A 10 legjobban ingyenes VPN az iskolákhoz 2020-ban

Fontos az iskolai eszközök védelme, miközben hozzáfér a szükséges alkalmazásokhoz, de a prémium VPN-ek nem mindig költségvetés-barátak. Megértem egy ingyenes VPN fellebbezését. Ezért készítettem egy listát a az iskola 10 legfontosabb VPN-je.

Az iskolák gyakran korlátozzák a közösségi média oldalait és a csevegőalkalmazásokat, például a Skype-t és a Snapchalt, és lehetetlenné teszik ezek használatát VPN nélkül..

De, Nincs „ingyenes” VPN soha nem igazán ingyenes. A legtöbb nem hagy ki fontos biztonsági funkciókat, és korlátozza az adatokat és a sávszélességet.

A biztonság, mint például a katonai titkosítás, a naplózás nélküli házirendek és a fejlett obfuzációs funkciók, a prémium gyártók standardjai. Ezért Ajánlom egy prémium szállítót, mint például NordVPN. A hihetetlen biztonsági funkciók mellett felszabadíthatja a streaming szolgáltatásokat több mint 140 világszerte.

Van néhány ingyenes VPN, amelyek biztonságosak. Teszteltem 43 ingyenes VPN hogy megtalálják a legjobb lehetőségeket az iskolához. Megtudhatja azt is, hogyan lehet kipróbálni két prémium szállítót ingyen.

A legjobb ingyenes VPN -Gyors útmutató

 1. NordVPN: Az IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelem és a szigorú bejelentkezési szabályok miatt a NordVPN # 1 szerepel a listán. Tesztelje biztonsági tulajdonságait kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garancia révén.
 2. Windscribe: A lopakodó mód és a katonai titkosítás védelmet nyújt a fájlok felhőbe történő feltöltése közben. 10 GB ingyenes adatot kínál havonta, ami elegendő a 4 órás HD videó lejátszásához.
 3. ProtonVPN: Ez a VPN támogatja a tökéletes továbbítási titkot, hogy a böngészés és a fiókadatok privát állapotban maradjanak. Korlátlan adat- és sávszélességet kínál az ingyenes csomagban.
 4. Rejts el: Töltsön fel fényképeket és fájlokat az iskola fájlmegosztó platformjára legfeljebb 23 MB / s sebességgel, ami elég gyors ahhoz, hogy kényelmesen továbbítsa a HD-filmet puffermentesen. Ingyenes előfizetőknek kínál 2 GB-ot havonta.
 5. Hotspot pajzs: Használja a P2P alkalmazásokat, és mindig védve maradjon a biztonságos Catapult Hydra protokolljával. Napi 500 MB ingyenes adatot kap, ahhoz elegendő a feladatok felzárkóztatása és az e-mailek rendszeres ellenőrzése.

Nézze meg a másik öt ingyenes VPN-t iskolák számára

Mi a fogás az ingyenes VPN-ekkel??

A listán szereplő ingyenes VPN-ek biztonságos használata, de sokuknak nincs a prémium VPN-ekben található speciális biztonsági funkciók, amelyek biztonságot nyújtanak. Néhány területen az ingyenes VPN meghibásodhat, ha megóvja névtelenségét és biztosítja a szükséges szolgáltatásokat.

Biztonság

Spórolni, a legtöbb ingyenes VPN lezárja a fontos biztonsági funkciókat. A biztonságos VPN elkészítése drága, és a költségek csak a frissítésekkel és a biztonsági javításokkal növekednek. Az ingyenes VPN-k nem tudnak lépést tartani a prémium gyártókkal a fejlett biztonság területén.

A biztonsági funkciók hiánya azt jelenti, hogy adatai a sötét interneten jelenhetnek meg, vagy kiszolgáltatottak lehetnek a rosszindulatú programok ellen. Néhány ingyenes VPN-t szintén elkaptak tudatosan, felhasználói adatok gyűjtése és terjesztése céljából harmadik felek számára marketing célokra.

