Cum să obțineți o adresă IP din Kirgizistan oriunde în 2020 [+ VIDEO]

Daca vrei pentru a viziona televizoare și filme în Kirghiz, poate fi necesar să vă schimbați adresa IP pentru a avea acces complet. Obținerea unei noi adrese IP în Kirgazistan vă va asigura, de asemenea, accesul fără restricții la site-urile bancare și de afaceri din țară..

Adresa dvs. IP indică site-urile și serviciile unde vă aflați. Unele site-uri vă blochează sau restricționează accesul atunci când detectează un IP străin. Dacă doriți să ocoliți aceste geo-restricții enervante și să urmăriți același conținut ca și cineva din Bișek, aveți nevoie de o adresă IP din Kirgizistan.

Este ușor să vă schimbați adresa IP utilizând o VPN, dar foarte puțini furnizori VPN de încredere oferă Kirgazistanul ca opțiune de locație. Am făcut cercetarea și vă putem recomanda două VPN-uri cu securitate înaltă și acces facil la IP-urile din Kârgâzstan.

Ghid rapid: Cum să obțineți o adresă IP din Kârgâzstan cu un VPN

 1. Selectați o VPN cu servere din Kirgazistan. ExpressVPN este alegerea noastră # 1.
 2. Descărcați software-ul VPN și instalați-l pe computer sau pe dispozitivul mobil.
 3. Lansați software-ul și conectați-vă la un server din Kirgazistan.
 4. Verificați noua dvs. adresă IP utilizând instrumentul nostru special.

Cuprins

 • Modul în care un VPN vă poate obține o adresă IP din Kârgâzstan
 • Ce altceva poate face un VPN pentru tine? Deblocați Netflix și păstrați-vă datele în siguranță
 • Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru dvs. – acestea sunt caracteristicile de care aveți nevoie
 • Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Kârgâzstan

Modul în care un VPN vă poate obține o adresă IP din Kârgâzstan

De obicei, traficul dvs. de internet (tot ceea ce trimiteți și primiți online) include adresa dvs. IP, dezvăluind locația dvs. către site-uri web. A VPN acționează ca o barieră între dispozitivul dvs. și site-urile web, mascând adevărata ta IP.

Când rulați o aplicație VPN, rețeaua îți redirecționează traficul printr-un server securizat în locația aleasă. Site-urile pe care le accesați pot vedea adresa IP a serverului VPN, dar nu a voastră.

Dacă vă conectați la un server din Kirgazistan, activitatea dvs. va afișa o adresă IP a Kirghizului. Orice conținut de Kirghizstani doriți va fi la îndemână.

Un VPN vă menține în siguranță & Vă permite să curgați aproape orice

Când schimbați adresa dvs. IP, puteți ocoli geoblocurile care restricționează conținutul la o anumită locație. Asta înseamnă că poți urmăriți fluxul de Kyrgyz de oriunde, sau vizionati US Netflix din afara Americii de Nord.

În timp ce Kârgâzstanul se bucură de cel mai liberal acces la internet al oricărei țări din Asia Centrală, cenzura există încă. Asta înseamnă că veți găsi anumite site-uri internaționale, cum ar fi serviciile de știri blocate sau filtrate atunci când folosiți adresa IP a Kirghizistanului.

Cele mai bune VPN-uri vă oferă comutare nelimitată de server, astfel încât să puteți treceți instantaneu la o țară precum Franța, SUA sau Canada pentru a ajunge la conținut care nu este disponibil în Kirgazistan. Cei dragi din Kirgazistan pot utiliza, de asemenea, VPN-uri pentru a accesa conținut popular în toată lumea.

Proxy gratuit vă pot schimba și adresa IP, dar utilizează criptare slabă și sunt ușor de detectat. Nu le recomandăm să ocolească cenzura sau geoblocurile dure. De asemenea, mulți dintre ei folosiți rețelele P2P care v-ar putea expune conexiunea împotriva criminalității cibernetice.

Utilizarea unei VPN gratuite este o opțiune și mai proastă pentru o adresă IP a Kirghizistanului. Foarte puțini în siguranță VPN-urile gratuite nu operează serverele din țară. Alte VPN-uri gratuite recoltează și vând datele dvs., au viteze extrem de lente sau chiar transportă malware.

VPN-uri premium pe care le recomandăm oferă o gamă largă de opțiuni de locație și să furnizeze constant viteze mari. Cel mai bun dintre toate, aceste VPN-uri oferă liniștea sufletească care vine din faptul că știi că folosești internetul cu cea mai bună tehnologie de protecție a vieții private.

