A nyolc legjobban ingyenes VPN Európa számára 2020-ban

Cenzúrázott és földrajzilag korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni Európában, de nem akarja fizetni vagyont a prémium VPN-ért. Megértem, és ezért készítettem egy listát a top ingyenes VPN-k Európában.

Nincs „ingyenes VPN” valóban 100% -ban ingyenes. A legtöbb korlátozza a sávszélességet és az adatokat. Néhányan azt is elítélték, hogy rosszindulatú programokat töltöttek le a felhasználói eszközökre, és rögzítették böngészési tevékenységüket.

Ezért Erősen ajánlom a prémium lehetőséget mint a NordVPN. Feloldhatja az Európában legnépszerűbb streaming szolgáltatások, köztük a Netflix USA szolgáltatást. A NordVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy az otthoni szolgáltatások kockázatmentesen tesztelhetők legyenek.

A legtöbb ingyenes VPN veszélyezteti az Ön biztonságát, de vannak olyanok, amelyek biztonságosak. 33 ingyenes VPN-t kipróbáltam, hogy megtalálja az Ön számára Európa nyolc legjobb szolgáltatását.

A legjobb ingyenes VPN-k Európához - Gyors útmutató

 1. NordVPN: Korlátlan mennyiségű adat, P2P-re optimalizált szerverek, gyors sebesség és kiszolgálók 59+ országban. Kipróbálhatja a kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.
 2. TunnelBear: Nagy sebességű szerverek 22+ országban, fejlett biztonsági szolgáltatások és 500 MB ingyenes adat minden hónapban. Rengeteg az e-mailek nyomon követése és a közösségi média frissítése, de ez nem jó a streaminghez.
 3. PrivateVPN: Biztonságos VPN 256 bites titkosítással, IPv6 szivárgásvédelemmel és a Netflix USA feloldásának képességével. 7 napos próbaverzióval ingyenesen kipróbálhatja annak tulajdonságait.
 4. OperaVPN: Ingyenes böngészőn belüli VPN korlátlan adat- és sávszélességgel, de csak az Opera böngészővel használható.
 5. VPNBook: Korlátlan adat és sávszélesség, de ehhez manuálisan szükséges az OpenVPN beállítása.

Mire szolgál az ingyenes VPN-k elkapása?

Az ingyenes VPN-k többet fizethetnek, mint egy prémium VPN-előfizetés. 

A listámon szereplő szállítók biztonságosan használhatók, de a legtöbb ingyenes VPN nem biztosítja ugyanazokat a biztonsági funkciókat. Olvassa tovább az ingyenes VPN használatának kockázatait.

Biztonság

A biztonságos VPN fejlesztése, létrehozása és karbantartása drága, tehát az ingyenes szolgáltatások általában a biztonsági elemek sarkát mozgatják le. Számos ingyenes VPN fizeti a működési költségeket azáltal, hogy adatait harmadik személyeknek értékesíti hirdetési célokra.

Néhány ingyenes VPN-t elkaptak rosszindulatú szoftverek letöltésével a felhasználók készülékére, hogy információkat gyűjtsenek a böngészési szokásokról.

Az adatvédelmi irányelvek megsérülnek az ingyenes szolgáltatásokkal. Az olyan megbízható, ingyenes VPN-k, mint a listán szereplők, részletes információkat nyújtanak az általuk gyűjtött adatok típusairól. Másoknak úgy találtam, hogy az adatvédelmi politikájukban elfordítják a szavakat becsapja, hogy tudatosan átadja személyes adatait.

Ha értékeli magánéletét, a prémium gyártó a legjobb megoldás. Csak jól megalapozott, biztonságos VPN-k biztosítják a szükséges névtelenséget és biztonságot.

korlátozások

Az ingyenes VPN-k kevesebb szervert működtetnek, és a legtöbbnek nincs Európában szervere. Az országon kívüli szerverhez történő csatlakozás lelassítja a kapcsolatot, és blokkolja a hozzáférést bizonyos helyi tartalmakhoz.

A legtöbb ingyenes szerver korlátozza a sávszélességet, a sebességet és az adatokat is. 

A prémium VPN-k globális szerverhálózatokat működtetnek, és a legtöbbnek több európai szervere van. Ezek sem a sebességet, sem az adatokat nem korlátozzák.