A prémium szolgáltatások alapszolgáltatásként a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet, tűzfalakat és rosszindulatú programok blokkolóit kínálják. Nem kell attól tartania, hogy elveszíti az alapvető frissítéseket vagy a prémium VPN-es biztonsági javításokat, és a szilárd bejelentkezési szabályok megakadályozzák az adatgyűjtést..

korlátozások

A legtöbb ingyenes szolgáltatás ne rendelkezzen biztonsági funkciókkal a mély csomag ellenőrzés (DPI) megkerülésére olyan vállalatok által alkalmazott módszerek, mint a Netflix és a Hulu. Ha talál egy ingyenes VPN-t, amely képes megkerülni a geoblokkolást és a cenzúrát, A kiszolgálók hozzáférése gyakran rendkívül korlátozott.

Egy másik probléma, amellyel streaming vagy torrent közben szembesülhet adat, sebesség és sávszélesség korlátozásai. A legtöbb ingyenes VPN a sebességszabályozást használja annak érdekében, hogy a fizetett előfizetőknek jobb sebességet biztosítson, így az előfizetők szabadon hagyhatják kezelni a lassú töltési időket és a pufferelést..

Kompatibilitás

Számos ingyenes VPN nem támogatja az alkalmazásokat, így nem használhatja őket mobil eszközökön és néhány újabb laptop operációs rendszeren. Ne aggódj, a listán szereplő ingyenes VPN-ek mindegyike rendelkezik kompatibilitási útmutatókkal, így könnyű megtudni, hogy valaki működik-e Önnek.

A legjobb ingyenes VPN-k az iskolák számára (frissített2020)

Megtalálható egy ingyenes VPN, amely működik az iskolában? Igen. De ne felejtse el, hogy az ingyenes szolgáltatások mindig korlátozásokkal járnak, legyen az sebesség, szerver elérhetősége vagy egyéb korlátozások. Átfogó tesztelést végeztem a legjobb ingyenes VPN-k megtalálása érdekében az iskolák számára, így feloldhatja a közösségi média, a csevegés és a hívó alkalmazások blokkolását, és rejtve tarthatja digitális lábnyomát..

1. NordVPN

NordVPN

 • IPv6 / DNS szivárgás elleni védelem
 • Támogatja a P2P tevékenységet és felajánlja a Hagymát a VPN-n keresztül a Tor számára
 • Szigorú bejelentkezési házirend és AES 256 bites titkosítás
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • OpenVPN és IKEv2 / IPSec protokollokat használ
 • Együttműködik a következőkkel: Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Netflix USA, HBO GO, Showtime, SlingTV, YouTube és Kodi
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Raspberry PI, Blackberry, Windows Phone, Firefox, Chrome, Router, Android Smart TV, Amazon Fire TV, Anonabox és Xiaomi Mi Box

A NordVPN prémium eladó, de azért tette a listám tetején, mert nagylelkűséget kínál 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Egy hónap több, mint elegendő idő ahhoz, hogy kiderüljön, az Ön számára megfelelő-e. Önnek is lesz korlátlan adat- és sávszélesség, valamint hozzáférés az összes biztonsági funkcióhoz.

Védje érzékeny adatait olyan biztonságos lehetőségekkel, amelyek tartalmazzák a kill kapcsoló, DNS és IPv6 szivárgásvédelem és katonai szintű AES titkosítás. A kill kapcsoló leválasztja az internetet, ha a VPN meghibásodik, és a DNS szivárgás elleni védelem segít megakadályozni, hogy az adatok átmenjenek más csatornákba. A NordVPN rendelkezik egy szigorú bejelentkezési politika. Panamában is regisztrálták, távol a 5/9/14-Eyes Szövetség.

Az NordVPN SmartPlay funkciója képes feloldhatja a streaming szolgáltatásokat több mint 140 helyen bármelyik 5200+ szerveréről 59 országban. Az is támogatja a P2P tevékenységet mint a torrent és a Hagymát kínálja a VPN-n keresztül a Tor számára. A VPN-en keresztüli hagyma egy integrált szolgáltatás a NordVPN alkalmazásában, így nem kell külön telepítenie. Ráadásul a P2P speciális kiszolgálók is elérhetők villámgyors feltöltési és letöltési sebesség. Az iskolához szükséges összes mobil és asztali eszközt lefedheti. Ez lehetővé teszi csatlakoztasson akár hat eszközt egyidejűleg.

