Cum să vizionezi WWE SmackDown LIVE Gratuit online!

Dacă sunteți unul pentru lupte pro, WWE SmackDown LIVE nu este un eveniment de ratat. Exclusiv pentru FOX Sports, puteți urmăriți WWE SmackDown doar dacă sunteți în SUA.

FOX Sports plasează geo-restricții asupra conținutului său. Aceasta înseamnă că, odată ce nu sunteți în afara SUA, nu puteți transmite nimic și veți pierde acțiunea de luptă live.

Din fericire, există o soluție. Vă vom arăta cum instalarea unui VPN pe dispozitiv vă va ajuta să evitați geo-restricțiile FOX, deci tu poate viziona WWE SmackDown LIVE oriunde ai fi.

Trebuie să înscrie-te la FOX Sports GO pentru a urmări WWE SmackDown. Este gratuit, dar va trebui, de asemenea, să vă abonați la un furnizor TV pentru a-l urmări. Fie că aveți deja un furnizor de televiziune care funcționează cu FOX Sports GO, fie că trebuie să vă înscrieți la unul, am inclus câteva ghiduri rapide pentru a vă transmite în streaming în cel mai scurt timp.

Ghid rapid – Cum să urmăriți WWE SmackDown LIVE pe FOX Sports GO

 1. Alegeți un VPN – vă recomandăm ExpressVPN pentru viteza de aprindere și calitatea de streaming ultra-HD.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN.
 3. Conectați-vă la un server din SUA.
 4. Conectați-vă cu furnizorul TV.
 5. Întoarceți-vă pe site-ul web FOX Sports, înscrieți-vă / conectați-vă și apăsați redare!

Începeți să transmiteți fluxul WWE SmackDown LIVE acum!

Cum să urmăriți FOX Sports GO cu furnizorul dvs. de televiziune

Dacă aveți deja un furnizor de televiziune care funcționează cu FOX Sports GO, trebuie doar să urmați acești pași simpli pentru a începe.

 1. Conectați-vă la VPN și alegeți un server de mare viteză în SUA.
 2. Accesați site-ul web FOX Sports și faceți clic pe „Conectați-vă”.
 3. Faceți clic pe „Furnizori TV” și selectați-l pe cel la care vă abonați.
 4. Conectați-vă și pregătiți-vă să urmăriți cel mai recent episod din WWE SmackDown LIVE.

Cum să vizionezi FOX Sports GO cu Hulu

Dacă nu aveți un furnizor de televiziune, creați-vă un cont Hulu. Urmați pașii de mai jos.

 1. Conectați-vă la VPN și alegeți un server de mare viteză în SUA.
 2. Întoarceți-vă pe site-ul Hulu.
 3. Pentru a urmări WWE SmackDown LIVE, selectați pachetul Hulu + Live TV. Vă veți putea bucura de o probă gratuită de 7 zile!
 4. Accesați site-ul web FOX Sports și înregistrați-vă / conectați-vă.
 5. Selectați Hulu ca furnizor TV, apoi găsiți cel mai recent episod din WWE SmackDown LIVE și începeți să vizionați!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări WWE SmackDown LIVE

Dacă te-ai simțit vreodată ca cineva te urmărește pe internet, asta este pentru că așa sunt. Furnizorul de servicii de internet (ISP) vă urmărește locația și păstrează filele activității tale.

La fel de FOX Sports este exclusiv din SUA, după ce vă aflați în afara acestei locații, ISP-ul dvs. va ști. Aceasta înseamnă că tot conținutul FOX nu va fi disponibil pentru difuzare.

Prin instalarea unui VPN pe dispozitiv, poti conectați-vă la un server din SUA unde FOX Sports este accesibil. Adresa dvs. IP reală trece printr-un tunel de criptare, care este extrem de sigur și invizibil pentru ISP.

După ce adresa dvs. IP este ascunsă, ISP-ul dvs. nu va ști unde vă aflați. VPN-ul ales vă va oferi o nouă adresă IP a SUA, astfel încât să o poată se pare că te uiți din SUA.

  Како гледати УФЦ 229: Цонор МцГрегор в Кхабиб фром Анивхере

Atunci când conexiunea dvs. este configurată, veți avea atunci acces fără restricții la FOX Sports și la fiecare episod din WWE SmackDown LIVE pe FOX.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

S-ar putea să fii surprins să afli ce poate face un VPN. Aceasta vă oferă acces la conținut geoblocat pe site-urile de streaming populare, dar se pot face mult mai multe.

Un VPN este cel mai bun mod de a fi securizat pe internet. La fel de toată activitatea și informațiile dvs. trec printr-un tunel de criptare, este ascuns de terți sau hackeri.

Aceasta înseamnă că informațiile personale nu prezintă riscul de a cădea în mâinile greșite.

