5 najboljših VPN-jev za Fire Stick v letu 2020 – varno, enostavno in hitro!

Če živite v Združenih državah Amerike, je Amazon’s Fire Stick najboljša zabavna naprava. Ampak geobloki in sporazumi o distribuciji omejite vsebino, ki je na voljo mednarodnim gledalcem. Ne glede na to, ali ste ljubitelj Netflixa ali raje klasične vsebine Prime Video,  plačati polno ceno za Firestick in prejeti le polovico vrednosti ki jih uživajo ameriški uporabniki.

Na srečo, enostavno je odkleniti geoblokirano vsebino na Firestick. Vse, kar potrebujete, je visokokakovosten VPN.

VPN-ji maskirajte svoj IP naslov da bi bilo videti, kot da dostopate do interneta z druge lokacije. To vam bo omogočilo bypass geoblocks in pretakanje ekskluzivnih vsebin iz drugih držav, na primer Netflix US. Tudi vaš VPN bo vaše podatke šifriral zaščitite svoje osebne podatke od hekerjev, sledilcev in vohunov.

Spodaj bomo razložili kako lahko VPN zaščiti in odklene vaš Amazon Firestick. Tudi mi bomo vam pomagajo izbrati najboljšo storitev za vaše potrebe.

Hitri vodnik

  1. Prenesite izbrano aplikacijo VPN iz trgovine Amazon. NordVPNi naša izbira # 1!
  2. Odprite aplikacijo in se prijavite ali ustvarite račun.
  3. Sledite pozivom, da dokončate postopek namestitve.
  4. To je to, ste pripravljeni iti!

Začnite gledati ZDAJ!

Zakaj potrebujem VPN za Firestick / Fire TV?

Zaščitite svoje osebne podatke: Vaš Fire Stick vsebuje veliko informacij o vas, od podatkov vašega računa Amazon do podatkov o vaši kreditni kartici. Hekerji in drugi kibernetski kriminalci lahko pobirajte te podatke iz svoje naprave ne da bi vedeli. VPN šifrira vse vaše osebne podatke. Zaradi tega je nečitljiv za tretje osebe, vključno s hekerji in vohuni.

Dostop do geoblokirane vsebine: Storitve pretočnega pretoka, kot sta Netflix in Hulu, uporabljajo geografske omejitve za omejitev vsebine, ki si jo lahko ogledate v svoji državi. V mnogih primerih, zlasti če živite zunaj ZDA, boste morda plačali za celotno naročnino, a ste izpustili na stotine oddaj in filmov. VPN maskira vaš IP, da bo videti, kot da ga gledate z druge lokacije. To vam omogoča, da obidete gebloke in oglejte si vsebino od koder koli po svetu.

To je res uporabno za potnike in izseljene osebe. Če pogrešate svoje najljubše oddaje od doma, se morate povezati s strežnikom v svoji domovini in boste lahko glej svoje stare najljubše.

Povečajte svojo hitrost: Če imate počasno povezavo, boste morda trpeli zaradi prezasedenosti omrežja ali ponudnika internetnih storitev. Če je temu tako, VPN lahko pomaga.

Če povežete napravo z oddaljenim strežnikom, lahko VPN zaobide lokalni strežnik ponudnika internetnih storitev. Tole odpravlja zastoje in drobljenje, in lahko vašo povezavo vrne na najvišjo hitrost.

Najboljši VPN-ji za Firestick

1. NordVPN

Intervju VPN industrije: NordVPN

NordVPN je neverjetno enostaven za uporabo, in lahko povečava mimo geoblokov.

Upravlja z veliko mrežo 5.000 strežnikov v 62 državahs, tako da boste imeli neomejeno izbiro za deblokiranje aplikacij Firestick in pretakanje storitev. Vsi njegovi načrti ponujajo neomejena pasovna širina in visoke hitrosti povezav.

Nord VPN uporablja 256-bitno šifriranje AES, avtomatski kill stikalo, in stroga politika brez zapisov da bodo vaši podatki zasebni in varni. Njegova Firestick aplikacija vsebuje vgrajen zaviralec oglasov in zlonamerne programske opreme ki bodo uničili oglase in vas zaščitili pred zlonamerno programsko opremo in tveganimi spletnimi mesti. To s Firestick-om ni tako veliko tveganje, vendar je super za vaše računalnike in telefone.