Ha megtartja a NordVPN-t a 30 napos próba után, megtakaríthatja az előfizetés költségeit, ha felkereste eladóját kupon oldal. Csalódás volt ezt megtudni Nem tudtam fizetni a PayPal-lal, de alternatívát kínál a Bitcoinnak a BitPay-en keresztül.

Szeretne többet megtudni a NordVPN-ről? Tudja meg, hogyan állt fel minden tesztelésünk során kollégáim mélyreható beszállítói áttekintés.

Tesztelje most a NordVPN-t ingyen!

2. Szélírás

ablakok szélírások

 • 10 GB ingyenes adat havonta, így több bevételt szerezhet
 • DNS / IPv6 / WebRTC szivárgásvédelem
 • Támogatja a kínálatot a legtöbb szerveren
 • Tökéletes titoktartás és katonai titkosítás
 • Lopakodó mód a digitális lábnyomok elrejtéséhez
 • Együttműködik: YouTube, Netflix USA, Hulu, Kodi és még sok más
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, macOS, Windows, iOS, Windows Phone, Android, Opera, Firefox, Chrome, Routers, Amazon Fire TV és Nvidia Shield

Az iskola legnépszerűbb ingyenes szállítója a Windscribe. Jelentős 10 GB-os adatszolgáltatás havonta. Te is havonta további 5 GB-ot kereshet, ha tweetelt a szolgáltatással. Ne aggódjon, ha nincs Twitter. Az eredeti 10 GB-os adat elegendő az e-mail és a közösségi média rendszeres ellenőrzéséhez, és nézzen 3 órás HD videót.

Windscribes Lopakodó mód lehetővé teszi a geoblokkolás és cenzúra megkerülését a világ legszigorúbb részein is. A tökéletes titkosítás megvédi a helyét és az adatokat a titkosítási kulcsok gyakori cseréjével. Ezek a változások ugyanolyan gyakran fordulhatnak elő, mint minden egyes oldal frissítése vagy üzenet küldésekor. Ilyen módon, ha egy kulcs sérül, az adatok csak egy apró darabja is veszélybe kerül. Ritka esetben a VPN meghibásodhat, a Windscribe olyan funkciókkal védi Önt, mint például DNS / IPv6 / WebRTC szivárgásvédelem és egy kill kapcsolót.

Nem tudtam feloldani a Netflix feloldását a Windscribe ingyenes verziójával. Azt mondta nekem, hogy frissítsem és vásároljam meg a WindFlix kiegészítőt a streaming szerverekhez való hozzáférés érdekében. Ne aggódjon a videó rajongók miatt! tudsz nézze meg az összes kívánt YouTube-videót. Támogatja a P2P tevékenységeket, így szabadidejében van valami tennivalója. A Windscribe villámgyors sebességgel rendelkezik, amelyek csökkentik a pufferolást és megakadályozzák a lassú töltési időket.

Windscribe a chatbot Garry nagyon jó. Válaszol a tervekkel és a biztonsági funkciókkal kapcsolatos kérdésekre, és ha nem tudja, akkor egy élő képviselőhöz továbbítja. A Windscribe hasznos telepítési útmutatókkal és kiterjedt GYIK fejezettel is rendelkezik.

Tudja meg, hogyan teljesítette a Windscribe a széles körű tesztelést, ha elolvasta a csapattársaimat eladó vélemény.

Tesztelje a Windscribe-t most ingyen!

