A Disney + bárhol megtekinthető legjobb VPN-jei 2023-ban

Nézted az összes kedvenc Disney, Pixar, Marvel és Star Wars filmjét, amelyek eltűnnek a Netflixből?

A jó hír az, hogy ezek a klasszikusok és új kiadások már a Disney Pluson is megjelennek.

A rossz hír az A Disney + jelenleg csak az Egyesült Államokban, Kanadában, Hollandiában, Ausztráliában, Új-Zélandon és Puerto Rico-ban érhető el.

Tervezik a szolgáltatás kiterjesztését néhány európai és latin-amerikai országba, de ez egy ideig még nem lesz.

Átmenetileg, A Disney Plus mind a hat országban blokkolja tartalmát.

Ha nem akar várni, vagy ha egyáltalán nincs kiadási dátum az Ön országa számára, akkor a válaszom van.

A VPN feloldhatja az Ön számára a Disney Plus feloldását – függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a világban.

A legjobb VPN több mint 15 tesztelése után megtaláltam a az első három VPN a Disney feloldásához és streamingjéhez+. 

Mindegyiket teszteltem a sebesség, megbízhatóság, megfizethetőség és biztonság szempontjából, így biztos lehet benne, hogy ők segítenek majd nyissa meg a Disney Plus tartalom egy teljesen új világát.

Rövid útmutató – Hogyan regisztrálj a Disney Plus-ra

 1. Válasszon VPN-t szerverrel a hat ország bármelyikében, ahol a Disney + elérhető. NordVPN az én kedvencem, mert ez a legjobb VPN az adatfolyam és a biztonság szempontjából.
 2. Töltse le a választott eszköz VPN alkalmazását.
 3. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Államokban, Kanadában, Hollandiában, Ausztráliában, Új-Zélandon vagy Puerto Ricóban. A legjobb sebesség garantálása érdekében azt javaslom, hogy válassza ki a valós helyéhez legközelebb eső országot.
 4. Menjen át a Disney + webhelyre, válasszon előfizetést és élvezze!

Miért van szüksége VPN-re a Disney Plus megtekintéséhez

A Disney + egy viszonylag új streaming szolgáltatás. Még mindig tárgyalja az engedélyezési szerződéseket a különböző országok számára.

A szerződések megkötéséig a Disney + nem közvetítheti az Egyesült Államokon kívüli országok, Kanada, Hollandia, Ausztrália és Új-Zéland nézőit..

Annak megakadályozása érdekében, hogy bárki más behangolódjon, a Disney Plusnak geoblokkolnia kell annak tartalmát.

A földrajzi blokkok az Ön IP-címét használják a helymeghatározáshoz. Ha IP-címe azt mutatja, hogy olyan országban tartózkodsz, ahol a Disney + nem érhető el, akkor a hozzáférést letiltjuk.

A VPN segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat használva geo-hamisítást. Átirányítja a forgalmat a saját szerveren keresztül, hogy a VPN-kiszolgáló IP-címe legyen elrejti a saját IP-címét.

Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozzon egy VPN szerverhez a hat ország egyikében, ahol a Disney Plus elérhető. Ez becsapja a streaming szolgáltatásokat arra gondolva, hogy hol vagy, és a Disney-vel+ feloldja az összes tartalmát.

Mire kell figyelni a Disney Plus VPN-jében

sajnálatos módon, nem minden VPN képes megkerülni a Disney Plus földrajzi korlátozásait.

Szüksége van egy prémium VPN-re kiválóan feloldó képességek, gyors sebesség, jó kompatibilitás és vízhatlan biztonság.

Megbízhatóság

A Disney + blokkolásának megbízható feloldásához a VPN-nek nagy méretre van szüksége, folyamatosan frissített szerverhálózat. 

Az olyan streaming webhelyek, mint a Disney Plus, gyakran proxy- vagy VPN-detektorokat használnak annak megakadályozására, hogy egy másik országból behangolhassanak. Csak a legjobb VPN-ekkel a legnagyobb hálózatok elég gyorsan képesek frissíteni szervereiket ahhoz, hogy túlteljesítsék a VPN-ellenes intézkedéseket.

