Cum să urmărești UEFA Europa League de oriunde! | Actualizat 2020

UEFA Europa League s-a întors, iar faza grupelor a revenit la acțiune. Patruzeci și opt de echipe au șansa de a se dovedi demni să treacă la etapa eliminatorie. Dar dacă sunteți în străinătate, s-ar putea să nu fiți în stare să asistați la emoția meciurilor.

Nu vă faceți griji. Ghidul meu rapid vă arată cum puteți vezi fiecare moment al meciurilor care contează pentru tine!

Ghid rapid - Urmăriți transmisia austriacă pe Puls4

Puls4 transmite câteva meciuri din UEFA Europa League în Austria. Iată ce trebuie să faceți pentru a transmite UEFA Europa League pe Puls4:

 1. Selectați un VPN de mare viteză cu servere în Austria. ExpressVPN este sugestia mea de a urmări fotbalul, pentru rapiditatea și caracteristicile sale de securitate.
 2. Înscrieți-vă și descărcați VPN-ul, conectați-vă și selectați un server în Austria.
 3. Accesați www.puls4.com.
 4. Deschideți fluxul live și bucurați-vă!

Urmăriți acum UEFA Europa League!

Ghid rapid - Urmăriți transmisia din Belgia pe RTBF

RTBF arată transmisia în limba franceză a UEFA Europa League în Belgia. Pentru a urmări meciurile UEFA Europa League pe RTBF, urmați acești pași simpli:

 1. Selectați o VPN premium care are servere din Belgia. Recomandarea mea este ExpressVPN pentru vizionarea fluxurilor de fotbal de mare viteză.
 2. Înscrieți-vă și instalați VPN-ul ales, deschideți-l și conectați-vă, apoi conectați-vă la un server din Belgia.
 3. Accesați www.rtbf.be și creați o autentificare gratuită.
 4. Conectați-vă la RTBF și difuzați meciurile!

Urmăriți acum UEFA Europa League!

Ghid rapid - Urmăriți transmisia din Belgia pe Sporza

Sporza este la televiziunea emisiunii în limba olandeză a UEFA Europa League din Belgia. Urmați aceste instrucțiuni pentru a începe streamingul UEFA Europa League pe Sporza în cel mai scurt timp:

 1. Selectați un VPN de mare viteză cu servere din Belgia. ExpressVPN serviciul este cel mai bun pentru transmiterea UEFA Europa League pentru serverele sale rapide.
 2. Înregistrați și instalați VPN-ul, conectați-vă, apoi alegeți un server din Belgia.
 3. Mergeți la sporza.be.
 4. Alege-ți fluxul și bucură-te de acțiune!

Urmăriți acum UEFA Europa League!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări UEFA Europa League

Radiodifuzorii sunt frecvent necesare blocării oamenilor de la streamingul de conținut în afara regiunii lor de origine. Aceste geo-restricții fac dificilă vizionarea difuzării pe care o doriți când sunteți în străinătate.

Un VPN bun vă poate ascunde locația, permițându-vă urmăriți meciurile UEFA Europa League indiferent de locul în care vă aflați.

Un VPN conectează dispozitivul la un server din orice țară alegeți. Traficul dvs. i se atribuie aceeași adresă IP ca serverul VPN, ceea ce duce la gândirea site-ului de streaming vă aflați în aceeași țară cu serverul. Acest lucru vă permite să vă conectați la conținut.

Atunci când doriți să urmăriți UEFA Europa League, ar trebui utilizați un VPN de înaltă calitate. Site-urile în streaming pot detecta VPN-uri de calitate scăzută cu software anti-VPN și blochează VPN-urile de pe serverele lor.

VPN-urile de înaltă calitate se deghizează mai bine, permițându-vă ocoliți geoblocurile fără nicio problemă.

Pentru streaming sport, căutați un VPN cu viteze de conectare rapide și consistente. Nu doriți să pierdeți un obiectiv miraculos din cauza problemelor de întârziere și tamponare.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionare UEFA Europa League

1.ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Lucrurile se mișcă rapid pe teren. Jucătorii se mișcă repede, mingea se mișcă repede, jocul se mișcă repede. Ai nevoie de multă lățime de bandă pentru a ține pasul cu acțiunea. ExpressVPN vă ajută să vă mențineți, deoarece oferă o parte din cele mai rapide viteze de rețea disponibile.

Rețeaua sa largă peste 3.000 de servere din 94 de țări oferă o mulțime de opțiuni pentru difuzarea jocurilor UEFA Europa League.

Aplicația alege automat protocolul pentru tine, sau puteți alege singur, din OpenVPN, L2TP / IPsec și PPTP.

Partajează rețeaua dvs. între VPN și site-urile locale cu funcția de tunel split. Acest lucru vă permite conectați-vă la site-uri necriptate în timp ce faceți streaming prin tuneluri criptate din întreaga lume.

Cu criptarea AES pe 256 biți ca standard cu ExpressVPN, obțineți criptare la nivel militar care îi împiedică pe cyberthieves, hackerii și guvernele să încerce să acceseze și să vadă datele tale.

Politica zero-logs garantează că VPN nu colectează niciuna dintre datele dvs. inclusiv interogări DNS, istoric de navigare și multe altele. ExpressVPN vă păstrează activitatea în siguranță și în mod privat.

