5 najboljših VPN-jev za Virgin Media leta 2020 – samo ti resnično delujejo

Virgin Media je eden najbolj razširjenih ponudnikov internetnih storitev v Veliki Britaniji. Vendar so v zadnjih letih številni uporabniki začeli poročati težave s hitrostjo in blokirano vsebino.

Nekaterim uporabnikom so rekli, da se nahajajo na območjih, kjer je „prekomerna uporaba“ – kjer so regije pasovna širina se v času največje uporabe zmanjša. Drugi uporabniki so ugotovili, da določena spletna mesta, vključno z pretočna in hudourniška mesta, so blokirali Virgin Media.

Eden od odgovorov je, da preprosto prekinete pogodbo z Virgin Media in preidete na drugega ponudnika internetnih storitev. Če ste sklenjeni v svoji pogodbi, je to lažje reči kot storiti. Virgin Media pogosto zaračuna velike provizije za prekinitev pogodbe pred njenim datumom zaključka.

Lažja rešitev je uporaba VPN-ja. Ne samo, da bo dober VPN ščiti pred ustavljanjem pasovne širine, pomagal pa vam bo tudi do dostopa do spletnih mest, ki jih je Virgin Media blokiral.

Najboljši VPN-ji za vir Virgin Media: Hitri vodnik

 1. NordVPN – Hiter, intuitiven in z odličnimi veščinami za odblokiranje, je NordVPN naš prvi VPN za Virgin Media.
 2. ExpressVPN – Ponujati najhitrejše hitrosti katerega koli VPN, ExpressVPN je fantastičen, če želite dostopati do spletnih strani za pretakanje.
 3. CyberGhost – CyberGhost navdušuje tako nove uporabnike VPN kot tudi profesionalce s svojimi aplikacijami, ki jih je enostavno uporabljati, in zanesljivo varnostjo.
 4. Surfshark – dostopnost ustreza funkcionalnosti v Surfsharku, hitrem VPN-ju z obilico funkcij.
 5. PrivateVPN – PrivateVPN je fantastična možnost za novorojenčke VPN – hiter je, preprost in zelo varen.

Začnite z NordVPN!

Zakaj potrebujete VPN za vir Virgin Media

Uporaba VPN vam lahko pomaga obiti dve glavni težavi, o katerih so poročali uporabniki Virgin Media.

Prva številka je Zaustavitev pasovne širine. Uporabniki Virgin Media se že leta pritožujejo zaradi ustavljanja pasovne širine, pri čemer ISP krivi počasne hitrosti na „območjih prekomerne uporabe“.

V bistvu to pomeni, da je Devica prepustna pasovna širina na območjih, kjer je uporaba velika ob določenih trenutkih. Če imate nesrečo, da bi živeli na enem od teh območij, boste morda ugotovili, da je vaše hitrosti se upočasnjujejo ravno v določenem času dneva za obvladovanje velike porabe.

Uporaba VPN je zajamčen način za zaščito pred drobljenjem pasovne širine.

VPN deluje šifriranje vsega vašega prometa preden ga preusmerite na enega od svojih zasebnih strežnikov. Če na tak način skrijete svoje spletno vedenje, bo VPN preprečite, da bi Virgin Media zaznala katero koli od vaših dejavnosti – vključno z vsem, kar zahteva veliko pasovne širine.

Ker ponudnik internetnih storitev ne bo mogel zaznati, da uporabljate veliko pasovne širine, ga bo ne bo mogel prekiniti povezave.

Drugo vprašanje, ki ga imajo številne stranke z Virgin Media, je cenzura. Devica samodejno blokira celo vrsto spletnih mest, vključno z nekaterimi storitvami brezplačnega pretakanja in nekaterimi mesti za hudournike.

Ker VPN preusmeri vaš promet prek enega od svojih zasebnih strežnikov, lahko to stori zaobidite omejitve Virgin Media in odblokirajte vsebino predhodno cenzuriran od ponudnika internetnih storitev.

To ni vse, kar VPN lahko stori

Če se vam zdi, da Virgin Media, ki spremlja vaše internetne navade, neprijetno, morate zagotovo uporabiti VPN.

Vaš ponudnik internetnih storitev ni edini subjekt, ki je kriv za sledenje spletnemu vedenju. Če se ne zaščitiš, nikogar pred vladne agencije, ki oglašujejo podjetjem zlonamernim hekerjem vas lahko spremljajo po vsem internetu.

Uporaba VPN preprečuje to sledenje tako, da prikrije vaš IP naslov in popolnoma šifrirajo ves vaš promet.

Prihajajo tudi najboljši VPN-ji integrirana programska oprema za zaznavanje in blokiranje zlonamerne programske opreme tako boste med brskanjem zaščiteni 100%.

Zmogljivosti za deblokiranje, ki smo jih omenili prej, niso koristne le za obvladovanje blokov Virgin Media, ampak lahko pomagajo tudi pri pretakanje vsebine, ki običajno ni na voljo v Veliki Britaniji.

Pretočna spletna mesta, kot sta Netflix in Amazon Prime Video, so omejeno z zakoni o licenciranju ko gre za zagotavljanje določenih filmov in oddaj na voljo v različnih regijah. Druga spletna mesta, kot je ameriška Hulu, niso na voljo zunaj svoje države nasploh.

Ker VPN lahko odblokirajo geografsko omejeno vsebino, če ga uporabite, vam lahko omogočite dostop do celotne vrste televizije in filmov, ki sicer ne bi bili na voljo v vaši regiji.

