Cum să urmăriți cel de-al 42-lea an Kennedy Center onoruri oriunde online

Aștepți cu nerăbdare să vezi ce icoane ale lumii divertismentului sunt celebre la al 42-lea Anual Kennedy Center Honors? Nu vreau să dau prea mult, dar puteți așteptați-vă la o acțiune excelentă pe Sesame Street.

Puteți surprinde onorurile și emoția evenimentului pe CBS All Access. Dar, Ce se întâmplă dacă CBS All Access nu este disponibil unde vă aflați? Nu este nevoie să vă faceți griji. Cu un VPN, puteți viziona evenimentul cu vedetă de oriunde v-ați afla, chiar dacă sunteți undeva cu reguli stricte de cenzură.

CBS All Access, ca multe servicii de streaming, geoblocează conținutul său pentru a vă împiedica să accesați conținut în afara regiunilor în care este autorizat, printre altele.

În cazul CBS All Access, aveți nevoie de o adresă IP a SUA, Australia sau Canada pentru a fi vizionată conținutul său, inclusiv cel de-al 42-lea an de an Kennedy Center Honors. Un VPN vă poate oferi adresa IP de care aveți nevoie pentru a vă oferi acces la conținut blocat altfel.

Citiți mai departe la descoperiți sugestiile mele de top ale VPN-urilor pentru a putea folosi astfel încât să puteți urmări a 42-a ediție anuală a onorurilor Kennedy Center.

Ghid rapid - Cum să urmăriți cel de-al 42-lea Anual Kennedy Center onors on CBS All Access

 1. Alegeți un VPN cel mai bine cotat. Vă recomand NordVPN pentru rețeaua sa mare de server global, viteze de streaming rapide și caracteristici de securitate robuste.
 2. Descărcați și instalați VPN-ul pe dispozitivele dvs..
 3. Utilizați VPN-ul pentru a vă conecta la un server din SUA, Canada sau Australia.
 4. Înscrieți-vă sau conectați-vă la CBS All Access și bucurați-vă de cel de-al 42-lea Anual Kennedy Center Honors de oriunde v-ați afla.

Transmite cel de-al 42-lea Anual Kennedy Center Honors Now!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări a 42-a ediție anuală a onorurilor Kennedy Center

Restricțiile geografice ale utilizatorilor CBS All Access blochează din afara Canada, SUA și Australia de la transmiterea conținutului său. Fără o adresă IP din una dintre aceste țări, nu puteți urmări niciun conținut CBS, inclusiv cel de-al 42-lea Anual al Centrului Kennedy.

Cu un VPN cel mai bine cotat, puteți ocoli aceste geoblocuri de oriunde. Un VPN ascunde adresa dvs. IP reală, criptează datele dvs. și le tunelează printr-un server securizat în locația aleasă.

Utilizați un VPN pentru a vă conecta la un server din SUA, Canada sau Australia și veți avea o adresă IP care accesează CBS All Access. Acum puteți viziona Kennedy Center Honors de oriunde v-ați afla.

VPN-uri mai bune au rețele globale extinse de servere de mare viteză, care vă oferă mii de adrese IP actualizate în mod regulat pentru accesarea conținutului blocat.

Un număr mare de adrese IP vă garantează cu ușurință alunecă blocurile geografice Si deasemenea ocoli software-ul de blocare VPN.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Un beneficiu uriaș al utilizării unei VPN premium este capacitatea de a accesa conținut blocat anterior de la serviciul de streaming preferat de oriunde. Dar un VPN poate face mult mai mult, mai ales când vine vorba sporirea securității online.

Să ne confruntăm cu faptele. Ciberneticii și hackerii devin tot mai destepți în furtul datelor online sensibile. În plus, furnizorul de servicii de internet (ISP) și alte terțe părți vor urmări probabil ceea ce faceți online.

Prin urmare, este imperativ să vă asigurați că sunteți în siguranță de fiecare dată când accesați online, nu doar când transmiteți conținut video.

VPN-urile premium vă protejează datele sensibile împotriva privirilor neclintite criptare de grad militar, în timp ce de asemenea maschează adresa ta IP reală. Acest lucru împiedică chiar și cei mai iscusiți dintre hoții cibernetici să vă deturneze datele online.

De asemenea, criptare puternică blochează ISP-ul, marketerii și agenții de publicitate vizați de a-ți urmări activitatea pe internet.

Vă sugerez să utilizați un VPN de fiecare dată când accesați online - nu doar pentru streaming. VPN-ul dvs. va fi întotdeauna protejați-vă anonimatul și datele împotriva amenințărilor exterioare. 

