Cum să urmărești The Owl House în 2020

O adolescentă înspăimântătoare, un războinic de dimensiuni mari și o vrăjitoare rebelă – Owl House va fi uimitor! Dar, fanii din afara SUA nu pot urmări desfășurarea poveștii lui Luz. 

Emisiunea este disponibilă pentru a urmări pe Sling TV, Hulu, Disney Channel și aplicația Disney Now, toate acestea fiind limitat la spectatorii din SUA și necesită abonament prin cablu.

Cum veți vizita Tărâmul Demonilor dacă nu sunteți în afara SUA? Tot ce ai nevoie este magia unui VPN de cea mai bună calitate. Bine, VPN-urile nu sunt magic, dar modul în care pot debloca conținutul din întreaga lume este destul de unic.

Disney, Hulu și Sling TV folosesc geo-restricții pentru a bloca spectatorii din afara SUA. Puteți evita acest lucru folosind un VPN pentru a vă masca locația, oferindu-vă acces la servicii de streaming din afara regiunii.

Recomand NordVPN datorită serverelor sale de mare viteză, optimizate în streaming și a DNS SmartPlay.

Poti afla cum să folosești un VPN pentru a debloca The Owl House de mai jos, precum și sugestiile mele de top pentru cele mai bune VPN-uri pentru streaming.

Urmăriți acum Owl House!

Ghid rapid: Cum să urmăriți The Owl House pe Hulu

Înscrierea la Hulu cu Live TV vă permite să vizionați emisiuni din întreaga rețea Disney, inclusiv The Owl House.

 1. Selectați un VPN de rating. Alegerea mea # 1 este  NordVPN datorită serverelor sale americane de mare viteză care vă permit să transmiteți flux Hulu în 4K Ultra HD.
 2. Descărcați și instalați VPN-ul pe dispozitivul sau routerul.
 3. Utilizați VPN-ul pentru a vă conecta la un server din SUA.
 4. Înscrieți-vă sau conectați-vă la Hulu și începeți să transmiteți fluxul The Owl House de oriunde.
 • Înainte de a alege: Ce altceva poate face un VPN?

Sfat Pro: Hulu necesită un card de credit american. Nu vă faceți griji, puteți evitați cu ușurință această problemă cu un card cadou Hulu. Cumpărați unul de la MyGiftCardSupply.com și urmați instrucțiunile pentru a o aplica în contul dvs..

Urmăriți acum Owl House!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări The Owl House

O frumoasă animație de comedie horror, The Owl House este o emisiune TV pe care nu vrei să o ratezi. in orice caz, îl puteți transmite în flux numai dacă sunteți în SUA.

Hulu folosește geoblocuri pentru a preveni utilizatorii din afara SUA să acceseze conținutul său, inclusiv spectacolele Disney Channel precum The Owl House.

Dar îl puteți păcăli pe Hulu să creadă că sunteți în SUA cu un VPN de cea mai bună calitate. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server din SUA.

Dupa tine conectați-vă la un server din SUA, vi se va atribui o adresă IP a SUA. Aceasta este cheia pentru a face să pară că accesați Hulu de undeva din SUA. Acum poti curge Casa Owl de oriunde. VPN vă va ascunde locația reală. Este în siguranță, este ușor și durează doar un minut.

Nu toate VPN-urile sunt create egale. Hulu utilizează software anti-VPN pentru a detecta și bloca VPN-urile inferioare. Puteți evita detectarea prin alegerea unui VPN care are o rețea mare de servere din SUA și recicla în mod regulat adresele sale IP.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea The Owl House

1. NordVPN

NordVPN

Caracteristicile cheie ale NordVPN

 • 5.400+ servere cu peste 1.600+ în SUA
 • Tehnologia SmartPlay unică pentru conexiuni fiabile
 • Lățime de bandă nelimitată și viteze de blistering
 • Criptare AES de 256 biți de grad militar
 • Politica de logare zero
 • Garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri
 • Până la șase conexiuni la dispozitiv simultan
 • Expert chat 24/7 live
 • Funcționează cu: Sling TV, Hulu, Shudder, Netflix, CBS All Access, ESPN, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Philo, Disney+
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Linux, Firefox, Chrome, Android și routere

NordVPN este cea mai bună alegere a VPN pentru streaming The Owl House de oriunde este cel mai rapid serviciu pe care l-am testat. Puteți urmări fiecare moment al călătoriei lui Luz în Tărâmul Demonilor în vibrant HD fără lag și fără tamponare – pur și simplu, transmisie lină.

Funcționează cu adevărat rețea impresionantă din SUA cu peste 1.600 de servere. Acest lucru vă oferă acces la un număr mare de adrese IP și vă ușurează sidestep geoblocurile lui Hulu. NordVPN poate debloca Netflix, HBO GO, BBC iPlayer și multe alte servicii de streaming.

Aplicația NordVPN include o tehnologie unică SmartPlay. Când vă conectați la un serviciu de streaming – cum ar fi Hulu sau Sling TV, SmartPlay garantează o conexiune fiabilă prin dirijarea datelor printr-un server care se va sparge prin geoblocuri.