Győződjön meg róla válasszon olyan VPN-t, amelynek szerverei vannak legalább azokban az országokban, ahol a Disney + elérhető: az Egyesült Államokban, Kanadában, Hollandiában, Ausztráliában és Új-Zélandon.

  5 legjobb VPN a LINE számára Legyen biztonságos és csatlakoztatva 2023-ban

Minél több szerver van minden országban van VPN, annál megbízhatóbb a Disney feloldása+.

Sebesség

Szükséged van szupergyors kapcsolat a Disney Plus közvetítéséhez pufferolás vagy késés nélkül.

Néhány a kisebb vagy ingyenes VPN-ek korlátozott kiszolgálókkal rendelkeznek vagy szándékosan csökkentett sebesség. Lelassítják a kapcsolatot, így nem tudsz streamálni.

Győződjön meg róla válasszon olyan VPN-t, amely gyors sebességet kínál, amely képes lépést tartani a streaming-rutinokkal. 

Az összes engem az első három ajánlás gyors sebességet ad, így te is tudod élvezze a Disney + puffer-mentes szolgáltatást.

Kompatibilitás

A Disney + alkalmazásokat tartalmaz játékkonzolok, intelligens TV-k és mobil eszközök, valamint a böngészőben elérhetők.

Hogy a lehető legjobban kihasználhassa előfizetését, a VPN-nek kompatibilisnek kell lennie a lehető legtöbb eszközzel. Vigyázzon a router kompatibilitására, így a VPN segítségével a Disney Plus adatfolyamát továbbíthatja intelligens TV-jén vagy játékkonzolján.

A legjobb VPN-k is lehetővé teszik több egyidejű kapcsolat.

A Disney Plus egyszerre négy eszközre vihet át. Ha a VPN megegyezik ezzel, megteheti telepítse és streaming bármilyen módon–Vagy ajándékba adhatja a Disney + -ot barátainak és családtagjainak, külön költség nélkül.

Biztonság

A VPN-ek sokkal többet tehetnek, mint a geoblokkok megkerülése. Amikor egy VPN átirányítja a forgalmat, akkor az is titkosítja a kapcsolatot.

Az adatok titkosítása több szempontból is hasznos. Először, senki nem kémkedhet vagy nyomon követhet online amíg csatlakozik a VPN-hez. Ide tartoznak a közösségi média oldalak és hirdetési nyomkövetők, valamint a rosszindulatú harmadik felek, például a hackerek.

Az is megakadályozza, hogy internetszolgáltatója (ISP) ellenőrizze online tevékenységeit. 

Ha olyan internetszolgáltatóval rendelkezik, amely szándékosan lelassítja a sebességet adatfolyam közben, a VPN segíthet. Ha az internetszolgáltató nem látja, amit csinál, akkor nem lassíthatja le. 

3 legjobb VPN a Disney Plus nézéséhez

1. NordVPN

NordVPN

A NordVPN mindig az első választásom a streaminghez. Hatalmas globális hálózata 5 200+ szerver 59 országban fantasztikusvá teszi a megkerülve a földrajzi blokkokat. 

1500 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban, 360+ Kanadában, 270+ Hollandiában, 250+ Ausztráliában és 40+ Új-Zélandon. Ehhez elég garantálhatja, hogy mindig feloldhatja a Disney Plus zárolását.

A SmartPlay DNS technológia azt jelenti, hogy megbízhatóan is képes feloldja a többi nagyobb streaming webhely blokkolását mint például a Netflix, a HBO GO, a BBC iPlayer, a Hulu és még sok más.

Az NordVPN nagy hálózata gyors sebességet jelent. A Disney + streaming gyors és egyszerű, pufferolás nélkül.

Elhalványult szerverek blokkolja az internetszolgáltatót a VPN használatának figyelése ellen tehát ez sem akadályozhatja a sebességet.

Egyéb biztonsági szolgáltatások közé tartozik a katonai szintű 256 bites AES titkosítás, a kikapcsolás kapcsolója, a DNS szivárgás elleni védelem és a szigorú bejelentkezési szabályok. Mindezek a fejlett funkciók együttesen garantálják ezt személyes adatait soha nem szivárogtatják, tárolják vagy értékesítik, és online tevékenysége anonim marad.