VPN-uri de asemenea asigurați-vă confidențialitatea online când sunteți conectat la rețele wi-fi publice nesigure- locuri populare pentru ca hackerii să își facă munca murdară.

3 cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea celui de-al 42-lea Anual Kennedy Center

1. NordVPN

NordVPN

Cu un combinat 2.200 de servere din Australia, Canada și SUA, puteți cu ușurință depășiți geo-restricțiile de la CBS All Access cu NordVPN.

Rețeaua NordVPN este cea mai rapidă disponibilă și nu există reglare de lățime de bandă. Indiferent de ce server alegeți să transmiteți al 42-lea Anual Kennedy Center Honors, nu veți experimenta întârzieri sau tamponări. Nu vă faceți griji pentru a pierde linia lovitură a unei glume în timpul prezentărilor sau a unui moment din actele dvs. muzicale preferate.

Toate aplicațiile VPN includ o tehnologie SmartPlay unică. Funcția SmartPlay vă trece dincolo de blocurile geografice și face ușor să comutați între platforme de streaming cu nu există setări manuale.

NordVPN se află la un moment dat în ceea ce privește securitatea.

Nu numai că vă securizează datele Criptare AES pe 256 biți, dar și ea o criptează de două ori prin două servere sigure cu funcția Double VPN. Acest lucru creează un perete de criptare impenetrabile, punându-ți datele și identitatea departe de ochii indurerați.

Protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator automat de omor protejați datele dvs. private de expunerea pe web-ul nesecurizat, în cazul în care există o pierdere a conexiunii VPN.

Niciodată nu trebuie să vă faceți griji pentru vânzarea sau predarea datelor dvs. către terți, cu protecția acestora politică strictă fără jurnaluri. Această politică înseamnă că NordVPN nu stochează niciodată jurnalele personale sau de navigare pe serverele VPN.

Vă place funcția CyberSec de NordVPN. Vă protejează dispozitivele împotriva malware, reclame și orice alt conținut periculos sau inutil. Îți menține dispozitivele libere de infecții virtuale.

sensibil Suport pentru chat live 24/7 este disponibil dacă aveți nevoie de ajutor sau sfaturi.

Testează securitatea NordVPN cu o garanție de returnare de 30 de zile și faceți acest lucru pe șase dispozitive simultane. Lăsați pe toți acasă să privească în același timp onorurile Centrului Kennedy.

Dacă se ridică la provocare, economisiți-vă niște bani cu ajutorul nostru oferte de abonament.

Aflați mai multe despre caracteristicile acestui serviciu premium din cadrul nostru revizuire expertă aprofundată a NordVPN.

Caracteristicile cheie ale NordVPN

 • Peste 5.400 de servere în 59 de țări
 • Tehnologia unică SmartPlay
 • Viteză și lățime de bandă nelimitate
 • Criptare AES pe 256 biți
 • Politică strictă fără jurnaluri
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Șase conexiuni la dispozitiv
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Funcționează cu: CBS All Access, Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, Shudder, BBC iPlayer
 • Compatibil cu: macOS, Windows, iOS, Android, Firefox, Chrome, Linux, routere

Transmite cel de-al 42-lea an Kennedy Center onor cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Bucurați-vă de fiecare performanță de nituire din Kennedy Center Honors cu lățime de bandă nelimitată și viteze fulger-rapide ale ExpressVPN.

O rețea impresionantă de 3.000+ servere în peste 90 de țări, inclusiv Canada, SUA și Australia, vă permite să deblochează accesul CBS All Access și alt conținut global.

Transmite cel de-al 42-lea Anual Kennedy Center onor pe oricare și pe toate dispozitivele dvs. cu Funcția MediaStreamer. Vă permite să urmăriți conținutul pe orice dispozitiv fără a încetini fluxurile, chiar și pentru cele care nu acceptă VPN-uri, cum ar fi unele televizoare inteligente și console de jocuri.

Terții nu pot să-ți urmărească activitatea online sau să o acceseze datorită criptare de grad militar, care oferă suport multi-platformă pentru OpenVPN. 

Protecția împotriva scurgerilor DNS vă asigură anonimatul în cazul în care întrebările DNS necriptate călătoresc în afara tunelului dvs. VPN sigur atunci când comutați interfețe.

Un comutator de omor automat vă întrerupe imediat conexiunea la internet dacă link-ul dvs. către ExpressVPN scade brusc. Acest lucru vă oferă un plus de liniște sufletească în timp ce transmite conținut CBS All Access. Obțineți protecție împotriva internetului ne securizat în orice moment.

Securitatea nu se oprește acolo! Sunteți protejat în continuare cu ExpressVPN politică strictă de înregistrare zero. Redați fluxul și navigați în siguranță, știind că dvs. jurnalele de activitate nu se termină niciodată în mâinile guvernului sau alte agenții.