Nu toate acestea pot face SmartPlay. De asemenea, vă permite comutați ușor între serviciile de streaming preferate, fără configurații manuale care consumă timp. Aceasta este o funcție de economisire a timpului dacă vizionați conținut dintr-o varietate de site-uri de streaming.

Este posibil ca Luz să se încrucișeze cu câțiva băieți răi, dar cu siguranță nu vei fi atunci când ești sub protecția Criptarea AES de 256 biți a NordVPN. Criptarea de grad militar împiedică orice spion înfiorător pe internet să vă intercepteze sau să urmărească pașii dvs. virtuali.

Criptarea datelor dvs. o dată vă oferă un nivel excepțional de protecție, dar acest lucru nu este suficient pentru NordVPN. Cu Funcție DoubleVPN, datele dvs. sunt trimise nu prin unul, ci prin două servere sigure, criptându-l de două ori.

Stream cu liniște sufletească știind asta datele dvs. sensibile nu vor fi niciodată expuse web-ului nesecurizat, mulțumită unui comutator de omor automat. Dacă vă pierdeți brusc legătura cu NordVPN – chiar dacă nu observați – comutatorul virtual vă taie instantaneu conexiunea la internet până când aplicația se reconectează.

Funcțiile de securitate de pe raft nu se termină aici. NordVPN are sediul în Panama, departe de legile privind păstrarea datelor. Drept urmare, se poate operați o politică strictă fără jurnaluri. Nu colectează și nu stochează datele dvs. Aceasta înseamnă că nu are nimic de vândut sau predat guvernului.

Deci, este acoperită siguranța dvs. online, dar ce se întâmplă cu dispozitivele dvs.? Nu vă faceți griji, sunt protejate și datorită suitei CyberSec, care blochează malware, reclame pop-up enervante și orice alte amenințări cibernetice.

Dacă sunteți în căutarea unei sugestii de server sau aveți o întrebare, trebuie să vă răspundeți, chat live 24/7 receptiv este la îndemână.

Pune-l pe NordVPN în ritm șase dispozitive simultan cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile. Asta înseamnă că puteți testa toate funcțiile VPN premium pentru toată luna.

Dacă NordVPN bifează toate casetele, consultați-ne oferte de cracking la abonamentele NordVPN.

Pentru informații mai detaliate despre caracteristicile NordVPN, aruncați o privire la revizuirea noastră de experți.

Urmăriți Owl House cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Cum să urmărești The Owl House în 2020

Caracteristicile cheie ale ExpressVPN

 • 3.000+ servere din peste 90 de țări, inclusiv SUA
 • MediaStreamer pentru streaming pe toate dispozitivele
 • Viteze mari, lățime de bandă nelimitată și fără accelerație
 • Criptare puternică de grad militar
 • Politică strictă pentru jurnalele zero
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Cinci conexiuni simultane
 • Funcționează cu: Sling TV, Hulu, Crunchyroll, Shudder, Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, SKY GO
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Chrome, Linux, Android, console de jocuri, televizoare inteligente și routere

lui ExpressVPN lățimea de bandă nelimitată și viteze super-rapide garantează un flux lin. Timpurile de tamponare, întârziere și încărcare lungă nu vă vor strică niciodată experiența de streaming.

Cu peste 20 de locații de server din SUA, Geoblocurile lui Hulu nu sunt potrivite pentru ExpressVPN. Cu aplicații intuitive și performante, este de asemenea extrem de ușor de utilizat. 

Doriți să transmiteți fluxul pe televizorul dvs. inteligent, dar nu acceptă o aplicație ExpressVPN? Nici o problema. Funcția MediaStreamer vă permite să transmiteți fluxul Owl House pe dispozitive care nu acceptă în mod nativ conexiunile VPN. 

Așa cum Luz este protejat de regele războinic, sunteți protejat de ExpressVPN și de acesta caracteristici solide de securitate.

Protecția împotriva scurgerii ExpressVPN oprește ca oricare dintre solicitările DNS să fie vizibile în afara tunelului VPN sigur.

Funcțiile de securitate avansate oferite de ExpressVPN includ un comutator automat de omor, o politică strictă pentru jurnalele zero și suport pentru OpenVPN pe toate platformele.

Dacă aveți probleme, asistența de chat în direct este disponibilă 24/7.

Cu Garanție de returnare de 30 de zile puteți testa performanța ExpressVPN pentru dvs. și la fel și familia poate sunt permise cinci conexiuni simultane ale dispozitivului. Odată ce crește degetele mari, nu uitați să obțineți cel mai bun preț la abonamentul dvs. ExpressVPN.

Aveți nevoie de ceva mai multe despre ExpressVPN? Fără griji, ale noastre revizuire în profunzime are multe informații utile.