3. ProtonVPN

ProtonVPN iOS eszközök

 • Az ingyenes terv korlátlan adat- és sávszélességet kínál
 • Támogatja a P2P alkalmazásokat
 • Automatikus megszakító kapcsoló és AES 256 bites titkosítás
 • Hozzáférési kiszolgálók az Egyesült Államokban, Hollandiában és Japánban
 • Támogatja a kettős VPN használatát
 • Együttműködik a következőkkel: Netflix, Hulu, Kodi, YouTube és még sok más
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, Windows, macOS, iOS és Android

Nem csak te feloldja a Netflix és a Hulu blokkolását A ProtonVPN mentes, korlátlan adat- és sávszélességet kínál. A hátránya, hogy csak van hozzáférés a szerverekhez Hollandiában, az Egyesült Államokban és Japánban. A Netflix és a Hulu egyaránt amerikai székhelyű, tehát ez jó lehetőség azoknak a hallgatóknak, akik hozzáférni akarnak ezekhez a streaming szolgáltatásokhoz.

A ProtonVPN állandóan bekapcsolt funkciót kínál funkció, amely összeköti a VPN-t, amikor az eszköz elindul, tehát soha nem lesz védelem nélkül. Ez mindkettőt biztosítja IKEv2 / IPSec és OpenVPN protokollok biztonságos alagutak létrehozása az adatokhoz, lenyűgöző szolgáltatás egy ingyenes VPN-ben.

Ipari szabványú biztonsági funkciókat kap, mint például DNS szivárgás elleni védelem és megszakító kapcsoló az adatok bizalmas kezelése, ha a VPN meghiúsul. Az is támogatja a kettős VPN használatát, így duplán titkosíthatja adatait, hogy még nehezebben hozzáférjenek hozzájuk. Mivel a ProtonVPN már kínál AES 256 bites katonai titkosítás, adatai gyakorlatilag áthatolhatatlanná válnak.

Zökkenőmentesen továbbítja a YouTube-ot és a Netflixet, mert korlátlan adat, sávszélesség és sebesség áll rendelkezésére. Ugyanakkor csak egy eszközre kap lefedettséget, ezért azt javaslom, hogy telepítse azt a leginkább használt iskolai eszközre. A ProtonVPN nem engedélyezi az torzítást az ingyenes verzióban.

A tesztelés során észrevettem nincs hirdetésgátló - valami hogy fontolja meg, nem akar-e letölteni egy további szoftvert. Találtam egy olyan hirdetésgátlót, amely jól működött a ProtonVPN és a előnyei továbbra is meghaladják hátrányait, tehát méltó a harmadik helyre.

További információ a ProtonVPN használatának előnyeiről és hátrányairól a mélyreható beszállítói áttekintés.

Tesztelje a ProtonVPN-t most ingyen!

4. hide.me

windows hide.me

 • 2 GB ingyenes adat havonta
 • Osztott alagút és kikötő továbbítás megengedett
 • Beépített tűzfal és automatikus megszakító kapcsoló
 • Hozzáférés öt szerverhez Hollandiában és Kanadában
 • Korlátlan szerverváltás
 • Együttműködik: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, DAZN, HBO GO, Spotify, Kodi és YouTube
 • Kompatibilis a következőkkel: Chrome OS, Windows, macOS, Linus, Windows Phone, Android, iOS, Blackberry, Firefox, Chrome, Routers, Android Smart TV és Amazon Fire TV

hide.me ajánlatok 2 GB ingyenes adat havonta, elég ahhoz, hogy körülbelül 200 dal és töltse le és töltse fel feladatokat rendszeresen. A hátránya, hogy csak van hozzáférés öt szerverhez, amelyek Kanada és Hollandia között oszlanak meg.

DNS szivárgás elleni védelem, automatikus megszakító kapcsoló és tűzfal csak a hide.me általánosan kínált biztonsági szolgáltatások. Támogatja a megosztott alagútépítést és a portok továbbítását is. Az osztott alagút lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy mely alkalmazások tudják megkerülni a VPN-t. Ez a szolgáltatás adatmentést biztosít, mivel lehetővé teszi, hogy egyes alkalmazásokkal közvetlenül elérje az internetet, ahelyett, hogy az összeset a VPN-en futtatná. A portátirányítás segítségével beállíthatja az eszközök és szerverek preferenciáit, így megadva az Ön számára több ellenőrzés a beállítások felett.

