9 legjobb ingyenes VPN for Windows | Frissítve 2020

Több tucat ingyenes VPN található a piacon a Windows számára, és nehéz tudni, melyik a biztonságos és megbízható. Itt tudok segíteni.

A Windows 10 laptopommal 37 ingyenes VPN-en végeztem kiterjedt teszteket, és összeállítottam a a legjobb ingyenes VPN-ek a Windows számára, a biztonság, a kompatibilitás és a sebesség alapján. 

Az ingyenes VPN-k mindig költségekkel járnak. Még a legjobb is korlátozza az adatokat, a sebességet, a szerver helyét és így tovább. Közben, a veszélyes ingyenes VPN-k invazív hirdető programokat használhatnak személyes adatainak gyűjtésére és eladására, vagy ami még rosszabb.

Legbiztonságosabb módja az ingyenes VPN korlátozásainak elkerülése olcsó prémium VPN kiválasztásával.

Ajánlom a NordVPN-t. Rendkívül biztonságos, villámgyors és korlátlan adatot kínál. Emellett feloldja a Netflix USA alkalmazását, és anonim torrentet biztosít. Kipróbálhatja a NordVPN for Windows rendszert korlátozások nélkül kockázatmentes 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Ennek ellenére néhány ingyenes VPN feltétlenül jobb, mint mások. Átfogó tesztek után, Besoroltam a legjobb ingyenes VPN-eket a Windows számára és a biztonságom, az adatok, a sebesség és a Windows operációs rendszer teljesítménye mellett döntöttem.

A legjobb ingyenes VPN-ek Windows rendszerhez – Gyors útmutató

 1. NordVPN: Tapasztalja meg ezt a kiváló prémium VPN kiváló teljesítményt a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. Csúcsminőségű biztonság, gyors kiszolgálók és korlátlan adat.
 2. Hotspot pajzs: Felhasználóbarát VPN 500 MB ingyenes adatokkal, 24 óránként visszaállítva. Ez elegendő adat körülbelül 100 dal letöltéséhez vagy az interneten történő böngészéshez napi 6 órán keresztül. Az ingyenes réteg csak az USA virtuális helyét adja meg.
 3. TunnelBear: Biztonságos, megbízható VPN 500 MB adatmennyiséggel minden hónapban. Ezt a VPN-t nem használhatja nagy fájlok streamingjére vagy letöltésére, de elegendő adatot kap az alkalmi böngészéshez.
 4. Windscribe: Prémium biztonsági szolgáltatások és 10 GB ingyenes adat minden hónapban, ami elegendő tíz SD film letöltéséhez.
 5. ProtonVPN: Gyors, biztonságos VPN korlátlan adatokkal. Hasznos a biztonságos böngészéshez vagy a cenzúra megkerüléséhez, de frissítenie kell a torrentet és az adatfolyamot.

Mi a fogás az ingyenes VPN-ekkel??

Még a legerősebb Az ingyenes VPN korlátozza a biztonságot, a sebességet és az adatfolyam-képességet.

Biztonság

A biztonságos VPN-szolgáltatások fenntartása drága. A költségek csökkentése érdekében, sok ingyenes VPN korlátozza a biztonsági funkciókat vagy behatoló hirdetéseket telepít így profitálhatnak a személyes adataiból.

A prémium VPN-k rendelkeznek erőforrásokkal a csúcskategóriás biztonsági szolgáltatások biztosításához és erős titkosítási protokollok az adatok és a magáninformációk védelmére anélkül, hogy hirdetőprogramok kellene igénybe venniük.

Sebesség

Az ingyenes VPN-k általában kisebb kiszolgálóhálózatokat működtetnek, mint a prémium VPN-ek. Mivel sok ingyenes felhasználó csatlakozik ugyanahhoz a szerverhez, ezek a szerverek gyakran túlzsúfoltak és lassúak. Ez puffereléshez, késésekhez és alacsony videominőséghez vezet.