Még vannak egy hirdetés és rosszindulatú program blokkolója jóvoltából az NordVPN innovatív CyberSec technológia. Ez a szolgáltatás nem engedélyezi a rosszindulatú webhelyek számára az eszközökhöz való hozzáférést, hirdetési, ransomware és egyéb káros tartalmak tartása az öbölben.

A NordVPN lehetővé teszi akár hat egyidejű kapcsolat, így a legtöbbet hozhatja ki a Disney Plus előfizetéséből. Kompatibilis az összes főbb platformon és eszközzel.

  Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2023 januárjában

Ne csak vegye a szavamat érte, ám mi teljes hosszúságú NordVPN beszámoló egyetért velem! Még kipróbálhatja a szolgáltatást magának egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

 • 5 200+ globális szerver, beleértve öt Disney Plus-kompatibilis országot
 • A SmartPlay DNS a megbízható feloldás érdekében
 • Szupergyors sebesség
 • Katonai titkosítás és CyberSec biztonsági szolgáltatások
 • Nincs naplózás
 • Hat egyidejű kapcsolat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 24/7 élő chat támogatás
 • Együttműködik: Disney +, Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, HBO GO, SKY GO
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox, útválasztók

Patak Disney Plus a NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Nemrégiben a leggyorsabb VPN-ket kipróbálta. Az ExpressVPN mindenekelőtt kijött.

Lehet, hogy egy kicsit többet fizet havonta, mint más szolgáltatások, de igen a helyes választás, ha villámgyors sebességeket értékel. 

Az ExpressVPN lenyűgöző 3000+ szerver 160 helyszínen a világon. Ide tartozik az Egyesült Államokban 28 hely, Ausztráliában 6, Kanadában 5, Hollandiában 5 és Új-Zélandon 1 – van rengeteg lehetőség a Disney feloldásához+.

Én is tudtam az ExpressVPN használatával feloldhatja az összes többi streaming szolgáltatást Teszteltem, beleértve a Netflix-et és az Amazon Prime Video-t.

ExpressVPN garantálja az Ön személyes adatait és névtelenségét számos világszínvonalú biztonsági funkcióval. A katonai titkosítás megfelel a kill kapcsolónak, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelemmel rendelkezik megakadályozzák az IP-cím expozícióját.

Szerverközpontjai szintén használják A TrustedServer technológia az összes kiszolgáló törléséhez minden alkalommal, amikor kikapcsolnak. Hozzáad szigorú bejelentkezési politika és biztos lehet benne Az ExpressVPN soha nem naplózza vagy továbbítja az Ön adatait.

Az ExpressVPN-t legfeljebb telepítheti és használhatja öt eszköz ugyanabban az időben. Kompatibilis az összes tesztelt böngészővel és platformon.

az ExpressVPN átfogó áttekintése mindent elmond neked, amit tudnod kell. Vagy kipróbálhatja saját gondolatait egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

 • 5700+ szerver 90 országban, köztük az Egyesült Államokban, Kanadában, Hollandiában, Ausztráliában és Új-Zélandon
 • Puffermentes streaming a VPN leggyorsabb sebességével
 • 256 bites AES titkosítás
 • TrustedServer technológia
 • Nulla naplózás politika
 • Öt egyidejű kapcsolat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 24/7 élő chat elérhető
 • Együttműködik: Disney +, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, Sling TV
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chromebook, útválasztók

Stream Disney Plus az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Ha még nem ismeri a VPN-ket és szeretne a Disney Plus stream gyors és egyszerű módja, válassza a CyberGhost lehetőséget.

A CyberGhost egyszerűvé teszi az adatfolyamot streaming -re optimalizált szerverek. Mindegyik kiszolgáló olyan streaming szolgáltatással van ellátva, amelyik a legjobban oldja fel a feloldást.

A teszteim alatt képesek voltam feloldja a Disney + és számos más nagy streaming webhely blokkolását mint a Netflix és a Hulu.

A CyberGhost kitűnő feloldó képessége a nagyméretű hálózatából származik 5700+ szerver 90 országban. Több mint 1000 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban, több mint 200 Kanadában, több mint 70 Hollandiában, több mint 100 Ausztráliában és 10 Új-Zélandon..

  Kako iskati po spletu brez Googla

Ez 1 380+ Disney Plus-kompatibilis szerver választani!