Kompatibilitás

A legtöbb ingyenes VPN csak laptopokhoz és asztali számítógépekhez kínál alkalmazásokat. Általában nem kompatibilisek a telefonokkal, táblagépekkel vagy útválasztókkal. Ők gyakran fiókonként csak egy aktív kapcsolatot is korlátozhat. Tehát, ha több eszköze van, előfordulhat, hogy több különféle ingyenes VPN-t kell letöltenie, hogy mindegyiket megvédje.

A prémium szolgáltatások, például a NordVPN vagy az ExpressVPN az összes népszerű operációs rendszert kínálják az alkalmazásokhoz, beleértve az útválasztókat és az intelligens TV-ket. Ezenkívül lehetővé teszik több egyidejű kapcsolat létesítését, így az összes eszközt egyetlen fiókkal megvédhetik.

A legjobb ingyenes VPN-k Európában (frissítve 2020)

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Használjon akár hat készüléket egyszerre
 • 5 100+ szerver 59 országban
 • DNS / IPv6 szivárgásvédelem
 • Együttműködik: Netflix USA, HBO GO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, SlingTV, Showtime
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Chrome OS, Linux, Android, Blackberry, Raspberry PI, Windows Phone, iOS, Chrome, Firefox, Opera, Router, Android Smart TV, Amazon Fire TV, Xiaomi Mi Box, Anonabox, Nvidia Shield

A NordVPN prémium gyártó, de azért ajánlom hihetetlen 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik. Egy hónap korlátlan hozzáférés az összes szolgáltatáshoz ahhoz, hogy elegendő legyen a termék teszteléséhez vagy eszközeinek védelméhez, miközben nyaralik.

Katonai titkosítás, naplómentes házirend és a DNS / IPv6 szivárgásvédelem tartsa biztonságosan a böngészési szokásait és az adatokat. A NordVPN ipari szabványokat is alkalmaz OpenVPN és IKEv2 / IPSec protokollok.

A NordVPN működik 5 100+ szerver 60 országban, köztük 2 300 szerver Európában. 

Mivel a NordVPN rendszeresen frissíti IP-címeit, megkerüli a geoblokkokat, hogy elérje a legtöbb streaming szolgáltatást.

A SmartPlay szolgáltatás feloldja a 150+ streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix USA és a Hulu szolgáltatásokat. A tesztek során képes voltam streamingre nagyfelbontású (HD) formátumban pufferolás vagy késés nélkül.

Vannak speciális P2P szerverek. Konfigurálhatja az NordVPN-t úgy, hogy működjön az Onion-nal a TorN VPN-n keresztüli alkalmazásán keresztül az alkalmazásban.

A NordVPN székhelye Panamában található, amely jóval kívül esik a 14 szemű tartományon. Nem mintha számít, mert Az NordVPN vállalkozást jelent, amikor azt állítja, hogy nem tart nyilvántartást. 

Egyszerre akár hat eszközt is biztosíthatja egyetlen NordVPN-fiókkal. Ez egy költségvetés-barát lehetőség, ha otthonában nagy család vagy különböző eszközök gyűjteménye található. Van még egy alkalmazás az intelligens TV-khez.

A teljes anonimitás érdekében a Bitcoin segítségével fizethet a NordVPN előfizetésért a BitPay-en keresztül. A PayPal elérhető, de észrevettem, hogy csak bizonyos régiókban használhatja.

Ha kipróbálta a NordVPN-t, és úgy döntött, hogy ideje frissíteni, akkor nézd meg exkluzív kuponjainkat, hogy pénzt takarítson meg előfizetéseddel. Vagy többet is megtudhat annak jellemzőiről a NordVPN mélyreható áttekintésében. 

Kezdje el a NordVPN használatát!

2. TunnelBear

ablakok alagút

 • 500 MB ingyenes adat havonta
 • Fejlett biztonsági szolgáltatások
 • Korlátlan sávszélesség
 • P2P támogatás
 • Külön, ingyenes hirdetésgátló kiterjesztés érhető el
 • Együttműködik: HBO GO, Kodi és YouTube
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Linux, ChromeOS, iOS, Blackberry, Raspberry PI, Android, Chrome, Opera, Firefox, Roku, Nvidia Shield és Kodi

A TunnelBear havi 500 MB ingyenes adatot biztosít Önnek. Ez elegendő a 30 perc streaminghez és a közösségi médiában rendszeresen felzárkózni a barátaival, de nem nézhet filmeket vagy torrent nagy fájlokat.

Az TunnelBear használ 256 bites katonai titkosítás. Szigorúan tartja nem naplózza a politikát, és éves független ellenőrzést végez a lehetséges gyengeségek azonosítása annak érdekében, hogy megóvja a védelmet, amelyben megbízhat.

