5 najboljših VPN-jev za Bangladeš – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Varni dostop do interneta v Bangladešu ni enostaven, ne glede na to, ali ste prebivalec ali obiskovalec. Vladni nadzor nad internetno dejavnostjo nasilno maščevanje vsem, ki javno kritizirajo nacionalno ustavo, so resnične grožnje. In ker toliko uporabnikov interneta v državi uporablja javni WiFi, taksist se pogosto pojavlja. Tudi če lahko nekako najdete varno, varno povezavo, boste to odkrili številna spletna mesta so zaradi geoblokov nedostopna.

The najboljši način za zagotovitev varnosti med brskanjem po spletu v Bangladešu in dostop do želene vsebine je vlaganje v trden VPN. Z dovoljenjem, da spremenite svoj IP naslov in skrijete svojo lokacijo, VPN odblokira geografsko omejena spletna mesta in vam omogoča, da brskate po spletu, ne da bi se morali bati, ali so podatki uhajali ali kdo spremlja vaše iskanje.

Seveda niso vsi VPN-ji ustvarjeni enakovredno, zato je poznavanje, kako najti najboljše VPN-je za Bangladeš, ključnega pomena za ohranjanje spletne varnosti.

Povzetek najboljših VPN-jev, ki se uporabljajo v Bangladešu

Tu je naš hitri seznam petih najboljših storitev VPN, ki so na voljo v Bangladešu. Če ste izkušen uporabnik VPN, so to lahko vsi podatki, ki jih potrebujete za hitro prijavo, prijavo in povezovanje. Za več informacij o tem, po čem ti ponudniki izstopajo od ostalih, glejte naš podroben seznam spodaj.

 1. NordVPN
  To je eno najboljših VPN-jev na svetu na splošno z odlično hitrostjo, dokazano zanesljivostjo in naprednimi varnostnimi ukrepi.
 2. ExpressVPN
  Številni strokovnjaki, vključno z našimi, kot najhitrejši premium VPN na trgu ocenjujejo, da ExpressVPN vašo zasebnost jemlje zelo resno.
 3. CyberGhost
  Ta vse bolj priljubljen VPN je velika vrednost, z odlično hitrostjo in tesno varnostjo po dostopni ceni.
 4. IPVanish
  S številnimi odličnimi funkcijami, kot je neomejeno preklapljanje s strežnikom, je to visoko ocenjen VPN za uporabo v celotni Aziji in po svetu.
 5. Varnejši VPN
  Morda ne bo ponudil toliko funkcij kot druge na tem seznamu, vendar je SaferVPN zelo zanesljiv VPN z enim najbolj uporabniku prijaznih vmesnikov.

Kaj morate iskati v VPN-ju za Bangladeš

Če živite v Bangladešu, zavedati se morate dveh različnih varnostnih groženj, s katerimi se soočate vsakič, ko dostopate do spleta: kibernetska kriminaliteta in nadzor države.

Seveda kibernetska kriminaliteta obstaja po vsem svetu, vendar je v Bangladešu vse bolj razširjena. Dejansko je od 100 držav, ki so bile anketirane zaradi nacionalnega indeksa kibernetske varnosti, objavljenega leta 2018, Bangladeš je na področju varnosti uporabnikov interneta zasedel 73. mesto.

Poleg tega zakonodaja, sprejeta v zadnjih letih, agencijam, kot je Bangladeška regulatorna komisija za telekomunikacije, in organi kazenskega pregona omogočajo spremljati internetno dejavnost, zbirati osebne podatke o uporabnikih in blokirati določene vsebine, povezane s politiko ali religijo. Tudi če razmišljate: "Pa vseeno nisem vpleten v te stvari", boste morda še vedno v nevarnosti nadzora zaradi širokega jezika, ki se uporablja v zakonih.

Pomembno je imeti v mislih te grožnje, če boste odpotovali tudi v Bangladeš, še posebej, če družabne medije uporabljate za stike s prijatelji in družino domov. Toda največji problem večine obiskovalcev Bangladeša je geoblokiranje družabnih, glasbenih in pretočnih video strani navajeni so jih uporabljati nazaj domov.

Če želite rešiti vse te težave, se prepričajte, da VPN, ki ga uporabljate v Bangladešu:

 • ima dokazano sposobnost odblokiranja vsebine, ki je omejena na geo
 • uporablja napredno šifriranje, zato vaših dejavnosti ni mogoče izslediti
 • ponuja dodatne varnostne funkcije, kot je stikalo za odstranjevanje

Preizkusili smo vse VPN-je, ki jih priporočamo, da se prepričate, da imajo vse te zmogljivosti in še več.

Tu so razlogi, zakaj so to najboljši VPN-ji za Bangladeš

1. NordVPN

NordVPN koristi Infografiko

Naši strokovnjaki so NordVPN ocenili kot najboljšo skupno storitev VPN za leto 2019. Med številnimi odličnimi lastnostmi te VPN so: ogromen niz strežnikov, optimiziranih za različne namene (npr. brskanje, pretakanje ali hudourništvo) in možnost izbire različnih varnostnih protokolov, vključno s standardnim, dvojnim šifriranjem, prikrito, Onion Over VPN ali P2P strežniki. V državi, kot je Bangladeš z intenzivnim internetnim nadzorom, je uporaba prikritega strežnika eden najboljših načinov, kako zagotoviti, da nihče ne bo mogel spremljati, kaj počnete v spletu.