Wi-fi-ul public este o mină de aur pentru hackerii de date. Un VPN vă păstrează sigur și anonim oriunde te-ai afla, chiar și când ești conectat la rețelele publice nesigure.

După testarea VPN-urilor premium, știm că majoritatea oferă capacități impresionante de deblocare. Capacitatea lor de a ocoli geo-restricțiile este mare pentru ocolind legile cenzurii digitale precum și streaming.

Dacă guvernul dvs. pune restricții pe site-urile pe care le puteți vizita, un VPN le poate debloca Pentru dumneavoastră. Atunci poti utilizați VPN-ul pentru a naviga online, verificați-vă e-mailurile și actualizați-vă canalele de social media.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea WWE SmackDown LIVE

1. ExpressVPN

Cum să vizionezi WWE SmackDown LIVE Gratuit online!

ExpressVPN are cele mai rapide servere din toate VPN-urile pe care le-am testat. Acest lucru îl face numărul nostru 1 recomandare pentru streaming WWE SmackDown LIVE.

Cu 3.000+ servere în 160 de locații, ExpressVPN are o rețea globală impresionantă. Are 30 de servere de mare viteză în aproape 20 de orașe diferite din SUA. Fie că doriți să urmăriți WWE SmackDown LIVE folosind o adresă IP de New York, Miami sau Washington DC, ExpressVPN are o mulțime de opțiuni.

Orice server alegeți vine viteze de aprindere și lățime de bandă nelimitată Asa ca poti vizionați în ultra-HD pe măsură ce concurenții merg din cap.

Fără întârziere sau tamponare înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa acelor momente importante sau să așteptați să se încarce.

Utilizarea unui dispozitiv Windows sau Mac? Încercați testul de viteză ExpressVPN. Măsoară latența și viteza de descărcare pentru a vedea cât de rapid este performanța serverului cu care sunteți conectat. Dacă există un server mai rapid, trebuie doar să comutați pentru experiența finală de streaming WWE.

ExpressVPN oferă un Locație inteligentă caracteristică, care facilitează găsirea serverului potrivit. După ce v-ați autentificat, acesta găsește rapid un server cu viteze fulgere rapide.

Criptare de cea mai bună clasă vă garantează un flux sigur și anonim. De asemenea, există DNS cu cunoștințe zero, A politică strictă fără jurnaluri, si un comutator de omor automat. În cazul în care conexiunea dvs. nu reușește, comutatorul de ucidere vă va ține adresa IP ascunsă.

Dacă doriți să utilizați VPN-ul dvs. pentru navigare, ExpressVPN vă oferă un caracteristică unică de tunel divizat. Aceasta înseamnă că puteți controla site-urile web pe care le vizitați criptate prin VPN. Este perfect dacă vrei răsfoiți local și urmăriți în același timp WWE SmackDown LIVE cu adresa dvs. IP străină.

  Как да получите холандски IP адрес навсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

Conectați până la 5 dispozitive simultan și vizionați episoadele WWE SmackDown pe laptop, telefon, televizor și multe altele!

Vedeți singuri de ce ExpressVPN este atât de popular în rândul utilizatorilor în recenzia noastră aprofundată. Am testat fiecare caracteristică oferită de ExpressVPN și suntem impresionați.

Încercați-l pentru dvs. singur fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile.

Doar faceți clic pe cuponul de mai jos pentru economisiți bani cu abonamentul.

49% reducere

Cele mai bune viteze de pe piață la o reducere excelentă – economisiți până la 49% cu ExpressVPN!

Economisiți astăzi 49% din planul ExpressVPN!

Garanție de returnare a banilor: 30 de zile

ExpressVPN poate debloca:

 • FOX Sports, Hulu, Netflix, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Urmăriți WWE SmackDown LIVE Cu ExpressVPN!

2. NordVPN

Cum să vizionezi WWE SmackDown LIVE Gratuit online!

NordVPN are peste 1.880 de servere din SUA. Fiecare server este foarte rapid, așa că puteți flux WWE SmackDown LIVE fără dificultăți, fără tamponare enervantă.

Lățime de bandă nelimitată înseamnă, de asemenea, că există fără restricții cu privire la câte episoade de WWE SmackDown puteți urmări. Dacă vizionați în direct, nu trebuie să vă faceți griji în privința consumării datelor și a lipsei episodului de săptămâna viitoare.

Trebuie doar să vă conectați la NordVPN și apăsați butonul „Conectare rapidă”. Aceasta vă găsește automat cele mai rapide servere din SUA, deci veți fi gata să difuzați în cel mai scurt timp.

Oferte NordVPN securitate la nivel înalt, inclusiv Criptare bit 256-AES, A politică strictă fără jurnaluri, si un comutator de omor automat.

Fiecare caracteristică funcționează pentru mențineți adresa IP și activitatea ascunse, cu nicio urmă lăsată în urmă odată ce episodul tău WWE SmackDown s-a încheiat.

