Cum să accesați Google din China în 2020 – Hack rapid și sigur

Google este unul dintre multe site-uri occidentale interzise de guvernul chinez. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că este imposibil de accesat din interiorul Republicii Populare.

Guvernul chinez a avut o istorie tensionată cu Google, care și-a închis motorul de căutare chinez din 2010. În timp ce există o mulțime de opțiuni locale disponibile, acestea de obicei nu va returna rezultatele căutării din țările occidentale. Dacă călătoriți în China, menținerea accesului la aceste site-uri este esențială.

Există o modalitate ușoară de a obține interdicția Google din limitele Chinei. Utilizarea unui serviciu VPN bun va evita atât cenzura guvernamentală, cât și vă va proteja activitatea de supraveghere. in orice caz, nu toate VPN-urile pot să ocolească Marele Firewall din China. Cea mai bună alegere a VPN care funcționează de fapt în China este NordVPN. 

Ghid rapid: Cum să accesați Google din China

  1. Alegeți un VPN care funcționează în China. Vă recomandăm NordVPN
  2. Descărcați și instalați VPN ÎNAINTE de a călători în China
  3. Conectați-vă la un server străin înainte de a începe orice activitate de internet în China
  4. Deschideți Google și căutați liber

De ce ai nevoie de un VPN pentru a accesa Google în China

Internetul se confruntă cu cenzuri grele din partea guvernului chinez. Lista de site-uri web pe care le blochează include aproape toate serviciile sub umbrela Google. Pentru a ocoli firewallul, va trebui să vă conectați la un server străin.

Un VPN vă va cripta mai întâi datele, creând un canal sigur pentru care pot călători. Acest lucru ambele vă protejează activitatea împotriva hackerilor și o ascunde de supravegherea guvernului. Datele dvs. criptate sunt apoi conectate la un server condus de serviciul VPN, în loc de ISP (furnizor de servicii internet). ISP-urile trebuie să respecte restricțiile guvernamentale, dar VPN-urile străine nu intră sub aceeași umbrelă.

Astfel poate VPN-ul mascați-vă adevărata locație IP, care permite accesul chiar și la site-uri web cenzurate precum Google.

Cu toate acestea, pe măsură ce cenzura pe internet a guvernului chinez a crescut, au început să lucreze și pentru a interzice VPN-urile. Protocoalele cunoscute de criptare VPN sunt interzise de Marele Firewall, ceea ce face ca aceste servicii să fie ineficiente. China descoperă, de asemenea, VPN-urile inspecție profundă a pachetelor.

Am compilat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru China pentru a vă ajuta să aflați ce VPN-uri funcționează în continuare.

NordVPN ocolește această interdicție, oferind servere oftalmate, care sunt configurate special pentru a ajuta utilizatorii să se conecteze din zone foarte restrânse. Este important să rețineți asta trebuie să vă descărcați VPN-ul înainte de a vă deplasaÎntrucât site-urile lor sunt blocate din China.

Acum vă vom arăta cum să vă conectați la NordVPN pas cu pas din China.

Cum să utilizați un VPN pentru Google în China

1. Deschideți aplicația NordVPN pe dispozitiv. Căutați serverele de specialitate. Acestea sunt importante pentru conectarea în China.

Cum să accesați Google din China în 2020 - Hack rapid și sigur

2. Accesați Setările avansate. Puteți găsi acest lucru făcând clic pe Setări în colțul din stânga sus. În partea stângă a ecranului, veți găsi opțiunile Advanced. Comută Servere oftalmate. Comutatorul va deveni albastru atunci când este pornit.

Cum să accesați Google din China în 2020 - Hack rapid și sigur

3. Reveniți la ecranul Servers. Pe de altă parte, veți avea acum o gamă largă de țări cu servere cu funcții obscure. Pentru cele mai rapide viteze, vă recomandăm să alegeți un server apropiat geografic de China, cum ar fi Hong Kong sau Singapore.

Cum să accesați Google din China în 2020 - Hack rapid și sigur

Dacă doriți să vă conectați la unul dintre serverele obișnuite din afara Chinei, este ușor să dezactivați butonul de servere nefixate. Reveniți la setările dvs. avansate și faceți clic pe „oprit”.

rezumat

Accesarea internetului fără restricții în China nu este cea mai ușoară sarcină. Cu toate acestea, a VPN bun vă poate ajuta să accesați site-urile occidentale că te bazezi zi de zi. NordVPN, de exemplu, oferă utilizatorilor Servere cu disfuncționalitate pentru a ajunge la blocurile VPN stricte din China.

Deși tehnologia face serviciul VPN mai accesibil, efortul pe care China îl pune în blocarea VPN-urilor poate face uneori mai dificilă conectarea. S-ar putea să descoperiți că întâmpinați probleme pentru a accesa site-uri web censurate în China, chiar și cu un server ofuscat. În acest caz, NordVPN este excelent Serviciul clienți 24/7 vă va ajuta să rezolvați probleme.

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la navigarea pe internet restricționat și monitorizat, atât timp cât sunteți în Republica Populară.

Lectură ulterioară

Consultați lista noastră completă de site-uri web blocate de Marele Firewall din China.

Sau puteți să introduceți un site aici pentru a testa dacă este blocat în China.

De asemenea, am scris ghiduri pentru a vă ajuta să accesați Gmail și YouTube.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me