5 najboljših VPN-jev za Belgijo – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2023

VPN je najvarnejši način zaščitite svoj dostop do interneta v Belgiji. Lahko ti pomaga dostop do blokirane vsebine kot je Netflix US ali pretaka belgijsko vsebino izven države.

V Belgiji država ne posega v normalno uporabo interneta. Vendar pa, vlada hitro postavi bloke nezakonitim vsebinam. To vključuje avtorsko zaščiteno gradivo na spletnih mestih o hudourništvu ali spletnih mestih za igre na srečo brez ustreznega dovoljenja.

Kaj je več, skrbi za nacionalno varnost so na najvišjem mestu v Belgiji. Belgijska vlada pripravlja novo zakonodajo, ki ji to dovoljuje spremljati zasebne spletne aktivnosti državljanov.

Če se vam to zdi nerodno, niste sami. Na srečo najboljši VPN-ji za Belgijo podrobno spodaj vam lahko zlahka pomaga omejiti omejitve in ohraniti zasebno spletno dejavnost.

To je pet najboljših VPN-jev za Belgijo.

Povzetek najboljših VPN-jev

 1. NordVPN
  NordVPN ponuja vojaška tehnologija ki dvakrat šifrira vaše podatke, kar zagotavlja vašo zasebnost v spletu.
 2. ExpressVPN
  Funkcije ExpressVPN hitrosti strele in veliko mrežo strežnikov po vsem svetu.
 3. CyberGhost
  CyberGhost prihaja z enostaven za uporabo vmesnik in vsebuje različne varnostne protokole, med katerimi lahko izbirate.
 4. ZasebnoVPN
  Številne ugodnosti PrivateVPN vključujejo neomejena pasovna širina enostavna namestitev z enim klikom.
 5. IPVanish VPN
  Povezava do 10 naprav hkrati in izbirate med več kot 40.000 IP naslovi z IPVanish.

Pridobite NordVPN zdaj!

Zakaj potrebujete VPN v Belgiji

VPN vam bo pomagal dostop do geoblokirane vsebine iz Belgije. To je najvarnejši način za pretakanje vsebine, ki je običajno blokirana, kot je Netflix US. VPN vam lahko omogoči tudi dostop do vsebine samo za Belgijo, če ste prebivalec Belgije, ki potuje v tujino.

Spletna cenzura Belgije ni zelo stroga, vendar je blokirati določena spletna mesta. Belgijski zakonik o kazenskem postopku blokira spletne vsebine, ki veljajo za nemoralne. To vključuje spletna mesta za igre in igre na srečo ki nimajo uradne licence odbora za igre.

Belgijska zveza za boj proti piratstvu lahko naroči ponudnikom internetnih storitev (ISP), da brez sodnega naloga blokirajo ali odstranijo vsebino. V celoti prepreči dostop do mest za hudournike kot The Pirate Bay, ki se ukvarjajo z ilegalnim piratstvom.

  10 najboljih besplatnih web stranica za gledanje filmova i TV emisija u 2023. godini

Poleg tega so vlado nedavno uvedli teroristični napadi novi zakoni o spletnem nadzoru. Belgijske oblasti bodo dostop do zaupnih informacij poslali po internetu in ga delili z obveščevalnimi agencijami.

Za uskladitev s temi zakoni bodo ponudniki internetnih storitev in platform, kot sta WhatsApp in Viber dolžan izročiti uporabniške podatke.

Predlagana zakonodaja bo vplivala tako na turiste kot na prebivalce. Ti zakoni so vsiljivi in ogrozi vašo internetno svobodo. Niso še minili, vendar nikoli ni prehitro, da bi zaščitili spletno zasebnost.

Kaj iskati v VPN za Belgijo

Potrebovali ga boste lahko zaobiti vsebinske bloke, vam omogoča dostop do vsebine z omejenimi geografskimi območji, kot sta Netflix US ali HBO Go. Izberite enega z a veliko globalno omrežje strežnikov – vključno s strežniki v državi, iz katere želite pretakati – in neomejeno pasovno širino.

Do dostopajte do spletnih strani za hudournike, preverite, ali ima izbrani VPN posebne značilnosti, ki racionalizirajo skupno rabo datotek P2P. Ti vključujejo namenske strežnike za hranjenje in izmenjavo datotek, samodejno stikalo za ubijanje, in stroga politika brez zapisov.

Uporaba VPN je edini način, da zagotovite, da se vaša spletna aktivnost ne spremlja v Belgiji. Za resnično zagotavlja vašo zasebnost potrebuje vrhunske varnostne funkcije.

