Astrill VPN funcționează în China, dar numai dacă faci asta mai întâi

De la social media la site-uri de știri la servicii de streaming video, lista de site-uri web și servicii interzise în China s-ar întinde pe kilometri. Cu motoarele de căutare precum Google blocate, de asemenea, chiar clar inofensiv, informațiile de bază pot fi accesibile.

Mai rau, De asemenea, China interzice majoritatea VPN-urilor, screeningul agresiv pentru ei cu inspecția profundă a pachetelor (DPI). Doar câteva VPN-uri selecte pot trece peste acest Firewall Mare.

din fericire, VPN Astrillare ceea ce este nevoie – Dacă folosiți un truc crucial. Citiți mai departe pentru a afla cum să configurați și să utilizați Astrill VPN pentru a avea acces la conținutul dorit în timp ce sunteți în China.

Cum să faci Astrill VPN să funcționeze în China – Ghid rapid

 1. Înainte de a călători în China, navigați până la VPN Astrillsite-ul web, abonați-vă la serviciu și descărcați aplicația pe toate dispozitivele dvs..
 2. Urmați instrucțiunile furnizorului pentru a instala și configura aplicația.
 3. Alegeți StealthVPN ca protocol implicit.
 4. Când ajungi în China, lansați Astrill VPN înainte de a accesa internetul. Asta e! Acum puteți să ocoliți cenzura și geoblocurile și să vă păstrați navigarea anonimă.

Obțineți astrill VPN acum!

De ce accesarea conținutului în China este atât de grea

Guvernul chinez blochează accesul la orice site web pe care îl consideră periculos sau jignitor, sau care prezintă un mod de viață „ne-chinezesc”. Acești termeni sunt definiți incredibil de larg, iar interdicțiile sunt aplicate atât rezidenților, cât și vizitatorilor.

Fără VPN în China, tu nu va putea accesa servicii de știri, social media, aplicații de mesagerie precum WhatsApp, sau orice alte site-uri care ar putea fi utilizate pentru organizarea de persoane sau demonstrații.

  Cum să Anulați contul dvs. NordVPN și să vă rambursați (actualizat în ianuarie 2023)

Punctele de presă internaționale sunt cenzurate în mod regulat, împreună cu Facebook, YouTube, Twitter, Gmail și VoIP Servicii. Puteți utiliza instrumentul nostru online pentru a vedea dacă un anumit site web este în prezent blocat în China.

Pentru a aplica toate aceste interdicții, Autoritățile chineze restricționează accesul la tehnologie care poate fi folosit pentru a ocoli cenzura. Este imposibil să cumpărați sau să instalați un VPN în țară – cu excepția VPN-urilor autorizate de stat, iar cei care nu vă vor accesa conținutul dorit.

Și având în vedere că agențiile care aplică restricțiile de internet folosesc DPI pentru a bloca VPN-urile neaprovizate, majoritatea VPN-urilor nu vor funcționa în China, chiar dacă le instalați înainte de a călători acolo. in orice caz, Astrill VPN are câteva caracteristici foarte speciale care îi permit să scape de detectare.

De ce Astrill VPN funcționează în China

Astrill VPN, bazat în Seychelles, a fost lansat în 2009 împreună cu a declarat obiectivul de a depăși cenzura online în toată lumea. În acest scop, VPN a fost conceput pentru a sprijini o gamă deosebit de largă de protocoale de tunelare.

Pe lângă standardul de aur OpenVPN, Astrill VPN găzduiește OpenWeb, StealthVPN, Cisco IPSec, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec și SSTP. Motivul pentru care această varietate este atât de important este faptul că, în ciuda securității sale dovedite, Folosirea OpenVPN în China ar fi o greșeală.

Unul dintre defectele lui OpenVPN este acela este ușor de identificat în DPI, și asta înseamnă că utilizarea dvs. neautorizată de VPN va fi vizibilă autorităților. Pentru a ocoli Marele Firewall, noi recomandă utilizarea StealthVPN, care este la fel de sigur, dar mult mai dificil de detectat.

  Dave Peck, suosnivač ogrtača, otkrio što ogrtač VPN može, a što ne može - Intervju

Înainte de a putea alege StealthVPN, trebuie să obțineți aplicația Astrill VPN pentru dispozitivul dvs. Tine minte, nu vă puteți înscrie la Astrill VPN sau să descărcați aplicațiile din China! Urmați Ghidul rapid de mai sus pentru a vă asigura că Astrill VPN funcționează fără probleme.

Mai multe despre VPN Astrill

dispozitive astrill

Disponibilitatea StealthVPN, împreună cu o rețea construită de la sol pentru a obține traficul, este cheia succesului Astrill VPN în China. VPN include, de asemenea, multe alte funcții excelente pentru a vă ajuta să creați o conexiune sigură și privată.

 • Securitate wi-fi publică – un plus de protecție atunci când utilizați rețele partajate
 • Tunel Split (modul inteligent) – vă permite să accesați site-uri locale chineze fără VPN pentru o viteză îmbunătățită, păstrând în același timp traficul dvs. internațional în siguranță
 • Comutator de omor personalizabil – se asigură că datele dvs. nu se scurg niciodată pe internetul public dacă conexiunea dvs. la server VPN scade
 • Politică strictă fără jurnaluri – garantează că nu va exista niciodată o înregistrare a activității tale
 • 300+ servere din peste 60 de țări – vă permite să vă conectați la regiuni din întreaga lume pentru a ține pasul cu prietenii și familia, ocoliți cenzura și accesați site-urile cu restricții geologice precum Netflix.
 • Capacități de platformă multiplă – suport pentru până la 5 conexiuni simultane de dispozitiv pe toate platformele de operare majore
 • Conexiuni rapide – pentru a reduce la minimum pierderea de viteză cauzată de procesul de criptare StealthVPN

rezumat

Atâta timp cât îți amintești instalați Astrill VPN și selectați protocolul StealthVPN înainte de a intra în China, veți găsi că acesta ocolește Marele Firewall cu ușurință.

  Най-добрите VPN мрежи за Streaming Stan през 2023 г.

Pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună ofertă posibilă la abonamentul dvs. VPN Astrill, asigurați-vă că vizitați pagina noastră de coduri promoționale. Și pentru mai multe opțiuni VPN grozave pentru a vă menține în siguranță activitatea online, consultați raportul complet al experților noștri despre VPNS în care puteți avea încredere în China.

Descarcă astrill VPN ACUM!