Néhány ingyenes VPN-szolgáltató szándékosan korlátozza a kapcsolat sebességét is, hogy meggyőzze a frissítést. A prémium VPN-k nagyobb hálózatokat működtetnek, gyakran ezer nagysebességű VPN szerverrel, tehát soha nem kell gátat csinálniuk. Ez gyorsabb kapcsolatokat és kevesebb késést eredményez.

streaming

Az olyan streaming szolgáltatások, mint a Netflix, felismerik és blokkolják a legtöbb VPN-forgalmat. Számos prémium VPN sok időt, energiát és pénzt fektet be a technológiába, amely megkerüli ezeket a VPN blokkokat.

Az ingyenes VPN általában nem elég erős ahhoz, hogy hozzáférjen a Netflixhez és más népszerű streaming webhelyekhez. Néhány ingyenes VPN célzottan blokkolja a streaming webhelyeket, hogy meggyőzze Önt a fizetős előfizetésre való frissítésről. Előfordulhat, hogy egy ingyenes VPN-sel történő adatátvitelt megkísérli a fizetőfalat.

A legjobb ingyenes VPN-ek a Windows számára (frissítve 2020)

37 ingyenes VPN-t teszteltem, hogy a legjobb ingyenes VPN-t hozzam létre a Windows számára. Ezek a szolgáltatások biztonságosak és kompatibilisek a Windows legtöbb verziójával.

1. NordVPN

nordvpn

 • Kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Korlátlan adat és sávszélesség
 • 5 200+ szerver 59 országban
 • Robusztus titkosítás, automatikus megszakító kapcsoló és hirdetésgátló
 • Együttműködik: Netflix, HBO, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV-vel
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows 7 – Windows 10, Android, iOS, macOS, Linux, Firefox, Chrome, útválasztók

A NordVPN prémium szolgáltatás, de használhatja 30 napos pénz-visszafizetési garancia a kockázatmentes teszteléshez.

Működik 5 200+ szerver közel 60 országban hogy feloldhassa a tartalmakat a világ minden tájáról. Nagyobb kiszolgálói hálózat azt is jelenti gyorsabb sebesség. Amikor teszteltem a NordVPN-t, Képes voltam közvetíteni a Netflix USA-t Ausztráliából pufferolás nélkül.

A NordVPN feloldja a népszerű streaming szolgáltatások százai, köztük a Hulu és a BBC iPlayer szolgáltatásokat. Nem kell foglalkoznia azokkal a tartalmi és adatkorlátozásokkal, amelyeket a legtöbb ingyenes VPN-vel kap.

A streaming mellett NordVPN is használható megkerülheti az állami cenzúrát és a tartalmi blokkokat az iskolájában vagy a munkahelyén. Ez azt jelenti, hogy bárhonnan hozzáférhet kedvenc webhelyeihez és közösségi médiafiókjaihoz.

Ez a VPN nem tart naplót, Szóval te meg tudod torrent névtelenül a NordVPN dedikált P2P szerverein. Panamában született, így van a nemzetközi hírszerzési megállapodások joghatóságain kívül esik a magánélet védelme érdekében.

A NordVPN erős biztonsági funkciói között szerepel AES 256 bites titkosítás, IP / DNS szivárgásvédelem és automatikus kill kapcsoló így senki sem férhet hozzá az Ön adataihoz, még akkor sem, ha internetkapcsolat hirtelen leesik.

A beépített CyberSec biztonsági csomag blokkolja a hirdetéseket, a nyomkövetőket és a rosszindulatú programokat. Ez egy másik védelmi réteget biztosít, amely megvédi a készüléket a káros tartalmaktól.

NordVPN is támogatja a hagymát a VPN-en keresztül. Ez a beállítás a Tor alkalmazás hálózatán keresztül irányítja a forgalmat a Windows alkalmazáson keresztül, így bármilyen böngészőben meglátogathatja a.onion webhelyeket.

Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül, hétfőn keresztül elérhető. Kipróbálhatja magát a NordVPN segítségével 30 napos pénzvisszafizetési garancia. 

