Cum să vizionezi Conforama din Liga 1 franceză de oriunde în 2023

Un sezon de fotbal este găsirea unui nou campion. Saptamana dupa saptamana, echipele au sansa de a fi numite cel mai bun din Ligue 1. Dar dacă sunteți în afara Franței, s-ar putea să nu puteți vedea niciuna dintre meciuri.

Nu vă faceți griji, vă putem ajuta. Puteți utiliza ghidul nostru rapid la transmite fiecare joc de la Ligue 1 nu contează unde ești.

Ghid rapid: Urmăriți Ligue 1 pe Canal+

Canal+ transmite multe meciuri din Liga 1. Veți avea nevoie de un abonament pentru a viziona jocurile de pe Canal+. Pentru a viziona Liga 1 pe Canal +:

 1. Alegeți un VPN de mare viteză cu servere în Franța (serviciul ExpressVPNN este recomandarea noastră pentru fotbal). Înregistrați-vă și descărcați aplicația.
 2. Porniți aplicația, conectați-vă și selectați un server în Franța.
 3. Accesați www.mycanal.fr și abonați-vă.
 4. Când este timpul jocului, conectați-vă la Canal + și bucurați-vă!

Urmăriți Liga 1 ACUM!

Ghid rapid: Urmăriți Ligue 1 pe beIN Sports

beIN Sports transmite multe meciuri din Liga 1. Pentru a transmite meciuri pe beIN Sports:

 1. Selectați un furnizor VPN de mare viteză cu servere în Spania (vă recomandăm fotbalul ExpressVPN). Înregistrați și descărcați aplicația.
 2. Porniți aplicația, conectați-vă și selectați un server în Franța.
 3. Accesați connect.beinsports.com și înregistrați-vă.
 4. Conectați-vă la beIN Sports și urmăriți jocurile!

Urmăriți Liga 1 ACUM!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Liga 1

Liga 1 este cel mai bun din fotbal în Franța. Cu toate acestea, dacă sunteți în afara Franței, este posibil să nu puteți vedea un singur meci. Asta pentru că radiodifuzorii sunt adesea obligați să blocheze pe oricine afară țara lor din fluxurile lor.

Dar dacă ai putea rulați tot traficul de rețea printr-un server din Franța? În acest fel, când vă conectați la radiodifuzor, va vedea locația franceză a serverului ca locație. Apoi, emițătorul îți va accepta conexiunea ca și cum ai fi de fapt în Franța și deblochează fluxul.

VPN-urile vă pot conecta pur si simplu. Când utilizați un VPN, puteți alege locația prin care va circula traficul dvs. de rețea. Atunci site-ul de streaming crede că ești conectarea din locația pe care ai ales-o.

  Nézze meg a Westworld bárhonnan Egyszerű hack a gyors streaminghez

Libertatea internetului și capacitatea de a vedea ce vrei de la cine vrei. Acest lucru vă oferă un VPN. Dar nu toate acestea sunt VPN-urile pentru tine.

VPN-urile vă oferă și dumneavoastră securitate sporită pe internet. Prin criptarea datelor care trec între sistemul dvs. și serverul VPN, sunteți protejat de orice persoană care încearcă să se retragă în conexiunea dvs. În felul acesta, hackerii nu pot vedea unde mergeți și ce faceți.

Întreaga lume de difuzare vă este deschisă. Securitatea online este acolo pentru tine. Acestea sunt avantajele pe care le obțineți atunci când vă înscrieți la un VPN. Asa de înscrie-te astăzi și să faci internetul mai bun pentru tine.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Ligii 1

1.ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

Ai nevoie de multă lățime de bandă pentru a ține pasul cu un flux HD și ExpressVPN îl livrează. Cu o parte din cele mai bune viteze de conectare pe piața VPN are viteza de care ai nevoie. Și cu serverele din întreaga lume, acesta are conexiunile de care aveți nevoie.

Cu o abilitate dovedită de deblocați conținut geoblocat de pe site-urile de pe glob, ExpressVPN vă oferă acces la conținutul dvs. Vă puteți conecta chiar și până la 5 dispozitive simultan, oferindu-vă flexibilitate acasă și din mers.

