6 legjobb VPN Mexikóban – a biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2023-ban

Függetlenül attól, hogy kedvenc műsorait közvetíti, távolról dolgozik, vagy egyszerűen csak az interneten szörföz, mindig jó ötlet egy virtuális magánhálózat (VPN) használata a mexikói kapcsolat biztosításához. 2014-ben elfogadtak egy online felügyeleti törvényt lehetővé teszi a mexikói kormány számára, hogy az internetes felhasználók részletes böngészési adatait összegyűjtse és megőrizze, súlyosan veszélyeztetve az online adatvédelmet mind a lakosok, mind a látogatók körében.

Ezen felül, bár a kormány nem szűri vagy blokkolja az internetes tartalmat Mexikóban sok webhely és streaming szolgáltatás blokkolva van, beleértve az amerikai szolgáltatókat, mint például a Netflix és a YouTube TV.

A jó VPN a árnyékolás közted és az internetszolgáltató (ISP) között, anonimként és titkosítva tartva tevékenységét, miközben teljes hozzáférést biztosít mindent, amit az internet kínál.

Függetlenül attól, hogy Mexikóba utazik, vagy állandóan ott lakik, a hat legjobb mexikói VPN szolgáltatással fedezte magát, hogy elkerülje a geoblokkokat és megvédje magánéletét..

A Mexikóban használható legjobb VPN-k rövid összefoglalása

Cancúntól Mexikóvárosig felgyorsítottuk a Mexikóban felhasználható legjobb VPN-ket, felhasználói vélemények támogatásával és szakértőink kutatásával..

  1. NordVPN – A felhasználók és a technológiai áttekintők által következetesen kiemelt VPN-ra besorolva ez a teljes VPN megbízhatóan nagy sebességgel, a világ minden tájáról származó tartalom következetes feloldásával, valamint magánéletének és biztonságának erős elkötelezettségével fedezi az összes igényt..
  2. ExpressVPN – Egy szó: sebesség. Ha olyan VPN-t szeretne, amely megóvja az adatait, valamint egy erőteljesen gyors kapcsolatot biztosít a torrent és a streaming számára, ez az Ön számára. Az Express VPN szintén bebizonyította magát, amikor a legszigorúbb földrajzi korlátozásokon túllép.
  3. CyberGhost – Egyszerű és érthető az újonnan átalakított felülettel, ez egy nagyszerű VPN kezdőknek. Hét eszközön egyszerre is használható, legalább egynél több, mint a legtöbb prémium VPN lehetővé teszi.
  4. Rejts el – Ez a VPN teljes hozzáférést biztosít a saját országában, Spanyolországban található streaminghez és egyéb tartalmakhoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A szolgáltatás magában foglalja a mexikói szerverhez való hozzáférést és a spanyol nyelvű teljes ügyfélszolgálatot is.
  5. SaferVPN – Ez a VPN kiválóan alkalmas video streamingre, és feloldja a leginkább védett webhelyek, például az USA Netflix blokkolását. A szolgáltató Chrome-böngésző-kiterjesztést és előre konfigurált beállításokat is kínál, amely tökéletesen kezdő felhasználók számára készült.
  6. TunnelBear – Ez a témájú VPN sokkal többet nyújt, mint pusztán aranyos medveképek. A szolgáltató dedikált alkalmazásokat kínál a legtöbb nagy operációs rendszerhez, beleértve a Windows, MacOS, iOS és Android, valamint böngésző-bővítményeket a Chrome és az Opera számára..
  Ingyenes Shanghai útikalauz 2023

Próbálja ki most ingyen az NordVPN-t!

Mit kell keresnie egy mexikói VPN-ben

Miközben Mexikó nem nehéz cenzúrával rendelkező ország, a nemrégiben elfogadott online felügyeleti törvény kiküszöbölte a mexikói polgárok és a látogatók internetes adatvédelmét. A 2014. évi távközlési reformtörvény óriási tüntetéseket váltott ki, mivel lehetőséget adott a mexikói kormánynak arra, hogy részletes felhasználói és böngészési adatokat gyűjtsön, és legfeljebb két évig megőrizze.