Nézze meg, hogy az NordVPN miként hasonlít a többi legfontosabb szolgáltatásunkhoz részletes áttekintés.

Kezdje el a NordVPN használatát!

2. Hotspot pajzs

Windows hotspotshield

 • 500 MB ingyenes adat, amely 24 óránként visszaáll
 • Csak az amerikai virtuális hely
 • Hirdetéssel támogatott VPN
 • Nem szükséges hitelkártya
 • Automatikus kill kapcsoló, 256 bites titkosítás
 • Együttműködik: Kodi, YouTube
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox

A Hotspot Shield ingyenes csomagja napi 500 MB adatot tartalmaz. Ennek az adatmennyiségnek köszönhetően napi mintegy 40 percig streamolhat normál felbontással.

Használja 256 bites titkosítás és automatikus kill kapcsoló az adatok védelme és a névtelenség biztosítása érdekében.

Hotspot pajzs nem naplózza a böngészési tevékenységet, de rögzít néhány részletet, beleértve az IP-címet. A szolgáltatás azonban törli ezeket a naplókat minden ülés végén.

Fel tudtam oldani a Netflix USA feloldását a fizetett változaton, de A Hotspot Shield nem engedélyezi a streaming szabad szintjét. Egyik verzióval sem tudtam elérni a Hulu vagy az Amazon Prime Video szoftvert.

te csak egy szerverhez férhetnek hozzá az Egyesült Államokban a szabad tervvel. A frissítés korlátlan adatot biztosít, és több mint 3200 szervert nyit fel 70+ országban.

Az ingyenes verzió támogatja a hirdetéseket is. Az adatvédelmi irányelvek szerint a hirdetések a Google-tól származnak. A Hotspot Shield megadja a Google-nak a hozzávetőleges helyét, így releváns hirdetéseket jeleníthet meg.

A hirdetések az alkalmazásban a Google szoftverével jelennek meg. A Hotspot Shield adatvédelmi politikája ezt mondja A Google ezt a szoftvert felhasználhatja az Ön IP-címének és eszközinformációinak összegyűjtésére. De a Hotspot Shield óta elrejti a valódi IP-címét, A Google-nak csak annak a VPN-kiszolgálónak a címét láthatja, amelyhez csatlakozik.

A támogató csoport 24 órán keresztül elérhető. Amikor kapcsolatba léptem, ezt mondták nekem az ügyfélszolgálat csak a prémium felhasználókra reagál.

A prémium verziót kipróbálhatja a egy ingyenes 7 napos próbaverzió. Minden új előfizetéshez tartozik 45 napos pénz-visszafizetési garancia. 

Olvassa el alapos áttekintés a Hotspot pajzsról hogy többet megtudjon a VPN-ről.

Ingyenes Hotspot pajzsot kaphat!

3. TunnelBear

ablakok alagút

 • 500 MB ingyenes adat minden hónapban
 • Felhasználóbarát alkalmazások
 • A cenzúra és a VPN blokkok megkerülése a GhostBear módban
 • A biztonságot független ellenőrzés ellenőrzi
 • Együttműködik: Kodi, YouTube, HBO GO-val
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Linux

Az TunnelBear az felhasználóbarát VPN és nagyszerű kezdőknek. Ingyenes fiókja kínál 500 MB adat havonta.

Ez nem lesz elegendő adat, ha filmmaratont tervez, de megnézheti a kedvenc műsorának egy epizódját. Az 500 MB-os normál felbontásban körülbelül 40 percig folytathat adatfolyamot. Te is havonta extra gigabájtnyi adatot szerezhet a csengőhanggal.

a A GhostBear mód megkerüli a VPN blokkokat, cenzúra és mély csomagvizsgálat. Ez az egyik a néhány VPN, amely továbbra is működik Kínában.

Az ingyenes számla tartalmazza korlátlan sebesség és hozzáférés a szerverekhez több mint 20 országban. A teszteim alatt képes volt feloldása HBO GO, de nem a Netflix USA vagy a Hulu.

