Cum să obțineți o adresă IP din Azerbaidjan oriunde în 2023 [+ VIDEO]

Dacă vă aflați în afara Azerbaidjanului, puteți găsi dvs. acces la site-urile web și serviciile online azeriene blocate sau restricționate. Unele site-uri web citesc adresa IP a dispozitivului pentru a determina locația dvs. Dacă nu este în Azerbaidjan, site-urile web nu vă vor permite să intrați.

Vă vom arăta cum să folosești o rețea privată virtuală (VPN) pentru a obține o adresă IP din Azerbaidjan, indiferent unde te afli pe lume. Cu toate acestea, multe VPN-uri nu oferă IP-uri din Azerbaidjan, așa că vă vom arăta și care funcționează efectiv.

Ghid rapid: Cum să obțineți o adresă IP a Azeriei cu un VPN

 1. Alege o VPN cu servere în Azerbaidjan. ExpressVPNu este alegerea noastră # 1. Vedeți mai jos pentru alte opțiuni și nu uitați, majoritatea VPN-urilor nu vor funcționa.
 2. Descărcați software-ul VPN și instalați-l pe dispozitivul dvs..
 3. Lansați software-ul și conectați-vă la un server din Azerbaidjan.
 4. Verificați noua dvs. adresă IP utilizând instrumentul nostru aici.

Cuprins

 • Modul în care un VPN vă poate obține o adresă IP a Azeriei
 • Un VPN vă va menține în siguranță și vă va lăsa să transmiteți orice altceva
 • Cum să alegi cel mai bun VPN pentru tine
 • Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP pentru Azerbaidjan: ExpressVPN, NordVPN, HMA

Modul în care un VPN vă poate obține o adresă IP a Azeriei

Un VPN conectează dispozitivul la un server din Azerbaidjan printr-un tunel securizat, criptat. Locația dvs. reală va fi ascunsă și înlocuită cu un IP care reprezintă locația serverului.

După ce VPN-ul dvs. vă atribuie un IP azer, puteți răsfoi liber orice site cu sediul în țară, să transmiteți orice conținut video azerbaijan sau să accesați conturile dvs. bancare din Azerbaidjan. Veți avea, de asemenea, asigurarea unei protecții avansate de confidențialitate.

Un VPN vă menține în siguranță și vă permite să transmiteți fluxul aproape orice

VPN-urile de înaltă calitate vă protejează confidențialitatea și vă asigură conexiunea cu o criptare puternică și prevenirea urmăririi. Dispozitivele dvs. vor fi protejate de malware și hacking, iar datele dvs. nu vor cădea în mâinile greșite.

  Kako gledati ABC komediju s bilo kojeg mjesta 2023. godine

Această securitate este crucială dacă utilizați adresa IP a Azerbaidjanului pentru activități bancare sau de la distanță. De asemenea protejează comunicările cu prietenii și familia din Azerbaidjan de supravegherea guvernului, o amenințare majoră în țară.

În timp ce un proxy vă poate oferi o nouă adresă IP, procuri gratuite utilizați criptare foarte slabă sau deloc. De asemenea, folosesc rețele peer-to-peer (P2P) care permit altor utilizatori să acceseze conexiunea dvs., punând-ți datele în pericol.

Pentru a vă asigura că rămâneți în siguranță și obțineți accesul pe care îl doriți, rămâneți cu un VPN premium cu serverele azeriene. Cele mai multe așa-numite VPN-urile gratuite recoltează și vând datele dvs. și au rețele lente, limitate, care nu ajung în țări mici precum Azerbaidjan.

Cele mai bune VPN-uri trec atât prin geoblocuri cât și prin software-ul de screening VPN. Acest lucru înseamnă că veți avea acces fără probleme la serviciile de streaming, precum US Netflix și Hulu în plus față de tot ce ai nevoie în Azerbaidjan.

