Cartea lui Satoshi de Phil Champagne – Capitolul GRATUIT inclus

Este posibil să fi auzit despre BitCoin. Chiar dacă nu l-ai folosit niciodată, cripto-moneda – care a scăzut în valoare de peste 14.000 de dolari în decembrie – a crescut în popularitate. Dar cine a creat BitCoin? Cum a făcut-o? Și care au fost motivațiile lui? 

Nu se cunoaște puțin despre creatorul virtual BitCoin cunoscut sub numele de Satoshi Nakamoto. ceea ce se știe, însă, este în cartea lui Phil Champagne Cartea lui Satoshi: Scrierile culese ale creatorului Bitcoin Satoshi Nakamoto. Șampania include scrieri esențiale și detalii care înfățișează crearea BitCoin.

Ne-am așezat cu Champagne pentru a discuta despre cartea lui și ce l-a determinat să scrie. 

vpnMentor: Ce te-a făcut să scrii Cartea lui Satoshi?

Șampanie: inițial am fost intrigat să știu mai multe despre ce a spus creatorul Bitcoin. Considerând că a părăsit „viața publică” după doi ani, singurele informații și informații despre el sunt disponibile din scrierile sale timpurii. Mi-am dat seama că este posibil să nu fiu singurul cu acest interes și așa am decis să compun această carte.

vpnMentor: Ce cunoștințe noi ați obținut în timp ce scriați cartea?

Șampanie: am aflat despre mai multe informații de care nici măcar nu eram conștient, inclusiv despre problema generală bizantină. De asemenea, am aflat despre procesul de scriere și publicare, care nu este atât de simplu pe cât credeam, în special pentru formatarea și organizarea cărților fizice..

Poti cumpara Cartea lui Satoshi și aflați mai multe despre BitCoin pe site-ul lor web.

Faceți clic aici pentru a citi primul capitol.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me