A 2020-ra frissített legjobb (és legrosszabb) hirdetésgátlók

Néhány dolog, ami sokkal frusztrálóbb, mint egy YouTube-videóra kattintás, majd arra kényszerítés, hogy egy olyan hirdetésen nézzen át, amely még hosszabb, mint a megtekinteni kívánt videó.. Ami sok az sok.

Az idő pazarlása azonban csak az egyik sok negatív dolog, amit az adware tehet a böngészési élményéhez.

A legjobb adblokkolók

 1. AdBlock
 2. CyberSec, a NordVPN által
 3. CleanWeb, Surfshark
 4. R.O.B.E.R.T. írta: Windscribe
 5. CyberGhost
 6. AdLock

A legrosszabb hirdetésgátlók

 1. Adblock Plus
 2. Intelligens felbukkanó blokkoló

Mi az Adware??

Adware bármilyen szoftver, amelyet hirdetések megjelenítésére terveztek. Az adware lényege, hogy bevételt generál fejlesztőjének. Adware-t tapasztal, amikor bármilyen webhelyet látogat fel hirdetési szalaghirdetéssel, vagy kénytelen videót nézni egy ingyenes telefonos alkalmazás használatához.

Az összes bosszantó hirdetés, amelyen keresztül kellett mennie, hogy a Candy Crush következő szintjére kerüljön? Van hirdetőprogramod, hogy megköszönje ezt.

A hirdetők minél több pénzt akarnak keresni, és az önről való adatgyűjtés segít nekik. Nagy ösztönzőik, hogy a lehető legnagyobb mértékben megsértsék az Ön személyes adatait, hogy konkrét hirdetésekkel célozzanak meg Önt.

Az Adware nem mindig tartózkodik ott, ahol állnia kellene. Az tud nyomon követheti Önt webhelyről webhelyre, és adatokat gyűjthet a böngészési szokásairól, érdeklődési köréről és helyéről.

Arra is felhasználható, hogy rosszindulatú programokat terjesszen. A rosszindulatú hirdető program megfertőzheti böngészőjét vagy eszközét, amikor rákattint egy hirdetésre, de A legfélelmetesebb az, hogy bizonyos típusú reklámprogramok kattintás nélkül is megfertőzhetnek téged.

A hirdetésblokkolók áttekintése

Ad blokkolók is a magánélet védelme és megakadályozza, hogy böngészője vagy eszköze megfertőződjön rosszindulatú programokkal. Ön is tapasztalhat gyorsabb töltési idő, jobb akkumulátor-élettartam, és simább böngészési élményt nyújt a hirdetés-blokkoló telepítése után.

Mivel nagyon sokféle fejlett hirdetőprogram van odakint, fontos az válasszon egy hirdetés-blokkolót, amely teljes mértékben védi Önt. Számos különféle típusú hirdetési blokkoló létezik. Íme néhány választás:

 1. VPN-ek dedikált hirdetésblokkolókkal: Néhány VPN-szolgáltatás mellékelve van beépített alkalmazások amelyek megóvnak a hirdetőktől. Mivel a VPN-k megvédhetnek a sokféle nyomon követéstől, az adwarenek nagyon nehéz idő lesz adatot gyűjteni rólad. A VPN használatának másik előnye, hogy sok szolgáltatás megkönnyíti Több eszköz védelme egyetlen előfizetéssel.
 2. böngészők: Számos webböngésző jön be beépített hirdetést blokkoló szoftver, így minden erőfeszítés nélkül elkerülheti az adware-t. Egyesek nagyon hatékonyak, de jellemzőik általában korlátozottak egy harmadik féltől származó blokkolóhoz képest.
 3. Extensions: Védheti böngészőjét az adware-től a harmadik féltől származó böngészőbővítmények egyikének kiválasztásával. Vannak ingyenes és fizetett alkalmazások ott működnek a legtöbb böngészővel. Ezek általában lehetővé teszik, hogy a tapasztalatait jobban testreszabja, mint a beépített böngésző-blokkolókat.
 4. Eszköz vagy útválasztó: A dedikált hirdetést blokkoló útválasztót vagy virtuális útválasztót beállíthatja a DNS-szűrő amely automatikusan blokkolja azon kiszolgálók kéréseit, amelyekről ismert, hogy adware vagy nyomkövető szolgáltatásokat nyújtanak.

A lehető legjobb védelem érdekében mindig kombinálhat többféle típusú blokkolót.