Ko že govorimo o drugih napravah, ponuja NordVPN aplikacije za vse platforme in lahko zaščitite do šest svojih naprav ob istem času.

Preizkusite NordVPN brez tveganja z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da bi videli, zakaj je to naš najbolj ocenjen VPN za Fire Stick.

Pazi z NordVPN

2. ExpressVPN

5 najboljših VPN-jev za Fire Stick v letu 2020 - varno, enostavno in hitro!

ExpressVPN je najhitrejši VPN za Firestick. Pravzaprav je to najhitrejši VPN na trgu! Njegova lahka aplikacija Fire Stick ščiti vaše podatke in premaga geoblocks z lahkoto.

Z ExpressVPN boste uživali visoke hitrosti povezav, neomejena pasovna širina, in najboljša varnost v razredu več kot 3000 strežnikov po vsem svetu.

ExpressVPN ponuja 24/7 podpora strankam prek klepeta v živo in a 30-dnevno, brez vprašanj, garancija za vračilo denarja o vseh svojih načrtih. Ni čudno, zakaj uporabniki ljubijo ExpressVPN.

Pazi s ExpressVPN

3. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost’s neomejena pasovna širina in hitrosti strele naj bo to popolno ujemanje za Firestick. Svoje uporabnikom prijazne aplikacije prihaja z vgrajenim profilom za najbolj gladko pretakanje.

Z več kot 3.500 strežnikov v 60 državah, to je enostavno bypass geoblocks z CyberGhostom.

Vaša dejavnost brskanja bo vedno skrivnost stroga politika brez zapisov in 256-bitno šifriranje. Najboljše od vsega je, da ponuja 24-urna brezplačna preizkusna različica in 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako da lahko vidite, zakaj je tako priljubljena izbira.

Pazi s CyberGhost

4. Surfshark

5 najboljših VPN-jev za Fire Stick v letu 2020 - varno, enostavno in hitro!

Surfshark naredi vašo zasebnost kot prvo prednostno nalogo in ščiti vaše podatke vojaško šifriranje in pravilnik brez zapisov.

Deluje zanesljivo omrežje strežnikov po vsem svetu, torej mimo geoblokov je vetrič. Obstajajo intuitivne aplikacije za vse naprave, vključno z ognjeno palico.

Z hitrosti strele in neomejena pasovna širina, ne preseneča, da uporabniki tako zelo ocenjujejo Surfshark. Ne sprejemajte naše besede. Poskusite sami z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Pazi s Surfsharkom

5. IPVanish VPN

ipVanish Naprave

IPVanish je a proračun prijazen VPN da ne ogroža kakovosti.

Njeni uporabniki Firestick uživajo neomejen, hiter dostop do interneta z vrhunskimi varnostnimi funkcijami, tudi šifriranje na ravni banke in stroga politika brez zapisov. Ponuja tudi do 10 hkratnih povezav tako lahko hkrati zaščitite vse svoje naprave.

IPVanish z vsemi storitvami ponuja 7-dnevno garancijo vračila denarja. Če želite izvedeti več, preberite, kaj naši uporabniki pravijo o tej vrhunski VPN.

Pazi z IPVanish

Povzetek

Svojo VPN lahko uporabite za odkleni popolnoma nov svet zabave na Firestick.

Kakovostni VPN bo maskirati svojo IP lokacijo torej lahko bypass geoblocking in drugi filtri vsebine. Pomagala vam bo tudi poraz ISP droženja in preobremenjenosti omrežja tako boste lahko uživali najboljše možne hitrosti povezave.

Še pomembneje pa je, da bo dober VPN šifrirajte svoje podatke da zaščitite svoje osebne podatke pred hekerji, sledilci in vohuni.

Še vedno niste prepričani, kateri VPN je najboljša izbira za vas? Priporočamo NordVPN in lahko poskusite brezplačno!

Preizkusite NordVPN zdaj!

Nadaljnje branje

Z varčnimi storitvami in kuponi lahko prihranite denar za svoje storitve.

Če želite izvedeti več o tem, kako VPN-ji lahko zaščitijo vaš Firestick, si oglejte vodnik naših strokovnjakov za VPN-je za Fire Stick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me