Cum să vizionezi dansul flutur oriunde online!

Uneori, după o zi lungă și obositoare, trebuie doar să privești că doi oameni se îndrăgostesc de un vals frumos.

De aceea, când îți dai seama Flirty Dancing este geoblocat în afara SUA, poate fi sfâșietor.

Noul reality show al FOX este disponibil pentru a fi vizionat gratuit pe site-ul său web. Dar nu puteți acorda melodii decât dacă sunteți în SUA.

Acesta este motivul pentru care sunt aici să vă împerechez cu partenerul dvs. VPN perfect, astfel încât să nu pierdeți un moment trecător. O VPN premium ocolește blocurile geografice ale FOX pentru a vă permite să urmăriți Flirty Dancing de oriunde din lume.

Accesați ghidul meu pentru a afla cum să utilizați un VPN pentru a urmări Flirty Dancing. O să-mi descoperi și mie primele trei VPN-uri recomandate pentru streaming. 

Ghid rapid – Cum să urmăriți dansul flirtat pe FOX

 1. Alegeți un VPN cu abilități mari de deblocare și o mulțime de servere din SUA. NordVPN este VPN-ul meu preferat pentru streaming.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la un server din SUA.
 4. Accesați site-ul FOX și bucurați-vă de spectacol!

Începeți să transmiteți streamingul flirtului acum!

Ghid rapid – Cum să faceți flux FOX gratuit

FOX vă oferă un Preview Pass de 60 de minute pe care îl puteți utiliza pentru a transmite gratuit Flirty Dancing. Dar știți la fel de bine ca mine, că este suficient timp pentru un singur episod.

După expirarea Pass Preview, FOX vă solicită să vă conectați la furnizorul dvs. TV american dacă doriți să vizionați mai multe episoade.

Nu aveți un furnizor de televiziune din SUA? Un VPN vă poate ajuta să ocoliți acest mic bloc.

 1. Deschideți VPN-ul și conectați-vă la un server din SUA.
 2. Urmăriți episodul ales de Flirty Dancing folosind FOX Preview Pass.
 3. Când Pass Preview expiră, reconectați-vă VPN-ul la un server diferit din SUA.
 4. Ștergeți istoricul de navigare, asigurându-vă că ștergeți cookie-urile și memoria cache.
 5. Întoarceți-vă pe site-ul FOX.
 6. Acum ar trebui să aveți un nou Preview Pass.
 7. Comutați serverele de fiecare dată când trecerea dvs. expiră pentru a viziona gratuit un nou episod de Flirty Dancing.

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări dansul flirt

Când încercați să transmiteți emisiuni FOX din afara SUA, primiți avertismentul „Oops. Se pare că avem probleme la încărcarea acestui videoclip. Puteți consulta alte videoclipuri în timp ce le vom reuni. ”

Acesta este doar geoblock-ul FOX care intră. FOX nu poate permite spectatorilor din afara SUA să difuzeze emisiunile sale deoarece riscă să încalce contractele de licență.

In schimb, utilizează software de geoblocare pentru a detecta adresa dvs. IP când accesați site-ul FOX. Dacă site-ul web detectează că sunteți în afara SUA, acesta te blochează în streaming oricare din conținutul său – Flirty Dancing pentru tine.

Aici intră un VPN. Un VPN vă ajută să ocoliți aceste geo-restricții folosind geo-spoofing. Când vă conectați la un server VPN, toate traficul tău trece prin serverul respectiv înainte de a ajunge la FOX.

Deoarece serverul VPN acționează acum ca intermediar între dvs. și FOX, acesta mascheaza adresa ta IP reala și locație.

FOX vede doar adresa IP a serverului VPN, nu și propria ta. Dacă vă conectați la un server din SUA, FOX detectează o adresă IP a SUA și deblochează emisiunile sale. Acum puteți transmite show-ul de dans de date cu orb cald și alt conținut FOX.

De asemenea, aveți nevoie de un VPN pentru a vă deplasa prin sistemul de trecere Previzualizare FOX.