én nem tudta feloldani a Netflix és a Hulu blokkolását az ingyenes verzióban, de a YouTube-programozási puffert mentesen továbbadhattam a gyors betöltési időkkel. Csak a hide.me ingyenes verziója lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy eszközhöz, és csak 2 GB-os adattal csak körülbelül 4 órás SD-videofilmet nézhet. A hide.me szintén nem fojtja be a csatlakozási sebességet, tehát jól használható a torzításhoz.

nagyméretű GYIK rész, 24 órás élő chat-támogatás és jegyvásárlás segítséget nyújt, ha problémái vannak a szolgáltatások elérésével vagy engedélyezésével. A GYIK szakasz választ ad a szolgáltatásokkal és a tervekkel kapcsolatos alapvető kérdésekre. Hogy az említett, A hide.me beállítása nem nehéz, és a felület rendkívül intuitív.

Szeretne többet megtudni arról, hogy mit kínál a hide.me? Nézd meg mélyreható beszállítói áttekintés további információért.

Tesztelje a hide.me-et ingyen most!

5. Hotspot pajzs

Windows hotspotshield

 • Napi 500 MB szabad adat
 • Hozzáférés egyetlen amerikai szerverhez
 • A Catapult Hydra protokollt használja az általános javítás érdekében
 • 24/7 élő támogatás
 • Együttműködik: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO GO, SkyGo, Showtime, DAZN, YouTube, Skype és Spotify
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Chrome OS, iOS, Android, Blackberry, Chrome, Firefox, Android Smart TV és Amazon Fire TV

Vegye fel a fontos feladatokat, e-maileket, és élvezze néhány videót a Hotspot pajzsban 500 MB ingyenes adatcsomag. Noha nincs széles körben elérhető szerver az ingyenes verzióban, mégis jól működik az USA-ban tanulók számára vagy hogy hozzáférjenek az amerikai székhelyű webhelyekhez.

Hotspot Shield használ 256 bites AES titkosítás és tökéletes titkosítás. a TLS-alapú Catapult Hydra biztonságos protokoll javítja az általános sebességet és késést.  Nem naplózza a böngészési tevékenységet de tárolhat információkat a munkamenet időtartamáról. A Hotspot Shield egy kill kapcsolót kínál a Windows eszközökhöz.

Nem zárja fel a Netflix vagy a Hulu feloldását. Amikor teszteltem, egy fizetési fal kapott, amely arra ösztönözte, hogy vásároljak egy tervet a streaming szerverek feloldásához. Ez nem kérdés a tanulmányok számára, de tudnivalót kell venni arról, ha élvezi az adatfolyamot. Mégis, a gyors feltöltési és letöltési sebesség megkönnyítette a YouTube-videók zökkenőmentes megtekintését.

Hotspot pajzs is támogatja a P2P fájlmegosztási tevékenységeket mint a torrent, így letöltheti kedvenc nyílt forrású zenéjét és videóit. Az az ingyenes verzió hirdetés-támogatott, de ez nem befolyásolja a sebességet vagy a használhatóságot.

Ha még nem ismeri a VPN-ket, akkor értékelni fogja a jól szervezett támogatási oldalt különálló kezdési útmutatók az egyes platformokhoz, a Hotspot Shield támogatásokhoz. Ezenkívül keresési funkciót, több súgókategóriát, valamint e-mail vagy élő csevegési támogatást is kínál.

Szeretne többet megtudni arról, hogy a Hotspot Shield biztonsági funkciói hogyan tudnak védelmet nyújtani az iskolában? Fedezze fel az előnyeit és hátrányait, amelyeket a tesztelés során találtunk kiterjedt gyártói áttekintés.

Tesztelje a Hotspot pajzsot ingyen!