Cu un singur cont, puteți utilizare până la cinci dispozitive simultan. Lăsați pe toți din casă să-și transmită echipele preferate și să se uite în același timp.

Dacă aveți probleme legate de conexiune sau aveți nevoie de ajutor, Suport pentru chat live 24/7 este disponibil.

Doriți să aflați mai multe despre caracteristicile de securitate și streaming ale ExpressVPN? Asigurați-vă că ne citiți revizuire cuprinzătoare.

Banii inapoi garantat: În 30 de zile.

ExpressVPN poate debloca:
ESPN, Eurosport, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:
Toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:
Anumite routere, Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox.

Urmăriți UEFA Europa League cu ExpressVPN Acum!

2. NordVPN

nordvpndevices_optimized

O VPN de top la un preț rezonabil, NordVPN vă oferă tot ceea ce vă așteptați pentru streaming online. Cu servere de mare viteză în întreaga lume -peste 5.100 de servere din 59 de țări- oferă o mulțime de opțiuni de conectare pentru streamingul UEFA Europa League.

Funcția sa SmartPlay te ajută să obții și mențineți o conexiune de streaming solidă, ocolind cu ușurință geoblocurile.

Criptarea la nivel militar împiedică pe oricine să ajungă la datele dvs., pentru a vă păstra în siguranță și anonim în timp ce sunteți online. CyberSec vă protejează dispozitivul împotriva conținutului rău intenționat, blocarea adware, malware și site-uri suspecte.

VPN dublu vă oferă un strat suplimentar de criptare prin dirijarea traficului dvs. prin două tuneluri sigure. Când vă deconectați, NordVPN continuă protejându-vă cu politica sa strictă fără jurnaluri. 

Conectați-vă până la șase dispozitive simultan cu planul dvs. NordVPN. Dacă ai întrebari, Chat live 24/7 este de mare ajutor. Încercați NordVPN timp de o lună și profitați garanția sa de restituire a banilor pentru 30 de zile.

Puteți afla mai multe despre protocoalele de securitate ale NordVPN atunci când citiți revizuire completă a experților.

Banii inapoi garantat: Oricând în termen de 30 de zile.

NordVPN poate debloca:
Eurosport, ESPN, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:
Serverele de specialitate P2P sunt disponibile.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox și unele routere.

Urmăriți UEFA Europa League Cu NordVPN Acum!

3. VPN CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Pentru oricine începe să transmită streaming prin VPN, CyberGhost îl face ușor. Oferă speciale, servere dedicate streamingului proiectat pentru a sparge geoblocurile și a păstra o conexiune rapidă și constantă pentru fluxul dvs. Găsiți un server doar pentru a transmite meciurile de fotbal.

CyberGhost oferă o rețea largă, cu 5,700+ servere în 90 de țări. Aceasta include o mulțime de servere din toată Europa pentru a urmări UEFA Europa League pe tot parcursul sezonului.

Protecția de grad militar păstrează datele dvs. în siguranță pe internet cu criptare AES de 256 biți, care este o fortăreață de care nimeni nu poate trece.

Aplicația CyberGhost blochează trackerele, anunțurile și programele malware de pe dispozitiv, împiedicând dispozitivul să acceseze ferestre pop-up dăunătoare și alt conținut rău intenționat.

Politica zero-logs te păstrează anonimat după ce te deconectezi. Nici o activitate de navigare sau de streaming nu rămâne pe server.

Utilizați conexiunile pornite până la șapte dispozitive simultan pentru a transmite meciuri de fotbal în direct!

Accesați funcția de chat live a CyberGhost atunci când aveți întrebări sau probleme.

Dacă doriți să o încercați înainte de a lua o decizie de cumpărare pe termen lung, aveți 14 sau 45 de zile și puteți obține o rambursare completă dacă vă răzgândiți. Pe termen scurt, puteți opta pentru proba de 24 de ore gratuite.

Citiți irevizuire expertă în profunzime  pentru a afla mai multe despre CyberGhost și pentru a vedea dacă este pentru tine.

Banii inapoi garantat: 14 zile pentru planuri scurte, 45 zile pentru planuri de 6 luni sau mai mult.

Încercare gratuită: Proces de 24 de ore.

CyberGhost poate debloca:
ESPN, Eurosport, Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Amazon Prime Video, HBO ACUM și DAZN.

Suporta torrenting:
Sunt disponibile servere dedicate pentru torrenting.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Linux, Chrome și unele routere.

Urmăriți UEFA Europa League cu CyberGhost Now!

rezumat

Patruzeci și opt de echipe primesc încă o șansă pentru un campionat în UEFA Europa League. Înscrie-te la un VPN astăzi și asigurați-vă că puteți vedea acele echipe care se luptă pentru încă o șansă la un titlu.

Încă nu sunteți sigur ce VPN este potrivit pentru dvs.? Vă recomand ExpressVPN pentru vizionarea UEFA Europa League. Viteza și caracteristicile sale de securitate sunt greu de învins.

Aruncăm o privire la pagina noastră de cupoane pentru a salva când vă înscrieți!

Lectură ulterioară

Vrei să afli mai multe despre VPN-uri și ce pot face pentru tine? Vezi aceste pagini:

 • Cum să te uiți la televizorul britanic în străinătate - acest lucru funcționează cu adevărat!
 • Care VPN-uri pot accesa DAZN?
 • Cum să obțineți o adresă IP din Spania de oriunde
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me