Te varnostne funkcije – in druge, kot so vojaško šifriranje – so dragocene v Belgiji. To še posebej velja glede na naraščajoče pomisleke glede zasebnosti, ki lahko izvirajo iz vladnega nadzora.

Najboljši VPN-ji za Belgijo

Tu je naš podroben pregled najboljših VPN-jev za Belgijo:

1. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN ima več kot 5.000 strežnikov v 62 državah, s 61 strežnikov v Belgiji sam. To vam omogoča povezavo z bližnjim strežnikom, s čimer zagotovite a hitra povezava obenem pa naj bo vaša lokacija skrita. Ima 2048-bitno šifriranje vojaške stopnje in funkcijo Double VPN, ki dvakrat šifrira vaše podatke, zaradi česar vaše dejavnosti ni mogoče slediti.

Ponuja tudi NordVPN P2P platforme za skupno rabo tako lahko hitro in varno delite ali prejemate velike datoteke v omrežju strežnika. Ni čudno, da je NordVPN priljubljen množica med uporabniki VPN.

  Cum să obțineți o adresă IP din Azerbaidjan oriunde în 2023 [+ VIDEO]

Poskusite njihovo storitev brez tveganja z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe NordVPN

2. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

ExpressVPN ponuja neomejeno pasovno širino in globalno mrežo več 148 strežniških mest, dajanje hitrosti strele. To vam omogoča brez težav pretakanje priljubljene vsebine in dostop do geoblokiranih spletnih mest.

ExpressVPN ima strogo zero-log politika, zato se noben vaš podatek ne shrani in ostanete anonimni. Ponujajo napredne varnostne funkcije, kot so Zaščita pred puščanjem DNS, zaščita pred puščanjem IPv6, in a vgrajeno stikalo za ubijanje.

Stotine uporabnikov so napisale fantastične ocene na ExpressVPN. Preverite jih ExpressVPN zase, tako da se prijavite za 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja ali 7-dnevno brezplačno preskušanje.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

3. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost ponuja enostavna in intuitivna programska oprema. Deluje zunaj Romunije, ene najbolj zasebnih držav v Evropi. Oni ne hranite podatkov dnevniki, zato vaši podatki niso nikoli shranjeni.

CyberGhost ponuja vrsto varnostnih protokolov, kot so OpenVPN, PPTP in L2TP. To je le del, zakaj ga uporabniki VPN ljubijo. Preizkusite CyberGhost brez tveganja 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja in 7-dnevno brezplačno preskušanje.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.
  Cum să vizionezi GRATUITUL Marelui Premiu 2023 F1 2023

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

4. ZasebniVPN

privatevpn naprave

PrivateVPN je še en odličen VPN, ki ga uporabljajo v Belgiji. Ponujajo neomejeno pasovno širino za izjemno visoke hitrosti povezave in ti dovolijo dostop do geoblokirane vsebine.

PrivateVPN vam omogoča, da to storite obiti bloke spletnih mest v Belgiji in dostop do neomejene skupne rabe P2P kakor ti ustreza. Ponujajo intuitivno Nastavitev z enim klikom to je edinstveno za PrivateVPN. Njihove varnostne lastnosti so prav tako impresivne kot zgoraj omenjena VPN, zato bo vaša aktivnost ostala anonimna in zaščitena.

Preberite ocene uporabnikov na PrivateVPN in brezplačno preizkusite njihovo storitev 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Oglejte si zasebne ponudbe VPN

5. IPVanish

ipVanish Naprave

Z več 40.000 skupnih naslovov IP med katerimi lahko izbirate, je IPVanish VPN odlična izbira VPN-ja. Poveži se z do 10 naprav hkrati in uživajte dostop do geoblokirane vsebine z vsega sveta.

IPVanish VPN ponuja tudi: izbira varnostnih protokolov tudi OpenVPN. Uporabljajo tudi 256-bitno šifriranje vojaškega razreda in omogočajo neomejen P2P promet, preklapljanje strežnikov in anonimno hudourništvo.

Preberite več o IPVanish VPN na naši strani s poglobljenim pregledom. Brezplačno preizkusite njihov VPN 7-dnevna garancija za vračilo denarja.

IPVanish lahko odklene:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da.

IPVanish deluje na teh napravah: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe IPVanish

Povzetek

Brskanje po spletu v Belgiji ima svoje omejitve, vendar lahko svoje možnosti in spletno aktivnost ohranite zasebno z najvišjo ocenjeno VPN.

Oglejte si našo stran ponudb in popustov, da dobite najboljše cene na VPN-jih, ki smo jih omenili zgoraj in še več.

Pridobite NordVPN zdaj!