A sebességek több mint elég gyorsak a puffer nélküli streaminghez, és megbízható, gyors kapcsolatot tudtam elérni az összes tesztelt kiszolgálón.

A CyberGhost összes szervere megtalálható hirdetéseket és rosszindulatú programokat blokkoló szoftverek amely megvédi Önt a kibertámadásoktól és a bosszantó pop-upoktól.

Az Ön adatai biztonságosak és névtelenek maradnak katonai titkosítással, amelyen senki sem képes áthatolni. Az automatikus megszakító kapcsoló és a szigorú bejelentkezési szabályok további kiegészítők biztonsági funkciók, amelyeket a CyberGhost alkalmaz az adatok és az online tevékenységek biztonságának megőrzése érdekében kíváncsiskodó szemektől.

Legfeljebb a CyberGhost-ot használhatja hét eszköz egy licenc alatt. Kiváló kompatibilitást is kínál, így kiváló társa a Disney + előfizetésednek.

A legjobb az egészben, hogy a CyberGhost lehetőséget ad arra, hogy kipróbálhassa 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Nagyon sok idő van az összes fejlett szolgáltatás kipróbálására.

Olvassa el teljes CyberGhost áttekintés hogy megtudja, megéri-e.

 • 5700+ szerver 89 országban, köztük 1 380+ Disney Plus-kompatibilis szerver
 • Streaming-optimalizált szerverek
 • Gyors sebesség
 • Katonai titkosítás hirdetésekkel és rosszindulatú programok blokkolójával
 • Nem naplózási politika
 • Hét egyidejű kapcsolat
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Élő chat támogatás
 • Együttműködik: Disney +, Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, SKY GO
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Raspberry Pi, útválasztók

Patak Disney Plus a CyberGhost segítségével!

GYIK

Engedje-e a VPN előfizetés nélkül a Disney Plus nézését?

Nem. Még mindig előfizetést kell vásárolnia a Disney Plus-hoz a szolgáltatás streamingjéhez a VPN használatával egyszerűen elősegíthető a szolgáltatás feloldása azokon a területeken, ahol ez nem érhető el. Lásd a cikk elején található Gyors útmutatót megtudhatja, hogyan regisztrálhat a Disney Plus-ra bárhonnan.

A VPN használata lassítja az internet sebességemet?

Bármely VPN használata bizonyos mértékig lassítja a kapcsolat sebességét, de egy olyan prémium VPN-sel, mint amilyet a listámon szerepel, nem fog észrevenni sok hatást..

Az olyan prémium szolgáltató, mint a NordVPN, széles kiszolgálói lefedettséget kínál. Több mint 5200 szerverrel rendelkezik, és nem fojtja a sebességet, így esélye, hogy csúcsidőben kezelje a torlódásokat, minimális. Ily módon nem foglalkozni kell a puffereléssel és a lassú töltési időkkel. A Netflix, a Disney Plus és más népszerű szolgáltatások villámgyors sebességgel közvetíthetők.

Tilos-e VPN-t használni a Disney Plus eléréséhez más országokban?

Mindaddig, amíg aktív, fizetett előfizetéssel rendelkezik a Disney Plus-ra, teljesen törvényes a VPN-mel való hozzáférés. Mégis fontos, hogy a VPN letöltése vagy használata előtt ellenőrizze az Ön országában érvényes VPN-törvényeket. Elolvashatja a cikkünket A VPN-ek legálisak? Hol vannak illegálisak ?, ha többet szeretne megtudni.

Összefoglalva

Lehet, hogy a Disney + végül is jön az Ön országába, de miért várjon??

Jó VPN-vel, például NordVPN, feloldhatja a Disney Plus blokkolását és közvetítse az összes kedvenc filmjét és műsorát most – a segítségével nincs pufferolás és nincs stressz.

Használja a legújabb NordVPN kupon és élvezheti a pénzt a legfontosabb streaming-ajánlásaim alapján.

Szeretné megismerni a többi javaslatomat? Van a legtöbb legutóbbi VPN-ügyletek és kuponkódok azoknak is.

További streaming lehetőségeket keres Új-Zéland számára? Megmondjuk neked hogyan lehet új-zélandi IP-t szerezni bárhol.