6. OperaVPN

opera eszköz képe

 • Az ingyenes böngészőalapú VPN korlátlan adatot kínál
 • Az akkumulátor-takarékos funkció laptopok és mobil eszközök esetén hasznos
 • Támogatott az Opera, az OperaGX és az OperaMini for Android számára
 • Automatikus frissítés funkció
 • Egyszerű adatvédelmi és naplózási irányelvek
 • A következőkkel működik együtt: Pandora, YouTube, Spotify és Kodi
 • Kompatibilis a következőkkel: macOS, Linux, Windows és Android

Az OperaVPN egy beépített szolgáltatás az Opera böngészőkben, tehát nem használhatja az Opera-n kívüli alkalmazásokhoz. Érdemes megnézni annak ellenére, hogy letöltenie kell a böngészőt, hogy használhassa nem korlátozza az adatokat vagy a sávszélességet, és lenyűgöző biztonsági funkciókat kínál. Az Opera és az OperaGX böngészők egyaránt támogatják az OperaVPN használatát.

Az OperaVPN rendelkezik egy automatikus frissítési funkcióval telepíti a legújabb biztonsági javításokat és beállításokat az Opera számára. Használ AES 256 bites titkosítás hogy megvédje adatait, mivel azok nyilvános hálózatokon keresztül haladnak.

Míg a szolgáltatás megőrzi az összeomlási jelentéseket és az eszközinformációkat, nem naplózza személyesen azonosítható adatait. Nagyon érthetőnek és egyértelműnek találtam az adatvédelmi politikát.

Nem tudtam feloldani a Netflix és más népszerű streaming szolgáltatások blokkolását az OperaVPN segítségével. Ez nem azt jelenti, hogy egy hosszú iskolai nap után nem pihenhet szórakozással. tudsz pattintson zenét a Spotify és a Pandora segítségével, és nézzen YouTube videókat és filmeket.

Fedezze fel az OperaVPN további funkcióit mélyreható beszállítói áttekintés.

Tesztelje az OperaVPN-t most ingyen!

7. TunnelBear

A 10 legjobban ingyenes VPN az iskolákhoz 2020-ban

 • 500 MB ingyenes adat havonta
 • GhostBear, Always-On és Vigilant módok
 • Külön hirdetési blokkoló szoftvert kínál ingyenesen
 • Hagyma VPN felett
 • A legközelebbi alagút funkció a legjobb szerver kapcsolathoz
 • Együttműködik: YouTube, HBO GO és Kodi
 • Kompatibilis a következőkkel: macOS, Chrome OS, Linux, Windows, Raspberry PI, Blackberry, iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera, Routers, Nvidia Shield és Roku

Ne hagyja, hogy az TunnelBear aranyos rajzfilmfigurája kabalája becsapjon téged, a VPN ingyenes verziója fejlett biztonsági módokat kínál. Kapsz 500 MB ingyenes adat havonta. Ez elegendő a csapattársakkal való kommunikációhoz, a fontos e-mailek küldéséhez és a közösségi média oldalainak rendszeres frissítéséhez.

A GhostBear mód a VPN-forgalmat normál forgalomként elrejti, így a már katonai szintű titkosított adatok még kevésbé érzékelhetők a mély csomagmegfigyelési (DPI) módszerekkel. A Legközelebbi alagút funkció automatikusan összeköti Önt a legközelebbi és a legjobb szerverrel, és Az éber mód az TunnelBear kill kapcsolója. Mindig bekapcsolt állapotban akkor indítja el a VPN-t, amikor az eszköz bekapcsol.

A tesztelés során Nem tudtam felszabadítani a Netflix vagy a Hulu blokkolását, de hozzáfértem a HBO GO-hoz. Az alacsony adatkorlát elegendő egy órás SD-streaming megtekintéséhez, tehát a sorozatoknál jobb, mint a filmeknél.

Bár áttekinttem az alapokat, az TunnelBearnek túl sok jó tulajdonsága van ahhoz, hogy beleférjen ehhez az összefoglalóhoz. Az összes előnye és hátránya felfedezése nézd meg az eladó véleményét.

Tesztelje az TunnelBear alkalmazást most ingyen!