  Kako doći do Kineske IP adrese bilo gdje u 2023. godini [+ VIDEO]

Trecerile de previzualizare sunt atribuite spectatorilor noi. Trebuie să păcălește-l pe FOX să crezi că ești un nou spectator de fiecare dată când doriți să urmăriți un nou episod.

Un VPN vă oferă o nouă adresă IP a SUA de fiecare dată când schimbați servere.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

O VPN nu vă ajută doar să vă ocoliți de geo-restricții, astfel încât să puteți asista la dragostea la prima dansare. Aceasta vă protejează confidențialitatea și anonimatul în timp ce utilizați internetul.

Când navigați fără VPN, terți vă pot urmări activitatea online. Oricine poate de la companii de socializare și agenți de publicitate la furnizorul de servicii de internet (ISP) monitorizați, colectați și chiar vindeți datele dvs. sensibile. 

Un VPN vă apără de monitorizare și urmărire folosind tunele criptate atunci când vă redirecționează traficul.

Majoritatea VPN-urilor premium oferă criptare AES pe 256 biți, care este securitate de grad militar. Acest nivel de criptare este esențial imposibil de rupt, oferindu-vă anonimatul complet și confidențialitatea în timp ce sunteți conectat la VPN.

Cele mai bune VPN-uri includ chiar și o formă de software care blochează malware de asemenea, să vă protejează împotriva hackerilor și a altor pericole informatice.

În timp ce acest nivel de securitatea este benefică acasă, este esențial în mișcare.

Hotspot-urile WiFi publice nu au aceeași securitate ca și rețeaua dvs. de acasă. sunt vulnerabil la amenințări precum atacurile omului în mijloc. 

Este vital să folosești o VPN cu WiFi public. În acest fel, nimeni nu vă poate intercepta traficul și nu poate lansa un atac pe dispozitivul dvs. în timp ce sunteți conectat.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea dansului flirt

1. NordVPN

NordVPN

Pentru a transmite Flirty Dancing pe FOX, aveți nevoie o VPN rapidă, sigură și excelentă în ceea ce privește geoblocurile americane. NordVPN vă oferă toate acestea și multe altele.

NordVPN s-a terminat În SUA peste 1.500 de servere, deci nu veți avea probleme să deblocați FOX pentru a asista la mișcările de dans ale celor mai recente cupluri în Flirty Dancing.

NordVPN are și un an rețea globală de peste 5.300 de servere din întreaga lume. Acest lucru înseamnă că îl puteți folosi pentru deblocați toate celelalte servicii de streaming, de asemenea, precum și FOX.

În timpul testelor mele, am putut deblochează mai multe regiuni Netflix și Amazon Prime Video, precum și HBO GO, Hulu și BBC iPlayer.

Abilitățile de deblocare ale NordVPN se datorează în parte SmartPlay DNS este prezentat pe fiecare server. SmartPlay DNS este special conceput pentru a debloca conținutul în flux.

Combinația de SmartPlay și o rețea imensă de servere înseamnă NordVPN este cel mai rapid VPN Am obișnuit. De asemenea, este cel mai rapid VPN în cele mai recente teste ale noastre de viteză.

Nu primiți niciun fel de tampon enervant atunci când faceți streaming Flirty Dancing cu NordVPN.

Anonimatul și confidențialitatea dvs. sunt sigure și sigure cea mai puternică criptare pe care o veți găsi în orice serviciu VPN.

Un comutator automat de omor și protecție împotriva scurgerii DNS lucrează pentru a vă asigura că adresa dvs. IP și datele rămân ascunse în permanență. O politică strictă fără jurnaluri garantează NordVPN nu poate și nu va stoca și nu vinde niciuna dintre informațiile dvs..

Este Software-ul CyberSec protejează dispozitivul de reclame și malware. Ce puteți cere mai mult atunci când sunteți ocupat să transmiteți emisiunile preferate?

  Hogyan szerezhet belga IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

Sub un profil NordVPN, puteți conectați până la șase dispozitive simultan. De asemenea, puteți testa VPN complet fără riscuri o garanție de returnare de 30 de zile.