Observatorii de la Binge apreciază tunel divizat. Această caracteristică vă permite să transmite în flux conținut global și verifică aplicațiile locale, ca bancul mobil, in acelasi timp. Face acest lucru lăsându-vă alegeți ce servicii sau aplicații criptați. Ai de ales!

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru oricare dintre caracteristicile ExpressVPN, asistența de specialitate este în permanență Chat live 24/7.

Experimentează cu caracteristicile variate ale ExpressVPN până la cinci dispozitive simultane profitând totodată garanția de returnare a banilor fără 30 de zile fără riscuri. 

Dacă performanța acestui VPN premium vă impresionează, obțineți cea mai bună ofertă la abonamentul dvs. ExpressVPN.

Aflați mai multe despre caracteristicile ExpressVPN, consultând pagina noastră revizuire cuprinzătoare.

Caracteristicile cheie ale ExpressVPN

 • Peste 3.000 de servere în 94 de țări
 • Funcția MediaStreamer unică
 • Viteze de aprindere și lățime de bandă nelimitată
 • Criptare de grad militar
 • Politica zero-jurnalelor
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Cinci dispozitive simultane
 • Chat disponibil 24/7 în direct
 • Funcționează cu: CBS All Access, Crunchyroll, Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu
 • Compatibil cu: Android, iOS, Windows, macOS, Kindle Fire, Apple TV, routere

Transmiterea celui de-al 42-lea an Kennedy Center onor cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost are peste 1.400 de servere combinate în Australia, SUA și Canada, oferind o mare varietate pentru depășirea geoblocurilor CBS All Access de oriunde.

Spune la revedere de la tamponare și întârzieri și salut la streaming lin, mulțumită servere de streaming optimizate, viteze rapide și lățime de bandă nelimitată.

CyberGhost este un VPN util pentru începători. Configurarea simplă care necesită câteva clicuri și aplicații intuitive face VPN ușor de folosit.

Identitatea și activitatea online rămân anonim printr-o criptare robustă de nivel militar cu suport multiplă platformă pentru OpenVPN. Aceasta înseamnă că puteți transmite al 42-lea Anual Kennedy Center Honors fără griji.

Datele dvs. sunt ferit de cyberthieves și niciun amator nu vă poate urmări pașii virtuali în timp ce navigați sau transmiteți.

Ucideți protecția împotriva comutatorilor și aplicațiile antiefracție împiedicați ca informațiile dvs. private să fie vizibile vreodată pe web deschis și nesigurat.

O politică fără înregistrare vă asigură că datele dvs. nu vor ajunge niciodată în mâinile guvernelor, dacă a fost solicitat sau a vândut terților.

Știu că, uneori, tehnologia nu este plăcută, dar nu se sperie, suport de chat live este acolo pentru a ajuta. Personalul de asistență este receptiv și prietenos.

Jucați acest VPN cu generosul Garanție de returnare de 45 de zile. Puteți, de asemenea, să vă porniți unitatea de testare șapte dispozitive simultan.

eudacă sunteți interesat să vă înscrieți cu CyberGhost, consultați cele mai bune reduceri la abonamente.

Aflați mai multe despre ce poate face CyberGhost pentru dvs. în cadrul nostru revizuire detaliată a experților.

Caracteristicile cheie ale CyberGhost

 • 5.700 de servere mai mult în 90 de țări
 • Servere specializate pentru streaming
 • Fără limite de lățime de bandă sau viteză
 • Criptare robustă
 • Politica fără jurnale
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Șapte conexiuni la dispozitiv
 • Suport pentru chat în direct
 • Funcționează cu: CBS All Access, Shudder, Hulu, Amazon Prime Video, Netflix, BBC iPlayer, Disney+
 • Compatibil cu: Windows, Android, iOS, macOS, Amazon Fire TV, Chrome, Linux

Transmite cel de-al 42-lea an Kennedy Center onor cu CyberGhost!

Linia de jos

Cu un VPN premium, puteți deblochează CBS All Access și transmite al 42-lea Anual Kennedy Center onoruri de oriunde.

Vă recomand NordVPN pentru transmisia emisiunii Honors Center Honors, deoarece are o rețea globală mare de servere de mare viteză, plus Caracteristici de securitate de top pentru un flux sigur și lin.

Dacă utilizați un VPN premium de fiecare dată când accesați online, criptarea de grad militar și alte caracteristici de securitate solide vă protejează anonimatul online și datele sensibile din orice ochi înțelegători.

Dacă doriți ceva mai multe informații despre VPN-uri și streaming, consultați articolul nostru pe cum să faceți flux CBS în afara SUA.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me