8. Gyorsítsa fel

gyorsítsa fel az eszközt

 • 2 GB ingyenes adat havonta
 • 128-GCM alapú titkosítás
 • Hozzáférés az összes szerveréhez
 • Nincs naplózási politika és a DNS szivárgás elleni védelem
 • Jól szervezett támogatási részleg
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Netflix USA, Hulu és YouTube
 • Kompatibilis a következőkkel: macOS, Linux, Windows, iOS és Android

Kutathat egész nap az interneten, vagy nézhet körülbelül két órás SD videót a Speedify ingyenes szolgáltatásával. Havonta 2 GB ingyenes adatot kap, és teljes hozzáférést biztosít mind a 200 szerverhez 50 országban.

Bár nem olyan erős, mint a 256 bites AES titkosítási módszerek, 128-GCM alapú AES titkosítás elég erős ahhoz, hogy megakadályozza a csalókat az érzékeny adatokhoz való hozzáférésben. A Speedify is kínál DNS szivárgásvédelem és szigorú bejelentkezési házirend.

Nyissa fel a népszerű streaming szolgáltatásokat, például a Netflix és a Hulu hogy megnézhesse kedvenc eredeti sorozatát. A Speedify csatornakötést kínál a streaming és a torrent sebesség növeléséhez, ám az ingyenes verzióval nem ajánlom.. A csatornakötés csaknem kétszer annyi adatot igényelhet, mint a szokásos streaming. Míg a Speedify rendelkezik külön P2P speciális kiszolgálókkal, nem támogatja a torzítást.

Ha továbbra sem biztos abban, hogy kipróbálni szeretné, olvassa el a eladó vélemény további információt a Speedify használatának előnyeiről és hátrányairól.

Tesztelje a Speedify ingyen most!

9. Betternet

Betternet eszközök

 • Napi 500 MB ingyenes adat
 • Hozzáférés egy amerikai szerverhez
 • Nincs napló és katonai titkosítás
 • Villámgyors sebesség
 • A Catapult Hydra biztonságos protokollt használja
 • Együttműködik a következőkkel: Kodi és YouTube
 • Kompatibilis a következőkkel: macOS, Windows, iOS, Android és Chrome

Kap 500 MB adat per nap a Betternet ingyenes tervén. Csak neked van hozzáférés egy amerikai szerverhez. A korlátozott kiszolgálói hozzáférés ellenére továbbra is jó VPN szolgáltató az amerikai hallgatók számára.

A Betternet lehetővé teszi két erős titkosítási szint közötti választást, 128 bites titkosítás megbízható hálózatokhoz vagy katonai szintű 256 bites titkosítás nem biztonságos hálózatokhoz. Használ Catapult Hydra biztonságos protokoll, ugyanazt a Hotspot Shield protokollt használja.

Nem feloldhatja a Netflix blokkolását, de megkerüli a YouTube földrajzi blokkolását és cenzúráját korlátozásokat. Mivel adatai minden nap visszaállnak, nem kell aggódnia, hogy az összes adatát egy óra SD-videó felhasználja. Másnap letölthet dokumentumokat és ellenőrizheti az e-maileket. Plusz A Betternet amerikai szervere villámgyors, így mindent megtehetsz pufferolás vagy lassú betöltési idő nélkül.

Ha további információra van szüksége a Betternet kiválasztása előtt, akkor mindent megtalál, amire szüksége van eladó vélemény.

Tesztelje a Betternet-et ingyen most!

10. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

 • Prémium VPN 7 napos ingyenes próbaverziója
 • Korlátlan adat és sávszélesség
 • 150+ szerver 60 országban
 • OpenVPN, PPTP, IKEv2 / IPSec és L2TP biztonságos protokollok érhetők el
 • Az alkalmazásfejlesztők támogatást nyújtanak
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Netflix, YouTube, Kodi és még sok másnal
 • Kompatibilis a következőkkel: Chrome OS, Linux, macOS, Windows, Blackberry, Windows 10 Phones, Android, iOS, Safari, Firefox, Chrome, Xbox, Playstation, Roku, Google Chromecast, Útválasztók, Amazon Fire TV és a legtöbb intelligens TV.

