5 najboljših VPN-jev za Francijo – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Ali ste francoski državljan, ki vas skrbi država vaše države zakoni o hrambi podatkov, in kaj ti zakoni pomenijo za vašo spletno zasebnost? Ali pa ste samo frustrirani zaradi tega ne morete dostopati do US Netflix, HBO, the BBC iPlayer, in druge vsebine z vsega sveta?

Morda nameravate potovati zunaj Francije in potrebujete pot do nje ostanite povezani s svojimi najljubšimi francoskimi TV oddajami in lokalna spletna mesta. Ali pa je mogoče ravno obratno – vi ste potovanje v Francijo in želite ostati povezani z domačo državo.

Cenzura je v Franciji redka, vendar še vedno obstajajo ovire za dostop do spleta prosto in anonimno. Kljub dolgi zgodovini države, da je slavila ljubezen, svobodo in odnos “vse gre”, obstajajo veliko razlogov za uporabo visokokakovostnega VPN-ja.

Na stotine ali celo tisoče VPN-jev, ki jih lahko izbirate, ni enostavno povedati tistih, ki jim lahko zaupate, od tistih, ki jim ne bi smeli priti blizu. Osvetlili bomo nekaj luči kaj naredi VPN popoln za Francijo.

Za začetek, tukaj je, da v naših testih VPN za Francijo pokukamo med najboljše strelce – in ja, resnično jih preizkušamo!

Povzetek najboljših VPN-jev za Francijo

 1. NordVPN
  NordVPN bo s hitrostjo, enostavnim dostopom do spletnih strani za pretakanje in naprednimi varnostnimi funkcijami z lahkoto obravnaval vse, kar morate storiti na spletu v Franciji..
 2. ExpressVPN
  Izjemno visoke hitrosti povezave Express VPN so idealne za pretakanje in hudourništvo. Omrežje, ki obsega 94 držav, vas bo popeljalo kamor koli želite.
 3. CyberGhost
  Z vizualnimi aplikacijami, ki so enostavne za uporabo za vse večje naprave, je ta VPN odličen za začetnike. To je tudi velika vrednost, saj nudi visoko raven varnosti in lepe hitrosti z nizkimi stroški.
 4. ZasebnoVPN
  Ta impresivno hiter VPN je preprost za uporabo in zelo prijazen do proračuna. Edinstvena storitev Team Viewer vam vzpostavi neposreden stik s tehnično ekipo za pomoč pri namestitvi.
 5. IPVanish
  IPVanish združuje zasebnost, varnost in zanesljivost v paketu funkcij, ki omogoča povezavo do 10 naprav hkrati v eni naročnini.

Kaj morate iskati v zasebnem zasebnem omrežju za Francijo

Tudi v državi, kot je Francija z odprtim dostopom do interneta, geobloki lahko pridejo med vas in spletna mesta in storitve pretakanja želite doseči. Za dostop do vse najboljše vsebine potrebujete VPN, ki deblokira spletna mesta Netflix, Hulu in podobne strani.

Isti VPN-ji so pooblaščeni ostanite povezani z vašimi najljubšimi francoskimi TV omrežji in kritične storitve, kot je vaša banka, ko potujete zunaj države. Če vas varno povežete z oddaljenim strežnikom, to omogoča dober VPN videti, da ste v ZDA, Veliki Britaniji in Franciji, ali kjer koli drugje, da bi dosegli pomembna mesta.

Še pomembneje je, da je zanesljiv VPN močno orodje za zaščito naprav pred kibernetsko kriminaliteto in varovanje vaših osebnih podatkov pred vohunskimi očmi.

Kdaj Francija se je pridružila zavezništvu za zbiranje obveščevalnih podatkov 9-Oči, to je bil slab dan za tradicionalno francosko vrednost Libertéja. Zakoni o hrambi podatkov, kot je Loi rela au Augementment, ki jih je francoski parlament sprejel leta 2015, ogrožajo vašo spletno zasebnost.

The zakon zahteva, da francoski ponudniki internetnih storitev spremljajo spletno dejavnost in obvestiti oblasti o sumljivih vzorcih. Namen splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR) je obnoviti spletno zasebnost v Franciji, vendar mnoga spletna mesta niso v skladu z zakonom.