Întrebări pe parcurs? Întoarceți-vă la Suport pentru chat live 24/7 în orice moment al zilei.

NordVPN nu este doar VPN-ul meu preferat pentru streaming, este, de asemenea, VPN-ul nostru preferat. Citiți-ne revizuire aprofundată NordVPN pentru a afla de ce.

Caracteristicile cheie ale NordVPN

 • Mai mult de 5.300 de servere din întreaga lume cu 1.500+ în SUA
 • Deblochează streamingul de conținut cu SmartPlay DNS
 • Vitezele cele mai rapide pentru vizualizarea fără buffer
 • Securitate militară, software CyberSec
 • Politică strictă fără jurnaluri
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Șase conexiuni simultane la dispozitiv
 • Chat disponibil 24/7 în direct
 • Funcționează cu: FOX, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, Sky TV, HBO GO, YouTube TV
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, televizoare inteligente, Chrome, Firefox, routere

Streaming Flirty Dancing With NordVPN!

2. ExpressVPN

Cum să vizionezi dansul flutur oriunde online!

Dacă sunteți un utilizator VPN încrezător și doriți un VPN avansat, foarte personalizabil, alege ExpressVPN.

ExpressVPN este pe locul doi doar la NordVPN în viteze. Asta înseamnă streaming instantaneu Pentru dumneavoastră.

Rețeaua sa globală de 3.000+ servere în 94 de țări include 26 centre de server din SUA singur, ceea ce face o alegere excelentă pentru deblocarea Flirty Dancing pentru cuplurile martore care se îndrăgostesc.

Ba chiar oferă o funcție Locație inteligentă asta automat găsește cel mai rapid server pentru tine.

Desigur, a avea o rețea atât de mare înseamnă că ExpressVPN este excelent la deblocarea conținutului geo-restricționat, nu doar Flirty Dancing. La fel de bine ca FOX, aș putea deblochează regiunile BBC iPlayer, HBO GO, Hulu și Netflix in jurul lumii.

Securitatea este la fel de impresionantă. Criptarea de nivel militar asigură tot traficul dvs. de internet, iar adresa dvs. IP este în siguranță un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS.

ExpressVPN face backup politică strictă fără jurnaluri cu tehnologia TrustedServer. Această tehnologie asigură că serviciul nu stochează niciodată informațiile pe serverele sale. 

Ce înseamnă asta pentru tine? ExpressVPN fizic nu pot ține evidența informațiilor dvs., să nu mai vorbim de a o transmite sau de a o vinde terților.

Poti conectați până la cinci dispozitive la ExpressVPN simultan. Aceasta nu este la fel de mare ca și celelalte recomandări ale mele, dar ar trebui să fie în continuare multime pentru majoritatea utilizatorilor și tuturor celor din gospodărie.

Citiți mai multe despre acest VPN excelent în pagina noastră Recenzie completă ExpressVPN.

Doriți să consultați singur capacitățile ExpressVPN? Folosiți-o Garanție de returnare de 30 de zile pentru a testa serviciul timp de o lună. Dacă aveți întrebări despre serviciile de streaming sau orice altceva, contactați-vă Suport pentru chat live 24/7.

Caracteristicile cheie ale ExpressVPN

 • 3.000 de servere peste tot în lume, cu 26 de locații din SUA
 • Funcție Smart Location pentru conectare automată
 • Viteze super rapide
 • Securitate de grad militar cu tehnologie TrustedServer
 • Politica zero-jurnalelor
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Cinci conexiuni simultane
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Funcționează cu: FOX, BBC iPlayer, HBO GO, Hulu, Amazon Prime Video, Netflix, YouTube, Showtime
 • Compatibil cu: macOS, Windows, Linux, Chrome, Kodi, Amazon Fire TV, Android, iOS, televizoare inteligente, routere

Stream dansul flirt cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Doriți o modalitate rapidă și ușoară de a transmite Dansul Flirty pe FOX? CyberGhost este A VPN ușor de utilizat care poate face acest lucru.