TunnelBear 256 bites titkosítást használ, és nincs naplózási politikája az online biztonság és magánélet biztosítása érdekében. Évente teljesít független biztonsági ellenőrzések a hibák feltárására.

Székhelye Kanadában található, amely része a 5/9/14-Eyes Szövetség. Mivel azonban nem naplózza az Ön böngészési tevékenységeit, nem rendelkezik a hatóságok számára nyújtandó információval.

A TunnelBear ajánlatok egy olyan program, amely blokkolja a nyomkövetőket és a Flash rendszert, de ez nem beépített szolgáltatás. Külön kell telepítenie, és csak a Chrome-ban érhető el.

tudsz lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal e-mailben. Körülbelül 24 órával később felvettem a választ és kaptam választ. Szolgáltatási feltételei szerint az összes előfizetési díj nem visszatéríthető, de figyelembe veszi az egyedi visszatérítési igényeket eseti alapon..

Többet megtudhat az TunnelBear teljesítményéről és egyéb funkcióiról a mi webhelyünkön átfogó áttekintés.

Szerezd meg az TunnelBear alkalmazást ingyen!

4. Szélírás

ablakok szélírások

 • 10 GB ingyenes adat minden hónapban
 • Beépített hirdetés és rosszindulatú programok blokkolója
 • Csúcskategóriás biztonsági szolgáltatások
 • Együttműködik a következőkkel: Kodi, YouTube, Skype
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Android, iOS, macOS, Linux, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV Stick, Nvidia Shield, útválasztók

Windscribe ajánlatok 10 GB ingyenes adat havonta és hozzáférést biztosít neked tíz szerverhely. Ez elegendő havi körülbelül 14 órás streaminghez. tudsz további adatokat szerezhet barátaira utalva és tweeteket küldve a cégnek.

A kiberbiztonsági funkciókkal védi személyes adatait, ideértve a következőket: 256 bites titkosítás és automatikus kill kapcsoló. A Windscribe-nak van naplózás nélküli politika, amely biztosítja ezt nem vezet nyilvántartást a böngészési előzményekről a szerveren.

A beépített hirdetés és rosszindulatú programok blokkolója megvédi a készüléket a rosszindulatú tartalmak elérésétől.

A Windscribe Stealth és Wstunnel módjai képesek megkerülni a kínai nagy tűzfalat. Mindkettő elérhető az ingyenes verzióval!

Az ingyenes verzió nem oldhatja fel a Netflix vagy más streaming szolgáltatások blokkolását. Windscribe a az streaming -re optimalizált szerverek csak prémium felhasználók számára érhetők el. A frissítés korlátlan adatot és hozzáférést biztosít mind a 50 szerverhelyéhez.

Használd megosztott alagút funkció hogy meghatározott forgalmat irányítson a helyi IP-címen keresztül, miközben csatlakozik a VPN-hez. Ez akkor hasznos, ha hozzáférni szeretne a helyi webhelyekhez és a tartalomhoz, vagy ha vezeték nélküli eszköze van az otthoni hálózaton.

Az ügyfélszolgálat élő csevegésen érhető el és a weboldal megjelölt támogatási rendszerén keresztül. Pénz-visszafizetési garanciát kínál, de korlátozott. Csak három nap áll rendelkezésére a visszatérítés igénylésére, miután feliratkozott a szolgáltatásra.

Nézze meg, hogy a Windscribe miként hasonlít a többi VPN-hez teljes Windscribe beszámoló.

Szerezze be a Windscribe VPN-t ingyen!

5. ProtonVPN

Windows protonvpn

 • Korlátlan mennyiségű ingyenes adat (de nincs streaming vagy torrent)
 • 256 bites titkosítás, DNS szivárgás elleni védelem és tökéletes előremeneti titoktartás
 • Biztonsági mag technológia
 • Együttműködik a következőkkel: Kodi, YouTube, Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Android, iOS, macOS, Linux

A ProtonVPN ingyenes csomagja korlátlan adat és sávszélesség az Egyesült Államok, Japán és Hollandia szerverein.