Še huje je, da rudarji podatkov že najdejo vrzeli v GDPR. In čeprav noben obisk Francije ne bi bil popoln, če ne bi porabili časa v stranski kavarni, z uporabo javni wi-fi lahko pomeni izpostavljanje vaših podatkov komur koli ki dobi dostop do omrežja v skupni rabi.

Zanesljiv VPN za končno uporabo uporablja vojaško šifriranje hranite svoje podatke izpod rok ponudnika internetnih storitev, vladnih nadzornih agencij, in hekerji. VPN-ji prav tako v celoti skrivajo vaš IP naslov in tako zagotavljajo, da nihče ne more izslediti vaše dejavnosti do vas.

VPN-ji z ​​najboljšo oceno vključujejo tudi zaščito pred zlonamerno programsko opremo in dodatna varnost za javni wi-fi. Njihove stroge politike zasebnosti zagotavljajo varno in anonimno skupno rabo datotek, vključno z hudourniki.

Če želite poiskati pravi VPN za svoje potrebe v Franciji, poiščite:

 • Močno šifriranje. Ponudnik mora ponuditi ultra varne protokole VPN, kot sta OpenVPN in IKEv2.
 • Pravilnik brez beleženja. Najdba ponudnika s preverjenim pravilnikom o nikoli shranjevanju podatkov o vaši seji je ključnega pomena, če ne želite pustiti nobenih odtisov v spletu.
 • Veliko strežniško omrežje. Za najlažji dostop do geoblokirane vsebine po vsem svetu poiščite VPN s strežniki, razporejenimi po številnih državah, skupaj z dokazanim zapisom o zaostanku zaslonov VPN, ki jih uporabljajo spletna mesta, kot sta Netflix in BBC.
 • Visoke hitrosti. Za nemoteno pretakanje, igranje igric ali hudourniške izkušnje potrebujete VPN s stabilnimi povezavami in strelo strehi. Veliko VPN-jev, vključno s skoraj vsemi brezplačnimi VPN-ji, dobimo grozljive rezultate na naših hitrostnih testih.

Priporočamo samo VPN, ki izpolnjujejo vse te zahteve in dejansko presegajo njih.

Najboljši VPN-ji za uporabo v Franciji – Podroben vodnik

1. NordVPN

NordVPN koristi Infografiko

Panamski NordVPN ima veliko možnosti in je eden najbolj zanesljivih VPN-jev, ki so danes na voljo. Ponuja strogo politiko ničelnega beleženja in ima 5000+ strežnikov v 60+ državah, tudi 140+ strežnikov v Franciji.

Omrežje vključuje strežniki, optimizirani za pretakanje da se lahko preprosto povežete z uporabo Funkcija SmartPlay, strežniki, namenjeni anonimnim hudournikom, in zasedeni strežniki, da bi dobili mimo cenzure, če boste morali dostopati do francoskih spletnih mest iz krajev, kot sta Turčija in Kitajska.

Omrežje NordVPN je zaščiteno z dvojnim šifriranjem VPN in vključuje ključ funkcije zaščite zasebnosti, kot so stikalo za uničenje in zaščita pred puščanjem DNS. Ponudnik ponuja enostavne aplikacije za vse večje platforme in dobite 6 hkratnih povezav z enim računom.

Lahko poskusite sami s 7-dnevno brezplačno preskušanje in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Ali pa si oglejte naš arhiv pregledov in si oglejte, kaj imajo drugi uporabniki o njem.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe NordVPN

2. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

ExpressVPN je najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili (in preizkusili smo jih na stotine) in zagotavlja te hitrosti, hkrati pa ohranja visoka raven varnosti in zasebnosti. Njegovo omrežje obsega 94 držav, v Franciji pa imajo tri visokozmogljive strežnike.

Ponudnik zavaruje celotno omrežje z vojaškim šifriranjem in vašo izbira več varnostnih protokolov. Redka možnost delitve predorov omogoča izbiro aplikacij, ki uporabljajo tunel VPN in do katerega dostopajo do spleta neposredno, kar še izboljša vašo hitrost.

Z dokazano politiko brez beleženja in naprednimi funkcijami, kot je javna zaščita wi-fi in samodejno stikalo za ubijanje, v Franciji vam ne bo treba skrbeti o zakonih o hrambi podatkov. Aplikacije za vse platforme so uporabniku prijazne, hkrati pa lahko povežete do 5 naprav hkrati.