A jól megtervezett alkalmazásban három biztonsági mód közül választhat. A GhostBear módja révén a VPN-forgalom normál forgalomnak tűnik, hogy észrevétlenül megkerülje a mély csomag-ellenőrzést (DPI). Azt jelenti az TunnelBear segítségével megkerülheti a cenzúrát olyan korlátozó területeken, mint Oroszország és Kína. 

Az éber mód az TunnelBear a kill kapcsoló. Leállítja a nem védett adatokat, így elhagyja a hálózatot, ha a VPN-kapcsolat megszakad. A Mindig Be üzemmód csatlakozik a VPN-hez az eszköz elindításakor, így soha nem lesz védelem nélkül. Ezenkívül egy külön hirdetésgátló ingyenes az úgynevezett TunnelBear Blocker.

A TunnelBear nem korlátozza a sebességet, tehát a kapcsolat mindig villámgyors.

Azt feloldja néhány streaming szolgáltatást, beleértve a HBO GO-t és a YouTube-ot, de a Netflix vagy a Hulu nem.

Nehezen talál információt? Semmi gond. A TunnelBear egy hasznos és imádnivaló GYIK-részt tartalmaz. Amikor megadja a kérdését, a keresőmező fölött található medve közvetlenül magával írja be. Persze, hogy pontokat adtam az aranyos animációhoz, de az alapos válaszok hatottak bennem.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el az TunnelBear áttekintésünkben átfogó teljesítménytesztjeink eredményeit.

Töltse le az TunnelBear ma ingyen!

3. PrivateVPN

privatevpn eszközök

 • 7 napos ingyenes próbaverzió
 • Megkerüli a geoblokkokat és a cenzúrát
 • AES 2048 bites titkosítás
 • Korlátlan sávszélesség és sebesség
 • Együttműködik: Netflix USA, BBC iPlayer, YouTube, HBO GO és Kodi
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, BlackBerry, Windows 10 Phone, Chrome, Firefox, Safari, Playstation, Xbox, Útválasztók, Samsung TV, Apple TV, Android Smart TV, Roku, Google Chromecast, Amazon Fire TV, és intelligens TV-k

A PrivateVPN 7 napos ingyenes próbaverziója teljes biztonsági csomagot kínál korlátlan sebességgel és sávszélességgel. Több mint 150 szerverhez fér hozzá 60 országban, ami nagyszerű, ha gyakran utazik, mert mindig van szerver a közelben.

A PrivateVPN 256 bites titkosítást használ és számos biztonságos protokoll, beleértve az OpenVPN, L2TP, IKEv2 / IPSec és PPTP fájlokat, hogy megakadályozzák az adatok megsértését és az illetéktelen eszközökhöz való hozzáférést. Van is IPv6 szivárgás elleni védelem hogy megvédje Önt a szoftver biztonsági hibáitól, amelyek kiszivárogtathatják az Ön IP-jét és helyét.

A Connection Guard funkció továbbfejlesztett megszakítóként működik amelyet testreszabhat bizonyos programok és alkalmazások leállításához, ha a VPN-kapcsolat leáll. Nagyon biztonságos a torrent, online banki és üzenetküldő alkalmazásokban. Sajnos ez nem tudja megkerülni a Kínai Nagy Falot.

A PrivateVPN segítségével feloldhatja a Netflix, a YouTube és a BBC iPlayer blokkolását. Mivel egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat, az egész háztartást egyetlen fiókkal megvédheti. Támogatja a P2P kapcsolatokat is.

Gyors kapcsolatokat tapasztaltam meg a PrivateVPN-mel, még akkor is, amikor más országok szerverein voltam. A Burst funkció akár 139,62 Mbps sebességet is kínál. A kontextus szempontjából csak 25 Mbit / s sebességre van szüksége a Netflix streamingéhez az Ultra HD-ben. A PrivateVPN gyors.

Ha bármilyen technikai kérdése van, közvetlenül az PrivateVPN fejlesztőivel beszélhet az ügyfélszolgálati portálon keresztül. Vagy megtalálhatja a hibaelhárítási kézikönyveket és a részletes GYIK részt a webhelyen. Az Első lépések oldalon könnyen követhető utasításokat talál a PrivateVPN eszközön történő telepítéséhez és használatához.