Ha a magánéletük fontos, akkor bármikor, amikor Mexikóban hozzáfér az internethez, használnia kell a Erős titkosítással és fejlett biztonsági intézkedésekkel ellátott VPN, amely megvédi Önt a kormány és az ISP megfigyelése ellen, valamint egy vállalás, hogy soha nem jelentkezik be a felhasználói tevékenységekbe.

Ha Mexikóban látogat, válasszon egy VPN-t a saját országában vagy régiójában található szerverrel hogy kapcsolatot tartson a barátokkal és a családdal, és hozzáférést biztosítson kedvenc geoblokkolt tartalmához.

A mexikói VPN-k szintén elérhetők Egyesült Államok és az Egyesült Királyság szerverei a Hulu, az USA / UK Netflix, az iTunes stb. eléréséhez, és szerverek Mexikóban a legmagasabb összeköttetési sebesség elérésekor, amikor helyi tartalmat ér el.

A legjobb VPN-k Mexikó számára

1. NordVPN

A NordVPN előnyei Infographic

A felhasználók és a technológiai áttekintők következetesen a legjobb VPN-hez sorolva a NordVPN hatalmas funkciókkal rendelkezik. A szokásos biztonsági intézkedések mellett, mint például a 2048-bites titkosítás, a megszakító kapcsoló és a választott több biztonsági protokoll, a NordVPN dupla VPN-t kínál (az adatok kétszer vannak titkosítva) és az Onion VPN-protokoll teljes névtelenségét. A NordVPN szigorú bejelentkezési szabályait szakértőink igazolják.

A NordVPN hálózat lenyűgöző 4000+ szerver 60 országban, beleértve Mexikót és az Egyesült Államokat. És akár csatlakoztathat NordVPN szerverekhez hat eszköz egyszerre, olyan platformon, mint a Windows, Mac, Linux, iOS, Android és még bizonyos útválasztók is.

A gyors összeköttetés és a legerősebb geoblokkok eljutásának képessége lehetővé teszi a zökkenőmentes átjárást stream tartalom az USA Netflix-ről, Hulu, BBC iPlayer és több.

A … val 3 napos ingyenes próbaverzió és 30 napos pénz-visszafizetési garancia, kipróbálhatja vásárlás előtt.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Az ExpressVPN kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik médiát szeretnének közvetíteni, mivel ez a piacon az egyik leggyorsabb VPN. Nehéz feloldani a Netflix, a Hulu stb. Feloldását.

  A 3 legjobban INGYENES VPN a Netflix számára Frissítve 2023 januárjában

Az ExpressVPN egy kicsit drágább, mint sok VPN, de van egy bebizonyított nyilvántartás a felhasználói magánélet védelméről, beépített kill kapcsolóval, szigorú naplózási politika és katonai titkosítás. Az elérhető alagút-protokollok között szerepel az OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP és PPTP. De ha nem VPN-szakértő, ne aggódjon, mert az ExpressVPN automatikusan kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb protokollt.

Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózata 94 országot ölel fel, beleértve Mexikót és az Egyesült Államokat. Ez a szolgáltató a következőket is kínál: teljes spanyol nyelvű oldal, beleértve a 24/7 élő csevegést.

Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

Ez a VPN örömmel használható, átgondoltan megtervezett új felületének köszönhetően. ez egyszerű és intuitív, számos olyan előre beállított profillal, amelyek lehetővé teszik az azonnali csatlakozást.

Val,-vel hatalmas szerverhálózat – Több mint 2200 közel 60 országban, beleértve Mexikót is. – A CyberGhost támogatja a P2P tevékenységeket, mint például a torrenting, és megbízhatóan feloldja a Netflix, a BBC, a Hulu, a Sky és egyebeket. Ha nagy családod van, imádni fogod ezt a képességet egyszerre használja a CyberGhost hét eszközön.

A CyberGhost sok rajongója szerint ez a VPN megéri az árát. tudsz kipróbálhatja az iOS vagy az Android alkalmazást ingyen 7 napig vagy kihasználhatja a 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden más tervhez.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. Hide.me

6 legjobb VPN Mexikóban - a biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2023-ban

Ez a könnyen használható VPN nagyon megbízható és megbízható nem tart naplókat. A felhasználók szeretik hogy egyidejűleg használható öt különböző eszközön és az összes főbb operációs rendszeren, valamint az útválasztón.