256 bites titkosítást használ megóvhatja adatait a hackerektől és más cyberthievektől és OpenVPN és IKEv2 / IPSec protokollokat kínál. Tökéletes előzetes titoktartás biztosítja, hogy a titkosítási kulcsok soha ne kerüljenek veszélybe.

ProtonVPN nem naplózza a böngészési tevékenységet, otthona pedig magánélet-barát Svájcban található. Ez azt jelenti, hogy egyetlen kormányzati snoop sem oszthatja meg személyes adatait.

A Secure Core technológia extra biztonságot nyújt az adatokhoz és segít megvédeni a hálózati alapú támadásokat. A forgalmat több kiszolgálón keresztül irányítja megakadályozzák, hogy a támadók felfedezzék az Ön tényleges IP-címét.

A szerverek edzett adatközpontokban vannak, és működteti saját dedikált hálózatát.

A ProtonVPN feloldhatja a Netflix és más streaming szolgáltatások blokkolását. De mert az korlátozza a kapcsolat sebességét a szabad terv szerint sok pufferrel éltem meg, amikor megpróbáltam stream-t közvetíteni.

Prémium szintű fiókra történő frissítés lehetővé teszi a nagy sebességű kapcsolatot 500+ szerver több mint 40 országban.

Nincs élő chat-támogatás–A ProtonVPN-vel való kapcsolatfelvétel egyetlen módja e-mailben vagy a támogatási jegyrendszeren keresztül. Körülbelül 24 óra múlva feltettem egy kérdést és kaptam választ.

A ProtonVPN összes prémium terve mellékelve van 30 napos pénz-visszafizetési garancia így kipróbálhatja kockázatmentesen, mielőtt eldönti, hogy az Ön számára szól-e.

Olvassa el kiterjedt ProtonVPN áttekintés hogy megtudja, hogyan teljesít nyomás alatt.

Ingyenes ProtonVPN-t kaphat!

6. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

 • Próbáld ki ingyen egy 7 napos próbaverzióval
 • P2P-re optimalizált szerverek
 • Katonai titkosítás, megszakító kapcsoló és DNS szivárgás elleni védelem
 • 150+ szerver több mint 60 országban
 • Együttműködik: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO GO, YouTube, Showtime, Kodi, ESPN
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV Stick, útválasztók

A PrivateVPN az prémium szolgáltatás, amelyet ingyenesen kipróbálhat egy 7 napos próbaverzióval. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha csak egy rövid ideig van szüksége VPN-re, vagy szeretné megnézni, mit szeretne prémium szolgáltatást igénybe venni előfizetés nélkül..

A legjobb biztonsági szolgáltatások közül néhányat használ, ideértve a katonai titkosítás, DNS szivárgás elleni védelem és automatikus megszakító kapcsoló. Mindezek a fejlett funkciók megvédik az online adatait és tevékenységeit mindenkitől, aki megpróbálja elérni vagy használni.

Székhelye Svédországban van, az 5/9/14-Eyes szövetség tagja, de ez nem veszélyezteti az Ön adatait a PrivateVPN miatt szigorú bejelentkezési politika. 

A teszteim során a PrivateVPN streaming -re optimalizált szervereit használtam feloldja a Netflix USA, az Amazon Prime Video és a Hulu blokkolását. Képesek voltam nagy felbontású adatfolyamot közvetíteni, és nem tapasztaltam meg pufferelést.

PrivateVPN is támogatja a nagy sebességű torzítást a P2P-re optimalizált szerverein.

Az ügyfélszolgálat élő csevegésen érhető el. Ha a 7 napos próba nem elég hosszú, használhatja a PrivateVPN eszközöket 30 napos pénzvisszafizetési garancia egész hónapig kipróbálni.