Ce să caute într-un VPN

 • Rețea de servere mari: Căutați un VPN cu opțiuni de locație în întreaga lume. Și nu uitați, una dintre acele locații trebuie să fie în Kirgazistan.
 • Comutare server nelimitată: Modificarea ce server utilizați este cea mai bună modalitate de a evita cenzura și geoblocurile pentru a accesa orice conținut dorit.
 • Securitate puternică a rețelei: Căutați criptarea Advanced A Encryption Standard (AES), un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor. Serviciile fără aceste funcții nu vă iau în serios confidențialitatea.
 • Aplicații prietenoase: Căutați aplicații care simplifică găsirea unui server Kirghiz, chiar dacă sunteți începător VPN.
 • Servere rapide: Evitați frustrarea întârzierii și a tamponării. Un VPN cu conexiuni de mare viteză va furniza streaming și descărcare fără probleme.

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP kirgiză

1. ExpressVPN

Evaluare generală: 4.9 – Cel mai rapid VPN pe care l-am testat pentru Kirgazistan

Beneficiile ExpressVPN

Nu-l pierdeți: scăpați 49% din VPN # 1 & încercați-l timp de 30 de zile fără riscuri

ExpressVPN se bucură de o reputație binemeritată de rapiditate și transmisie ușoară. Testele noastre interne demonstrează că acesta este cel mai rapid VPN personal disponibil și ocolește constant geo-restricțiile, Blocuri VPN și blocuri de conținut guvernamentale.

O rețea de peste 3.000 de servere din întreaga lume include mai multe opțiuni pentru o adresă IP din Kârgâzstan. Pentru a vă conecta la un server din Kirgizistan, lansați pur și simplu aplicația ExpressVPN prietenoasă pentru dispozitiv și alege Kirgazistanul din lista de locații ușor de citit.

ExpressVPN utilizează cea mai puternică criptare disponibilă. Funcții suplimentare de securitate încorporate, cum ar fi comutator ucide și Protecție împotriva scurgerilor DNS asigurați-vă că datele și dispozitivele dvs. rămân protejate chiar și atunci când utilizați wi-fi public.

Ta adresa IP adevărată nu va fi niciodată dezvăluită, ceea ce este esențial dacă torrenteazăți sau accesați conținut kirgiz dintr-o țară mai cenzurală. Pentru anonimatul complet, puteți chiar să plătiți pentru abonament Bitcoin.

Dacă nu sunteți sigur dacă ExpressVPN este potrivit pentru dvs., vă puteți înscrie cu liniștea sufletească a 30 de zile, fără întrebări, garanție de returnare a banilor.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de expert despre ExpressVPN.

Obțineți ExpressVPN acum!

2. HMA

Rating general: 4.6 – Cea mai mare rețea de servere la nivel mondial

VPN HideMyAss!

ÎNREGISTRĂȚI-VĂ ACUM pentru a primi 75% din abonamentul dvs. HMA

Veți avea acces la două servere din Kirgazistan cu HMA, care oferă adrese IP sigure în mai multe țări decât orice altă VPN premium. Pentru a obține una dintre cele șase adrese IP Kirghiz disponibile, trebuie doar să alegeți Modul locație și selectați Kirgazistanul din listă.

Comutarea nelimitată a serverului și alte două moduri ușor de utilizat asigură accesul rapid la întregul conținut dorit. Modul instantaneu vă conectează la cel mai rapid server disponibil în apropierea dvs. Modul libertate vă redirecționează automat către cea mai apropiată țară cu discurs liber.

Indiferent de modul pe care îl utilizați, datele și dispozitivele dvs. vor fi protejate de criptare AES de grad militar, A comutator ucide, și protecție împotriva scurgerilor. Combinația HMA de securitate de înaltă performanță și acces global aproape nelimitat au făcut-o să fie favorită pentru utilizatori la nivel mondial de ani de zile.

Conexiunile sunt suficient de fiabile și rapide pentru o transmisie bună, iar asistența clienților este disponibilă pe chat live 24/7. Dacă sunteți un utilizator nou, veți primi un Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră de experți despre HMA pentru informații mai detaliate.

Obțineți HMA acum!

Lectură ulterioară

Aceste coduri promoționale vă oferă cea mai bună ofertă la abonamentul dvs. VPN

Obțineți ușor blocurile VPN Netflix – trucul nostru simplu

Ce este un VPN? Ai nevoie într-adevăr de una? Ghidul nostru complet

De ce un comutator de ucid ar putea fi funcția VPN cea mai importantă

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me