Najboljši VPN-ji za Virgin Media

1. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN je najvišje ocenjen VPN tako zaradi svojih možnosti odklepanja kot tudi varnosti. Zato je naše glavno priporočilo, da se VPN uporablja z Virgin Media.

NordVPN je impresiven možnost odblokiranja tudi najstrožjih geo-omejitev je deloma posledica velike mreže omrežij 5.600+ strežnikov po vsem svetu ki se nenehno posodablja. Omrežje vključuje posebne zakrčene strežnike ki so kot nalašč za to, da vaše spletne aktivnosti skrivajo pred ponudnikom internetnih storitev.

Zasebnost vam zagotavlja a stroga politika brez dnevnikov in vojaško šifriranje. V primeru, da vaša povezava Virgin Media prekine, boste še vedno zaščiteni z samodejno stikalo za ubijanje in DNS zaščita pred uhajanjem.

NordVPN vsem uporabnikom ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako da lahko preizkusite njegove storitve s povezavo Virgin Media, popolnoma brez tveganja.

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Pridobite NordVPN za Virgin Media zdaj!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Če vas zanima dostop do spletnih strani za pretakanje prek omrežja Virgin Media, poglejte v ExpressVPN. Ne samo, da bo ta močan VPN premagati morebitne geobloke vam to uide, toda tudi to je najhitrejši VPN vseh, ki smo jih preizkusili. To pomeni, da so hitrosti dovolj hitre, da obljubljamo hiter, neprekinjen pretok.

Na strani zasebnosti boste našli AES256-bitna enkripcija, kill stikalo, DNS zaščita pred uhajanjem, in TrustedServer tehnologija ki zagotavlja ExpressVPN-ove ni politike dnevnikov.

Zdaj lahko uživate v ExpressVPN do 5 hkratnih povezav – oglejte se s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja ali izveste več o tem, zakaj je ta VPN tako visoko ocenjen.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Pridobite ExpressVPN za Virgin Media zdaj!

3. CyberGhost

Naprave CyberGhost

Omrežje CyberGhost sega 6.000+ strežnikov v 90+ državah, zaradi česar je več kot dovolj zmogljiv, da zaobide omejitve Virgin Media. Njegova velika mreža pomeni tudi, da lahko CyberShark nudi hitrosti strele potrebujete za enostavno pretakanje.

To je tudi eno najbolj varnih VPN-jev, ki so na voljo. 256-bitno šifriranje AES sreča automatic kill stikalo, ni politike dnevnikov, in IP zaščita pred uhajanjem tako dobro, kot DNS zaščita pred uhajanjem. Pred hekerji vas bodo zaščitili zaviralci oglasov in zlonamerne programske opreme.

Najboljše od vsega je, da vam CyberGhost ponuja ogromno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja da ga preizkusite z omrežjem Virgin Media. Nič čudnega, da naši uporabniki pojejo pohvale.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Pridobite CyberGhost za Virgin Media zdaj!

4. Surfshark

Naprave za deskanje

Surfshark vam ponuja celo vrsto inovativnih funkcij, zaradi katerih se odlično ujema z Virgin Media.

Prvič, njen Camouflage Mode je izrecno zasnovan za skrivanje uporabe VPN pred ponudnikom internetnih storitev – pomoč pri zaščiti pred ustavljanjem pasovne širine, ki jo izvajajo Virgin Media. Drugič, MultiHop način vam bo zagotovil dodatno plast zaščite prikrivanje lokacije prek več strežnikov namesto samo enega.

Naši uporabniki imajo radi tudi Surfsharks ‘ Čista spletna tehnologija, ki vas ščiti pred oglasi, sledilci, zlonamerna programska oprema in lažno predstavljanje.

Surfshark ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako lahko preizkusite njegove zmogljivosti s povezavo Virgin Media.

Surfshark lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Pridobite Surfshark za Virgin Media zdaj!

5. ZasebniVPN

PrivateVPN Naprave

Če niste novi v zasebnih zasebnih omrežjih in se vam zdijo zapleteni konfiguracijski procesi preobsežni, izberite PrivateVPN. Ta VPN je preprost, odstranjen in enostaven za uporabo proračunu prijazna možnost, ki je odlična za začetnike.

Vse varnostne funkcije podjetja PrivateVPN, vključno z njimi 256-bitno šifriranje AES vojaškega razreda – privzeto pridite, da vam ne bo treba skrbeti, če jih boste nastavili. VPN ima intuitivne, uporabnikom prijazne aplikacije na voljo v vseh napravah in boste lahko uživali 6 hkratnih povezav pod enim profilom.

PrivateVPN celo ponuja popolnoma brezplačno sedemdnevno preizkušanje kot tudi njegove 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Oglejte si, kaj lahko pravijo resnične stranke o tem preprostem VPN-ju.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Pridobite PrivateVPN za Virgin Media zdaj!

Povzetek in nadaljnje branje

Nasprotovanje ponudniku internetnih storitev se morda zdi zastrašujoče, vendar je pomembno, da se spomnite, da jih plačujete, ne obratno. Če vam Virgin Media ne nudi storitve, za katero ste bili plačani, nujno uporabite dobro VPN, da zagotovite, da zaslužite svoj denar.

Še vedno niste prepričani, kateri VPN bi to lahko bil? Preberite naš vodnik za izbiro najboljšega VPN-ja za vas.

Če ste pripravljeni sprejeti naše priporočilo, lahko uživate v denarju od naše najboljše izbire s kodami in kuponi za popust NordVPN..

Želite izvedeti več o geografskih omejitvah, kako delujejo in kako jih VPN-ji zaobidejo? Tu je vse, kar morate vedeti o geblokiranju.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me