A legjobb hirdetési blokkolók:

1. AdBlock

Az Adblock az egyik a legnépszerűbb böngészőbővítmények odakint a hirdetések blokkolására, és nem nehéz megérteni, miért. A nevére igaz, hogy az AdBlock nem csak megállítja ezeket a bosszantó felbukkanó hirdetéseket, hanem blokkolja a webhelyeken talált egyéb hirdetéseket is..

Az AdBlock szintén képes megszabadulni a YouTube hirdetéseitől és sok streaming szolgáltatást, amivel sok hirdetésgátló gondjai vannak.

Amit igazán szeretünk az AdBlock kapcsán, az az, hogy hogyan testreszabhatja. Az opciók között szerepel az előre beállított szűrők, az egyes hirdetések blokkolása, a többi hirdetés megjelenésének engedélyezése és a ballista felvétele. Alapértelmezés szerint az Adblock opcionális „Elfogadható hirdetések” funkcióval rendelkezik bizonyos biztonságos és nem tolakodó hirdetéseket tesz lehetővé. Ezt ki lehet kapcsolni a beállításokban, ha összes hirdetést blokkolni szeretne.

ez bővítményként elérhető a legtöbb böngészőben és könnyen telepíthető. A sok szolgáltatás ebben ingyenes alkalmazás a lista tetejére helyezi.

Megjegyzés: Az AdBlock különbözik az AdBlock Plus szolgáltatástól, amely a listánkon messze van.

Ajánlott? Igen

2. A CyberSec a NordVPN által

Az egyik a sok okból, amely miatt a biztonsági csomag CyberSec.

Ez az opcionális NordVPN szolgáltatás leállítja az adware-t és véd téged blokkolja a rosszindulatú, kémprogramok, hirdetőprogramok és nyomon követésével foglalkozó szerverek nagy listájának DNS-kérelmeit. Ez azt jelenti, hogy te nem léphet kapcsolatba egy veszélyes webhellyel hacsak nem manuálisan módosítja a beállításokat a hozzáférés biztosítása érdekében.

Az egyik dolog, ami ezt a funkciót különlegesvé teszi, hogy még akkor is védelmet nyújthat, ha már rosszindulatú programokkal fertőzött. NordVPN blokkolja a veszélyes szerverek kommunikációját, amely megakadályozza, hogy a rosszindulatú programok veszélyes tevékenységeket kövessenek.

NordVPN nem ingyenes, de a következők közül néhányat kínál legjobb védelem a piacon, kedvező áron.

Ajánlott? Igen

3. A Surfshark által készített CleanWeb

A VPN Surfshark jön egy nagyszerű szolgáltatás, a CleanWeb. A CleanWeb funkciót manuálisan be kell kapcsolni a Surfshark beállításokban, de ha egyszer be van állítva, kínál erős védelem a hirdetések, a rosszindulatú programok és a nyomkövetők ellen.

Megállítja a webhelyek által a nem kívánt kommunikációt a veszélyes szerverek DNS-kéréseinek blokkolása.

A Surfshark nem ingyenes szolgáltatás, de az nagyon olcsó a hirdetés-blokkolás minőségére amit kínál.

Ajánlott? Igen

4. R.O.B.E.R.T. írta: Windscribe

A Windscribe VPN szolgáltatásában megtalálható egy nagyszerű szolgáltatás, az R.O.B.E.R.T. hogy megvédi eszközeit a hirdetésektől, a rosszindulatú programoktól, az adathalászati ​​kísérletektől és a követőktől. Blokkolja az összes DNS-kérelmet az ismert tartományok listájából.

A szolgáltatás négyet tartalmaz különböző konfigurációk amelyek különböző szintű védelmet kínálnak. A Windscribe teljes R.O.B.E.R.T. védelem több egyidejű eszközön, ingyenes és fizetett csomagokkal egyaránt. Az ingyenes szolgáltatásért a Windscribe valóban kiváló védelmet kínál.

A hátránya, hogy az ingyenes verzió havonta csak 10 GB-os adatot szolgáltat, amely könnyedén meghaladható, ha sok streaming vagy torrent-t végez..

Ajánlott? Igen

5. CyberGhost

CyberGhost egy nagyszerű VPN szolgáltatás, amelyet egy hirdetés-blokkoló funkcióval állítanak össze. Ahelyett, hogy blokkolja az összes weboldal DNS-kérését, ez a hirdetés-blokkoló működik a kód egy részének eltávolítása a szerver kérésből hogy megpróbálja húzni hirdetéseket.

A CyberGhost hirdetés-blokkolója nem fogja megállítani az összes hirdetés megjelenését, de az az nagyon hatékonyan blokkolja a rosszindulatú hirdető programokat és megvéd téged a követéstől. Arra is képes védelmet nyújtani, hogy lelassítja a böngészési sebességet, ami nagy plusz.