Ce să caute într-un VPN

 • Securitate avansată: Pentru a menține dispozitivele, identitatea și datele în siguranță în orice moment, căutați o VPN cu caracteristici precum un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor.
 • Capacități de deblocare: Un VPN care vă poate ocoli pe cele mai dificile geoblocuri vă oferă acces la conținut din întreaga lume.
 • Viteze excelente: Conexiunile de mare viteză asigură streaming-ul fără buffer și apelurile VoIP fluide.
 • Ușurință în utilizare: Cele mai bune VPN-uri au interfețe ușor de utilizat, care vă permit să vă conectați în doar câteva clicuri, cu asistență 24/7 pentru clienți, în cazul în care ceva nu merge bine.
 • Politica fără jurnaluri: Întrucât Azerbaidjan este o țară cu supraveghere ridicată, asigurați-vă că furnizorul dvs. VPN nu păstrează nicio evidență a activității dvs. online.
  Kako lako 2023. gledati sve ZDF Njemačke s bilo kojeg mjesta

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Azerbaidjan

1. ExpressVPN

Evaluare generală: 4.9 – Cel mai rapid VPN pe care l-am testat pentru Azerbaidjan

Dispozitive ExpressVPN

Nu ratați: scoateți 49% din VPN # 1 & încercați-l timp de 30 de zile fără riscuri

Cu peste 2.000 de servere la nivel mondial, inclusiv servere în Azerbaidjan, ExpressVPN este optimizat pentru conexiuni de mare viteză. Toate planurile includ lățimea de bandă nelimitată, astfel încât să nu vă preocupați niciodată de aglomerare sau de a rămâne fără date.

Criptarea de grad militar, un comutator automat de omor și o politică verificată fără jurnaluri asigură că informațiile dvs. nu vor fi compromise. Aplicațiile ușor de utilizat sunt compatibile cu aproape orice dispozitiv și perfect pentru începători.

Puteți încerca ExpressVPN pentru dvs. cu un Garanție de returnare de 30 de zile, deși cei mai mulți dintre utilizatorii fericiți ai acestui VPN rămân cu ea de ani buni.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de expert despre ExpressVPN.

Obțineți ExpressVPN acum!

2. NordVPN

Rating general: 4.9 – VPN-ul nostru general # 1

Dispozitive NordVPN

OFERTA SPECIALĂ: GRABĂ-ȚI DESCOMPAREA DE 70% pentru a obține o adresă IP din Azerbaidjan cu NordVPN ACUM!

NordVPN vă oferă conexiuni rapide și securitate de ultimă oră până la 6 dispozitive sub un singur cont. VPN dublu (criptare cu două straturi) vă protejează traficul împotriva hackerilor și spionilor, în timp ce CyberSec blochează reclame și site-uri web dăunătoare.

Cu peste 5.000 de servere, inclusiv 10 servere din Azerbaidjan, veți avea acces facil la orice site din Azerbaidjan. Vei primi și tu transmisie lină de filme și TV datorită funcției SmartPlay a NordVPN, unul dintre numeroasele motive pentru care utilizatorii adoră acest VPN.

  Cum să obțineți o adresă IP mexicană de oriunde în 2023 [+ VIDEO]

NordVPN oferă de asemenea utilizatorilor noi Garanție de returnare de 30 de zile.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de experți despre NordVPN.

Obțineți NordVPN acum!

3. VPN HMA

Evaluare generală: 4.8 – VPN de cea mai bună valoare / Cel mai bun VPN pentru Mac / Interfață concepută intuitiv pentru streaming instant

dispozitiv hidemyass

HMA are servere în aproape fiecare țară din lume, inclusiv 2 în Azerbaidjan. Pur și simplu alegeți modul Locație presetat pentru a obține adresa IP a azerului.

Una dintre cele mai populare caracteristici ale HMA este a Serviciu de încărcare rapidă a fișierelor, care vă permite să partajați fișiere mari gratuit. HMA are, de asemenea servere dedicate pentru streaming pentru a vă oferi acces gratuit la buffer la orice, de la TV TV din Azerbaidjan la BBC iPlayer.

Dacă doriți să încercați HMA înainte de a vă angaja, consultați încercare gratuită oferi. Puteți, de asemenea, să vă abonați fără riscuri grație unui Garanție de returnare de 30 de zile.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de experți despre HMA VPN.

Obțineți HMA acum!

Lectură ulterioară

Consultați toate cele mai bune oferte privilegiate din partea VPN-urilor de top din pagina noastră de coduri promoționale.

Aflați cum vă protejează o politică fără jurnaluri într-o țară cu supraveghere Internet importantă a guvernului.

Aflați cum site-urile web precum Netflix blochează VPN-urile și modul în care cele mai bune VPN-uri rămân cu un pas înainte.