Amellett, hogy Mexikóban vannak szerverek, a Hide.Me teljes weboldalát angolul és spanyolul is kínálja, és biztosítja teljes spanyol nyelvű támogatás.

Bár a Hide.Me nem használható az US Netflix vagy a Hulu eléréséhez, felhasználhatja torrentek és P2P sharing az Egyesült Államokon, az Egyesült Királyságon és Ausztrálián kívüli szerverekre.

Különböző árképzési tervekkel is rendelkezik, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek: Ingyenes, plusz és prémium. A fizetett tervek a 14 napos pénz-visszafizetési garancia.

Tekintse meg a Hide.Me ajánlatokat

5. SaferVPN

safervpn-készülékek

A SaferVPN a következőkre szakosodott: videó közvetítés, még olyan erősen blokkolt webhelyekhez való hozzáférés biztosítása, mint a Netflix és a Hulu.

A felület egyszerű – az előre konfigurált beállításokkal kiválaszthatja a helyet, és csatlakozhat, és az új felhasználók imádják ezt.

  Brezplačni VPN vs plačljiv VPN - kar je za vas in najboljše v letu 2023

A szolgáltatás az összes szokásos platformon elérhető, és a szolgáltató egy Chrome böngésző kiterjesztést is kínál.

A magánélettel szemben gondolkodó felhasználók számára azonban egy aggodalomra ad okot ez a VPN: A SaferVPN korlátozott mennyiségű adatot gyűjt, például időbélyegzőket a csatlakozáskor és a kapcsolat bontásakor, valamint a feltöltési / letöltési adatok mennyiségét munkamenet során. De biztos lehetsz benne A SaferVPN egyáltalán nem tart naplókat és az összegyűjtött adatok nem azonosíthatják Önt egyetlen kormányzati ügynökséggel sem.

tudsz próbálja ki 30 napig kockázatmentesen a pénz-visszatérítési garanciával.

Tekintse meg a SaferVPN ajánlatokat

6. TunnelBear

alagútberendezések

Ennek a VPN-nek a korlátozottan ingyenes verzió fizetett tervein kívül. Az összes platformon, beleértve a Windows, Mac, iOS és Android, valamint böngésző-kiterjesztések a Chrome és az Opera esetében ez egy nagyszerű VPN kezdőknek.

Keresse meg az imádnivaló medve témát az egész webhelyen, ami annak részét képezi, ami a VPN-t a felhasználók körében kedvencé teszi.

Az alagút medve kicsi, de hatalmas. Annak ellenére, hogy csak 20 országot foglal magában szerverhálózat (Mexikó, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság is benne van), a felhasználók beszámoltak arról, hogy létezik ritkán van lemaradás amikor ezt a VPN-t használták. És bár nem használható fel P2P szolgáltatásokhoz, mint például a torrentek, az Alagút Bear AES 256 bites titkosítással van felszerelve, amely az egyik a titkosítás legmagasabb szintje jelenleg elérhető.

Tekintse meg az TunnelBear ajánlatokat

összefoglalás

Mindig jó ötlet, ha VPN-t használunk Mexikóban, ahol a kormányzati felügyelet egyre komolyabb kérdés, és sok kedvenc webhely nem érhető el a geoblokkok miatt. A Mexikó számára a legjobb VPN-k minden kívánt tartalmat elérhetővé tesznek az Ön számára, és biztonságosan rejtve tartják a kormányzati és internetszolgáltatók figyelmét az internetes tevékenységek ellen..

Mivel a magánélet védelme ilyen aggodalomra ad okot Mexikóban az internethasználók számára, érdemes elolvasni a bemutatónkat arról is, hogyan lehet ellenőrizni a VPN-t szivárgás ellen, hogy biztosan biztosan senki sem tudja követni az Ön tevékenységét. Ha továbbra sem biztos abban, hogy melyik VPN-t használhatja a legjobban Mexikóban, akkor nézd meg a legjobb általános VPN-ek lefutását, hogy többet megtudhassunk arról, hogy az egyik szolgáltatás jobb, mint a másik.

70% kedvezmény a NordVPN-ről!