne nude najbolje iskustvo pregledavanja jer oni ograničavaju vašu upotrebu podataka i usporavaju vašu brzinu interneta značajno. Gledanje u prazan bijeli ekran dok čekate da se Gmail učita nije baš kako želite provesti svoje vrijeme u Kini.

Izbor urednika: NordVPN

NordVPN uređaji

Naš je urednik izbor za Najbolji VPN koji se koristi u Kini je NordVPN.

NordVPN nije baš besplatan, ali nude uslugu 30-dnevna garancija povrata novca, što znači ako putujete u Kinu manje od mjesec dana, moći ćete koristiti NordVPN bez ikakvih troškova.

NordVPN je savršen VPN za Kinu. Može lako zaobići Veliki vatrozid i deblokirati gotovo bilo koju veliku web stranicu. Ima veliku mrežu preko 5.200 servera u 60 različitih zemalja, uključujući susjedne regije, kao što je Hong Kong, što u prijevodu znači: pristup internetu velike brzine tijekom cijelog putovanja.

Najvažnije, vašu internetsku sigurnost uzima ozbiljno nudeći AES 256-CBC vojnu enkripciju, IPv6 zaštitu od propuštanja, zaštitu od propuštanja DNS-a, podijeljeno tuneliranje i ugrađenu sklopku za uklanjanje.

 NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Nabavite NordVPN odmah!

Najbolji besplatni VPN-ovi za Kinu

Ako ste i dalje zainteresirani za upotrebu besplatnog VPN-a dok ste u Kini, to ćete htjeti odaberite jednog s našeg popisa u nastavku. Svi su stručnjaci testirali ove VPN-ove kako bi bili sigurni oni zapravo mogu zaobići Veliki kineski vatrozid bez ugrožavanja vaše privatnosti i sigurnosti.

I, ne zaboravite! U Kini su sve web lokacije VPN-a blokirane, što znači morate preuzeti i instalirati VPN koji odaberete prije dolaska u zemlju.

1. HotSpot štit

uređaji za zaštitne točke

Besplatna verzija HotSpot Shielda vam nudi 500 MB podataka dnevno, što nije super za strujanje, ali može biti dovoljno samo da provjerite svoju e-poštu ili se pomičete po web stranicama društvenih medija. Besplatna verzija omogućuje samo povezivanje s njihovim američkim poslužiteljem, što može usporiti brzinu pregledavanja.

Osim toga, oni se brinu za vašu privatnost i sigurnost. HotSpot Shield nudi 128-bitna i 256-bitna enkripcija, kao i a ugrađeni prekidač ubistva kako biste osigurali sigurnost svojih podataka u slučaju da se vaša veza uruši.

Za više informacija o HotSpot Shield-u pročitajte našu cjelovitu recenziju.

Nabavite besplatni VPN

2. Windscribe

Windscribe-uređaji-Novi

Windscribe vam nudi impresivne 10 GB podataka mjesečno besplatno na neograničenom broju uređaja. Usluga je idealna za gledanje TV emisija na Netflixu i pregledavanje društvenih medija, a može podnijeti i P2P bujicu.

Dolazi i s izvrstan blokator oglasa i stroga pravila o ne-zapisu kako biste zadržali svoj internetski identitet zaštićenim tijekom putovanja u Kinu.

Međutim, besplatna verzija omogućuje vam pristup samo 10 lokacija poslužitelja. Budući da mnogi besplatni korisnici koriste iste poslužitelje, možda ćete osjetiti sporo povezivanje.

Pogledajte što drugi korisnici Windscribea misle u našem cjelovitom pregledu.

Nabavite besplatni VPN

3. bVPN

5 najboljih BESPLATNIh VPN-ova za Kinu koji stvarno funkcioniraju 2020. godine!

bVPN u Kini radi normalno, zahvaljujući raznolikosti obfuskacijskih metoda koje koristi, uključujući tunel dima - polimorfni tunel koji prkosi dubokoj kontroli paketa. Davatelj VPN-a nije u potpunosti besplatan, ali dopušta 30 minuta besplatnog korištenja dnevno.

Učinkovit je i jednostavan za upotrebu, s kvalitetnim šifriranjem i izborom između TCP i UDP protokola. TCP se koristi za veće razine šifriranja, dok vam UDP pruža a brže povezivanje.

Pročitajte što drugi misle o bVPN-u na našoj stranici za detaljni pregled.

Nabavite besplatni VPN

4. Sakrij.me

hideme uređaji

Hide.me je sjajna besplatna VPN opcija koja vam nudi 2 GB podataka mjesečno i pouzdana pravila o privatnosti za zaštitu podataka. VPN sa sjedištem u Maleziji dne pohranjuju nikakve zapisnike veza i podržava protokole koji zaštiti svoje podatke na mreži.

Nedostatak besplatne verzije Hide.me-a je taj možete odabrati samo 3 poslužitelja na koja ćete se povezati i ne mogu uvijek zaobići Veliki vatrozid u svim regijama Kine.

Da biste vidjeli što drugi korisnici misle o Hide.me, pogledajte našu cijelu stranicu s pregledom.

Nabavite besplatni VPN

5. TunnelBear

uređaji za tunele

TunnelBear VPN koristi svoju GhostBear značajku zaobići sjajni kineski vatrozid. Ova jedinstvena značajka također dodaje sloj internetske sigurnosti šifriranjem svih vaših komunikacija radi zaštite vašeg identiteta.

Besplatna usluga omogućuje korištenje samo 500MB podataka mjesečno, ali snažna enkripcija i dodatne sigurnosne značajke čine TunnelBear odličnom besplatnom opcijom za ležernu upotrebu u Kini.

Da biste saznali više o TunnelBearu, pogledajte našu stranicu s detaljnim pregledom.

Nabavite besplatni VPN

Sažetak

Sa strogim kineskim zakonima o cenzuri na Internetu ne iznenađuje trebat će vam VPN za uživanje i u najjednostavnijim mrežnim aktivnostima dok ste na svom putovanju - bilo da se to kreće Facebookom, razgovara s obitelji i prijateljima preko WhatsAppa ili provjerava vaš Gmail račun. Besplatni VPN-ovi mogu obaviti posao ako vam treba samo minimalan pristup internetu, ali sigurno dolaze s popriličnom količinom rizici i ograničenja. Ako želite, zaista želite pouzdanu VPN uslugu dok putujete u Kini, vaš najbolji ulog je NordVPN.

Možda će vam se također svidjeti:

 • Najbolji VPN-ovi za Kinu
 • ExpressVPN djeluje u Kini, ali samo ako to učinite
 • Kompletan popis blokiranih web stranica u Kini
 • Kako deblokirati web lokacije u Kini kad ste već tamo
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me