De asemenea, oferă un Funcția CyberSec, care funcționează pentru împiedicați infectarea malware-ului suspect de dispozitiv. Se face automat blochează site-urile potențial dăunătoare și orice reclame pop-up enervante, de asemenea.

NordVPN te ține sigur pe wi-fi public cu al ei; cu al lui criptare de grad militar. Dacă vrei să iei acest episod cu tine din mers, sunteți garantat să rămâneți în siguranță și ascunși.

Acoperire globală, securitate și viteze mari face NordVPN extrem de popular printre utilizatori. Vezi recenzia noastră detaliată pentru a vedea de ce NordVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri din jur.

Poti încercați-l fără riscuri profitând de Garanție de returnare de 30 de zile. Dacă vă înscrieți, doar utilizați cuponul de mai jos pentru a adăuga reducere.

70% reducere

Economisiți 70% din planul dvs. NordVPN astăzi!

Obțineți un plan NordVPN de 3 ani pentru 3,49 USD / lună!

Garanție de returnare a banilor: 30 de zile

NordVPN poate debloca:

 • FOX Sports, Hulu, Netflix, HBO, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Urmăriți WWE SmackDown LIVE Cu NordVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Oferte CyberGhost 1.300 de servere în 11 orașe americane, și este în continuă creștere. Există o mulțime de ele dintre care puteți alege din fluxul WWE SmackDown pe FOX.

  Конфиденциальность плюсы и минусы сети I2P

Alegerea unui server este simplă cu CyberGhost caracteristică optimizată de server. După ce ați configurat, selectați Hulu (sau un alt furnizor de televiziune) ca platformă de streaming și acesta vă găsește automat cel mai rapid server.

Utilizarea Criptare bit 256-AES tehnologie, CyberGhost ascunde adresa dvs. IP și te ține în siguranță oriunde te-ai afla, chiar și pe rețelele publice. Mai mulți utilizatori diferiți vor împărtăși noua dvs. adresă IP pentru a face mai dificil să vă urmărească ISP-ul.

CyberGhost este unul dintre principalele VPN-uri în ceea ce privește conexiunile simultane. Poti conectați până la 7 dispozitive în același timp, care este una dintre cele mai înalte pe care le-am găsit.

pe langa criptare de grad militar, CyberGhost oferă un politică strictă fără jurnaluri, un comutator de omor automat, si un opțional Server No-Spy pentru anonimatul garantat.

De asemenea, are un an blocant de reclame pentru a preveni eventualele ferestre pop-up enervante care vă poate face să pierdeți acele momente tensionate de luptă sau să vă infectați dispozitivul cu malware.

Poti de asemenea adăugați funcții la abonament, inclusiv a adresa IP dedicată si Garda de confidențialitate caracteristică, pentru o experiență personalizabilă, sigură.

lui CyberGhost ușurința de utilizare este un lucru care ne-a evidențiat în timpul testelor noastre. Are o interfață ușor de utilizat și pași cu un singur clic. Dacă sunteți nou la VPN sau doriți să vă implicați fără întârziere în acțiunea WWE SmackDown, acest VPN este pentru dvs. Vedeți de ce CyberGhost este atât de popular în rândul utilizatorilor săi și consultați recenzia noastră.

Nu uitați să o faceți răscumpărați cuponul de mai jos pentru a economisi bani cu abonamentul.

79% reducere

Economisiți 79% din planul VPN CyberGhost astăzi!

Obțineți un plan CyberGhost de 3 ani pentru 2,75 USD / lună!

Garanție de returnare a banilor: 45 de zile

CyberGhost poate debloca:

 • FOX Sports, Hulu, Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Comedy Central, Eurosport, ESPN, Sling TV și altele, folosind un profil dedicat de streaming cu servere optimizate.

Suporta torrenting:

 • Da, profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Urmăriți WWE SmackDown LIVE Cu CyberGhost!

rezumat

Pentru a viziona WWE SmackDown LIVE oriunde în lume, aveți nevoie de un VPN de calitate care să aibă servere în SUA. De asemenea, ai nevoie servere rapide, fiabile și un VPN care are deblocarea capabilităților de a ocoli geo-restricțiile FOX Sports GO.

ExpressVPN este numărul nostru 1 recomandare pentru streaming WWE SmackDown, datorită vitezei sale incredibile, securității de înaltă performanță și abilității de a debloca conținut geoblocat.

Lectură ulterioară

Vrei să faci mai mult decât flux cu VPN? Poate că vrei să faci parte din acțiunea de lupte singur! Citiți ghidul nostru pentru cele mai bune 5 VPN-uri pentru jocuri.

VPN-urile pot debloca multe site-uri de streaming populare, nu doar Hulu. Vedeți ce VPN-uri pot obține trecut de software-ul anti-VPN al Netflix în ghidul nostru pentru cele 5 cele mai bune VPN-uri care încă funcționează cu Netflix.