A PrivateVPN székhelye Svédországban található, amely a 14 szemű szövetség része. De nem kell aggódnia, mert az A PrivateVPN szigorú bejelentkezési politikája azt jelenti, hogy nincs információja annak, hogy átadhassa magát, még akkor is, ha egy szövetséges ország felszólítja.

Érdekel a PrivateVPN kipróbálása? Fedezzen fel részletesebb biztonsági funkciókat a mélyreható áttekintés során.

Töltse le a PrivateVPN-t ma ingyen!

4. OperaVPN

windows operavpn

 • Korlátlan adat és sávszélesség
 • Elérhető az Opera-ban, az OperaGX-ben, az Opera Mini-ben
 • Hálózati elemző eszköz
 • Reklám blokkoló
 • Nyilvános wi-fi védelem
 • Együttműködik: YouTube és Kodi
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Linux, macOS és Android

Az Opera VPN megadja Önnek korlátlan adat és sávszélesség, de csak Opera böngésző bővítményként érhető el. Nem védi a böngészőn kívüli alkalmazásokból küldött adatokat.

Szervereket működtet Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában és Európában. Ez a korlátozott választás szinte lehetetlenné teszi az Opera VPN használatát a geoblokkok megkerülésére, mivel nem tud kapcsolódni egy adott helyhez tartozó szerverhez. Nem tudja feloldani a Netflix, a Hulu vagy a BBC iPlayer blokkolását. 

256 bites titkosítást használ, és nyilvános wi-fi védelmet kínál. Az Opera VPN a HTTPS proxy módszert használja az OpenVPN helyett. Nem tudja elfedni magát normál forgalomként, ezért valószínűbb, hogy a DPI felismeri és blokkolja. Nem használhatja arra, hogy Kínában megkerülje a cenzúrát.

Nem naplózza a böngészési tevékenységet vagy az eredeti hálózati címet, így helyét és tevékenységét nem lehet nyomon követni. Ennek ellenére névtelen felhasználási statisztikákat, összeomlási jelentéseket és bizonyos eszközinformációkat rögzít, mint például az operációs rendszer és a platform.

Amikor elolvastam az adatvédelmi irányelveit, észrevettem, hogy az Opera VPN nagyon nyitott és őszinte az összegyűjtött adatokkal kapcsolatban. Adatvédelmi politikája egyszerű és könnyen érthető.

Maga a böngésző rendelkezik egy automatikus frissítési funkcióval, amely ellenőrzi és telepíti a frissítéseket, amint azok megjelennek. Ilyen módon mindig a legújabb biztonsági javításokkal és szolgáltatásokkal rendelkezik.

Az Opera VPN kompatibilis az Opera hirdetéseivel és tracker blokkolójával, amelyet testreszabhat, hogy engedélyezze az előugró ablakokat bizonyos webhelyekről. Ez hasznos online játékoknál és néhány ingyenes streaming webhelynél, amelyek nem engedik meg, hogy hirdetések nélkül nézzen.

Nem kínál ügyfélszolgálatot, de vannak olyan felhasználói fórumok, amelyek alapvető kérdésekre válaszolhatnak.

Tudjon meg többet az Opera VPN funkcióiról kollégám részletes ismertetőjében.

Töltse le az Opera VPN ma ingyen!

5. VPNBook

VPNBook

 • Könnyen megkerülheti a cenzúrát és a geoblokkolást
 • AES 256 bites titkosítás
 • Korlátlan adat és sávszélesség
 • Nincs naplózás
 • Együttműködik a Netflix USA-val, a YouTube-mal és a legtöbb közösségi média weboldattal
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS OSX, Linux, Chrome és Firefox

A VPNBook korlátlan sávszélességet és adatot kínál. Európai szerverei elsősorban Romániában találhatók, és azokat a magánélet-védelmet biztosító törvények védik. A VPNBook gyors csatlakozási sebességgel és egy többnyelvű felület. Választhat francia, spanyol, angol, orosz, kínai és egyéb lehetőségek közül.

Az Ön adatai a következővel vannak titkosítva AES 256 bites titkosítás. A 128 bites titkosítást választhatja. Mindkét módszer elég erős ahhoz, hogy adatait biztonságban tartsa a tolvajok és a hackerek ellen. Felhő alapú IP-tartalomszolgáltató hálózata (CDN) átirányítja a forgalmat a leggyorsabb kiszolgálón keresztül, ami növeli általános teljesítményét.

A VPNBooknak nincsenek alkalmazásai, tehát manuálisan kell konfigurálnia a OpenVPN vagy PPTP kliens. 

