Cele mai bune 3 VPN-uri pentru Safari (2023) – Numai acestea funcționează cu adevărat

În căutarea unui solid, fiabil și ușor de utilizat Extensie browser VPN pentru Safari? Ne-am uitat noi înșine și așa sunt greu de găsit.

Acest lucru se întâmplă în principal pentru că Apple nu mai acceptă majoritatea extensiilor Safari terțe. Pentru puținele extensii pe care le acceptă, încasează dezvoltatorilor o taxă anuală pentru a le menține în galeria de extensii. Alte browsere, cum ar fi Firefox și Chrome, sunt mult mai deschise către aplicații terțe și nu percep o taxă, astfel încât majoritatea furnizorilor de VPN își concentrează eforturile acolo, în loc de Safari.

La început, acest lucru poate părea incomod, dar de fapt, este o veste bună. Sunteți mai bine cu o aplicație VPN de top pentru Mac OS decât cu o extensie Safari, deoarece extensiile nu oferă o protecție VPN completă.

Dacă dorești protejați-vă Mac-ul în timp ce utilizați internetul, în acest articol veți găsi tot ce trebuie să știți. Citiți mai departe pentru un rundown dintre cele mai bune VPN-uri pentru Mac pe care le puteți folosi cu orice browser alegeți.

Cele mai bune VPN-uri pentru Mac: Ghid rapid

1. NordVPN: VPN-ul nostru general 1 pentru Mac. Protocoalele sale puternice de criptare vă protejează datele în timp ce navigați.

2. ExpressVPN:Utilizează criptarea solidă și vă permite să ascundeți și să schimbați ușor adresa IP pentru confidențialitate și să ocoliți geoblocurile.

3. CyberGhost: Perfect pentru începători, aplicația sa pentru Mac OS este versatilă și ușor de utilizat.

Obțineți NordVPN acum!

De ce ar trebui să utilizați un VPN pentru Mac

Un VPN este unul dintre cele mai puternice instrumente puteți utiliza pentru a vă proteja online.

  Путешествие в Марокко?

Navigarea fără VPN dezvăluie adresa dvs. IP și alte informații de identificare, permițând site-urilor să recolteze date despre dvs. și activitatea dvs. de navigare. De asemenea expune informațiile dvs. personale la hackeri și alți cybercriminali.

Cu excepția cazului în care utilizați un VPN, vă lăsați expus de fiecare dată când navigați.

Un VPN de înaltă calitate vă va permite să navigați, să transmiteți fluxuri sau să faceți torent anonimatul complet. De asemenea, va fi vă acordă acces la site-uri web geoblocate și servicii de streaming.

Deși extensiile browserului sunt ușoare și convenabile, acestea criptează doar datele care sunt transferate prin browser. Aceasta lasă expuse o cantitate semnificativă din informațiile dvs. personale pentru că nu criptează date din alte programe și aplicații de pe Mac. De aceea vă recomandăm întotdeauna să utilizați o aplicație VPN pentru Mac, și nu o extensie de browser.

Cele mai bune VPN-uri pentru Mac

1. NordVPN

nordvpndevices

Acest furnizor VPN de cea mai bună calitate se află pe locul 1 pe lista noastră din cauza rețea de server masivă și sigură. Ofera servere specializate pentru streaming, și nu veți avea probleme deblocarea conținutului geoblocat.

NordVPN folosește Criptare dublă VPN și se lipește de un strict politica fără jurnale. Toate aplicațiile sale sunt dotate cu un reclame încorporate și blocante malware, de asemenea un comutator de omor automat.

NordVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile pentru noii utilizatori.

NordVPN se poate debloca:

  • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

  • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.
  Гледайте онлайн Vudu отвсякъде през 2023 г. | Бързо хапване с пара

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Vizualizați ofertele NordVPN

2. ExpressVPN

Cele mai bune 3 VPN-uri pentru Safari (2023) - Numai acestea funcționează cu adevărat

Oferte ExpressVPN aplicații intuitive asta le face ușor ocoli geoblocuri și asigurați-vă conexiunea. Deși nu oferă un blocant de anunțuri, cum ar fi NordVPN, vine cu un comutator de omor automat pentru un plus de securitate.

Vorbind despre securitate, datele dvs. vor fi în siguranță cu acestea cea mai bună clasificare și strict politica fără jurnale. ExpressVPN este unul dintre furnizorii noștri cei mai bine evaluați și este cel mai rapid VPN de pe piață.

Utilizatorii noi ExpressVPN pot profita de 30 de zile, fără întrebări, garanție de înapoiere pe toate planurile. Există, de asemenea încercări gratuite de până la 7 zile pentru utilizatorii Android și iOS.

ExpressVPN poate debloca:

  • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

  • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

CyberGhost oferă o rețea impresionantă de mai mult de 6.000 de servere. Folosește criptare de grad militar, iar utilizatorii adoră politica sa de neînregistrare.

Este ușor de instalat și perfect pentru începători. Puteți utiliza funcția simplă de căutare pentru a găsi cele mai bune servere pentru streaming, torrenting și navigare.

Puteți testa serviciul CyberGhost cu ajutorul acestuia Proces gratuit 24 de ore și Garanție de returnare de 45 de zile.

  GamaSec - Enterprise-Grade Security за SMB пазара

CyberGhost poate debloca:

  • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

  • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Vizualizați ofertele CyberGhost

rezumat

Vă recomandăm să utilizați o aplicație VPN cu caracteristici complete pentru a vă proteja Mac-ul, în locul unei extensii de bază a browserului.

Extensiile browserului criptează doar datele pe care le transferați prin ele VPN-urile vă protejează toate datele. De asemenea, vă vor permite deblocați conținut geoblocat de pe tot globul.

Încă nu sunteți sigur care VPN este cel mai bun pentru Mac-ul dvs.? NordVPN este alegerea noastră de top și puteți încerca gratuit!

Obțineți NordVPN acum!

Lectură ulterioară

Pentru a economisi mai mult din banii câștigați cu succes, consultați cele mai bune oferte și cupoane VPN.

Ce este un VPN și de ce ai nevoie de unul? Aflați mai multe citind ghidul nostru final pentru VPN-uri.

Aflați cum puteți testa securitatea VPN-ului.