ExpressVPN je idealen za pretakanje, igranje in hudourništvo, zaradi česar je priljubljena izbira po vsem svetu. Ni najbolj poceni VPN, ampak 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja vam omogoča, da poskusite brez tveganja.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

3. CyberGhost

cyberghost več naprav

Romunski CyberGhost s svojimi vizualno zasnovanimi, uporabnikom prijaznimi aplikacijami za vse glavne platforme dobiva visoke pohvale od tako tehnično pametni uporabniki kot začetniki VPN. Za svojim preprostim vmesnikom se skrivajo napredne varnostne funkcije, kot je šifriranje AES-256.

Prednastavljeni načini za pretakanje, anonimno hranjenje in varno brskanje vam omogočajo s klikom prilagodite VPN za svoj namen. Rastoča mreža več kot 3000 strežnikov v 59 državah vključuje več kot 200 v Franciji.

Zelo stroga politika brez zapisov, a kill stikalo ter zaščita pred puščanjem DNS in IPv6 zagotovite popolno spletno zasebnost, ko uporabljate CyberGhost. Lahko se povežete do 7 naprav hkrati za zaščito celotne družine.

Še posebej radodarna 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja vam daje dovolj časa, da vidite, ali je CyberGhost popoln VPN za vas v Franciji.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

4. ZasebniVPN

privatevpn naprave

PrivateVPN je majhen ponudnik v primerjavi z drugimi VPN-ji na našem seznamu, s približno 100 strežniki v 50 državah, od tega dva v Franciji. Toda ne dovolite, da vas velikost omrežja prevara – ta cenovno ugoden VPN zagotavlja velike hitrosti in številne enake funkcije kot velikani.

Uporablja močno 256-bitno AES šifriranje, da zavaruje vašo povezavo in vam omogoča 6 hkratnih povezav tako da ga lahko zaženete na vseh svojih pripomočkih. ZasebnoVPN neopazno odklene Netflix kjerkoli lahko to počne zelo malo drugih VPN-jev podobne velikosti.

Tudi zasebniVPN podpira torrenting in druge delitve P2P, čeprav so te dejavnosti omejene na določene strežnike. Funkcija Pregledovalnik oddaljene pomoči odstrani ves strah pred namestitvijo in nastavitvijo aplikacije VPN, če ste začetnik.

Dnevniki se ne hranijo in obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da lahko sami vidite, kaj lahko naredi to malo čudo. Pregledi uporabnikov kažejo, da PrivateVPN prinaša veliko vrednost za vaš denar.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Oglejte si zasebne ponudbe VPN

5. IPVanish

ipVanish Naprave

IPVanish je močan VPN, ki ga lahko delite tudi z družino in nekaterimi prijatelji – ena naročnina podpira do 10 sočasnih povezav z napravo. VPN je varen, enostaven za uporabo in poln funkcij.

S programom IPVanish boste imeli dostop do 1000+ strežnikov v 60 ali več državah, tudi 26 visokohitrostnih strežnikov v Franciji. Še 400 strežnikov, razširjenih po Evropi, vam bo omogočilo, da boste na tekočem z novicami po EU, skupaj z najboljšo športno pokritostjo na celini.

IPVanish uporablja 256-bitno šifriranje, različne protokole VPN in stikalo za uničenje, da zaščitite svoje podatke. Preizkusite ga lahko brez tveganja 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Glede VPN-jev, ki temeljijo na ZDA, smo običajno nelagodni, vendar je težko prepirati s toliko pozitivnimi mnenji uporabnikov.

IPVanish lahko odklene:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da.

IPVanish deluje na teh napravah: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe IPVanish

Povzetek

Življenje v Franciji ali obisk v Franciji bi morala pomeniti popolno svobodo, vključno s svobodo pojdi kamor koli želiš brez skrbi za geo-omejitve, kibernetsko kriminaliteto ali internetni nadzor. S pravim VPN bo ta svoboda vaša.

Na žalost še nismo našli načina, kako pridobiti VPN za plačilo kosila v pariški kavarni! Še vedno lahko prihranimo denar, saj naši strokovnjaki za iskanje kuponov vsak dan iščejo po spletu, da bi zagotovili najbolj vroče VPN ponudbe.

Začnite svojo brezplačno preizkusno različico NordVPN ZDAJ!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me