A PrivateVPN a listánk második prémium szállítója. tudsz 7 napos ingyenes próbaverzióval tesztelje teljes funkcióit korlátlan adat- és sávszélességgel. Egy hetes ingyenes VPN-hozzáférés elegendő a mobil eszközök védelmére terepi úton, és az új VPN-felhasználók számára, hogy kipróbálhassák.

OpenVPN, PPTP, IKEv2 / IPSec és L2TP protokollok rendelkezésre állnak az adatok integritásának védelme érdekében, amikor azok hálózati kapcsolatokkal haladnak át. A PrivateVPN Svédországban található, és soha nem vezet forgalmi naplókat vagy bármilyen személyesen azonosítható információt. A ti Az adatokat az országok szigorú adatvédelmi naplói is védik.

Blokkolja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix USA és a BBC iPlayer villámgyors sebességgel és korlátlan sávszélességgel, a zökkenőmentes megtekintési élmény érdekében. Ráadásul órákig filmeket nézhet, mert megvan korlátlan adat valakivel együtt dolgozni.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a PrivateVPN miként teljesített a tesztelés során, akkor az összes eredményt felfedezheti teljes egészében eladó vélemény.

Tesztelje a PrivateVPN-t most ingyen!

GYIK

A VPN illegális?

A VPN-ek használata a legtöbb országban törvényes, de néhány terület továbbra is tiltja a VPN-eket vagy korlátozza a felhasználást. Irak, Fehéroroszország és Észak-Korea tette jogellenessé a VPN-k használatát, míg Törökország, Kína és Oroszország csak súlyos korlátozásokat vezet be a felhasználásra.

Ha ezen a területen utazik, ne aggódjon, nem volt olyan dokumentált eset, amikor a turisták bajba kerülnének az egyik használatáért.

Szükségem van egy VPN-re az iskolába?

Soha nem rossz ötlet, ha VPN-t helyez az asztalra vagy a mobil eszközre, különösen akkor, ha részt vesz a fájlmegosztásban. Miközben nem kell VPN-t használnia az iskolához, mégis hozzáad egy olyan védelmi réteget, amelyet az antivírus önmagában nem tud biztosítani.

A több ember azt is jelenti, hogy több nyilvános hotspotot jelent, és ha használnia kell, akkor nyugodj meg, amit egy prémium szállító, mint például a NordVPN kínál. Talán még ennél is fontosabb, megakadályozhatja, hogy az iskola vagy az internetszolgáltató nyomon kövesse böngészési előzményeit amíg csatlakozik az iskola hálózatához. Feloldhatja a csevegőszoftverek és az iskolák zavarónak tartott webhelyeinek feloldását is, ideértve a közösségi média oldalait vagy a streaming szolgáltatásokat is.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő VPN-t?

Ha ez a cikk elolvasása után továbbra sem döntött arról, hogy melyik VPN áll az Ön számára megfelelő, nézd meg Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t További információ a VPN kiválasztásakor figyelembe veendő fontos kérdésekről. Te is kattintson a szállítói vélemény linkre a listán szereplő összes VPN-összefoglaló végén, hogy többet megtudjon az egyes szállítókról.

összefoglalás

Noha a listán szereplő ingyenes VPN-k biztonságosak az iskolákban való használata, a legtöbb még mindig súlyos korlátozásokat szab az adatokra, a szerverekre és a helyekre és a szolgáltatásokra. A legtöbb ingyenes VPN nem elég biztonságos az iskolai fájlmegosztó alkalmazásokhoz való felhasználáshoz, mivel nincsenek fejlett biztonsági funkciók.

Az olyan prémium gyártók, mint a NordVPN, rendelkeznek fejlett biztonsági szolgáltatásokkal, amelyekre biztonságosan meg kell osztani a fájlokat az osztálytársakkal, a tanárokkal és a tanulási csoportokkal. Korlátlan adat- és sávszélességgel is rendelkezik, hozzáféréssel rendelkezik minden kiszolgálójához, és feloldóképességgel rendelkezik a geoblokkolás megkerüléséhez..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me