Vessen egy pillantást a mélyreható szakértői áttekintés hogy többet megtudjon a PrivateVPN biztonsági protokolljairól és streaming funkcióiról.

Ingyenes PrivateVPN-t kaphat!

7. Opera

windows operavpn

 • Korlátlan mennyiségű ingyenes adat
 • Könnyen telepíthető
 • Szerverek három globális helyszínen
 • Együttműködik: YouTube
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Linux

Az Opera VPN szolgáltatása be van építve böngészőjébe. Előzetesen telepítve van és készen áll a használatra, amint engedélyezte a bővítmények menüben.

Kínál korlátlan mennyiségű adat és sávszélesség ingyen, de lassabb, mint a listám többi ingyenes VPN-je. Vannak három szerverhely választani: Európa, Észak-Amerika és Ázsia.

Nincs önálló alkalmazás, ezért meg kell telepítse és használja az Opera böngészőt a VPN előnyeinek kihasználása érdekében. Mert ez egy böngésző-kiterjesztés, nem védi az Opera-n kívül továbbított adatokat. 

Nem tudtam felszabadítani a Netflix blokkolását vagy bármilyen más streaming szolgáltatás, amíg csatlakozik az Opera VPN-hez. Nagyobb szerencsém volt a YouTube-ra, és fel tudtam oldani a nemzetközi verziók feloldását.

Nincs külön támogató csoport. Ha segítségre van szüksége az Opera VPN-jével kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot az Opera támogatási csoportjával a weboldalán található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

További információt az Opera VPN-ről a mi oldalon találhat alapos Opera áttekintés, amely kiterjed a biztonsági funkcióira is.

Ingyenes Opera letöltése!

8. hide.me

windows hide.me

 • 2 GB ingyenes adat havonta
 • Nincs naplózás
 • Támogassa a torzítást
 • Öt globális szerverhely
 • Együttműködik: Spotify, YouTube
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Android, iOS, macOS, Linux, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV Stick, útválasztók

A hide.me egy megbízható és biztonságos VPN. Támogatja a zaklatást, de sokat nem fog tudni letölteni annak 2 GB-os havi adatkorlát.

Magába foglalja egy gyilkos kapcsoló, ami cselekszik, ha az internetkapcsolat leesik, online adatainak védelme az expozícióval szemben.

A hide.me 256 bites AES titkosítást használ őrizze meg tevékenységét és adatait harmadik felektől, hackerektől, vagy mások, akik megpróbálják elérni. A titkosítás ezen szintje szintén megőrzi biztonságos, ha nyilvános hálózatokban van.

Mert az szigorú bejelentkezési politika, A hide.me nem tartja fenn a böngészési előzmények egyikét sem. Az otthona Malajziában található, messze az 5/9/14-Eyes Szövetség kíváncsiskodó szemétől.

Nem tudtam feloldani a Netflix USA vagy a Hulu feloldását a teszteim során. Az ingyenes szolgáltatás öt szerverhelyre korlátozódik Kanadában, Hollandiában, Szingapúrban, az Egyesült Államok keleti részén és az USA nyugati részén. A frissítés korlátlan adatot és hozzáférést biztosít 3400 szerverhálózathoz 34 országban, amely 57 helyet foglal magában.

Használhatja a hide.me eszközöket 30 napos pénzvisszafizetési garancia prémium szolgáltatásának kockázatmentes kipróbálására.

Vessen egy pillantást a szakértői felülvizsgálat hogy többet tudjon meg arról, mit kínál a hide.me.

Get hide.me ingyen!

9. Betternet

Windows Betternet

 • Támogatja a P2P kapcsolatokat
 • Napi 500 MB ingyenes adat
 • 256 bites titkosítás
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome

A Betternet ajánlatok 500 MB ingyenes adat, amely 24 óránként visszaáll. Ez elegendő ahhoz, hogy napi egy kedvenc TV-műsorának kb.

256 bites titkosítást használ online anonimitásának biztosítása és adatainak biztonságában a kíváncsiságtól.