Urmăriți Owl House cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Caracteristicile cheie ale CyberGhost

 • 5.900 de servere în peste 110 locații globale, peste 1.000 de locații din SUA
 • Servere de streaming specializate
 • Viteze rapide și fără limite de date
 • Criptare de grad militar și o politică fără jurnale
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Funcționează cu: Sling TV, Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, HBO, CBS All Access, Disney +, BBC iPlayer
 • Compatibil cu: routere, console de jocuri, Windows, Android, iOS, macOS, Linux, Chrome

Cu Cele peste 1.000 de servere americane ale CyberGhost la dispoziția dvs., depășirea geoblocurilor Hulu nu este deloc problemă.

Nu veți rata niciodată un moment al aventurilor magice din The Owl House datorită servere de streaming specializate, lățime de bandă nelimitată și viteze rapide. Dacă sunteți un dependent de streaming ca mine, CyberGhost vă poate furniza în mod fiabil remedierea conținutului.

Puteți transmite fluxuri și navigați fără griji, știind că există un perete impenetrabil de criptare de grad militar, care împiedică orice ochi indemne să vă fure datele.

 criptare de 256 biți neîntreruptibilă ține tot ce face online complet ascuns. ISP-ul dvs., marketerii și agențiile guvernamentale nu pot vedea ce parcurge, transmite și descărca.

De asemenea, sunteți protejat împotriva scurgerilor de date de către un an aplicații de comutare automată pentru ucidere și antiefracție.

CyberGhost operează o politică strictă fără jurnaluri, deci știți că niciuna din datele dvs. nu este stocată pe servere. Cu CyberGhost sunteți complet protejat împotriva datelor dvs. care vor ajunge în mâini greșite.

Dacă sunteți un nou venit în ceea ce privește securitatea cibernetică, CyberGhost are aplicații excelente pentru utilizator și configurare simplă. Este un VPN excelent pentru începători, Pentru a primi îndrumări suplimentare, este disponibilă asistența de chat live live.

Aveți destul timp pentru a încerca caracteristicile CyberGhost cu un lungă garanție de înapoiere de 45 de zile.

Încercați toate caracteristicile premium ale CyberGhost fără riscuri șapte dispozitive simultan. Dacă funcțiile vă impresionează, salvați când vă înscrieți cu un reducere la abonament.

Ai nevoie de mai multe informații înainte de a te angaja? Al nostru revizuire detaliată CyberGhost te-ai acoperit.

Stream The Owl House cu CyberGhost!

Înainte de a alege: Ce altceva poate face un VPN?

VPN-urile vă pot ajuta să vizionați conținut blocat de oriunde în lume, dar nu este tot ceea ce fac.

Ei, de asemenea:

 1. Împiedicați site-urile de socializare, agenții de publicitate, ISP-ul dvs. și infractorii să urmărească și să vândă informațiile personale și jurnalele de activitate.
 2. Asigurați-vă dispozitivul pe rețelele WiFi publice te protejează de hackeri și supraveghere. 
 3. Blocați programele malware și blochează înșelătorii de phishing.
 4. Vă permite să vă bucurați de servicii de streaming și site-uri web cu mai puține reclame și riscuri de securitate.
 5. Evitati accelerarea ISP si congestionarea retelei crește viteza de conectare la internet.

FAQ

VPN-urile sunt legale?

da, VPN-urile sunt legale în majoritatea țărilor. Unele țări, cum ar fi China și Rusia, restricționează sau blochează utilizarea VPN-urilor.

Dacă doriți să aflați mai multe despre legalitatea VPN-urilor din regiunea dvs., aruncați o privire la articolul nostru din unde VPN-urile sunt ilegale. Și pentru informații actualizate, consultați-ne Actualizări în direct ale știrilor de cenzură online.

Am nevoie de un VPN atunci când călătoresc?

Există numeroase avantaje în utilizarea unui VPN atunci când călătoriți. Puteți utiliza VPN-ul dvs. pentru a depăși cenzura și geoblocurile, pentru a vă menține în siguranță pe rețelele WiFi publice și pentru a accesa conținut din țara de origine în timp ce sunteți departe. Vezi articolul nostru detaliat pentru a afla mai multe despre de ce este important să utilizați un VPN atunci când călătoriți.

Unde pot găsi cele mai bune oferte VPN?

În fiecare săptămână, testăm cele mai bune oferte și reduceri VPN pentru toți furnizorii majori. Deci, înainte de a vă înscrie la un VPN, consultați nostru Pagina cupon VPN la asigurați-vă că veți obține cea mai bună ofertă.

Linia de jos

Puteți debloca Hulu și urmăriți The Owl House de oriunde aveți un VPN de rating. 

NordVPN este cea mai bună alegere pentru streaming The Owl House. Are o rețea mare de server din SUA, caracteristici de securitate de top și conexiuni de mare viteză care garantează un flux lin și sigur.

Folosesc o VPN de fiecare dată când accesați online, nu doar atunci când faceți streaming. Funcțiile de securitate premium, inclusiv criptarea de nivel militar, vă protejează în permanență datele confidențiale și confidențialitatea.

Ești un mare fan Disney? Aruncați o privire la acest ghid detaliat pentru a debloca întreaga bibliotecă Disney +.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me