A PPTP kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel, de a VPNBook javasolja a nyílt forrású OpenVPN kliens használatát, mivel a webhelyeknek és a megfigyelő ügynökségeknek nehezebb észlelni és blokkolni. Léteznek telepítési útmutatók mind a PPTP, mind az OpenVPN számára, lépésről lépésre.

A VPNBook szervereket működtet az Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Romániában és az Egyesült Királyságban. Nem blokkolja a portokat, és felhasználhatja arra, hogy megkerülje a geoblokkokat és a cenzúrát. Román szerverei lehetővé teszik a P2P tevékenységet.

Fel tudtam oldani a Netflix, a Hulu, a YouTube feloldását, és a közösségi média webhelyein a teszt során.

A VPNBook nem korlátozza a kapcsolat sebességét, még akkor sem, ha adatigényes programot használ. Folyamatosan gyors feltöltési és letöltési sebességet kap az összes szerverén.

Olvassa el az alapos áttekintésünket, hogy többet megtudjon a VPNBook funkcióiról. 

Töltse le VPNBook ingyen ma!

6. Szélírás

ablakok szélírások

 • 10 GB ingyenes adat havonta
 • Hozzáférés 10 szerverhez
 • WebRTC / DNS / IPv6 védelem
 • Együttműködik a következőkkel: Kodi, HBO GO és YouTube
 • Kompatibilis a következőkkel: Linux, Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone, Opera, Chrome, Firefox, Útválasztók, Amazon Fire TV és Nvidia Shield

Havonta 10 GB-os ingyenes adatot szerezhet a Windscribe-ből. Lehetőség van arra is, hogy havonta akár 5 GB-ot is többet keresjen, ha tweettel szolgál a szolgáltatásról. 10 GB-os elegendő az SD videók 10 órán át történő streamálásához vagy 150 óránál több böngészéshez.

Csak tíz ingyenes szerverhely található. Mivel oly sok felhasználó csatlakozik oly kevés szerverhez, a hálózat torlódást tapasztal csúcsidőben. Ez jelentősen lelassítja a kapcsolatot.

Feloldhatja a más régiók YouTube és Kodi kiegészítőinek blokkolását, de a Windscribe ingyenes szerverei nem férnek hozzá a Netflixhez vagy a Hulu-hoz. Frissítenie kell egy prémium fiókot a streaming szolgáltatások feloldásához.

Használhatja a Windscribe Stealth módját a cenzúra és a geoblokkok megkerüléséhez. Beépített tűzfallal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a hackerek hozzáférjenek az eszközéhez és a személyes információkhoz.

Részletesebb ismertetőnkben megismerheti a Windscribe ingyenes szolgáltatását.

Töltse le a Windscribe ma ingyen!

7. ProtonVPN

Windows protonvpn

 • Korlátlan ingyenes adat és sávszélesség
 • P2P támogatás
 • AES 256 bites titkosítás
 • DNS szivárgás elleni védelem és megszakító kapcsoló
 • Együttműködik: Netflix, Hulu, Kodi és YouTube-lal
 • Kompatibilis a következőkkel: macOS, Windows, Linux, iOS, Android, Chrome és Firefox

A ProtonVPN korlátlan ingyenes adatot és sávszélességet kínál. Nem tartalmaz naplókat, és rendelkezik egy könnyen érthető adatvédelmi politikával. Az adatvédelemmel védi AES 256 bites katonai titkosítás így nem eshet rossz kezekbe.

A ProtonVPN támogatja a tökéletes titkosítást is, amely minden egyes böngészési munkamenethez új ideiglenes titkosítási kulcsot biztosít. Még ha egy hacker kompromittál is egy korábbi munkamenetet, akkor nem fogják tudni megtekinteni más üléseket sem az előtt, sem után.

A ProtonVPN feloldhatja a népszerű szolgáltatások, például a Hulu és a Netflix szolgáltatásait. Támogatja a P2P aktivitást és a Tor funkciója VPN felett. A teszt során elég gyors volt az áramlás pufferolás nélkül. Három szerverhez csatlakozhat, de ezek közül csak egy található Európában.

A legtöbb ingyenes VPN-től eltérően, A ProtonVPN nem támogatott hirdetésekkel, tehát nem bombázza téged zavaró szalaghirdetésekkel vagy előugró ablakokkal.

Tudjon meg többet a ProtonVPN kiválasztásának előnyeiről és hátrányairól a teljes áttekintésben.

Töltse le a ProtonVPN ma ingyen!