ExpressVPN vă permite să împărțiți-vă traficul de rețea între conexiunea locală și VPN, ținându-vă conectat la dispozitivele locale. Puteți alege chiar protocolul pentru conexiunile VPN. Dar dacă te confrunți cu o problemă, Suport pentru chat live 24/7 este acolo pentru a vă ajuta la fiecare pas.

Nu luați doar cuvântul pentru asta, citiți recenziile utilizatorilor și vedeți ce poate face ExpressVPN pentru dvs.!

  Как смотреть 3-й сезон Marvel's Runaways онлайн!

Banii inapoi garantat: 30 de zile

Încercare gratuită: Proba de 7 zile pentru iOS și Android

ExpressVPN poate debloca:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Profil de torent dedicat:
Nu, dar toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Urmăriți Liga 1 pe ExpressVPN ACUM!

2.NordVPN

Beneficii NordVPN

Un serviciu bogat în caracteristici, NordVPN oferă o mulțime de opțiuni pe lângă o experiență excelentă online. SmartPlay îmbunătățește conexiunile de streaming, VPN dublu îți îmbunătățește securitatea și CyberSec blochează programele malware. Și chiar vă puteți conecta până la 6 dispozitive simultan.

O rețea largă care se întinde pe glob oferă utilizatorilor NordVPN un număr fantastic de opțiuni de server. Rețeaua lor de mare viteză a arătat în mod fiabil capacitatea de a debloca conținutul geo-restricționat. În plus, a lor politică strictă fără jurnaluri îți asigură anonimatul după ce te deconectezi.

Feedback constant mare de la utilizatori face din NordVPN serviciul nostru general VPN # 1. Și, ca lider al industriei în protecția datelor, te poate păstra în siguranță oriunde te duci.

Dacă doriți să aflați mai multe despre NordVPN, aruncați o privire la recenziile utilizatorilor noștri!

Banii inapoi garantat: 30 de zile

NordVPN poate debloca:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Profil de torent dedicat:
Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Urmăriți Liga 1 pe NordVPN ACUM!

3.CyberGhost

VPN CyberGhost

Servere de streaming preconfigurate face din CyberGhost o alegere principală pentru cei care doresc să urmărească conținut online. Aceste servere sunt configurate pentru a vă asigura că puteți deblochează conținutul geoblocat și mențineți o conexiune lină și consistentă în timp ce faceți flux.

  Descărcare gratuită VPN - Top 5 VPN-uri pentru 2023

Cu o mulțime de servere pe tot globul, CyberGhost vă poate duce oriunde aveți nevoie. Și prin a permite până la 7 conexiuni simultane, CyberGhost vă poate ține conectat oriunde. Blochează chiar și trackerele online, anunțurile și programele malware, asigurând securitatea dispozitivului.

Vreți torrenting și partajare de fișiere pe lângă streaming? CyberGhost oferă și un server dedicat acestui lucru. Indiferent ce trebuie să faceți, CyberGhost vă poate ajuta să faceți acest lucru.

Doriți să aflați mai multe despre CyberGhost? Vezi recenziile utilizatorilor noștri!

Banii inapoi garantat: 30 de zile pe planuri scurte; 45 de zile pe planuri de 6 luni sau mai lungi

Încercare gratuită: Proces de 7 zile pentru mobil; Disponibil proces de Windows de 1 zi sau 3 zile

CyberGhost poate debloca:
Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Profil de torent dedicat:
Da; arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Urmăriți Liga 1 pe CyberGhost ACUM!

rezumat

Dacă dorești urmăriți toată acțiunea din Liga 1 din afara Franței, un VPN vă poate ajuta. Asa de înscrie-te astăzi și vezi fiecare moment din toată acțiunea.

Aveți probleme în a decide cu privire la un VPN? Iti recomandam ExpressVPN pentru Ligue 1. Și consultați pagina noastră de oferte și cupoane pentru a salva în abonament!

Lectură ulterioară

Dacă doriți să aflați mai multe despre VPN-uri:

 • Cele mai bune VPN-uri pentru dispozitive multiple & Conexiuni
 • Cele mai bune teste gratuite pentru VPN – Încercați gratuit VPN-uri premium
 • Cele mai bune VPN-uri pentru Europa