Ez egy másik lehetőség, amely nem ingyenes, de rendelkezik egy megfizethető áron ez megéri a kapott minőséget.

Ajánlott? Igen

6. AdLock

Az AdLock egy ad a szoftver blokkolása az eszközéhez nem egy böngészőbővítmény.

Az AdLock sok más szolgáltatáshoz képest remekül az, hogy ahelyett, hogy blokkolja a hirdetéseket a böngészőben, az is blokkolja a hirdetéseket minden olyan alkalmazáson, amely csatlakozik az internethez. Ez azt jelenti, hogy BitTorrent vagy Skype használatakor továbbra is az AdLock védelme vonatkozik Önre.

Az AdLock nem ingyenes, és ezt is meg kell tennie fizetni minden eszközért le akarod fedezni. Jelenleg csak a Windows és az Android számára érhető el. Ha érdekli, kipróbálhatja a 14 napos ingyenes próbaverzió.

Ajánlott? Igen

A legrosszabb hirdetésgátlók - kit szabad elkerülni

7. Adblock Plus

Nem szabad összetéveszteni az AdBlock-tal, az Adblock Plus az egyik legrégebbi hirdetési blokkoló. Az Adblock és az Adblock Plus egyaránt blokkolja a hirdetéseket, de az Adblock szűrőrendszere és testreszabási lehetőségei összességében fejlettebbek..

Az Adblock Plus segítségével megteheti válassza az előugró ablakok engedélyezését meghatározott webhelyekhez készítsen engedélyezési listát, és hozzon létre saját szűrőt.

Az Adblock Plusnak azonban van kritikát kapott pénzt kapnak az online kiadóktól a speciális hirdetések engedélyező listájára. Úgy tűnik, hogy ez a összeférhetetlenség amit érdemes elkerülni egy hirdetés-blokkolóban.

Ajánlott? Nem igazán. Vannak jobb lehetőségek odakint.

8. Intelligens felbukkanó blokkoló

Nem voltunk lenyűgözve ezen hirdetés-blokkoló teljesítményével. Nem csak tette számos nem behatoló hirdetésen keresztül engedélyezheti, hogy blokkolja, de tesztelésünk során számos felbukkanó hirdetést is tapasztaltunk.

Bár kínál néhány hasznos funkció mint például a nem engedélyezett sütik törlésére szolgáló engedélyezési lista és a cookie-k kezelése, olyan funkciókra összpontosít, amelyekre valószínűleg soha nem lesz szüksége, például a Windows Messenger felbukkanó blokkjára.

Vele dátummal ellátott szolgáltatások és nem megfelelő blokkolás, nem javasoljuk ezt a blokkolót.

Ajánlott? Nem

Reklám-blokkoló csalások - kit el kell kerülni

Legyen óvatos kerülje a hirdetés-blokkoló csalásokat amikor készen áll a letöltésre. Ezek a hamis hirdetési blokkolók fogják titokban gyűjt adatokat a böngészési szokásokról, és megváltoztathatja még a böngésző viselkedését.

Néha meg fogják tenni próbálj becsapni téged egy olyan név használatával, amely megegyezik vagy hasonló a valódi, megbízható hirdetés-blokkolóhoz. A letöltés előtt ellenőrizze, hogy van-e megfelelő példánya.

Íme néhány név, amelyeket a hamis kiterjesztések a múltban használtak:

 • Adblock Plus
 • Adblock Pro
 • HD a YouTube-ra
 • uBlock Plus
 • AdRemover a Google Chrome számára
 • Suberblock Adblocker
 • Webutation
 • HD a YouTube-ra

összefoglalás

A hirdetésblokkolók sokat tehetnek a böngészés élményének javítása érdekében, de ennél is fontosabb, hogy ők is megvédi a követéstől és a rosszindulatú hirdetőktől.

Számos hirdetési blokkoló közül választhat, és mindegyik különböző szintű védelmet kínál. Javasoljuk neked kombinálja a különböző hirdetésgátlókat ezen a listán a lehető legjobb reklám- és adatvédelem elérése érdekében minden eszközén, például a böngésző alapú hirdetés-blokkoló és a VPN hirdetésgátló.

Akár ez is tetszhet:

 • 5 legjobb VPN Chrome-bővítmény (ez valóban működik!)
 • Hogyan lehet a Chrome Incognito-t valóban priváttá tenni
 • A Google Chrome számára a legnépszerűbb 5 (valóban) ingyenes VPN

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me