CyberGhost are o listă de servere optimizate pentru servicii de streaming specifice. În loc să parcurgeți o listă lungă de locații de server, tot ce trebuie să faceți este alege cel mai relevant serviciu din această listă.

  Google és VPN-k - Biztosan biztonságban vagy? Frissített útmutató 2023

Totuși, sub această simplitate se află o rețea formidabilă. CyberGhost are 5.700 de servere mai mult în 90 de țări în întreaga lume, inclusiv bine peste 1.000 de servere din SUA.

După cum vă puteți imagina, acest lucru face strălucitor la deblocarea conținutului geore-restricționat, chiar și Flirty Dancing. Am fost capabil să difuzez FOX fără probleme. De asemenea, am putut accesa majoritatea celorlalte servicii de streaming testate – chiar Netflix.

CyberGhost nu este la fel de rapid ca NordVPN sau ExpressVPN, dar este încă destul de rapid pentru streaming fără buffer. Vă veți prinde fără îndoială de fiecare mișcare de dans din Flirty Dancing.

Cu toate acestea, se potrivește cu celelalte recomandări ale mele în materie de securitate. Precum și Criptare AES de 256 biți, CyberGhost are un comutator automat de ucidere și protejare împotriva scurgerilor DNS și IP nu garantează scurgeri de date din informațiile dvs. private.

De asemenea, vă protejează dispozitivul împotriva atacurilor cibernetice software integrat de blocare a anunțurilor și a programelor malware. Acesta de asemenea ține la distanță reclame neplăcute care vă pot întrerupe distracția.

CyberGhost oferă un generos șapte conexiuni simultane și un la fel de generos Garanție de returnare de 45 de zile. Încercați-l pentru dvs. sau aflați mai multe în pagina noastră cuprinzător Recenzie CyberGhost.

Ajutorul este la doar câteva clicuri pentru că CyberGhost este prietenos suport de chat live.

Caracteristicile cheie ale CyberGhost

 • 5.700+ servere din întreaga lume cu peste 1.000 de servere din SUA
 • Servere optimizate în flux
 • Viteze rapide
 • Blocare de reclame și malware încorporate
 • Criptare AES de 256 biți
 • Politica fără logare
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Sunt permise șapte conexiuni simultane
 • Chat live
 • Funcționează cu: FOX, BBC iPlayer, Hulu, HBO GO, SKY GO, Netflix, YouTube TV, Disney +, Crunchyroll
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, televizoare inteligente, Chrome, Firefox, Safari, routere

Streamă dansul flișor cu CyberGhost!

Întrebări frecvente

Flirty Dancing a fost reînnoită pentru un al doilea sezon?

Din ianuarie, Fox nu a reînnoit sau a anulat emisiunea.

De ce servicii cum ar fi conținutul geoblock FOX +?

Servicii precum FOX + blochează anumite adrese IP geografice datorită drepturilor de distribuție a conținutului. Utilizarea unui VPN vă poate ajuta să ocoliți aceste tipuri de geoblocuri și să vă bucurați de tot conținutul dvs. FOX preferat.

Utilizează un VPN pentru a accesa ilegal site-urile de streaming?

Deși site-urile de streaming precum FOX + nu încurajează utilizatorii să acceseze prin intermediul unei VPN, nu este ilegal. Cu un abonament plătit la orice serviciu de streaming și un serviciu premium de genul NordVPN pentru a vă ascunde adresa IP, veți fi bine.

Linia de jos

Geoblocarea nu ar trebui să fie ultima ta dans cu FOX. Alegeți un VPN care cântă și cântă tot NordVPN si tu poti flux Flirty Dancing, fără buffer, din orice parte a lumii.

Dacă utilizați un Cupon NordVPN, vă puteți bucura chiar și de bani din recomandarea mea de top.

Doriți să experimentați caracteristicile îmbunătățite ale altor VPN-uri recomandate? Verifică cele mai bune oferte și coduri promoționale din această lună.

Citiți-ne ghid complet de geoblocare pentru a afla mai multe despre modul în care funcționează geo-restricțiile și de ce VPN-urile sunt atât de bune în a le ocoli.