8. hide.me

windows hide.me

 • 2 GB ingyenes adat havonta
 • Automatikus lekapcsoló és IP szivárgás elleni védelem
 • 256 bites titkosítás
 • Osztott alagút
 • Együttműködik a következőkkel: Netflix, HBO GO, Hulu, Spotify, YouTube és Amazon Prime Video
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, ChromeOS, Linux, Android, iOS, Windows Phone, Blackberry, Firefox, Chrome, Routers, Android Smart TV és Amazon Fire TV

A hide.me havonta 2 GB ingyenes adatot kínál. Ez elegendő adat az e-mail, a közösségi média és a bankszámlák rendszeres ellenőrzéséhez. Néhány videót is megnézhet.

Ez biztosítja IP szivárgás elleni védelem, automatikus kikapcsoló és 256 bites titkosítás.

tudsz használja a split-alagút funkciót annak testreszabásához, hogy mely adatokat küld a VPN-en keresztül, és amely áthalad a helyi IP-címen. Ez megkönnyíti a hozzáférést a helyi szolgáltatásokhoz és webhelyekhez, miközben megóvja a forgalom egy részét. Segít az adatok mentésében is mert nem használja olyan alkalmazásokon, amelyeket nem kell védeni.

A hide.me nem fojtja a kapcsolat sebességét, ami kiváló választást kínál a kínzáshoz. Te is használja azt a népszerű streaming szolgáltatások eléréséhez, mint például a Netflix USA és a HBO Go. Mivel azonban csak öt kiszolgálóhelyhez fér hozzá, nem mindig található olyan kiszolgáló, ahol szüksége van rá.

Tudjon meg többet a hide.me biztonsági és adatvédelmi funkcióiról szakértői véleményünkben.

Töltse le a hide.me fájlt ingyen ma!

GYIK

Miért olyan nehéz megtalálni egy ingyenes VPN-t, amely Európában működik?

Az ingyenes VPN-k korlátozott kiszolgálóhálózatokat működtetnek. Hajlamosak erőfeszítéseiket olyan régiókban összpontosítani, mint például az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság, hogy piacra dobhassák magukat, hogy fel tudják oldani a Netflix és a BBC iPlayer feloldását.. Nagyon kevés ingyenes VPN működik szervereken Európában. 

Minél távolabb kell az adatok eljutniuk a VPN-kiszolgálóra, annál lassabb lesz a kapcsolat. A legtöbb ingyenes VPN már korlátozza a sebességet és a sávszélességet. Így, ha Európában van, és csatlakoznia kell egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban, akkor az internet túl lassú lesz használni. 

A prémium VPN-k több ezer szervert működtetnek szerte a világon, ideértve az európai helyeket is. Ez megkönnyíti a VPN megtalálását, amely elég gyors a használatához.

A VPN befolyásolja a sebességet?

Normális, ha a VPN egy kicsit csökkenti a kapcsolat sebességét. Extra időt vesz igénybe az adatok titkosítása, majd a VPN-kiszolgálóra történő eljutás. Prémium VPN használata esetén nem fogja észrevenni ezt a sebességcsökkenést. 

Az ingyenes VPN-k gyakran beállítják a kapcsolat sebességét arra ösztönözni, hogy frissítsen prémium fiókra.

Az ingyenes VPN-szolgáltatók ne vezessenek naplókat?

Kipróbáltam a listán szereplő ingyenes VPN-ket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem naplózza-e az Ön adatait.

Ennek ellenére a legtöbb ingyenes VPN személyesen azonosítható információkat gyűjt, beleértve az eredeti IP-címet és a böngészési tevékenységeket.

összefoglalás

A legtöbb ingyenes VPN rendkívül korlátozott. Korlátozza az adatokat, a sebességet és a biztonsági funkciókat.

Ezért javaslom prémium VPN használatát. A legjobb biztonsági funkciókat és a nagy sebességű kapcsolatokat kínálják. Ezen felül felhasználhatja azokat a streaming webhelyeket, mint például a Netflix US. A legtöbb prémium gyártó pénzvisszafizetési garanciákat és ingyenes próbaverziókat is kínál, tehát nem kell kockáztatnia a kapcsolat sebességét és biztonságát egy ingyenes VPN segítségével.

Ezekről a VPN-ekről többet tudhat meg kollégám vizsgálata során a legjobb VPN-k ingyenes próbaverziókkal. Vagy szerezzen kedvezményes prémium előfizetést a akcióink és kuponjaink.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me