NordVPN z več kot 400 strežniki v azijsko-pacifiški regiji, vključno s 13 v Indiji, zagotavlja odlično hitrost v Bangladešu. Na tisoče strežnikov v Evropi in Severni Ameriki vam tudi zagotavljamo enostaven dostop do geoblokiranih vsebin iz ZDA in Velike Britanije. Toda ne sprejemajte besede in preberite resnične preglede strank, da boste videli, kaj je ta VPN tako poseben.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe NordVPN

2. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

Naši testi so dokazali, da si ExpressVPN zasluži sloves najhitrejšega varnega VPN, ki je danes na voljo. Prepričani ste lahko, da bo v Bangladešu dosegla največjo hitrost ker je eno redkih top VPN-jev, ki imajo strežnike v državi.
Stroga politika brez beleženja, vojaško šifriranje in številne druge varnostne funkcije zagotavljajo to vaša resnična lokacija in identiteta bodo temeljito zamaskirane.

ExpressVPN ima tudi dokazano sposobnost, da preseže programsko opremo, ki blokira VPN, zagotavljajo vam dostop do geoblokirane vsebine, kot je US Netflix. Ali bodo vse te lastnosti, ne preseneča, da uporabniki ocenjujejo ExpressVPN kot enega najboljših VPN-jev na zemlji.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

3. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost je eden najhitreje rastočih VPN tako v svetovnem dosegu kot po priljubljenosti in z dobrim razlogom. Čeprav ta VPN trenutno nima strežnikov v Bangladešu, to kaže njegova hitra širitev v zadnjih nekaj letih lokalni strežniki bodo morda kmalu prišli. CyberGhost ima za zdaj 14 strežnikov v Indiji in novih lokacijah v Aziji, kot sta Indonezija in Singapur več kot dovolj pasovne širine v regiji, da vam omogočimo hitro in zanesljivo povezavo v Bangladešu.

Garancija brez dnevnika in 256-bitna AES enkripcija zagotavljata zaščito pred kibernetskimi kriminalci in vladnim nadzorom, tudi kadar uporabljate javni WiFi. Vse te lastnosti in dostopna cena pojasnjujejo, zakaj toliko strank ocenjuje CyberGhost kot najboljšo vrednost med premium VPN-ji.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

4. IPVanish

ipVanish Naprave

Zlahka je razbrati, zakaj IPVanish strokovnjaki povsod močno priporočajo za uporabo v državah, kjer sta nadzor in kibernetska kriminaliteta glavna vprašanja. Funkcije zaščite zasebnosti, kot so neomejeno preklapljanje s strežnikom, več vrst povezav VPN, kot sta OpenVPN in L2TP / IPsec VPN varno skriti pred vsakim, ki poskuša nadzirati vašo aktivnost.

Čeprav IPVanish nima strežnikov v Bangladešu, ima v Aziji 47 strežnikov, tako da boste lahko prepričani, da boste dobili hitro, zanesljivo povezavo. Ponuja izbiro neverjetnih 40.000 razpoložljivih naslovov IP, IPVanish vam lahko pomaga odblokirati geografsko omejeno vsebino od kjer koli na svetu. In z hkratna povezava do 10 naprav, ta VPN je idealen, če želite zaščititi vso družino. To je le nekaj razlogov, zaradi katerih so uporabniki IPVanish postali eden najbolj ocenjenih VPN-jev na trgu.

IPVanish lahko odklene:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da.

IPVanish deluje na teh napravah: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe IPVanish

5. Varnejši VPN

5 najboljših VPN-jev za Bangladeš - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Od vseh VPN-jev na tem seznamu je SaferVPN morda najbolj uporabniku prijazen, saj lahko s katero koli napravo s skoraj katerim koli operacijskim sistemom kliknete z enim klikom. Plus, ni omejitev za prenos ali omejitev pasovne širine, pomembna lastnost, če naredite veliko pretakanja.

SaferVPN ima robustne varnostne protokole in ne vodi dnevnikov o dejavnostih, vendar shranjuje podatke o sejah, kar bi lahko povzročilo skrb v državi, kot je Bangladeš, kjer so vdor v zasebnost in kraja informacij velika tveganja. Kljub temu je SaferVPN zanesljiv in popoln VPN, ki je dobil pohvalo številnih zadovoljnih uporabnikov.

SaferVPN lahko odklene:

 • HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, BBC iPlayer in drugi.

Podpira hudourništvo:

 • Da.

SaferVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox in usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe SaferVPN

Povzetek

Upamo, da vam bo ta vodič o najboljših VPN-jih za Bangladeš pomagal izbrati VPN, ki ustreza vsem vašim potrebam in še več. VPN-je, ki jih priporočamo vsem visoke hitrosti, močna varnost, ugled zanesljivosti in dokazana sposobnost prehitevanja geoblokov tako lahko varno dostopate do želene vsebine od kjer koli in kadar koli.

Če še vedno niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas, ne skrbite, v našem vodniku za skupno 10 najboljših VPN-jev smo zajeli veliko več koristnih informacij. Z veseljem boste izvedeli tudi, da večina najboljših VPN ponuja garancijo za vračilo denarja ali brezplačno preizkusno obdobje, tako da jih lahko preizkusite brez stroškov. Danes se prijavite za VPN in začnite uživati ​​v vsem, kar lahko ponuja internet v Bangladešu in povsod, saj veste, da ste vi in ​​vaša družina varni in varni!

PRIDOBITE 49% NAVED!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me