Gondosan átolvastam annak adatvédelmi irányelveit, és rájöttem erre megosztja bizonyos általános információkat harmadik felekkel. Az ingyenes verzió a Google hirdetési platformján jeleníti meg a hirdetéseket. Emiatt, Betternet megosztja hozzávetőleges helyét a Google-lal hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg.

A szolgáltatás székhelye az USA-ban található. Ez teszi minden amerikai bűnüldözés, valamint az 5/9/14-Eyes Szövetség hatálya alá tartozik. Az adatvédelmi politika azonban kimondja, hogy a társaság nem jelent meg a böngészési tevékenységeit.

Nem tudtam felszabadítani a Netflix vagy a Hulu blokkolását a Betternet ingyenes fiókjával.

Nem tud kapcsolatba lépni a támogatási csoporttal, ha bajba kerül. A frissítés korlátlan adatot és hozzáférést biztosít az ügyfélszolgálathoz.

Tudjon meg többet a Betternet teljesítményéről az oldalunkban teljes áttekintés.

Get Betternet ingyen!

GYIK

Futnak ezek a VPN-ek a többi eszközön?

A listán szereplő ingyenes VPN-k alkalmazásokat kínálnak minden nagyobb operációs rendszerhez, beleértve a mobil eszközöket is. Ez azt jelenti, hogy a Windows számítógépén kívül az Androidot vagy az iPhone készüléket is megvédheti.

A listán szereplő néhány VPN (például a NordVPN) kompatibilis az intelligens tévékkel és akár útválasztókkal. A VPN és az útválasztó csatlakoztatása azt jelenti, hogy háztartásában minden eszközt külön erőfeszítés nélkül megóvhat.

Ezek az ingyenes VPN-szolgáltatók naplófájlokat tárolnak-e??

A listán szereplő egyik ingyenes VPN nem tartja a tevékenységi naplót, azaz nem gyűjt információkat az Ön böngészési tevékenységéről a VPN használata közben. Ezek a VPN-k nem naplózják a keresési előzményeket vagy a meglátogatott webhelyeket.

Másrészről, ezek közül az ingyenes VPN-k közül néhány összegyűjti a csatlakozási naplókat, például azt, hogy mekkora adatot használ az egyes munkamenetek során, miközben csatlakozik a VPN-hez. Sajnos ez elkerülhetetlen. Ha a VPN adatkorlátozást szab meg a szabad felhasználók számára, akkor tudnia kell, hogy mennyi adatot használ e korlátozás érvényesítéséhez..

A legtöbb ember számára a csatlakozási naplók nem igazán nagy ügy, mert nem tartalmaznak érzékeny információkat. De ha teljes anonimitást keres, akkor prémium VPN-t kell választania.

A VPN-ek jogszerűek?

A VPN-ek a legtöbb országban legálisak, de néhány országban, köztük Kínában és Oroszországban is tiltják vagy korlátozzák a VPN használatát. Nézd meg útmutató a VPN-törvényekről hogy megbizonyosodjon arról, hogy a VPN-ek legálisak-e lakóhelyén.

összefoglalás 

Még a legjobb ingyenes VPN-k is korlátozottak. Az adatkorlátozások, az alacsony sebesség és a hirdetések akadályozhatják az adatfolyamot és a böngészést. Vannak más is rejtett veszélyek ingyenes VPN-k használatakor.

Azt javaslom, hogy próbáljon ki egy költségvetés-barát prémium VPN-t. NordVPN egy biztonságos és villámgyors VPN amely feloldhatja a Netflix USA és más streaming szolgáltatások blokkolását. A legjobb az, ha tudod próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. 

Ha készen áll a prémium szolgáltatások kipróbálására, nézzen meg VPN ajánlatok oldal. Hetente frissítjük, így megtalálja a jelenleg elérhető legolcsóbb árakat.

Szeretne megismerni a VPN használatát Mac esetén? Olvassa el útmutatónkat a a legjobb ingyenes VPN-ek Mac-hez.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me